back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Serghei gorbunov -justitia-politia-politica -romania

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 19:21

Un condamnat la 15 ani pentru crima,face antrenament la sala de forta in libertate,din cind in cind mai dispare si la comanda mai impusca pe cineva,politia aduna tuburile,antrenorul depune marturie si criminalul trebuie sa dea in judecata procurorul,judecatorul si cadavrele ,vinovati ca este lasat in libertate

Raporteaza abuz de limbaj
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:58

Intr-o tara fara presedinte si fara guvern ,se petrec multe. Ce voi credeti ca daca la televizor se vede activitate politica ,credeti ca presedintele si guvernul are cunostinta de ce se petrece in tara ?Totul este pentru publicitate,in rest fiecare cu afacerile lui,doar la alegeri se mai foiesc printre cetateni ,printre aia care mai rezista pina la alegerile urmatoare.

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
bilbe

409 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 20:30

In Romania MAFIA COMDUCE JUSTITIA.Condamnatii cu pedepse mari sint lasati in libertate intentionat pentru a fi folositi in atacuri criminale,motiv pentru care are si politia obiectul muncii si justitia cu procuratra din CLANURILE MAFIOTE.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 20:44

De cind am intrat in UE sa zis cu linistea in Romania !

Fosta membra 9am.ro

121 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 00:17

"- Moftul roman a inviat!
- Adevarat a inviat!
Iata cuvintele cu cari trebuie sa se salute in aceste zile de sarbatori toti nepotii divului Traian, toti aceia in vinele carora curge sange de roman.
Sa mai asternem aci o programa a Moftului roman, credem de prisos. Sunt opt ani acu de cand aceasta foaie a vazut lumina pentru intaia data. Voim a fi consecventi, si astfel dam drept program celeasi linii pe cari le-am pus in fruntea acestei foi la prima-i aparitie.
Eu: Ce mai spune gazetele, nene?
Nenea: Mofturi!

Eu: Ce era azi la Camera?
D. deputat: Mofturi!

Un cersetor degerat: Fa-ti pomana: mor de foame!
Un domn cu bunda: Mofturi!

Un june cu revolverul in mana: Acrivito! Daca nu ma iubesti, eu ma omor!
D-ra Acrivita(facand doua gropite asasine in obraji): Mofturi!

Dr. Babes: Feriti-va de apa nefiltrata: are germenii tuturor boalelor.
Un mitocan(fudul): Mofturi!

Eu: Dar domnii X….Y….Z….n-au nici un merit, nici o capacitate, nici un talent spre a fi pusi in fruntea unor institutii cari….si in sfarsit despre onestitate….de!
Un amic(taindu-mi vorba si dand din umeri): Mofturi!

Pacientul(foarte impacient) : Doctore, mor!
Doctorul (foarte linistit) : Mofturi!

Librarul : Iata o carte noua, foarte interesanta.
Un june cult(dand cu dispret volumul la o parte): Moft!

Un ipohondru: Ar trebui mai multa ingrijire : doamne fereste! Sa nu ne pomenim la primavera cu ciuma!
D. primar(foarte serios): Mofturi!

Un cetatean: Sariti!
D. procurer(grabit sa suie la club): Mofturi!

Eu: Eu crez ca de asta data guvernul a avut dreptate.
Un pesimist suprimat(scrasnind fieros): Mofturi!

Eu: Trebuie sa marturisim, cu toata parerea de rau, ca in administratie … uneori se fura foarte des.
Un optimist ramas in slujba(zambind foarte blajin): Mofturi!

Un orator opozant: Cateodata autoritatile…prin abuz de putere, se intampla prea de multe ori sa comita….
Un ministru: Mofturi!

Un tata de familie: Am auzit ca de la o vreme se-ntinde printre o seama de tineri din Bucuresti niste apucaturi oribile.
Un altul cu mai multi copii(razand): Mofturi!

X…: Maine seara e o eclipsa de Luna.
Z…: Mofturi!

Iar eu: A propos iese o gazeta noua.
Publicul: Mofturi!

Moft! Mofturi!
O, Moft! Tu esti pecetea si deviza vremei noastre, Silaba vasta cu netarmuit cuprins, in tine incap asa de comod nenumarate intelesuri: bucurii si necazuri, merit si infamie, vina si patanie, drept, datorie, sentimente, interese, convingeri, politica, ciuma, lingoare, difterita, sibaritism, vitiuri distrugatoare, suferinta, mizerie, talent si imbecilitate, eclipse de luna si de minte, trecut, prezent, viitor – toate , toate cu un singur cuvant le numim noi romanii moderni, scurt : MOFT.
In genere natiile mari au cate un dar sau vreo meteahna specifica: englezii au spleenul, rusii nihilismul, francezii l’engouement, ungurii sovinismul, spaniolii morga, italienii vendetta etc., romanii au Moftul!
Traiasca dar Moftul roman!
Foaia ce reapare astazi, cu titlul ei eminamente national, speram ca va fi formula sincera si exacta a spiritului nostrum public.
Si acuma, draga Moftule, mergi iar de-ti fa sit u rostul in lumea asta. Locul tau aici este, a ta e vremea de astazi.
Aruncandu-te din nou in lumina, strigam cu toata caldura: Dumnezeul parintilor nostril, el care a stiut totdeauna sa protégé Romania, aiba-te in sfanta sa paza! Deie-ti norocul ce-l merita orice moft roman pe acest pamant stropit de sangele martirilor de la 11 iunie 1848, 11 fevruarie 1866, 8 august 1870 si 14 martie 1888 s.cl,s.cl.
Publicului roman, care-ti este tot sprijinul, ii zicem: ajuta-ne si Dumnezeu te va ajuta; iar tie-ti dorim: Moftul roman sa fii, dar cauta pe cat se poate de a nu fi moft!”

.....SA FIM OARE CONTEMPORANII LUI I.L.CARAGIALE???......
.........NE INTOARCEM IN ANII 1893 ??........

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:51

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

| Varianta pentru tiparire a topicului SERGHEI GORBUNOV -JUSTITIA-POLITIA-POLITICA -ROMANIA
Mergi la: