back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce ar fi daca in loc de....

silviu_m74

118 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:31

ce ar fi daca in loc de absolvirea unei facultati pe care sa o platesti cu bani grei 4 ani de zile,iar apoi sa mergi sa te angajezi la "stapan", sa poti absolvi cursurile unei academii de afaceri,timp in care sa iti asiguri si niste venituri bune si pe langa asta ,dupa absolvire sa devii "tanar pensionar"....sa poti face apoi cu viata ta ce doresti,sa ai si banii si timpul necesar sa iti traiesti vaata asa cum iti place??? este un lucru perfect realizabil !!!!

Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 09:30

De la: silviu_m74, la data 2009-04-14 21:31:37ce ar fi daca in loc de absolvirea unei facultati pe care sa o platesti cu bani grei 4 ani de zile,iar apoi sa mergi sa te angajezi la "stapan", sa poti absolvi cursurile unei academii de afaceri,timp in care sa iti asiguri si niste venituri bune si pe langa asta ,dupa absolvire sa devii "tanar pensionar"....sa poti face apoi cu viata ta ce doresti,sa ai si banii si timpul necesar sa iti traiesti vaata asa cum iti place??? este un lucru perfect realizabil !!!!

Draga Silviu .......Iti urez ...Vise placute in continuare

silviu_m74

118 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 12:43

De la: CAMELYA_, la data 2009-04-15 09:30:09
De la: silviu_m74, la data 2009-04-14 21:31:37ce ar fi daca in loc de absolvirea unei facultati pe care sa o platesti cu bani grei 4 ani de zile,iar apoi sa mergi sa te angajezi la "stapan", sa poti absolvi cursurile unei academii de afaceri,timp in care sa iti asiguri si niste venituri bune si pe langa asta ,dupa absolvire sa devii "tanar pensionar"....sa poti face apoi cu viata ta ce doresti,sa ai si banii si timpul necesar sa iti traiesti vaata asa cum iti place??? este un lucru perfect realizabil !!!!

Draga Silviu .......Iti urez ...Vise placute in continuare
Draga Camelya,multumesc asemenea...eu macar le am si pe deasupra mai fac si ceva ca sa mi le implinesc,spre deosebire de foarte multi care nici macar nu indraznesc sa viseze....

www.4life-romania.ro
| Varianta pentru tiparire a topicului ce ar fi daca in loc de....
Mergi la: