back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce se poate face pentru cei cu rate multe si mari?

9am1796

2 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 12:28

Haideti sa vedem ce putem face si pentru amaratii care au avut curaj sa scoata bani din banca sa-si ia un acoperis deasupra capului. Au si ei dreptu sa traiasca decent. Eu sunt una dintre ei. Mi-am facut rate pentru a-mi lua un acoperis deasupra capului. Stateam la camin la o singura camera. Acolo mancam, ma spalam, faceam mancare. Acum 2 ani castigam foarte bine si banca mi-a dat o sums msre de bani cu o rata la fel de mare. A cum cu criza asta nu-mi permit s-o mai platesc. Intrebarea e cum sa fac sa nu raman pe drumuri? Mi-as lua al doilea servici dar nu gasesc. E CRIZA. Mi-i se spune. Dati-mi o idee. Sunt din HD.

Raporteaza abuz de limbaj
brokerservice

5 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:48

RoConsultanta este o firma specializata pe consilierea financiar-bancara avand oferte pentru persoane fizice si juridice.Oferim consultanta chiar si persoanelor ce se afla in Biroul de Credit.Pentru mai multe informatii: www.roconsultanta.co.cc Tel;0723.015.333 ; 0766913652 e-mail:brokerservice@ymail.com Analiza dosar persoane fizice -credit de nevoi persoanle maxim 5 zile. Analiza situatie financiara a firmei si un raspuns clar in 24 de ore. www.roconsultanta.co.cc

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 07:52

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce se poate face pentru cei cu rate multe si mari?
Mergi la: