Info
x
Povestea trista a surorilor pirvu
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 21:55
Ma numesc Pirvu Serban din com.Dumbraveni jud.Vrancea si impreuna cu sotia mea avem 2 fetite Alina in virsta de 7 ani si Andreea de 2 ani.Prima fetita Alina sa imbolnavit la 3 luni și are urmatoarele diagnosticuri,Encefalita cu Herpes Virus,Tulburari de Deglutiție,Porencefalie,Hidrocefalie și Paralizie Spastica.In momentul de fața este imobilizata la pat si singurul ei hobi este tv.canal taraf și intre noi totul este telepatic,ea la virsta ei ar merge la scoala,s-ar juca cu copii de virsta ei,dar se bucura cind o scoatem afara in scaunul cu rotile si vede alti copii la joaca ar vrea sa se ridice din caricior sa se duca la ei.Dar nu ne pierdem speranța in D-zeu,și speram din tot sufletul sa o vedem sanatoasa sa ne strige mama,tata i-mi este foame ma doare burtica si cite nu ar spune un copil de virsta ei și daca as putea as face shimb cu ea.Dupa 5 ani de zile ne-am hotarit sa mai facem un copil și anume pe Andreea,dar din pacate soarta ne-a lovit din nou si sa imbolnavit si ea la 6 luni de la naștere și are urmat. diagnost.,Talasemie Majora tip B și Retard Motor si singurul tratament din tara noastra este transfuzia de singe si in fiecare luna trebuie sa mergem la București la spital Fundeni.Și parca nu ar fi indeajuns mai intimpinam și necazuri cu primaria din comuna.Eu sint angajat ca asistent personal la fata cea mare,și primesc un salariu de 530lei noi și chiar de sarbatori nu ni sa dat salariul pe motiv ca nu sint bani,dar ce sa mai zicem de cadouri sau al 13 salariu dar ma intreb noi asistenții personali nu avem aceleași drepturi ca oricare angajat indiferent ca sintem angajati pe perioada nedeterminata sau determinata ca impozit pe salarii ni se reține.Singuri nu mai razbatem printre birocrați de aceea va rugam AJUTAȚINE ca este strigator la cer.De aceea rugam oamenii cu suflet mare care pot sa ne ajute sa facem un pic viața mai frumoasa fetitelor noastre ne pot contacta la nr.de telefoane 0237254849 sau 0747588668 sau pot face donații in conturile deschse laBRD RON49BRDE400SV10890174000 și in euro RO45BRDE400SV10890254000 titular cont Bican Elena Corina.LA MULȚI ANI
Attachments (6) Imag002.jpg 33k - on Jan 6, 2009 6:57 PM by alinandreea@ymail.com (version 1) Remove Imag004.jpg 32k - on Jan 6, 2009 6:57 PM by alinandreea@ymail.com (version 1) Remove Imag005.jpg 32k - on Jan 6, 2009 6:58 PM by alinandreea@ymail.com (version 1) Remove V08-11-08_14.11.3gp 1525k Raporteaza abuz de limbaj |
|
fl_brasov 21 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 22:01
Umblati si voi pe la biserici si cereti ajutorul, ca sunt multi preoti binevoitori.
E bine ca nu va pierdeti speranta in Dumnezeu ca asta e scopul suferintei, sa va apropie de El. |