back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce spune-ti e principele radu o optiune pentru presedentia romaniei?

mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 08:47

Nu sunt un monarhist dar va intreb asta pentru ca acest candidat chiar nu a fost atins de propaganda comunista si de nepotismul provenit din aceasta.Oricum viitorul ne priveste pe toti iar eu m-am cam saturat de "politicienii" nostrii care ne bhaga in seama numai cand au nevoie de votul nostru in rest nu-i mai intereseaza decat propriul interes.Va multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 13:19

daca este si corcodusa vreun brand de companie,poate ai noroc sa te bage cineva in zeama p'aci

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 23:11

prietene corcodusa nu e brand dar viitorul nostru s-ar putea sa devina un brand cu atata interes din partea voastra pentru el.Nu ma deranjeaza ca nu va intereseaza subiectul asa meritam sa traim daca asa va intereseaza cine te va conduce sau cine ta va fura in continuare.Va doresc criza usoara

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 00:35

Intr-un top al companiilor autohtone,pe ce loc ar fi Duda?Nu fi asa aspru,mai sunt si crescatori de viermi de matase p-aici,pe ei ii intereseaza si dudele si viitorul tarisoarei noastre!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 17:54

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-24 00:35:42 Intr-un top al companiilor autohtone,pe ce loc ar fi Duda?Nu fi asa aspru,mai sunt si crescatori de viermi de matase p-aici,pe ei ii intereseaza si dudele si viitorul tarisoarei noastre!

Mai sa fie ,la ce mare cautare sunt dudele astea !
Am sa imi deschid o afacere...cu dude,atunci!
un business-or acolo...si poate dau lovitura cu..dudele.ca de tot suntem in criza!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:06

pe vremea copilariei mele ,bunica avea 2 camere mari ,racoroase ,pline de rafturi captusite cu frunze de DUD unde crestea viermi de matase ! de unde credeti ca aveau femeile nostre fir de matase ptr.splendoarea aia de ii si marame?....ne batem joc de tot ce-am avut si avem si mai ne miram ca traim asa cum traim ! vai de capul nostru de prosti ce suntem !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:11

De la: gabigabi, la data 2009-05-09 18:06:06 pe vremea copilariei mele ,bunica avea 2 camere mari ,racoroase ,pline de rafturi captusite cu frunze de DUD unde crestea viermi de matase ! de unde credeti ca aveau femeile nostre fir de matase ptr.splendoarea aia de ii si marame?....ne batem joc de tot ce-am avut si avem si mai ne miram ca traim asa cum traim ! vai de capul nostru de prosti ce suntem !

9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 15:09

domnule, chiar ca subiectul este atat de sensibil, ca nici nu pot sa ma concentrez de emotie sa nu debitez vreo...prostie....asa, ca, imi cer iertare ...apriori
Putini oameni care au aparut pe sticla din '90 incoace, au lasat o impresie atat de impecabil de buna, nu stiu ce cuvinte sa folosesc nu pentru a elogia, cat pentru a-mi exprima admiratia fata de o persoana. eu am o vorba: ,,oare unde cresc asemenea barbati, ca vroiam si eu unul", dar, bineinteles, e o gluma.
Aceasta personalitate, evident, surclaseaza toata clasa politica romaneasca prin prezenta, eleganta si spirit - sincer, nu credeam ca pot exista astfel de oameni politici. Toti miticii partizani de pe la noi ar trebui sa ia lectii de la o asemenea persoana, chiar si de l-ar copia, ar fi o maAare schimbare in felul cum se face politica la noi.
Nu mai pot sa scriu, ca n-ar insemna decat o insiruire de cuvinte de lauda. Din pacate, noi, romanii, nu suntem pregatiti pentru un astfel de conducator, asa cum nu am fost pregatiti nici in '90 sa votam un... Ion Ratiu, spre exemplu.
Asta e ! Dumnezeu sa ne lumineze in ziua alegerilor prezidentiale, sa alegem pe acela caruia ii pasa de Romania !
P.S. 1-un singur.....neajuns are prezentarea acestei personalitati: parca ar fi trait in alta lume pana acuma-nu se stie nimic despre trecutul sau, si, parerea mea, cred ca l-ar avantaja o succinta descriere a vietii si activitatii sale, chiar daca este de profesie inginer, in sensul relatiilor si a contactelor sale cu oamenii.
P.S. 2-un alt lucru ce ma face sa cred ca este un om de buna-credinta si are cele mai bune si sincere intentii este si faptul ca este putin probabil ca ar mai dori casa regala romaneasca vreun scandal in tara, iar trimiterea lui Radu Duda in prima linie ar putea sa semnifice si o impacare cu natiunea.....etc., etc., oricum, ceilalti concurenti, anuntati pana astazi, imi pare rau....chiar si de crin antonescu, de la care vreau sa vad....substanta-ceva care sa ma convinga-pliiiz

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 15:12

ursuletule 9am044 -

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 20:35

De la: 9am044905, la data 2009-05-12 15:09:08 domnule, chiar ca subiectul este atat de sensibil, ca nici nu pot sa ma concentrez de emotie sa nu debitez vreo...prostie....asa, ca, imi cer iertare ...apriori
Putini oameni care au aparut pe sticla din '90 incoace, au lasat o impresie atat de impecabil de buna, nu stiu ce cuvinte sa folosesc nu pentru a elogia, cat pentru a-mi exprima admiratia fata de o persoana. eu am o vorba: ,,oare unde cresc asemenea barbati, ca vroiam si eu unul", dar, bineinteles, e o gluma.
Aceasta personalitate, evident, surclaseaza toata clasa politica romaneasca prin prezenta, eleganta si spirit - sincer, nu credeam ca pot exista astfel de oameni politici. Toti miticii partizani de pe la noi ar trebui sa ia lectii de la o asemenea persoana, chiar si de l-ar copia, ar fi o maAare schimbare in felul cum se face politica la noi.
Nu mai pot sa scriu, ca n-ar insemna decat o insiruire de cuvinte de lauda. Din pacate, noi, romanii, nu suntem pregatiti pentru un astfel de conducator, asa cum nu am fost pregatiti nici in '90 sa votam un... Ion Ratiu, spre exemplu.
Asta e ! Dumnezeu sa ne lumineze in ziua alegerilor prezidentiale, sa alegem pe acela caruia ii pasa de Romania !
P.S. 1-un singur.....neajuns are prezentarea acestei personalitati: parca ar fi trait in alta lume pana acuma-nu se stie nimic despre trecutul sau, si, parerea mea, cred ca l-ar avantaja o succinta descriere a vietii si activitatii sale, chiar daca este de profesie inginer, in sensul relatiilor si a contactelor sale cu oamenii.
P.S. 2-un alt lucru ce ma face sa cred ca este un om de buna-credinta si are cele mai bune si sincere intentii este si faptul ca este putin probabil ca ar mai dori casa regala romaneasca vreun scandal in tara, iar trimiterea lui Radu Duda in prima linie ar putea sa semnifice si o impacare cu natiunea.....etc., etc., oricum, ceilalti concurenti, anuntati pana astazi, imi pare rau....chiar si de crin antonescu, de la care vreau sa vad....substanta-ceva care sa ma convinga-pliiiz

Hmmmm......o duda cu carisma!

(va rog ,sa imi scuzati cacofonia.)

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 20:36

De la: gabigabi, la data 2009-05-13 15:12:46ursuletule 9am044 -

9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:15

nu e urs, e un pui de foca. si, da, cred ca am tras o ...duda, dupa ce m-am documentat, dar vezi ce inseamna puterea cuvantului? treaba e, vorba lui Caragiale, noi cu cine votam? ca sa nu mai fim nevoiti sa vomitam inca 4-5 ani

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 17:22

sa sti ca mi-am pus si a doua pereche de ochelari ca sa vad mai bine si,tot un ursulet vad !....da'tu stii mai bine,asa ca foca sa fie !

mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 22:23

multumesc de parere eu am pus o intrebare nevinovata cineva a facut bascalie dar uite ca exista si oameni care inteleg ca nu ma intereseaza sa pierd timpul pe net ci chiar eram curios de parerea altor concetateni vis a vis de subiect si eu cred ca e prea mult pentru noi dar sta in puterea noastra sa acceptam si sa avem oameni politici pe care sa-i dam exemplu de urmat in viata si nu de traficanti de influenta si mari mincinosi,eu nu l-am vazut in viata mea pe principele radu dar mi s-a parut interesant ca nu are legatura cu esaloanele 2.3.4 din fostul pcr in rest sa ave-ti "criza usoara"

mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 22:30

De la: 9am044905, la data 2009-05-14 14:15:33 nu e urs, e un pui de foca. si, da, cred ca am tras o ...duda, dupa ce m-am documentat, dar vezi ce inseamna puterea cuvantului? treaba e, vorba lui Caragiale, noi cu cine votam? ca sa nu mai fim nevoiti sa vomitam inca 4-5 ani

mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 22:37

asa este vomitam de prea multi ani in timp ce ei se imbogatesc din simple semnaturi si multi altii o fac la umbra lor pe principiul ai nostrii sa traiasca restul sunt fraierii care trebuie sa ne plateasca pentru ca traiesc iar de munca cinstita ce sa mai vorbim ca nu are nici o valoare pentru ei promovandu-ne nonvalorile care au bani si atat,exemple vanghelie becali tariceanu si cam 65% din ei

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 11:30

Daca ar fi fost o alternativa ar fi trebuit ca noi s-o stim deja, sa simtitm ca exista o alternativa. Eu in schimb, in afara de stabilitate nu vad ce as putea vota. In cel mai rau caz un vot de protest dar nici asta nu-i pune pe jar. Vad ca lumea nu merge la vot, au vazut ca intr-un an Vadim a ajuns la cota impresionante dar tot nu s-au arata interesati sa se ocupe de prioritatile noastre a celor care mergem la vot sau ar trebui sa mergem. Abia anul asta, la spartul targului si pe criza s-au luat totusi cateva masuri care ne privesc pe toti si vizeaza o finalitate. Pana anul asta toate inadvertentele erau invizibile pentru ei, ca erau prea ocupati strict cu de-ale lor,fie unii fie ceilalti. Daca ar avea decenta sa recunoasca chiar si tacit vazandu-si deacum inainte de treaba, sa renunte la lupta pentru ciolan, sa se re-grupeze intr-o formula care sa-i ajute sa-si spele pacatele si sa repare raul facut. Hai sa zicem ca n-au cum sa ne dea inapoi ce-au furat fara sa faca nimic in schimb, cat de putin si pentru oamenii acestei tari, macar sa aiba rusine SA SE OPREASCA.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:11

doamne fereste o asemenea alegere

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:21

Votatii tot pe astia :

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:21

www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfc...">www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&rel=0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfc..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 02:23

Pana aseara nu aveam o parere, doar consideram vremelnic demersul sau si faptul ca ni se pretinde sa credem orbeste in alternativa fara ca ea sa fii rasarit in cugetul nostru dintr-un motiv obiectiv. L-am vazut aseara la Zig-Zag. Acum am o parere si un raspuns la intrebarea topicului : Categoric NU ! Nu ne putem manifesta respectul fata de familia regala in acest fel. Si daca exista o masura in toate, printul Duda a dispus si va dispune incontinuare de timp pentru a ne arata ceea ce a facut, ce face si ce va putea face pentru romani. Noi chiar nu suntem incunostiintati de aceste lucruri si nu e vina noastra. Eu am remarcat doar o ambitie personala nemasurata dincolo de care nu stiu cat poate sa vada. Pur si simplu nu stim.
In schimb, declar respect Regelui Mihai si doresc majestatii sale o batranete linistita insotita de sanatate.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce spune-ti e principele Radu o optiune pentru presedentia Romaniei?
Mergi la: