back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Moartea lui mircea stanescu

Unkle

50 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:20

L-or fi apucat remuscarile...dupa ce a omorat un om si a mintit ca nu se afla el la volan, lasand pe altcineva sa ia vina asupra sa...si totusi, este sinuciderea o solutie?

Raporteaza abuz de limbaj
saskha

2 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:50

o vina mare are presa in moartea lui,,,,,,,,,

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:54

Un om slab,care nu a stiut sa infrunte viata,cei care traiesc in umbra altora,nu stiu sa-si asume responsabilitati majore

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:18

Dumnezeu sa-l ierte !
Daca motivul sinuciderii a fost tocmai acel nefericit accident inseamna ca a dat dovada de bun-simt fiind cuprins de remuscari pentru ca a luat viata unui om si a adus lacrimi si durere in familia decedatului .

allminaolivia

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 11:14

Dumnezeu sa-l ierte!!! Eu nu cred ca a fost un om slab a incercat si chiar a reusit sa faca singur ceva, poate constintiinta ca a ucis un om il mustra insa chipul si ochii lui aratau ca e un om bun si echilibrat. Nu cred ca doar accidentul acela a fost cauza, poate a fost mai mult de atat, poate in viata lui s-a intamplat si altceva. Oricum despre morti numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 11:17

Da...sinuciderea NU E O SOLUTIE, fiindca solutia e un rezultat obtinut in urma unei rezolvari; daca s-a sinucis nu a rezolvat nimic ci doar a creat probleme noi pt.altii(durere pt.cei apropiati,probabil "enigme" pe care el le-ar fi rezolvat cel mai bine...); e adevarat,pamantul se-varte fara oricare si tot in aceeasi directie,dar...lumea in care traia el..s-a schimbat,in bine...?,in rau...?

georgetamay

12 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:42

Viata nu ne apartine, ne-a fost data de Dumnezeu si numai El are drept sa o ia. Sinuciderea nu e soltuie in nici un caz, e cea mai mare nenorocire ce se poate intampla unui om, pentru ca inseamna un refuz clar si definitiv de a fi cu Dumnezeu.

moldo_vio_ali

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:06

Eu cred ca a fost CORECT cu el insusi. Asa a hotarat sa plateasca pentru ceea ce a facut..... nu cu bani cum fac altii!
SLAB ?! Pentru ca a decurs la aceasta autopedepsire fatala . Oricum trebuia sa primeasca o pedeapsa ...... poate mai avantajoasa pt. el
CURAJOS ?! Trebuie sa ai oarece singe rece sa faci chestia asta.
DEMNITATEA eu cred ..... ca l-a facut sa recurga la acest gest. Nu pentru ca a comis efectiv aceasta fapta ci faptul ca..... a fugit de la locul accidentului !! Si aceasta eu cred ca s-a intimplat..... din cauza licorii bahice care a consumat-o inainte de a se urca la volan !
Mobilul crimei ( sinuciderii ) = demnitatea patata
Cauza = licoarea cu pricina

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:57

Am vazut opinii care sustin ca demnitatea l-ar fi "ajutat" sa se sinucida...cred ca termenul de "demnitate" se refera doar la ceva bun;

mihaella26

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:02

Sinuciderea nu era sigur o solutie...Dumnezeu-sa-i ierte fapta si pe el! Astfel de lucruri sunt greu de suportat, in special pentru parintii lui! Putere multa pentru parinti, sa treaca, daca vor trece vreodata peste acest nefericit eveniment! Presa are partea ei de vina! Prea sta cu ochii pe orice si cuaNtifica la maxim orice eveniment, fara sa realizeze ca acest lucru poate duce uite la ce... E nevoie de mult discernamant, pentru a alege sa renunti la viata sau sa infrunti ceea ce ai facut! Pacat totusi ca a ales acest fapt! Trebuia sa infrunte fapta! Nu exista demnitate in sinucidere! E UN MARE PACAT IN FATALUI DUMNEZEU! DUMNEZEU SA IL IERTE!!!!!! Sa new rugam ca Dumnezeu sa ii ierte fapta!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 20:02

in nici o situatie din viata noastra sinuciderea nu e o solutie....credeti-ma....stiu ce vorbesc....
nu merita sa-ti iei viata pentru nimik in lume.....

Master_Chan

5 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 12:13

Cred ca familia accidentatului mortal e mai nemultumita acum pentru ca sinucigasul nu a mai apucat sa plateasca cu bani. Din pacate pentru ei a platit, onorabil de altfel, cu sange. Barbat adevarat! Sa infrunte viata? Daca sa infrunti viata inseamna sa omori si dupa aia sa mituiesti fara remuscari si doar cu gandul sa scapi de orice pedeapsa, prefer oricand un glonte!

Master_Chan

5 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 12:16

Pe de alta parte poate a incercat sa-i mituiasca si nu a mers, s-a speriat si-a luat viata. Atunci onoare lor si rusine lui! Si nu uitati D-zeu, asa cum Il stiti nu exista!

mia_rusu1970

79 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:12

Nu mi se pare corect ce a facut , cred ca era cu moralul la pamant, dar avea constiinta prea incarcata si in astfel de cazuri oricine ar fi in situtie e nevoie de multa putere si de sprijin... mare pacat era tanar...

anca_ean

2 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:34

SUNTETI ASA DE SIGURI CA OMUL S-A SINUCIS??? de ce nu credeti ca este o INSCENARE, fiul securistului fiind acum cu burta la soare, in america de sud, unde mai era acum cateva zile tatal sau......apropos, ce fel de tata sta cu saptamanile in vacanta intr-un alt continent, stiind ca fiul sau a comis un omor? sau credeti ca acel om e capabil de remuscari? sau ca cineva, in seara sinuciderii sale iese in oras cu prietenii si iubita, dovedind chiar o stare morala buna, dupa spusele avocatului sau? cat timp mai toleram sa fim mintiti in fata???

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:12

De la: anca_ean, la data 2009-01-07 16:34:54SUNTETI ASA DE SIGURI CA OMUL S-A SINUCIS??? de ce nu credeti ca este o INSCENARE, fiul securistului fiind acum cu burta la soare, in america de sud, unde mai era acum cateva zile tatal sau......apropos, ce fel de tata sta cu saptamanile in vacanta intr-un alt continent, stiind ca fiul sau a comis un omor? sau credeti ca acel om e capabil de remuscari? sau ca cineva, in seara sinuciderii sale iese in oras cu prietenii si iubita, dovedind chiar o stare morala buna, dupa spusele avocatului sau? cat timp mai toleram sa fim mintiti in fata???

????????

| Varianta pentru tiparire a topicului Moartea lui Mircea Stanescu
Mergi la: