back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Articole scrise sub forma de prezentari

 


 
 
Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2017, ora 15:23

Salut,

As dori sa fac o sugestie cu privire la articolele 9AM de tipul "10 lucruri simple pe care oamenii de succes le fac zilnic" si altele de genul.
Nu inteleg de ce, suntem in anul 2017, si voi aveti aceste articole sub forma unor prezentari PowerPoint. Nu numai ca se deschid greu si dureaza pana accesez fiecare informatie pana se schimba slide-urile dar consuma si traficul de internet total inefficient. De asemenea browser-ul merge mai greu din aceasta cauza plus multitudinea de reclame care ma loveste in fata.

Impresia mea este ca aceste articole sunt scrise de un om in varsta care a ramas prins in vremurile in care se foloseau foarte mult prezentarile PowerPoint.
Exista cumva posibilitatea sa nu mai puneti asemenea prezentari si sa aratati informatia intr-un mod mult mai placut cum ar fi pe o singura pagina si clar?
Aruncati o privire la portalurile de stiri si blogurile straine, dar si cele romanesti mai noi. E pacat ca uneori subiectele sunt interesante dar cand vad acele prezentari ma gadesc sa va dau unscribe pe loc.

Inca o data suntem in anul 2017 nu in anii 90.

Multumesc.

Raporteaza abuz de limbaj
eugenb3

1 mesaj
Membru din: 22/11/2009
Postat pe: 28 Aprilie 2017, ora 12:27

Subscriu la cele scrise mai sus. Prezentãrile merg atât de greu, încât mã gândesc ºi eu sã mã dezabonez. Plus cã plouã cu reclame peste ele. Ar trebui sã fie unele sub altele, pe o paginã, derulate din scoll.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 August 2017, ora 04:35

PP E DEMODAT?

DAR E PRACTIC SI FRUMOS INCA.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului Articole scrise sub forma de prezentari
Mergi la: