back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ai c**ie? stai in tara!

yozzos

47 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:50

strainatatea va ofera mai multi bani decat Romania, dar va ia prietenii si familia, dar totusi doriti sa puneti umarul pentru alta tara decat tara ta.
In Romania nu o sa ploua niciodata cu bani, UE nu o sa ne dea banii de dragul poeziei.

DE CE II LASAM SA NE VANDA TARA?

DE CE ACCEPTATI SITUATIA IN CARE SUNTEM?

DE CE ASTEPTATI SA FACA ALTII CE ATI PUTEA FACE VOI?

VRETI SA RAMANEM O TARA BANANIERA?

VA PLACE SA FIM IN COADA ONOAREI SI IN TOPUL PROSTIEI?

ce ne facem oameni buni?

Raporteaza abuz de limbaj
Nu am drept de semnatura
yozzos

47 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:11

sunt sigur ca problema pentru care militezi SI ESTI ANCHETATva ajunge la urechile curtii supreme a drepturilor omului, si oricum, suntem prea multi ca sa ne stearga de pe fata pamantului, si ar face din noi martiri, oricum, ei nu vor asta, nu vor sa ofere natiunii noastre exemple. UE nu ne vrea prosti, ca au de recuperat bani de la noi... cu cea mai mare placere le-as da inapoi inzecit ce ne-au dat, daca tara noastra va merge mai bine.

POWER TO THE PEOPLE!

Nu am drept de semnatura
eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 20:57

VIVE LA REVOLUTION !!!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 21:34

De la: yozzos, la data 2009-02-16 17:50:26strainatatea va ofera mai multi bani decat Romania, dar va ia prietenii si familia, dar totusi doriti sa puneti umarul pentru alta tara decat tara ta.
In Romania nu o sa ploua niciodata cu bani, UE nu o sa ne dea banii de dragul poeziei.

DE CE II LASAM SA NE VANDA TARA?

DE CE ACCEPTATI SITUATIA IN CARE SUNTEM?

DE CE ASTEPTATI SA FACA ALTII CE ATI PUTEA FACE VOI?

VRETI SA RAMANEM O TARA BANANIERA?

VA PLACE SA FIM IN COADA ONOAREI SI IN TOPUL PROSTIEI?

ce ne facem oameni buni?

De ce este situatia asta in Romania? Pentru ca avem conducatori de tot rahatul pentru care interesul personal este inaintea interesului national.

Vedeti acest videoclip, e sugestiv:

www.youtube.com/watch?v=Jl_cTulm064

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 03:08

NENE AUGUSTUS,sincer nu ti se pare ca ai devenit previzibil si plictisitor?Mai schimba si mata partitura,de exemplu schimb de barbati[pt.femei],sa se bucure si partenerele noastre?Ce zici,schimbi placa sau risti sa te-njure lumea?Oamenii vor schimbare,dar vor schimbari majore,nu d'alde d'astea de care te ocupi talica,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
darksethstorm

60 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 13:56

ma, gandind la rece, daca vreau sa "pun umarul" in ro, il pun doar la bunastarea javrelor. nu, mersi.

http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
blondadeserviciu

35 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:22

ma, voi n-aveti treaba?

chiar nu pricepeti ca unii latra si altii merg, rolul fiecaruia fiind sa isi castige propria existenta?
ca sa pricepeti clar ce se urmareste, si ce trebuie sa rezulte, va trebui sa acceptati ca la inceput am fost oameni, dupa care ne-am abrutizat si ne-am despartit in ginti, triburi, clanuri, caste, grupari de interese, etc.
apoi, a inceput goana pentru existenta, si fiecare alearga dupa cum il duce cerebelul...
daca privim retrospectiv, unii oameni au actionat de-a stanga altii de-a dreapta, unii au faramitat lumea altii au unit-o... mai clar, in timp ce fiecare vroia sa fie el stapan, pe bucata lui, altii au spus ca mai bine e sa ne unim, chiar daca nu mai suntem sefi aceiasi.. scopul e dupa cum bate valul.. uniti sau despartiti...
unii ii trag tare cu nationalismoul, vanturand sloganuri si idei ramase de pe vremea indoctrinarilor de partid, altii o tin cu ideea de bine personal, si cu egoism refuza sa munceasca pentru smekerii autohtoni...

grav, fratilor, ca nu percepeti necesitatea unui stomac plin, inainte de orice vaicareala.. si daca il aveti, ziceti da altii, daca nu, carcotiti pe la colturi sau forumuri...

unii vor fi iar contra, ca asa au iesit ei pe lume, in contra tuturor, si vor zice ca ne vindem tara, altii vor fi economisti si juristi si vor spune ca nu poti vinde decat ceea ce ai...

e grele...

yozzos

47 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 10:38

cred ca numai pe tine te intereseaza sa ai stomacul plin. atata timp cat stii sa iti ceri drepturile ca om, ca natiune, si sa nu mai tolerezi toate hotiile sunt sigur ca un stomac plin nu o sa fie de ajuns. nu mai suntem vite, si nu am fost niciodata, ca sa gandim cu stomacul, stimata blonda de servciu

Nu am drept de semnatura
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 11:46

De la: yozzos, la data 2009-02-18 10:38:55cred ca numai pe tine te intereseaza sa ai stomacul plin. atata timp cat stii sa iti ceri drepturile ca om, ca natiune, si sa nu mai tolerezi toate hotiile sunt sigur ca un stomac plin nu o sa fie de ajuns. nu mai suntem vite, si nu am fost niciodata, ca sa gandim cu stomacul, stimata blonda de servciu

Ai perfectă dreptate dar nu știu de ce te miră atitudinea domnișoarei care are un nik atât de sugestiv pentru intelectul dânsei......

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:42

De la: darksethstorm, la data 2009-02-17 13:56:49ma, gandind la rece, daca vreau sa "pun umarul" in ro, il pun doar la bunastarea javrelor. nu, mersi.

Mda, trista constatare si (din nefericire) adevarata.
Ce se poate face ca sa dispara javrele de acolo? daca aveti idei spuneti-mi si mie ca tare sunt curioasa!

Castelana

59 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 August 2009, ora 18:36

Dragilor, nu am c**ie si nici nu-mi trece prin gand sa plec din tara...si stiti de ce ? Sunt convinsa ca niciunde nu umbla cainii cu covrigii in coada, ca-ti este bine doar daca muncesti, te zbati, alergi...ca si aici, dealtfel ! Nu stiu de ce se tot arunca vina pe guvernare... nu sunt ei oare, rezultatul alegerii noastre ??? La asa popor, asa conducere !!!
Consider ca am o responsabilitate fata de cei care au avut grija de mine pana la un punct si cred ca de la acel punct este de datoria mea sa le port de grija. Cu ce primesc ei ca pensionari de la Stat, dupa 30-40 ani de munca ar fi muritori de foame, pensiile nu le ajung nici macar pentru medicamentele necesare...Nu toti au norocul de a beneficia de pensii la nivelul unui salariu mediu pe economie sau chiar mai mari ( fosti activisti, foste cadre militare, fosti ...).Nu cred ca viata mea ar fi mai confortabila undeva, printre straini, deoarece oricat ai fi de bun in ceea ce faci tot un STRAIN esti si vei ramane pentru ei !Cei care nu vor sa recunoasca modul in care sunt priviti in alte tari este problema lor, tine de mandria sifonata a fiecaruia si de sinceritatea care nu mai exista.Paradis exista doar pentru cei favorizati de soarta, atat...sau il mai poti dobandi daca esti o super-capacitate iar Societatea care te-a cooptat are o atat de mare nevoie de cunostiintele tale, incat iti poti crea singur propriul Paradis- trebuie sa recunoastem ca sunt state care stiu sa aprecieze un geniu, pe cand aici...niciodata nu vor fi fonduri si nu vei avea o baza tehnica...asta e !!!
Mai putem spune : ca mandru sunt, ca sunt roman ?!
Ciao !

Castelana
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 28 August 2009, ora 17:11

Eu nu am c**ie ...deci trebuie sa stau in tara

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 04:37

De la: CAMELYA_, la data 2009-08-28 17:11:22Eu nu am c**ie ...deci trebuie sa stau in tara

Adica in tara urmeaza sa ramina doar fomeile...oauuuuu....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului ai c**ie? STAI IN TARA!
Mergi la: