back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie ?!

valentin_stroia

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:13

In actualele monarhii, cu exceptia celor musulmane, persoanele cu titlul de regina / rege (imparat in Japonia) sunt exclusiv decorative. Timpul monarhiei a apus, iar daca este majoritara dorinta poporului roman de a fi condus de o persoana ce este "unsa" doar pentru ca s-a nascut pe treptele unui tron regal, inseamna ca, din pacate, am involuat!
Pentru a preveni orice acuzatie va fac cunoscut, cu respect, ca un mare ganditor spunea ca lupta fara preget pentru dreptul lui la opinie, dar isi da viata pentru ca oponentul lui sa aiba acelasi drept.

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:20

De la: valentin_stroia, la data 2009-02-07 16:13:09In actualele monarhii, cu exceptia celor musulmane, persoanele cu titlul de regina / rege (imparat in Japonia) sunt exclusiv decorative. Timpul monarhiei a apus, iar daca este majoritara dorinta poporului roman de a fi condus de o persoana ce este "unsa" doar pentru ca s-a nascut pe treptele unui tron regal, inseamna ca, din pacate, am involuat!
Pentru a preveni orice acuzatie va fac cunoscut, cu respect, ca un mare ganditor spunea ca lupta fara preget pentru dreptul lui la opinie, dar isi da viata pentru ca oponentul lui sa aiba acelasi drept.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:22

toate bune si frumoase,dar poporul roman a fost intrebat,macar formal, vreodata, ce parere are despre ceva ce altii au decis pt.noi?

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 19:46

De la: valentin_stroia, la data 2009-02-07 16:13:09In actualele monarhii, cu exceptia celor musulmane, persoanele cu titlul de regina / rege (imparat in Japonia) sunt exclusiv decorative. Timpul monarhiei a apus, iar daca este majoritara dorinta poporului roman de a fi condus de o persoana ce este "unsa" doar pentru ca s-a nascut pe treptele unui tron regal, inseamna ca, din pacate, am involuat!
Asta e parerea ta!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 19:47

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-07 16:22:23toate bune si frumoase,dar poporul roman a fost intrebat,macar formal, vreodata, ce parere are despre ceva ce altii au decis pt.noi?

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:52

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie ?!
Mergi la: