back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Tariceanu nu accepta sacrificarea economiei pentru salariile profesorilor

 


 
 
laurakidgirlie

36 mesaje
Membru din: 30/06/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 15:22

tariceanu nu vrea sa acorde 50% pentru salariul profesorilor pentru ca o considera un gest gratuit..care ne va duce la sapa de lemn. Basescu vrea...el considera ca statul are de unde...cum are pt diplomati si alti sus-pusi..de ce nu ar avea si pt profesori?

CUM CREDETI CA SE VA SOLUTIONA PROBLEMA??


statelucia

28 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 19:34

Tariceanu, cum este normal ,se gandeste la toate categoriile de oameni care doresc sa li se mareasca salariul ! Sunt importanti profesorii dar la fel de importanti sunt si doctorii si postasii si cei din transporturi etc. Lista poate continua la toate categoriile sociale ! Insa tara saraceste !
Vin si cu o propunere:
Tuturor parlamentarilor, guvernantilor in general sa li se micsoreze idemizatiile
monstruos de mari fata de cei multi care muncesc in tara asta ! Mai ales ca au beneficii nemeritate oriunde se duc si in tot ce fac !
Cum porneste in viata un copil dintr-o familie normala fata de cel care are parinti parlamentari ? Nu credeti ca diferenta este extrem de mare? Nimic de zis ! Democratie ! Dar principiile sau denaturat rau ! Sa ne trezim la realitate pana nu e prea tarziu!


mihaelaanghel68

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 10:21

Sunt de acord cu decizia premierului de a nu acorda marirea salariala de 50% acum cind toatã lumea se afla in crizã financiarã. Trebuie sa ne gandim la toate categoriile de oameni din tara asta care au venituri mici si foarte mici comparativ cu cei care isi doresc aceste mariri. Sunt bugetara si eu cu un salariu de 1050 lei si un copil scolar de intretinut, mã descurc destul de greu uneori ,cred cã nu o mai scot la capat uneori........... Îmi doresc si eu o marire de salariu de cel puțin 10-15 %, dar stiu ca acest lucru nu este posibil deocamdata. Daca toti cerem mariri salariale ceea ce este si normal avînd în vedere cresterille de preturi de unde credeti ca va avea guvernul bani pentru toate cerintele? Oameni buni trebuie sa intelegem toti ca nu stãm pe roze dar totusi stãm pe ceva............sa avem rabdare , este o perioada de tranzitie mai grea pe care o v-om parcurge cu bine zic eu , daca v-om lasa guvernul sa-si faca treaba fara sa-i mai hartuim si fara sa mai ascultam minciunile PSD-ului; PDL-ului si mai ales ale lui Basescu..........Avem cel mai bun Guvern si cel mai bun Premier din ultimii 19 ani, lasatii sa-si faca treaba. Nu va mai dati toti specialisti ca nu sunteti buni de nimic, nu faceti altceva decat diversiune, dezbinati si derutati oamenii. Rusineeeee PSD si PDL mintiti cu nerusinare oamenii acestei tãri. AM SA VOTEZ PNL DIN TOTATA INIMA SI CU GANDUL LA VIITORUL COPILULUI MEU PENTRU CA ALATURI DE EI VA AVEA UN VIITOR.


Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 20:10

CA IN TOATE DATILE bASESCU RECURGE LA METODE PENTRU DESTABILIZAREA ECONOMIEI NATIONALE ,PRODUCEREA INFLATIEI VERTIGINOASE SFATUIT DE STOLOJAN SI FOLOSINDU-SE DE ARGATUL BOC pRIN DISCURSUL DE ASTAZI AL LUI boc SI stolojan au produs scaderea retingului de tara pentru ROMANIA Ar trebui sa li se ridice imunitatea si sa fie condamnati pentru SABOTAREA ECONOMIEI NATIONAL,PRODUCEREA INFLATIEI CA PE VREMEA DIN 1992 CIN STOLOJAN A AVUT ACELASI PROCEDEU- JUDECATI IN PIATA UNICERSITATII DE URGENTA


Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
ciprichira_1

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Baia Mare

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 17:12

a vorbi in necunostiinta de cauza si impotriva unor persoane ii usor ....


Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 12:06

ce treaba are basescu lascivo cu topicul asta? ce ai tu cu basescu? care este problema ta? unde vrei sa ajungi? tea ranit in trecut si acum vrei sa te razbuni? a-ti fos in aceasi liceu si nu tea invitat la dans? oricum nimeni nu iti crede aberatiile dar cred ca toti sunt curiosi sa afle de ce il ataci atata


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 18:17

mihaelaanghel68 de cati ani lucrezi ca bugetara? eu am deja 7 ani de cand sunt bugetar, mai intai profesor iar acum lucrez ca informatician incadrat cu studii superioare si salariul meu de incadrare este de 757 de ron. Am o nevasta si un copil mic de 11 luni stau in chirie si va garantez ca nu-mi ajung bani.
Nu stiu de credeti ca noi bugetari atat profesorii cat si restul n-avem nevoie de marire a salariilor, ca daca ni se maresc noua salariile se duce economia romaniei de rapa.
Guvernul "Avem cel mai bun Guvern si cel mai bun Premier din ultimii 19 ani" pe care il lauzi atat a promis ca va face o lege a salarizarii unice??? a facut-o?
NU POT sa cred ca tu le iei partea TU fiind BUGETARA!!!!


Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 19:40

mihaela anghel 68 !

vezi mai ca faci propaganda electorala si-i interzis !

nu-i cel mai bun prim ministru ,dar este cel mai frumos prim ministru !

nu-i cel mai bun guvern,dar este cel mai corupt guvern .

shi tot asha pana la victoria finala .itzi recomand sa votezi cu gigi becali ! clar ?

sau cu marko belo !

sau cu patzachina aia de daniela buruiana !

sau cu bulangiu ala de nicolaescu !
sau cu florin salam !
sau cu tata lu' irinel columbeanu ...ca tot aia este...cu PNL al tau sau fara PNL...toata tzara asta a fost si ramane o simpla comedie acida si trista a lu' conu' caragiale...in vecii vecilor...amin .

io nu ma duc la vot ! o sa rad de voi cand s-or da rezultatele sondajelor insomar si curs si apoi...rezultatele finale ...comunicate de institutul national de statistica. ma apuca de-acu' rasu' si pe voi votantii plansu ' ...atunci ... te pup draga ! pa !


si electronica !
12manuela

2 mesaje
Membru din: 7/11/2008
Oras: Braila

Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 15:08

cum sa majoreze salariile profesorilor cand a fost repetent in facultate.....


mihaelaanghel68

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 16:10

Dacã nu te intereseazã decãt frumusețea fizicã a prim ministrului la ce naiba sã mai mergi la vot................stai acasã și amuzate! Cu oameni ca tine ce sperante sa mai avem ca se va schimba ceva în tara asta. Nu ai copii? Nu te gandesti la viitorul lor? Cum ai sa le dezvolti simtul civic? Daca noi nu am prins mari schimbari sau vremuri bune, doresc sa prinda copilul meu. Restul de lucruri pe care le spui nu intereseaza pe nimeni. Tara asta este o comedie pentru tine. Nu fac campanie electorala si oricum acest lucru nu este interzis, mi-am exprimat optiunea. Asta este diferenta intre liberali si restul.............stiu sa respecte optiunea politica a fiecaruia, nu umbla cu prostii, constrangeri, santaj, etc. Dar ce stii tu..................sau poate stii dar faci pe prostul. Vezi sa nu ramai asa.


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 13:47

SE VEDE CA CEEA CE FAC SI SPUN POLITICIENII ESTE DOAR IN INTERESUL LOR. SALARIILE LA STAT NU TREBUIE SA FIE SECRETE FIINDCA SINT DIN BANUL PUBLIC. MARIRILE DE SALARII AU FOST DOAR PTR SALARIILE MARI MAI CONSISTENTE. LIPSA UNEI LEGI A SALARIZARII PTR BUGETARI ESTE DOAR IN INTERESUL CELOR CU SALARII MARI DE LA STAT. NU EXISTA DECIT IN REGIUNILE CU ECONOIMII DICTATORIALE, SAU IN RECESIUNE SA FIE DIFERENTE INTRE SALARII LA STAT DE 1 LA 100. IN ANII 90 S-AU DAT OAMENI AFARA DIN INTREPRINDERILE FOSTE DE STAT (INCA ERAU IN PROPORTIE DE 66% DE STAT) DOAR PTR A SE SALVA VENITURILE CELOR CARE AU RAMAS. CONSECINTA, ACELE INTREPRINDERI AU DAT FALIMENT IN MASA. ACUM ECONOMIA ACEASTA CARE ESTE MAI MULT PARTICULARE INTRA IN RECESIUNE SI FARA MARIREA SALARIILOR. NUMAI O PSEUDOEGALIZARE A VENITURILOR (O EGALIZARE ESTE PRACTIC O UTOPIE) VA DUCE LA O DEZVOLTARE SANATOASA, DURABILA SI CHIAR AS PUTEA SPUNE EXPLOZIVA A ORICAREI ECONOMII. UN VENIT MARE ITI PERMITE ACCESUL LA PROPRIETATE ASUPRA UNOR MIJLOACE DE VENIT (FIRMA, MIJLOACE DE PRODUCTIE, ACTIUNI, CALCULATOR, ETC ). ATIT TIMP CIT SE VA EVITA ACEST LUCRU NU SE VA IESI DIN ACEASTA DILEMA. ACEASTA CONSTATARE A MEA SE BAZEAZA PE FAPTUL CA FIECARE OM DORESTE UN VENIT DECENT. CEEA CE SPUN SUNA A COMUNISM, DAR VETI VEDEA CA VIITORUL VA DEMONSTRA CA AM DREPTATE. IN ASAZISUL COMUNISM DIFERENTA INTRE SALARII IN TOATA TARA ERA DE 1 LA 6 (2000 LEI MINIM, 12000 MAXIM LA MINISTRII). RATA DE DEZVOLTARE ERA DE 20% (NU MAI TIN MINTE EXACT DAR ORICUM ERA PESTE 10%). UNUI OM DACA II DAI SAU IL LASI SA CISTIGE SINGUR VA MUNCI MAI MULT SAU VA CREA MAI BINE. DACA II IEI PREA MULT SE DUCE LA CULCARE. DACA II IEI PESTE PUTEREA DE SUPRAVIETUIRE VA PORNI LA RAZBOI. CEEA CE ERA DE DEMONSTRAT AM DEMONSTRAT.


Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:38

pentru inceput sa stabilim cam cati profesori ar fi beneficiat de marirea salariilor-aprox.300.000,cati functionari publci-aprox.400.000,cati oameni lucreaza in domeniul sanitar-aprox.300.000,acum adunam 300.000+400.000+300.000=1.000.000,cam cat ar fi valorat in medie majorarea tuturor acestor categorii-aprox.500lei/luna ,adica aprox.6.000lei/an,acum revenind la cei aprox.1.000.000salariati facem urmatorul calcul 1.000.000x6.000=6miliarde lei,aprox.1,6miliarde euro/an.,rotunjind suma la 2miliarde euro ascultati mai departe :guvernul tariceanu face rectificare bugetara prin care acorda de la bugetul central pt.bugetele locale ale diversilor acoliti suma de 700milioane euro,infiinteaza pe ultima suta de metri COMPANIA NATIONALA ENERGETICA cu un capital de stat de 24miliarde euro si vrea sa cumpere la plezneala,fara licitatie publica avioane in valoare de 3,5miliarde euro,atunci unde este criza cea vestita si bagarea in faliment a bugetului de stat tovarase tariceanu-moliceanu-razgandeanu-minciuneanu?restul e vrajeala de doi bani pt.fraieri care mai cred in povesti cu imparatul verde[apropo de fostul distrugator al invatamatului si educatiei,nea adormitei],in final s-auzim numai de bine,ca de rau suntem satui.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:40

De la: lasciva1, la data 2008-10-27 20:10:26 CA IN TOATE DATILE bASESCU RECURGE LA METODE PENTRU DESTABILIZAREA ECONOMIEI NATIONALE ,PRODUCEREA INFLATIEI VERTIGINOASE SFATUIT DE STOLOJAN SI FOLOSINDU-SE DE ARGATUL BOC pRIN DISCURSUL DE ASTAZI AL LUI boc SI stolojan au produs scaderea retingului de tara pentru ROMANIA Ar trebui sa li se ridice imunitatea si sa fie condamnati pentru SABOTAREA ECONOMIEI NATIONAL,PRODUCEREA INFLATIEI CA PE VREMEA DIN 1992 CIN STOLOJAN A AVUT ACELASI PROCEDEU- JUDECATI IN PIATA UNICERSITATII DE URGENTA


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:50

fato,tine minte nu este de ajuns sa nu-ti placa de cineva sau sa urasti pe acel cineva,pt.a-l acuza de toate relele din tara asta,eu personal cred ca basescu nu este fata mare intr-ale politicii,a facut mult rau tarii,a jefuit si talharit pana i-a venit rau[de nu s-ar mai face bine in veci]dar totusi incerc sa vin cu argumente cat de cat logice pt.tot ce afirm,in schimb tu arunci cu vorbe aiurea,fara discernamant,fara logica,emiti fraze incoerente,faci spume la gura degeaba,nu tii cont de argumentele pro sau contra emise de ceilalti participanti la discutii,in concluzie ar trebui sa ti se interzica sa mai scrii pe vreun forum pana nu-ti revizuiesti comportamentul si atitudinea,in final s-auzim numai de bine!


marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Barlad

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 11:16

Corect ! este o atitudine responsabila !


adyhd1969

773 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:23

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:23

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:18

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:18

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Tariceanu nu accepta sacrificarea economiei pentru salariile profesorilor
Mergi la: