back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

O noua rezervatie de zimbri a fost amenajata la vama buzaului, judetul brasov

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 14:18

O noua rezervatie de zimbri a fost amenajata la Vama Buzaului, judetul Brasov

Foarte laudabila intiativa...urmeaza sa se prezinte acum Adrian Nastase si Ion Tiriac pentru a ii vana...Ceausescu era un amator...sa nu uitam masacrul cu porcii mistreti si ursii acum cativa ani.
Culmea obraznicei , explicatia data de Tiriac ,a fost ca tara noastra va fi bine vazuta de investitorii nemti care platisera sume mari omului de afaceri sau faceau afaceri cu el , pentru a ne masacra animalele salbatice!

Intr-o tara civilizata , unde legea chiar se respecta, ca de exemplu Germania, domnul Tiriac si Nastase ar fi ajuns dupa gratii!
Orice este posibil in tara noastra, mai ales pentru cei cu multi , foarte multi bani, care calca in picioare legea, bunul simt si nu dau socoteala nimanui!
Lucian-Bucuresti.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 19:43

Vanatoarea organizata de Tiriac a fost mediatizata, dar adevarate carnagii sunt in locuri unde presa nu are acces. Aceste vanatori organizare pentru straini sunt foarte dese in tara.
Tiriac a crescut acele animale, dar in restul zonelor, mai ales italienii omoara tot ceea ce intalnesc in cale. Paznicii de vanatoare primesc atentii pentru a inchide ochii. Dupa o vanatoare la care au participat straini, timp de multi ani, in acea zona nu mai exista animale sau pasari.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:11

Am auzit ca la intrare este obligatoriu sa se cumpere manusi albe.Altfel nu este permis ca vizitatorii sa le beleasca...! :

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 20:02

din cate stiu eu zimbrul a disparut demult de pe planeta, poate imi aratati voi cum arata unul

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 23:33

N-au disparut zimbrii de pe planeta!Disparusera din padurile noastre si daca nu importam din Polonia,pare-se,acum n-am fi avut zimbri decat prin parlament,guvern si presedentie!

myha_dany

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:51

De la: victoriabar, la data 2009-01-13 20:02:35din cate stiu eu zimbrul a disparut demult de pe planeta, poate imi aratati voi cum arata unul

lol da tu pe ce planeta traiesti? daca nu sti inca mai exista zimbri si la noi in tara.....in afara de cea deschisa acum mai exista una in jud neamnt si are chiar vreo 40 de exemplare nu mai stiu exact...inainte sa vorbiti intereseati-va k va faceti de ras

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:35

De la: myha_dany, la data 2009-02-16 15:51:07
De la: victoriabar, la data 2009-01-13 20:02:35din cate stiu eu zimbrul a disparut demult de pe planeta, poate imi aratati voi cum arata unul

lol da tu pe ce planeta traiesti? daca nu sti inca mai exista zimbri si la noi in tara.....in afara de cea deschisa acum mai exista una in jud neamnt si are chiar vreo 40 de exemplare nu mai stiu exact...inainte sa vorbiti intereseati-va k va faceti de ras

ce sa-ti spun madam, asa e daca toata viata m-am ocupat numai cu numararea zimbrilor...dar sunt foarte sigura ca am citit undeva, n-as putea sa-mi amintesc unde dar am citit.
Chiar nu-mi trimite nimeni o fotografie?
vic.viv2000@yahoo.com

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 16:31

Rezervatia de Zimbrii Slivut-Hateg. Aflata 3 km de oras, rezervatia din padurea Slivut se mandreste cu faptul de a fi primul loc de pe teritoriul Romaniei, unde zimbrul european si-a facut aparitia. Acest fapt s-a intamplat in toamna anului 1958, cand o pereche de zimbri - Podarec si Polonka - a fost adusa din Polonia. Cu cei 47 de pui nascuti in padurea Slivut au fost populate si alte zone ale tarii, unde s-au format mai apoi rezervatii de zimbrii, respectiv Vanatori Neamt si Neagra Buscani. Rezervatia de Zimbri Hateg-Slivut se intinde pe o suprafata de 50 de hectare, acoperite cu paduri de carpeni, stejari si brazi. O oaza a aerului curat si a linistii, un loc in care natura iti ofera ce are mai bun, rezervatia mai gazduieste astazi doar patru exemplare,care sunt vizitate anual de tot mai putini turisti, desi pretul de intrare este cat se poate de mic.

www.doerr.ro/ro/zimbruma.htm

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 14:05

cauta pe google.... sunt destule poze.

dreamaticus

6 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 15:04

Cred ca tu esti dintre cei care intai trag si pe urma numara (a se intelege se documenteaza). Acest lucru este valabil si la vot poate il mai votati pe chioru' si pe urma va ganditi ca e chior de urechi, surd de un ochi si cam intro ureche. In ce priveste poza cu zimbri nu am momentan da am un film facut de mine la Hateg in 1996 cand mai traia acolo o zimbroaica.

| Varianta pentru tiparire a topicului O noua rezervatie de zimbri a fost amenajata la Vama Buzaului, judetul Brasov
Mergi la: