back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre subtitrari

gigiberlogeaa

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:11

Salut!
As dori sa stiu cum se atasaza subtitrarea la un film.

Raporteaza abuz de limbaj
unuunu44

25 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 12:42

Incearca asa : Creaza un director nou (folder) pe care il redenumesti (rename) cu denumirea exacta a fisierului video muta fisierul video in director(folder) , dupa aceea fisierul (file) cu subtitrarea il redenumesti si pe el cu numele exact al fisierului video iar la urma adauga [ .SUB]. Si muta si acest fisier in dosarul cu fisierul video. Adaugarea subtitrarii la filmele DVD presupune o subtitrare expre creata pentru formatul DVD. Se poate converti subtitrarea dar asta e putin mai complicat.Iti trebuie programe special create pentru asa ceva.

calinraduscorpionul

4 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 17:28

Copy-Paste

carloss80ro

8 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 15:46

Subtitrarea trebuie sa aibe acelasi nume cu filmul.Exemplu filmul se numeste Ice Age.Subtitrarea trebuie sa odenumesti l Ice Age.sub(sau .srt).

Marina05

8 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 August 2009, ora 14:18

am urmat pasii descrisi mai sus si ..nu se potriveste ..!!??( sunetul e decalat bine fata de traducere) .Din cca 10 subtitrari cum stiu care se suprapune bine cu filmul??? Multumesc pt. ajutor!! daca nu... ori PC.. sau (cred ca aleg a 2-a varianta)

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 August 2009, ora 01:28

Apasa clic stanga pe titrare..fara sa iei degetul si du titrarea in fereastra in care ruleaza filmul.Se numeste metoda Drag and Drop aici >>> en.wikipedia.org/wiki/Drag-and-drop

Asta daca nu reusesti sa...Denumesti fisierul text al titrarii cu numele fisierului video....
Ai nevoie de un player simplu..cum ar fi BSplayer
si un codec gen FFdshow

Vizionare placuta..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 4 August 2009, ora 11:20

de ce nu iti dowmloadezi tu un BSPlayer ca e gratis

si acolo iti poti aranja viteza subtitlurilor pe care le incarci direct din meniu..cu ctrl plus sageti stanga dreapta

metalhmetal

2 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 07:10

salut! nu stiu daca ai rezolvat deja treaba asta cu subtutrarea,insa cea mai simpla solutie este sa iti descarci de pe net playerul VLC ...acest player citeste absolut orice chiar daca denumirea subtitrarii este diferita de cea a fisierului video. in cazul in care ai subtitrarea si nu e denumita la fel vei da clic dreapta pe imagine, apoi ti se va deschide o 'subfereastra' ,video si incarca subtitrarea .in cazul in care este decalata ai si optiunea de a o regla singur,iar daca sub este deja denumita ca si filmul acest player o va incarca automat. si inca ceva..este gratuit!

dark_bomby

11 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 13:15

OFERIM:

* Realizare corecturi/tehnoredactare (gramatica, fonetica, vocabular) documente, referate, lucrari diploma,etc.
* Traduceri documente/texte/lucrari din engleza/fraceza/spaniola in romana.
* Tehnoredactare/transcriere lucrari la calculator.
* Copywrite, texte, realizare afise, postere, flyere.
* Lucrari licenta incepand de la 40-50 ron --> www proiectlicenta wordpress com

dark_bomby@yahoo.com

| Varianta pentru tiparire a topicului despre subtitrari
Mergi la: