back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care masina e mai buna? toyota yaris, honda jazz sau mitsubishi colt?

iulian_jinga

17 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 20:33

As vrea sa-mi cumpar o masina, din clasa mini, insa nu stiu care e mai buna, in general vorbind. Ma intereseaza fiabilitatea si consumul redus. Stiu ca masinile japoneze sunt foarte fiabile. Dispun de 10000 euro pentru masina, si in banii acestia se gasesc numeroase oferte cu masini second hand de pana la 2-4 ani vechime. Ce ma sfatuiti sa aleg, dintre cele 3? Multumesc.

Raporteaza abuz de limbaj
oharaflo

7 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 20:46

TE SFATUIESC SA ITI IEI UN MINI COOPER ESTE FOARTE ELEGANTA NU CONSUMA MULT SI CHIAR DACA ESTE MICA IN INTERIOR ESTE DESTUL DE SPATIOASA....mai ales ca este facuta de BMW cu banii carei ai sigur gasesti o combinatie buna

sonyxman2002

12 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 12:08

De la: iulian_jinga, la data 2009-02-02 20:33:51As vrea sa-mi cumpar o masina, din clasa mini, insa nu stiu care e mai buna, in general vorbind. Ma intereseaza fiabilitatea si consumul redus. Stiu ca masinile japoneze sunt foarte fiabile. Dispun de 10000 euro pentru masina, si in banii acestia se gasesc numeroase oferte cu masini second hand de pana la 2-4 ani vechime. Ce ma sfatuiti sa aleg, dintre cele 3? Multumesc.

Eu zic sa te orientezi spre cea care iti ofera mai multe optiuni la aceasi bani sau si mai bine, faci un test drive cu toate si o iei pe cea care iti place

Sa ne spui ce-ai ales

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:38

Daca mai este de actualitate intrebarea eu ti-as sugera un autoturism nou romanesc benefiiezi astfel de garantie un vehicol nou si in plus ai ajuta economia nationala dar revenind la topic :1 Coltul cu ceva banuti in plus il ei nou dar nu prea echipat iar mitsubshi nu prea a demonstrat calitate 2 honda jazz este aproape de sandero iar 3 toyota yaris este singura cu adevarat fiabila si cu greu vei gasi ceva bun , nelovit si cu km acceptabili

| Varianta pentru tiparire a topicului Care masina e mai buna? Toyota Yaris, Honda Jazz sau Mitsubishi Colt?
Mergi la: