Info
x
Recuperare diferenta taxa auto
|
sorin72007 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 15:01
stie cineva ,daca se mai poate recupera ceva din diferenta intre taxa de prima inmatriculare si taxa de mediu.
|
|
eu_tony 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 12:03
sory man dar sincer never nu vei mai recupera acei banii
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 08:29
Toate strazile din Constanta sint pline cu masini la mia a doua , cu afise de vinzare, si cu volan pe dreapta si-n toate felurile, unele mai vechi de 10 ani, si atunci ma intreb eu...oare Romania devine lada de gunoi a vest europenilor......trebuie o taxa mai mare si mai dura.....ca alt fel devenim gunoiul vesticilor.......
|
|
nicking2007 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:18
poate fiecare încearcã sa faca un ban in plus,nu le țin palma la cei ce practica comerțul cu mașini sec.dar nici sa cumperi una noua la o grãmadã de bani nu prea e la îndemâna oricui,ce face guv sa incurajeze achiziția de mașini noi,programul rabla,puțin ,pentru a-și cumpãra ceva și va întreb acum ce vina are cel ce mai pune în circulație o "coaja 79-80' e a lui merge ce sa-i faci omul ce vina are atunci cine? cum trec de RAR cu noxele ,poate veți zice ca asa au prevazut în cartea tehnica, pai tutui putred, construit pe ceva aiurea,sa se schimbe toata legislația în domeniu,nu doar sa-i bagi mana în buzunar omului.
|
|
irinagh 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:08
Din cate stiu eu si din ce am vazut la TV, ca sa-ti recuperezi taxa, trebuie sa dai in judecata Directia taxe si impozite. Sunt f multe procese pe rol, unele s-au terminat deja si asteapta sa-si recupereze banii in termen de 60 de zile de la decizia finala a curtii de justitie. Si eu ar trebui sa recuperez taxa, dar....cat dureaza un proces la noi si cat te costa un avocat mai bine te lasi pagubas.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 04:35
nu mai primim nimic,hotii dracu si mincinosii
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:24
Problema este ca ROMANII care au castigat ,sa faca publc acest lucru si sa ne ajute si pe noi cu trimiterea pe mail a modului cum s-a intocmit CEREREA si alte amanunte in legatura cu capcanele pe care ni le-ar putea intinde Justitia romana. Ar fi un gest de solidaritate ce merita facut ,fata de un Guvern care ne jefuieste,pur si simplu !!! De exemplu : daca intrati pe ordonanta in vigoare de la www.mfinantelor.ro si doriti sa calculati taxa o sa vedeti un lucru INCREDIBIL !!! La acesiasi clasa ,sa zicem euro 4, cu cat masina e mai veche cu atat scade taxa !!! ESTE CLAR CA ESTE O TAXA PROTECTIONISTA SI NICI VORBA DE TAXA DE POLUARE !!! SI UE DOARME !!! Si desigur ar fi si o forma de PROTEST la adresa acestui guvern si in mod deosebit, a lui Tariceanu,care deja a si concesionat petrolul din Marea Neagra,inainte de a se da verdictul ? Ei? ce ziceti? baiatul nostru SMECHER, care ne-a trantit taxa si a fugit si si-a pus familia la adapost!!!
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 20:48
dragilor stiti careva daca se poate recupera din TAXA DE PRIMA INMATRICULARE platita anul trecut in luna septembrie 2008 , la masina noua-nouta cumparata cu programul RABLA ?
|
|
|
|
|
fane_ro 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 20:59
doar le cei care si-au cumparat porcarii, loganuri si cam destea...
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:14
DA! Se poate recupera. Mergeti la ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE de la sectorul sau municipiul respectiv unde vi se va da o cerere de restituirea diferentei de bani ,dintre TAXA TARICEANU SU TAXA BOC! Vi se va spune ce acte trebuie sa anexati la cerere. depuneti dosarul si vi se va da un "bon de ordine". In 45 de zile va trebui sa primiti diferenta de bani. Dar, veti primi acasa o instiintare cu privire la data cand trebuie sa va prezentati la ghiseu.Succes!!! DAR si asa faptul ca se percepe taxa pentru masinile euro 4 din UE si pentru cele autothtone tot euro 4 nu se da nici un ban, ar trebui dati in judecata ,pentru concurenta neloiala si discriminare. CINE INCEPE PRIMUL? SA NU SPUNETI SI NOUA CUM ATI FACUT!
|
|
nicking2007 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:40
o cacialma,cine nu are nr o ia in mana
|
|
opris_anna_maria 228 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 22:28
De la: stolerulucian, la data 2009-03-14 15:14:07DA! Se poate recupera. Mergeti la ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE de la sectorul sau municipiul respectiv unde vi se va da o cerere de restituirea diferentei de bani ,dintre TAXA TARICEANU SU TAXA BOC! Vi se va spune ce acte trebuie sa anexati la cerere. depuneti dosarul si vi se va da un "bon de ordine". In 45 de zile va trebui sa primiti diferenta de bani. Dar, veti primi acasa o instiintare cu privire la data cand trebuie sa va prezentati la ghiseu.Succes!!! DAR si asa faptul ca se percepe taxa pentru masinile euro 4 din UE si pentru cele autothtone tot euro 4 nu se da nici un ban, ar trebui dati in judecata ,pentru concurenta neloiala si discriminare. CINE INCEPE PRIMUL? SA NU SPUNETI SI NOUA CUM ATI FACUT! AM FOST LA FINANTE AM COMPLECTAT CEREREA TIP SI AM ANEXAT DOCUMENTELE NECESARE SI NU MI-AU LUAT LA GHISEU ACTELE PE MOTIV CA [ AM PLATIT 200 SI CEVA DE EURO ] NU NE INCADRAM . NU PRICEP DE CE ? MASINA E SKODA OCTAVIA TOUR , AN DE FABRICATIE 2008 COMANDA PRIN DILLERUL DIN ORADEA IN LUNA AUGUST , SI TAXA A FOST PLATITA IN SEPTEMBRIE 2008 , ALTFEL NU O PUTEAM INMATRICULA . NU PRICEP CARE E DIFERENTA . MA PUTETI LAMURI CAREVA ? VA ROG |
|
stefan_dabu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:28
poate te ajuta cu ceva articolul asta www.cdnews.ro/politic/poliia-a-retras-avizul-de-funcionare-pentr... |
|
9am173376 112 mesaje Membru din: 18/11/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 15:19
Cel ce sustine ca taxa de prima imaticulare trebue sa fie si mai mare este un IMBECIL si asta RETARDAT.Daca oricine ,din Romanie,ar putea sa-si cumpere o masina noua si-ar cumpara una veche? Cei ce cer taxa mai mare sunt ori IDIOTI ori dileri si astia din urma nu sunt de condamnat dar nici nu trebue luati in seama.Cel ce are bani isi va cumpara masina noua. |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:31
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

sory man dar sincer never nu vei mai recupera acei banii
Toate strazile din Constanta sint pline cu masini la mia a doua , cu afise de vinzare, si cu volan pe dreapta si-n toate felurile, unele mai vechi de 10 ani, si atunci ma intreb eu...oare Romania devine lada de gunoi a vest europenilor......trebuie o taxa mai mare si mai dura.....ca alt fel devenim gunoiul vesticilor.......
dragilor stiti careva daca se poate recupera din TAXA DE PRIMA INMATRICULARE platita anul trecut in luna septembrie 2008 , la masina noua-nouta cumparata cu programul RABLA ?