back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Adevarul despre cristoiu??

ASR

88 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 19:57

Buna Seara

Va suspun atentiei un subiect care a fost foarte putin mediatizat in cursul zilei de azi: in emisiunea de ieri,de la B1 Tv,"Nasul" ,C.Vadim a adus un document stmpilat de CNSAS despre Cristoiu prin care a dovedit ca acest "lup moralist" este un fost turnator al securitatii.
Vadim a revenit ,dupa ce cu o zi inainte presa il acuza ca a prezentat oundocument fals , si a demonstrat ca fals este ceea ce se intampla sub ochii nostri.
Concluzia : va rog sa vedeti singuri care au fost reactiile presei ...ZERO !!!
Asadar ,in Romania ,este mai interesant sa vedem sanii Nicoletei Luciu,decat sa ii vedem pe cei care au "manjit" aceasta tara!

Si pentru ca sigur se va gasi cineva sa zica ca Vadim e la fel,am sa ii spun ca nu il contrazic si am sa-l rog sa citeasca reactiile presei pe 05 .11 si cele de pe 06.11 ...sunt complet diferite!!

Apropos: in Ploiesti nu merge B1 Tv ,la voi merge??

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 21:52

POVESTEA CU COROIU ERA CUNOSCUTA MAI DEMULT SI ANUME DE CAND TOV.VIRGIL MAGUREANU AZSTALOS A PUBLICAT CARTEA ALBA A SECURITARII,DACA NU MA INSEL PRIN96-97,IN COLABORARE CU RADU TIMOFTE ,CAND TOV,ION CRISTOIU,DIRECTOR GENERAL ADJUNCT LA SUPLIMENTUL LITERAR-ARTISTIC ,,SCANTEIA TINERETULUI "TRANSFORMAT DUPA89 IN ,,TINERETUL LIBER"ERA CITAT DE O ANUME TOVARASICA CU GRAD DE LT.MAJOR CA FIIND SURSA A SECURITATII,DECI RETINETI -SURSA NU SIMPLU TURNATOR CA FELIX MOTANUL SECURIST. CU TOATE ACESTEA TOV.COROIU RAMANE,DUPA PAREREA MEA CEL MAI BUN JURNALIST IN VIATA[DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL,NU MORAL]

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 07:11

Securist si oportunist . Totusi un scriitor bun !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 20:11

fost securist,dar daca este un ziarist bun de ce este oportunist?nu se potriveste bun cu oportunist.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 01:46

Nu ma surprinde deloc ... absolut deloc
Avand in vedere ardoarea cu care-l toaca pe Basescu in fiecare seara la televiziunea lui Voiculescu, nu sunt surprins.
Parerea mea despre Cristoiu este formulata de multa vreme...
Este regretabil sa consideram valoros un astfel de nemernic ... si o mare eroare. Tipul n-are valoare. E doar un scandalagiu. Daca n-ar lovi zilnic in Basescu, cine ar mai auzi despre Cristoiu. Ce anume face Cristoiu ca sa fie de bagat in seama ?

Acum nu e momentul !
| Varianta pentru tiparire a topicului Adevarul despre Cristoiu??
Mergi la: