Info
x
Sa ne cunoastem mai bine
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:50
Va propun sa ne cunoastem mai bine, sa scriem cate ceva despre noi, despre implinirile noastre, despre trecutul nostru,realizarile noastre ,despre familiile noastre, sfaturi, povete, din care ceilalti sa traga o invatatura buna.Sa incercam sa fim mai buni, mai sensibili, mai atenti la ce se intampla in jurul nostru.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:57
Maria...surioara nu ma cunosti????Ce ar trebui sa mai adaug???
....poate un God bless you
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:23
SALUT! EU SUNT ROXANA,O VIITOARE MAMICA ,LOCUIESC IN TORINO DE VREO 7 ANI SI AS DORI SA TIN LEGATURA CU ALTE ROMANCE DIN TORINO,IN SPECIAL,DAR SI DIN ROMANIA SAU DIN ALTE TARI . DACA VA FACE PLACERE SA TINEM LEGATURA,VIITOARE MAMICI SAU PROASPETE MAMICI,ASTEPT RASPUNS DE LA VOI PE FORUM !
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 20:40
Te salut Roxana ,sint Luminita ,locuiesc in Torino pe strada Garibaldi ,acum am plecat sa nasc in Roania unde am conditii mai bune si mai sigure.Din ce localitate esti ?Eu sint din Rimnicul Sarat.O zi buna !
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 21:58
De la: symy1, la data 2009-02-05 15:57:47Maria...surioara nu ma cunosti????Ce ar trebui sa mai adaug??? Fratele meu drag, porumbelule, eu te cunosc, dar ceilalti? |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 22:09
Buna tuturor, numele meu este Maria , am 2 baieti Cristi (10 ani) si Alex(7 ani)
am 39 de ani, frecventez o biserica baptista din Bucuresti (Golgota), si ma bucur ca mi-am facut multi prieteni pe (9 am), sunt casatorita de 17 ani, am intrerupt temporar seviciu pt ca tb sa am grija de o persoana in varsta (86 ani)care tb supravegheata permanent ( are ,pe langa alte pb, si pierderi serioase de memorie)- asta pt cineva care m-a intrebat pe forum, legat de postarile mele multe si dese de pe forum, in gluma numesc aceasta situatie , sper temorara, pana gasesc pe cineva sa aibe grija de ea cand o sa tb sa ma intorc la job , "arest la domiciliu". |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 15:51
Ma numesc Lipianu Ion-Gheorghe zis Gigi ce reiese si din adresa mea de e-mail, am 59 ani, sunt inginer cadastru si lucrez la OCPI Gorj. Multe date ale mele reies din alte interventii pe care multi le cunosc deja. Mie nu imi place sa discut cu cineva care se ascunde, de aceea la raspunsurile tendentioase si nepotrivite ale unora care cred ca se pot distra (ascunsi in anonimat) si cand discutam serios nu raspund. Pot da ochii cu oricine pentru orice opinii. Chiar ma intereseaza opiniile contrare cu argumente pentru ca invatam ceva nou sau in plus fata de ceea ce stiam. Oricine are o problema de interes cu mine poate sa ma abordeze direct. In general, desi sunt foarte ocupat, imi consult regulat mesajele. Voi intreveni in orice discutie care mi se pare constructiva si cu teme ale realitatii noastre. La celelalte nu intervin si nu raspund daca sunt provocat. Consider utile discutiile de pe FORUM mai ales pentru cei care vor sa afle ceva si mai putin pentru cei care vor sa impuna ceva. Mai multe detalii pentru cei care mi se vor adresa direct pentru ca sa nu plictisesc pe cineva. Logos.
|

....poate un God bless you
Te salut Roxana ,sint Luminita ,locuiesc in Torino pe strada Garibaldi ,acum am plecat sa nasc in Roania unde am conditii mai bune si mai sigure.Din ce localitate esti ?Eu sint din Rimnicul Sarat.O zi buna !