Info
x
Problema parcarilor din capitala
|
moi 21 mesaje Membru din: 10/07/2008 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 5 August 2008, ora 09:44
Oare chiar sa se rezolve asa rapid problema asta veche de ani de zile? Doar pentru ca Dalli a iesit din peisaj? Parerea mea ca la rand asteapta alti 'Dalli' gata sa faca legea
|
|
sonyxman2002 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2008, ora 09:58
atata timp cat suntem educati sa parcam in langa usa biroului sau a magazinului in care vrem sa intram, nu vom avea locuri de parcare
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 August 2008, ora 19:48
singura soluti e ca masinile aduse in tara sa se plateasca dublu inscrierea si dupa aia sa vedeti ca nu mai se aduce atatea masini si daca si daciile ar iesi ar fi foarte bn si apropo ar fi mai bn sa scoateti toate daciile care sunt pana in 98-99 ca alea pana in 95 nu mai sunt multe ca acum siau luat romani masini de lux
|
|
Postat pe: 11 August 2008, ora 19:50
da asta ar fi mai bn
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 August 2008, ora 11:39
cel mai bine , ar fi sa se interzica circulatia masinilor particulare, al caror propietar, are un venit sub 2000 eur/luna net.
sa circule numai cei bogati si masinile de firma. |
|
sonyxman2002 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2008, ora 14:58
glumetule
|
|
christina_dcd 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 August 2008, ora 15:26
frmos ar fi sa nu mai vina atatia si atatia oameni in buc. Ar trebui sa se dezvolte si alte orase si sa atraga tinerii. aici o sa fie din ce in ce mai rau. Acum putem spune ca suntem foarte civilizati fata de ce o sa fie peste 5 ani. Sper sa nu mai locuiesc in bucuresti pana atunci.
|
|
necunoscut 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 09:55
platesc impozit anual an care se prevede paza autoturism,loc de parcare aferent locuintei,faptul ca circul pe strazile aferente localitatii de resedinta,DECI primaria ,politia-circulatie,echipa de arhitecti ,renel,apa nova,distrigazsi ,pompierii si altii AR TREBUII sa faca front comun sa analizeze si sa gaseasca spatii pentru parcari.EU ex.am dus la primarie anca din 2002 proiect cu parcari ,an spic,DAR NU SA VRUT am aratat ca an blocul meu compus din 360 ap. sunt doar 54 locuri parcare,(acelea de pe trotuar) daca s-ar face acele parcari an spic ar fi 212 locuriparcare *150ron /an se strange o suma ptr. banci de sezut,flori de plantat,multe cosuri de gunoi,personal an plus pt. curatenie ETC vrem sa fim civilizati ,suntem an EUROPA,hai sa ne simtim EUROPENI.D E CE SA MA UIT URAT PE VECINU CA A PARCAT MASINA AN LOCUL MEU,SI ALTELE masini de taxi ,la domiciliu parcate,masini se aprovizionare parcate la domiciliu an talon acestea au o locatie DE CE NU O RESPECTA
|
|
|
|
|
iirinaleo 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 16:03
suntem prea multi in Bucuresti. deja este o gradina zoologica aici. nu mai veniti aici !!!!
|
|
totenk 1 mesaj Membru din: 28/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 16:04
Cer daca se poate respectarea limbii romane : AN = IN , '' ca nu mai se aduce atatea masini '' ... RIP George Pruteanu
|
|
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 22:45
Sa nu se poata inmatricula o masina decat daca proprietarul aduce dovada ca are loc de parcare :)
|
|
necunoscut 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 16:44
mai Spirache ce sa-i spun lui tata ,sau taicatau care a muncit o viata sa-si ia o DACIE ,ACUM SA O DUCA LA RABLA cand el zilnic se duce si mai mestereste la ea.Dar tu ce masina ai vreun SUV ca sa se dea toata lumea la o parte sa mergi numai tu???Fiecare mai bogat ,mai sarac vrea o masina se platesc impozite ,accize,taxe si suprataxe EDILII tr. sa-si bata capul cu locurile de parcare
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 13:36
De la: mircea_cirlan, la data 2008-10-31 16:44:12mai Spirache ce sa-i spun lui tata ,sau taicatau care a muncit o viata sa-si ia o DACIE ,ACUM SA O DUCA LA RABLA cand el zilnic se duce si mai mestereste la ea.Dar tu ce masina ai vreun SUV ca sa se dea toata lumea la o parte sa mergi numai tu???Fiecare mai bogat ,mai sarac vrea o masina se platesc impozite ,accize,taxe si suprataxe EDILII tr. sa-si bata capul cu locurile de parcare Ideea asta ai scornit-o singur? Sau te-a mai ajutat cineva? Nu mai stresa naibii neuronul ala ca se defecteaza si el si pe urma.... cine stie ce mai patesti! |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 13:40
Rezolvarea "crizei parcarilor" se face extrem de simplu. Se demoleaza jumatate din blocurile din fiecare cartier si in locul lor se fac parcari. Desigur, in prealabil trebuie construite "autostrazi" suspendate care sa traverseze Bucurestiul pe axele nord-sud si est-vest si pe deasupra Dambovitei.
Si de asemenea construite inca vreo 2-3 cartiere de marimea Drumului Taberii in care sa fie mutati cei "demolati" pentru parcari. Si desigur, interzis accesul auto de orice fel afara de pompieri si salvari in zona centrala. |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 13:42
De la: christina_dcd, la data 2008-08-23 15:26:51frmos ar fi sa nu mai vina atatia si atatia oameni in buc. Ar trebui sa se dezvolte si alte orase si sa atraga tinerii. aici o sa fie din ce in ce mai rau. Acum putem spune ca suntem foarte civilizati fata de ce o sa fie peste 5 ani. Sper sa nu mai locuiesc in bucuresti pana atunci. Mda... pai la capitolul "ar trebui".... ar trebui adaugate cam multe... problema e CE FACEM pana la "ar trebui"... |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 10:13
Ce bine ar fi sa nu se mai vina atatia in Bucuresti...... am impresia ca aici s au adunat toti cei carora nu le a placut munca la tara..... si nici cartea...... si mai vor sa si creasca suprafata orasului........ ca dau pe afara acum.... of of of.
Si nimeni nu spune.... mai renuntati la masini... toti sunt de acord ca trebuie facute autostrazi suspendate (pe 3 nivelui eventual)... ar mai fi multe de spus...dar.... |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 01:44
Ne luam ATV-uri, de copii., cu o singura roata.
Sau adidasi saritori pe post de masina.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
navi 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:18
Bai Spirache, eu am Dacia 1310 din 1983 pe care o mostenesc de la tata. Dupa mintea ta bolnava ar trebui s-o arunc la gunoi. Nici gand. Masina asta veche e in stare f buna, ca tata a ingrijit-o cu atentie si eu la fel. Am grija de ea in continuare si n-are nici o ratiune s-o inlocuiesc cu alta noua atata vreme cat e buna.
Ca sa ma inscriu acum in topic, parerea mea este: Nu circula cu masina pt orice fleac, ci doar daca trebuie neaparat. Eu circul f rar, doar daca am pasageri si daca am de transportat ceva. Altfel, merg cu mijloace de transport in comun, pe jos sau cu bicicleta. Simplu, nu? |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:17
De la: navi, la data 2009-01-15 14:18:45Bai Spirache, eu am Dacia 1310 din 1983 pe care o mostenesc de la tata. Dupa mintea ta bolnava ar trebui s-o arunc la gunoi. Nici gand. Masina asta veche e in stare f buna, ca tata a ingrijit-o cu atentie si eu la fel. Am grija de ea in continuare si n-are nici o ratiune s-o inlocuiesc cu alta noua atata vreme cat e buna. Noi am aruncat, pardon , vindut, Dacia, si am pastrat tata in stare de functionare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 04:11
De la: iulidan2, la data 2008-08-22 11:39:15cel mai bine , ar fi sa se interzica circulatia masinilor particulare, al caror propietar, are un venit sub 2000 eur/luna net.bleahh,in your face
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 04:14
De la: iirinaleo, la data 2008-10-30 16:03:16 Asa este toti merg in patru picioare, pardon, patru roti.
|
|
bejli_sefu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:54
Cum sa avem parcari knd noi construim cate 2-3 mall-uri in fiecare sector,cand toata ziua buna ziua te urci in masina si pentru orice fleac ai si plecat cu masina,sunt sigur ca si la paine multi se duc cu masina,asta inseamna si parcari ocupate,si sincer....de ce ai nevoie de 2-3 masini la scara(de familie),sau vrei sa ne arati ca ai bani se te mandresti,cumpara-ti una si buna,nu 10,te credem ca ai bani
|
|
Strakathus 25 mesaje Membru din: 10/04/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:46
De la: christina_dcd, la data 2008-08-23 15:26:51frmos ar fi sa nu mai vina atatia si atatia oameni in buc. Ar trebui sa se dezvolte si alte orase si sa atraga tinerii. aici o sa fie din ce in ce mai rau. Acum putem spune ca suntem foarte civilizati fata de ce o sa fie peste 5 ani. Sper sa nu mai locuiesc in bucuresti pana atunci. Utopii! Un oras care inceteaza sa creasca moare! Bucurestiul este centrul afacerilor si al politicii romanesti. Pentru stiinta unora si altora, aici se produce peste 35% din PIB (Produsul Intern Brut). Chestia asta o fac 25% din romani. Daca si restul tarii ar produce la fel ca "nenorocitii" de bucuresteni, atunci PIB-ul ar fi cam cu 40% mai mare. Aici concurenta e cea mai acerba, viata pulseaza cu adevarat si fiecare clipa conteaza. E o lume nitel cam nebuna pentru restul tarii, destul de greu de inteles, dar e singurul ORAS adevarat din Romania. Celelalte... sunt doar sate ceva mai rasarite. |
|
Strakathus 25 mesaje Membru din: 10/04/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 16:48
De la: bejli_sefu, la data 2009-02-18 17:54:57Cum sa avem parcari knd noi construim cate 2-3 mall-uri in fiecare sector,cand toata ziua buna ziua te urci in masina si pentru orice fleac ai si plecat cu masina,sunt sigur ca si la paine multi se duc cu masina,asta inseamna si parcari ocupate,si sincer....de ce ai nevoie de 2-3 masini la scara(de familie),sau vrei sa ne arati ca ai bani se te mandresti,cumpara-ti una si buna,nu 10,te credem ca ai bani That means a free country! Daca omul pofteste poate sa mearga cu masina si la toaleta! Si poate sa-si cumpere nu 4 ci 400. E treaba lui. Iar parcari... se pot face usor. Subterane. Sau supraterane etajate. Loc e destul. Doar edilii sa vrea. Dar ei sunt prea ocupati sa-si traga banii din borduri si asfaltari... ca-i mai simplu! |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 19:08
Mai oameni buni,nicaieri in lume nu exista ceea ce spun unii,pe aici.In primul rand,statul nu e obligat(nu are nici cea mai mica obligatie,chiar)sa ne asigure noua parcari.Exista un anumit spatiu ce poate fi destinat parcarilor si cu asta basta.E dreptul tau,ca cetatean,sa-ti cumperi masina,dar pt ca tu vrei asta si pt ca ai acest drept nu inseamna ca au altii obligatii.Am mai citit ca unii cred ca daca platesc niste impozite,gata,trebuie sa aibe de toate,parcari,locuri de munca,burtile pline ,........ei nu mai trebuie sa faca nimic,totul vine de la guvern.Lasand la o parte ca guvernul nu are nimic de-a face cu parcarile,pt ca astea sunt ale primariilor,daca din impozitele si taxele ce le achitam ar fi portionate si pt parcari,atunci nu ar mai trebui sa platim separat,pentru parcarile cu plata.Deci cei ce cred ca daca-si platesc tva-ul,gata,e musai sa aibe asigurate si parcari,se inseala amarnic.
O sa va du un mic exemplu,cum se intampla in tarile civilizate.Amsterdamul,spre exemplu,are un trafic comparabil cu Bucurestiul,daca ar fi asa de liber,la parcari,ca in Bucuresti.Acolo exista pe fiecare strada macar un automat de parcare si daca vrei sa platesti,platesti.Mai exista si politie speciala,pentru parcari , care umbla 24/24/7 sa caute masinile care nu platesc parcarea.Apropos,nu exista,ca un loc de parcare este al unui anumit locuitor al Amsterdamului.Fiecare parcheaza unde si cat vrea.Cu conditia sa plateasca.Chestia e ca plata la automat este foarte scumpa,vreo 4 auro,pe ora.Mai exista insa si abonamentele lunare sau anuale,care-s mai iaftine,dar la care stai la coada.Si sunt pe anumite zone,nu pt tot orasul.Adica ,daca eu am abonament sa parchez in zona Favorit,nu pot parca in Pantelimon,decat daca platesc la automat.Adica,ei spun asa:Avem in tot orasul 50.000 de locuri de parcare.Din astea,zilnic mai trebuie sa lasam libere pt cei ce calatoresc si platesc la automat,cam 10.000.Restul e cu abonament,abonament care se ia foarte greu.Adica,deja sunt in circulatie 40.000 de abonamente.Ei nu-ti mai dau al 40.001-lea abonament de parcare,decat daca renunta unul din cei ce au.Deci,stai la coada.Pt cei ce doresc sa stie,se asteapta cam 11 ani, din acest an.Ei nu iti ingradesc dreptul de a detine masina,ca e libertatea ta,dar nu inseamna ca e cineva obligat sa-ti asigure tie loc de parcare.E logic,dealtfel,de unde,daca sunt un milion de masini si doar 200.000 de locuri de parcare?Plus ca la noi fiecare e strofocat,daca nu poate sa-si parcheze masina direct in fata usii de la apartament.Ar mai trebui specificat ca daca te prind ca nu ai tichet sau abonament de parcare,iti blocheaza rotile si costa cam 150 de euro,doar amenda,plus taxe de deblocare.Si pe fiecare strada,circula zilnic politia de parcari,uneori si de mai multe ori pe zi.Dar,bine,prostii aia,ca doar nu sunt destepti ca noi,nu asteapta sa le dea guvernu',fac ei si inteleg ca nu guvernu' da ci ei trebuie sa faca.
EU
|
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 00:05
Am un coleg la facultate care in prima luna se ducea zilnic cu masina la cursuri. ajungea el repede dar dura foarte mult sa gaseasca un loc de parcare (mai mult decat drumul propriu-zis). Satul de timpul pierdut si de nervii creati, si pana in ziua de azi merge cu ratb. Daca nu s-ar mai merge la facultate cu masina, cei care stau la gura de metrou si au serviciul tot aproape de o gura de metrou ar renunta la masina, si altii care merg cu masina aiurea = locurile de parcare de pe langa locuinte s-ar mai inmulti , traficul ar fi mai lejer si aerul mai curat!
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 03:15
Eu ma duc si la toaleta cu masina.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 17:07
De la: nastasemihail, la data 2009-12-11 03:15:57Eu ma duc si la toaleta cu masina..... normal !..cu cat ajungi mai repede,eviti coada...
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 17:48
De la: serena, la data 2009-12-11 17:07:19De la: nastasemihail, la data 2009-12-11 03:15:57Eu ma duc si la toaleta cu masina..... Evident.Si maiai avantajul ca si coada te evita pe tine.
EU
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 20:39
De la: gbispas, la data 2009-12-11 17:48:44De la: serena, la data 2009-12-11 17:07:19De la: nastasemihail, la data 2009-12-11 03:15:57Eu ma duc si la toaleta cu masina.....
|
|
|
|

glumetule
suntem prea multi in Bucuresti. deja este o gradina zoologica aici. nu mai veniti aici !!!!