back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mancare sanatoasa!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 00:29

Primul magazin unde mananci Sanatos, Natural, Gustos- Sana Goût

In Pta Dorobanti, Str. Putul lui Zamfir, 20 am deschis pentru dvs. ceea ce asteptati demult: un magazin cu mancare pentru pranz sau pentru acasa. Bucatarii nostri gatesc numai cu ingrediente naturale, fara E-uri, fara conservanti sau aditivi alimentari, numai cu produse proaspete, sigure pentru consum. Puteti alege supe, salate, peste sau preparate din pui, curcan sau legume, dar si prajituri sau salate de fructe.

Totul este ambalat in caserole, in deplina siguranta, iar calitatea si aspectul deosebit va vor satisface pe deplin.
Sana Goût gateste ca la restaurant, cu rafinament si indrazneala culinara, cu ingrediente si mirodenii specifice bucatariei internationale, totul este gandit pentru oamenii ocupati, care au grija de sanatatea lor si carora le place sa manance deosebit.

Si pentru ca ne gandim in permanenta la sanatatea dvs., avem si produse Bio: paste si sosuri italienesti, miere bio, cereale integrale bio, iaurturi, dar si produse fara gluten.
Ne-am gandit si la zilele dvs. de nastere sau alte mici sau mari petreceri, unde vreti ceva special: puteti face comenzi, iar noi va asiguram de reusita.

Va asteptam sa va luati masa de pranz! Gatim cu pasiune, grija si atentie la detalii, pentru oamenii care cunosc si iubesc cu adevarat mancarea!

Magazin Sana Goût
Pta Dorobanti, Str. Putul lui Zamfir, 20
Tel. 021/2319008

Raporteaza abuz de limbaj
plesuardei

245 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 02:37

De la: danalupta, la data 2009-02-01 00:29:22Primul magazin unde mananci Sanatos, Natural, Gustos- Sana Goût

In Pta Dorobanti, Str. Putul lui Zamfir, 20 am deschis pentru dvs. ceea ce asteptati demult: un magazin cu mancare pentru pranz sau pentru acasa. Bucatarii nostri gatesc numai cu ingrediente naturale, fara E-uri, fara conservanti sau aditivi alimentari, numai cu produse proaspete, sigure pentru consum. Puteti alege supe, salate, peste sau preparate din pui, curcan sau legume, dar si prajituri sau salate de fructe.

Totul este ambalat in caserole, in deplina siguranta, iar calitatea si aspectul deosebit va vor satisface pe deplin.
Sana Goût gateste ca la restaurant, cu rafinament si indrazneala culinara, cu ingrediente si mirodenii specifice bucatariei internationale, totul este gandit pentru oamenii ocupati, care au grija de sanatatea lor si carora le place sa manance deosebit.

Si pentru ca ne gandim in permanenta la sanatatea dvs., avem si produse Bio: paste si sosuri italienesti, miere bio, cereale integrale bio, iaurturi, dar si produse fara gluten.
Ne-am gandit si la zilele dvs. de nastere sau alte mici sau mari petreceri, unde vreti ceva special: puteti face comenzi, iar noi va asiguram de reusita.

Va asteptam sa va luati masa de pranz! Gatim cu pasiune, grija si atentie la detalii, pentru oamenii care cunosc si iubesc cu adevarat mancarea!

Magazin Sana Goût
Tel. 021/2319008

Pe cuvantul tau ca nu folositi decat alimente bio!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 17:36

buna Dana,

am aflat si eu de magazin si mi-am achizitionat cateva produse, din pacate stau destul de departe si nu prea am posibilitate sa trec des.

Eu sunt obisnuita sa ma hranesc mai sanatos din cauza sensibilitatii la anumite produse.

numai bine

chucky01_2004

2 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:21

@aureldimaa:

Salut,

Sunt un copil de pe strada si vreau sa iti garantez ca esti un taran prost care se uita tot timpul sa vada ce face vecinul. Pana si trenul are mai multe clase ca tine.

Numai bine.

oanabln

1 mesaj
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 07:29

si cum stiu eu ca sunt intr-adevar naturale? de unde le aduceti?
no sa te deranjeze daca cer o expertiza nu?

fica_norilor

7 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 12:53

De la: , la data 2009-02-01 00:29:22Primul magazin unde mananci Sanatos, Natural, Gustos- Sana Goût

Magazin Sana Goût
Tel. 021/2319008

[/quot

rahat cu apa rece........

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului mancare sanatoasa!
Mergi la: