Info
x
Voi ce credeti?
|
Fosta membra 9am.ro 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 20:44
Cetatenii arabi de pe teritoriul tarii noastre,daca au o afacere,proprietati si mai sunt casatoriti si cu vreo romanca,acestora li se acorda cetatenie romana?
Daca un cetatean arab are un targ comerial,proprietate,si pe teritoriul acestuia se adapostesc cativa catei comunitari,deci catei ai comunitatii noastre,acesti arabi au voie sa-i indeparteze prin metode ne inca stiute f.clar,doar pt.simplul motiv ca unii nu suporta cateii,sau trebuie sa-i accepte,asa cum ii acceptam si noi ?Acesti catei nu au muscat sI nu au facut vreo paguma materiala cuiva din acest targ.Aveti idee cui trebuie sa ma adresez sau cine ma poate lamuri?Acest arab,patron al unui targ comercial din Craiova,a dat dispozitie ca luni pe data de 20.04,sa fie prinsi toti cateii,si dusi de-acolo.Multi vorbesc ca arabul i-ar fi impuscat pt.a-i prinde mai repede.Nu stiu ce sa zic...poate sunt rautati spuse de unii,poate ca este adevarat.Lumea vorbeste!Unii il aproba pt.ce-a facut,dar unii printre care ma numar si eu ,il condamn.Il condamn pt.motivul ca a ales varianta asta,cand multi de-acolo aveau ,macar cate-un catel favorit,si am fi putut evita ca acei catelusi care au fost hraniti de cativa oameni care iubesc animalele,sa aiba asemenea soarta cruda.Putea sa fi dat un ultimatum,dupa care sa fi luat ce masura dorea.Multi erau puiuti de catei...niste jucarii,nu altceva.O doamna patroana a acestui targ,a avut taria sa-i ceara arabului explicatii,dar acesta a devinit brusc recalcitrant,ceea ce a dus la vorbe grele la adresa femeii.Sunt foarte revoltata,dezamagita si intrigata,pt.ca iubind animalele,nu-mi dau seama daca acesta are dreptate sau fapta lui trebuie condamnata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 20:53
Cum sa obligi un om sa-ti primeasca comunitarii in casa?Ce are a face faptul ca-s arabi?Da,pot primi cetatenie romana.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 22:39
Păi hai cucoană la noi în oraș, că după ce se înserează găsești în fiecare cartier, haite întregi de maidanezi! Dacă-ți sunt atât de dragi, du-i la tine acasă...că noi nu ne supărăm....Pe mine chiar m-ar bucura, că și-așa mi-e frică să mai ies afară din casă, neînsoțită după ce se întunecă!
Și care-i legătura între cetățenia română pe care a primit-o un arab și javrele de maidan?
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 19:19
La tine in oras,unde?
Si apropo...daca acum esti revoltata"cucoana ,de javrele de maidanezi",cand se va da o lege si pt.ei,ca va trebuii odata sa se decida si soarta acestora,ce pretext o sa mai gasesti ,ca sa fii insotita cand se intuneca?Atunci o sa fie de vina vecinu,vecina...ai o mare problema"cocoana" daca nu poti accepta ca ei nu au nici o vina ca sunt pe strazi."INVATA CA PE ACEST PAMANT ESTE LOC PT.ORICINE ISI DORESTE SA TRAIASCA"!Uite ce spune un mare filozof al lumii antice,despre animale:.Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet. Pitagora Clarvazatorul de forta spirituala,acest yoghin si mare intelept contemporan Sri Aurobindo,spune ca:"Viata este tot viata chiar daca este intr-o pisica, intr-un caine sau intr-om. Nu este nici o diferenta intre o pisica si un om. Ideea de diferenta este o conceptie creata de om pentru propriul sau avantaj." Asa ca la cum gandesti,de pledoaria ta,chiar nu aveam nevoie! P.S. La mine acasa nu-i iau,pt.ca vreau sa se inmulteasca atat de mult,incat sa ajungi sa-ti iei cetatenie araba,cucoana! |
|
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 19:26
Are ,cum sa nu aiba...ca s-au inmultit arabii in Romania,mai rau ca maidanezii!!Nu le place regimul,sa se duca la ei in tara,ca acolo nu sunt comunitari...poate vreun glont in ceafa,asa cum au tras si ei in cateii comunitatii!
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 19:48
"Nu este nici o diferenta intre o pisica si un om."
Cred că glumești!!!! Cum poți să faci astfel de afirmații gratuite?! Dacă te simți egală cu animalele duduie...este problema ta! Eu sunt superioară...sunt om! "La mine acasa nu-i iau,pt.ca vreau sa se inmulteasca atat de mult,incat sa ajungi sa-ti iei cetatenie araba,cucoana!" Îmi place naționalitatea pe care o am de româncă! Dacă se vor înmulții chiar așa de tare.....no problem, prefer să-mi cumpăr o pușcă, pe care nu voi ezita să o folosesc!
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 23:39
De la: oana_cris, la data 2009-04-27 19:19:54La tine in oras,unde?Mai,crestina mai!De ce insulti bobor arab mai?Sa stii ca tu suparat la mine si vin cu TIR la Craiova si faceam braf si bulber tot catel oltean mai!Sri Aurobinto iubit mult pisica si catel,el chiar mancat pisica si catel si spus ca foarte bun este!
|
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 23:58
Bai,tampitule...cretin esti tu ...pularaule!Deci pe tine si pe cretinii aia de-au impuscat cateii,va vreau la 2m sub pamant!Si daca vii in Craiova,te-astept...ca tare te-as calca pe cap.JEGULE!HM...TU SI TIRU!BABA SI MITRALIERA!VINO TU...CA RESTUL E DIN PARTEA CASEI!
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 00:09
De la: oana_cris, la data 2009-04-28 23:58:21Bai,tampitule...cretin esti tu ...pularaule!Deci pe tine si pe cretinii aia de-au impuscat cateii,va vreau la 2m sub pamant!Si daca vii in Craiova,te-astept...ca tare te-as calca pe cap.JEGULE!HM...TU SI TIRU!BABA SI MITRALIERA!VINO TU...CA RESTUL E DIN PARTEA CASEI!Dac-ai fi stiut sa citesti ai fi vazut ca e o mica diferenta intre CRESTINA si CRETINA!Dar,daca tu ai ales a doua varianta,sa fii sanatoasa!
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 00:19
Esti blonda,soro?Sau citesti printre randuri?Acolo ti-am dat citate de mari filozofi...nu de linge blinde ca "shlomo imre Istvan"!Zici ca esti om?Nu pot sa cred...oi mai fi si femeie?La sufletul ce-l ai,sigur o sa vina si vremea cand ai sa astepti o vorba buna sau un ajutor din partea cuiva,si-atunci o sa ai parte de aceeasi dusmanie,neintelegere si rautate,de care dai tu dovada...duduie,cocoana...sau ce-oi fi!Sa nu uiti sa-ti iei prima data,permis de port arma!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 00:28
De la: oana_cris, la data 2009-04-29 00:19:11Esti blonda,soro?Sau citesti printre randuri?Acolo ti-am dat citate de mari filozofi...nu de linge blinde ca "shlomo imre Istvan"!Zici ca esti om?Nu pot sa cred...oi mai fi si femeie?La sufletul ce-l ai,sigur o sa vina si vremea cand ai sa astepti o vorba buna sau un ajutor din partea cuiva,si-atunci o sa ai parte de aceeasi dusmanie,neintelegere si rautate,de care dai tu dovada...duduie,cocoana...sau ce-oi fi!Sa nu uiti sa-ti iei prima data,permis de port arma! Sa ii ajute cainii vagabonti!!!! Hai doamna, la 34 de ani alte ocupatii nu ai? copii de crescut, un servici ceva? da' ia zi l-ai votat pe basescu?
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 00:29
De la: oana_cris, la data 2009-04-29 00:19:11Esti blonda,soro?Sau citesti printre randuri?Acolo ti-am dat citate de mari filozofi...nu de linge blinde ca "shlomo imre Istvan"!Zici ca esti om?Nu pot sa cred...oi mai fi si femeie?La sufletul ce-l ai,sigur o sa vina si vremea cand ai sa astepti o vorba buna sau un ajutor din partea cuiva,si-atunci o sa ai parte de aceeasi dusmanie,neintelegere si rautate,de care dai tu dovada...duduie,cocoana...sau ce-oi fi!Sa nu uiti sa-ti iei prima data,permis de port arma!Si eu am spus ca marele tau filosof e mancator de caini si pisici!Care-i problema?Pai iti spun eu:viata unui caine sau a unei pisici=viata unui om,nu?Tu poti impusca un arab,eu nu pot calca un caine cu TIR-ul!E treaba ta ca te consideri CRETINA,dar te asigur ca nu omorand arabi se rezolva problema cainilor comunitari in Romania.In ceea ce-l priveste pe Shlomo Imre Istvan,poate mai pui si tu mana pe carte sa vezi cine a fost,ignoranto!
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 00:36
# 00:31
Zalutam cu rezbekt, Jefu. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit... |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 00:38
De la: aadnanaaa, la data 2009-04-29 00:28:07Si o sa-l mai voteze!Poate in urmatorul mandat va steriliza si arabii!De la: oana_cris, la data 2009-04-29 00:19:11Esti blonda,soro?Sau citesti printre randuri?Acolo ti-am dat citate de mari filozofi...nu de linge blinde ca "shlomo imre Istvan"!Zici ca esti om?Nu pot sa cred...oi mai fi si femeie?La sufletul ce-l ai,sigur o sa vina si vremea cand ai sa astepti o vorba buna sau un ajutor din partea cuiva,si-atunci o sa ai parte de aceeasi dusmanie,neintelegere si rautate,de care dai tu dovada...duduie,cocoana...sau ce-oi fi!Sa nu uiti sa-ti iei prima data,permis de port arma!
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 01:14
Si tu de ce esti,mancator?Ca vad ca bagi la greu!
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 02:05
De la: oana_cris, la data 2009-04-29 00:19:11Esti blonda,soro?Sau citesti printre randuri?Acolo ti-am dat citate de mari filozofi...nu de linge blinde ca "shlomo imre Istvan"!Zici ca esti om?Nu pot sa cred...oi mai fi si femeie?La sufletul ce-l ai,sigur o sa vina si vremea cand ai sa astepti o vorba buna sau un ajutor din partea cuiva,si-atunci o sa ai parte de aceeasi dusmanie,neintelegere si rautate,de care dai tu dovada...duduie,cocoana...sau ce-oi fi!Sa nu uiti sa-ti iei prima data,permis de port arma! Ha,ha,ha,ha!!! Păi ce crezi că nu am permis de port-armă?! "cucoană și duduie" cre[ș]tină ce ești!!!!Ei uite că am! Mi-a dat armata...Sâc! Și indiferent cât de iubitoare de javre ești....eu tot am dreptul să mă apăr și de tine și de javrele tale....cu citatele tale cu tot din "marii tăi filozofi"! Pune "cucoană și duduie" mâna și citește cărți adevărate, de scriitori adevărați...și nu mai abera cum că omul este egal cu cățelul și pisica ...că o să-nceapă să te râdă și curcile!!!
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 03:50
Un roman avea un vecin arab.
Intr-o dimineata plingea romanul de mama focului. Arabul il intreba: - De ce plingi,mai? - Mi-a murit capraaa... - Lasa, mai, uite dau la tine bani, iei alta capra. Zis si facut. A doua zi plingea romanul si mai tare. - Acuma de ce mai plingi? - Pai, daca nu-mi murea capra, acuma nu aveam doua?
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 06:00
Cuti, cuti, cuti.
Va certati pe catei?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 06:02
Ce e aia pularau?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 10:10
nea mihai un pularau este unu care face rau cand foloseste respectivul organ adica[cenzurat] il baga in cei care nu cred in cei ce cred ca cred sau numai se fac ca cred,desi ei cred ca a crede inseamna a nu sti,crezand ca crezi doar te faci ca crezi si atunci pt.a nu-si da seama nimeni ca tu nu crezi,crezi ca crezi dar totusi nu crezi ca crezi,din dilema asta nu putem iesi, SFATUL LIONE: stai afara din cerc,c-o sa-ti fie bine si la vara cald,asta e!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 01:43
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-29 10:10:19nea mihai un pularau este unu care face rau cand foloseste respectivul organ adica[cenzurat] il baga in cei care nu cred in cei ce cred ca cred sau numai se fac ca cred,desi ei cred ca a crede inseamna a nu sti,crezand ca crezi doar te faci ca crezi si atunci pt.a nu-si da seama nimeni ca tu nu crezi,crezi ca crezi dar totusi nu crezi ca crezi,din dilema asta nu putem iesi, SFATUL LIONE: stai afara din cerc,c-o sa-ti fie bine si la vara cald,asta e!
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 03:56
De la: oana_cris, la data 2009-04-29 01:14:49Si tu de ce esti,mancator?Ca vad ca bagi la greu!Tocmai am terminat bichon-ul cu masline!De maine ma apuc serioux de maidanezi oltenesti!
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 10:50
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-30 03:56:58De la: oana_cris, la data 2009-04-29 01:14:49Si tu de ce esti,mancator?Ca vad ca bagi la greu!Tocmai am terminat bichon-ul cu masline!De maine ma apuc serioux de maidanezi oltenesti! Shlomo, vin și eu cu TIR-ul tău, mă lași pe mine să mă ocup de pisici?!
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 14:43
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-30 03:56:58De la: oana_cris, la data 2009-04-29 01:14:49Si tu de ce esti,mancator?Ca vad ca bagi la greu!Tocmai am terminat bichon-ul cu masline!De maine ma apuc serioux de maidanezi oltenesti! Hai si pe la Moldova, ca e destula treaba si aici
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 19:03
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-30 10:50:07Te iau,da pe urma merem si pe la Adnana sa ne faca si o ciorbitza si o tokanitza!De pis pis!De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-30 03:56:58De la: oana_cris, la data 2009-04-29 01:14:49Si tu de ce esti,mancator?Ca vad ca bagi la greu!Tocmai am terminat bichon-ul cu masline!De maine ma apuc serioux de maidanezi oltenesti!
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 19:21
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 20:27
Vai, Mytcor ce frumoși sunt!!! Mânca-i-ar mama!!!
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 20:37
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-30 20:27:41S-un vinisor roze pe langa.... |
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 00:38
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-30 20:37:30De la: dora_visinescu, la data 2009-04-30 20:27:41S-un vinisor roze pe langa.... PAI DACA ESTI GORNIST SI NEHALIT,ITI STA GANDUL NUMAI LA CAPETE- N GURA !DU-TE BA,LA CIMITIR,SI HALESTE DE-ACOLO...NEHALITULE! |
|
Postat pe: 1 Mai 2009, ora 00:42
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-29 00:38:51De la: aadnanaaa, la data 2009-04-29 00:28:07Si o sa-l mai voteze!Poate in urmatorul mandat va steriliza si arabii!De la: oana_cris, la data 2009-04-29 00:19:11Esti blonda,soro?Sau citesti printre randuri?Acolo ti-am dat citate de mari filozofi...nu de linge blinde ca "shlomo imre Istvan"!Zici ca esti om?Nu pot sa cred...oi mai fi si femeie?La sufletul ce-l ai,sigur o sa vina si vremea cand ai sa astepti o vorba buna sau un ajutor din partea cuiva,si-atunci o sa ai parte de aceeasi dusmanie,neintelegere si rautate,de care dai tu dovada...duduie,cocoana...sau ce-oi fi!Sa nu uiti sa-ti iei prima data,permis de port arma! POATE LA URMATORUL MANDAT,OR SA CASTRAZE SI BESTII CA Shlome_Imre_Istvan' |
|
|
|

Si apropo...daca acum esti revoltata"cucoana ,de javrele de maidanezi",cand se va da o lege si pt.ei,ca va trebuii odata sa se decida si soarta acestora,ce pretext o sa mai gasesti ,ca sa fii insotita cand se intuneca?Atunci o sa fie de vina vecinu,vecina...ai o mare problema"cocoana" daca nu poti accepta ca ei nu au nici o vina ca sunt pe strazi."INVATA CA PE ACEST PAMANT ESTE LOC PT.ORICINE ISI DORESTE SA TRAIASCA"!Uite ce spune un mare filozof al lumii antice,despre animale: