back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ma poate ajuta cineva cu o solutie???

vladimir_danciu

63 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 15:23

Buna tuturor.Am si eu o problema si anume:am o firma cu niste asociati care este numai acte care nu are profit si nu functioneaza,asciatii nu vor sa ne concesioneze firma ne lasa asa "cu ochii in soare"trebuie depuse declaratii,bilanturi etc.Nu s-ar putea ca activitatea firmei sa fie intrerupta temporar?????daca poate cineva sa ma ajute cu o solutie!!!!!!!
Va multumesc anticipat Vladimir

Raporteaza abuz de limbaj
vladimir
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 15:27

NIMENI NU TE POATE OBLIGA SA RAMAI IN ACEA FIRMA CA SI ASOCIAT. RENUNTA SI FA-TI ALTA DACA AI NEVOIE, IAR DACA NE FUNCTIONEAZA DUPA O ANUMITA PERIOADA EU ASA STIAM CA SE POATE DESFIINTA FARA ACORDUL ASOCIATILOR.

renesmee

59 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:01

Buna,
Nu aveti contabil ? Sigur ca se poate face ceva in acest sens! Eu cunosc un caz de IMM care si-a intrerupt act. timp de 1 an, acum 2 ani, in 2007. Au fost necesare niste adrese catre adm. financiara, in care se comunica asta si mai apoi se depuneau cateva declaratii referitoare la intrerup. act. Vezi ca dupa aceea nu se mai depun toate declarattile aferente la sf. de luna, dar sunt unele care trebuie depuse, chiar daca act. este pe "o"! Oricum , consulta-te cu contabilul/a si trebuie sa te lamureasca in privinta asta. Succes!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:06

PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!

vladimir_danciu

63 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:52

BUNA NU AVEM CONTABIL IN CAZUL ACESTA CE FACEM?

vladimir
Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:56

PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!

renesmee

59 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 19:02

Vezi ca sunt si in lista ta de prieteni! De astazi, pt. ca sunt novice pe forum!
Nu vad alta solutie decat sa consultati un contabil sau un jurist, dar mai degraba un contabil! Dar cine va tinea contabilitatea? Parca spuneai ca depuneati situatii financiare: bilant, declaratii...Sau ca trebuia sa depuneti....nu prea am inteles din mesajul tau.
Oricum se impune sa va angajati pe cineva, daca nu vreti sa platiti amenzi !Asta ar mai lipsi!

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:24

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 10:39

Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL. Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba trebuie facuta intotdeauna de ALTUL!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
haihui09

38 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 19:47

Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro

Fosta membra 9am.ro

20 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:29

Da, contabilul ar trebui sa te rezolve (astia stiu multe inclusiv ce ar trebui sa stie de fapt administratorii si asociatii din firme, dar pe care de obicei nu ii duce capul sau sunt prost informati sau neinformati de loc), dar ... daca tu esti administrator ... du-te la Registrul Comertului si suspenda-i activitatea pe 3 ani si gata ai scapat de griji si de impozitul forfetar pe 3 ani. Dar am si eu o intrebare: Cum dracu reusiti sa va asociati si sa faceti firme cu oameni cu care nu va mai intelege-ti de a 2-a zi si dupa care trage-ti ponoasele luni sau ani la rand mai apoi? Si in al 2-lea rand daca zici ca nu ai contabil ... asta inseamna ca pana acum sigur te-ai lipit de o gramada de amenzi (de care tu nici macar nu sti ca exista) ... asa ca da-o dracului de firma, parerea mea. Bani nu ai facut cu ea, te-ai certat cu asociatii, amenzi o sa ai de platit ... ce mai vrei? Bafta.

9am091668

6 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:21

Buna ziua,

In www.manager.ro in sectiunea Legislatie afaceri, gasitit toate cele necesare. Iar pentru alte detalii puteti sa va abonati la Newsletter unde de indata ce-l primiti, aveti si datele de contact pt eventualele intrebari.

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 03:41

De la: anele_elisav, la data 2009-03-15 17:01:03Buna,
Nu aveti contabil ? Sigur ca se poate face ceva in acest sens! Eu cunosc un caz de IMM care si-a intrerupt act. timp de 1 an, acum 2 ani, in 2007. Au fost necesare niste adrese catre adm. financiara, in care se comunica asta si mai apoi se depuneau cateva declaratii referitoare la intrerup. act. Vezi ca dupa aceea nu se mai depun toate declarattile aferente la sf. de luna, dar sunt unele care trebuie depuse, chiar daca act. este pe "o"! Oricum , consulta-te cu contabilul/a si trebuie sa te lamureasca in privinta asta. Succes!

Ba consultati 3 (TREI) contabili, care nu se cunosc intre ei...si daca va spun toti 3 acelasi lucru OK!!
Daca nu, apelati cu incredere la LUCRUL MANUAL, ca ce-si face omul cu mana lui, asa se numeste.
Cum am facut eu...dupa care am inchis firma si acum dau consultatii ca e cel mai profitabil.

Regent

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Iulie 2009, ora 20:06

Buna, Vladimir !
Totul se rezolva de laSine PUTERE ?!
Nimeni nu te obliga sa ramai asociat.
VIATA ESTE-O SCENA. Deci, te joaca !....
MULT NOROC !

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 16:43

Cum nu aveti contabil? Ce firma este aceasta?Cine va face socotelile?

cash2mirel

2 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:51

vinde partile tale sociale sau actiunile (depinde de firma) pe un leu altcuiva sau chiar unuia din asociati si ai scapat
sau fa o tranzactie de genul intra unu iese altu
poate sa o faca si un avocat si un notar si nu costa mult

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului MA POATE AJUTA CINEVA CU O SOLUTIE???
Mergi la: