back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Schimbare dupa tradare

hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 22:09

Nu pot sa inteleg o chestie...

Toti, dar absolut toti barbatii pe care i-am cunoscut pana la ora actuala daca au fost vreodata tradati,sau dupa ce au fost tradati s-au schimbat radical la modul ca nu s-au mai putut deschide in fata nici unei femei si au mers pe ideea "nu ma mai intereseaza...o f*t si p-aia si trec la urmatoarea".

Inteleg ca au trecut prin chestii nasoale si stiu cum e pentru ca si eu una am trecut prin dezamagiri amoroase,dar sa nu te mai implici ulterior in nici o relatie si sa nu mai acorzi nimanui nici o sansa din pricina a ceea ce a facut o singura femeie nu mi se pare deloc corect.In mod sigur nu e corect fata de alte femei care vor dori sa faca parte din viata acelui barbat si nu vor avea practic nici o sansa...

Ce parere aveti?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

65 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 17:17

De la: hellen_hellenc, la data 2012-02-07 22:09:38Nu pot sa inteleg o chestie...

Toti, dar absolut toti barbatii pe care i-am cunoscut pana la ora actuala daca au fost vreodata tradati,sau dupa ce au fost tradati s-au schimbat radical la modul ca nu s-au mai putut deschide in fata nici unei femei si au mers pe ideea "nu ma mai intereseaza...o f*t si p-aia si trec la urmatoarea".

Inteleg ca au trecut prin chestii nasoale si stiu cum e pentru ca si eu una am trecut prin dezamagiri amoroase,dar sa nu te mai implici ulterior in nici o relatie si sa nu mai acorzi nimanui nici o sansa din pricina a ceea ce a facut o singura femeie nu mi se pare deloc corect.In mod sigur nu e corect fata de alte femei care vor dori sa faca parte din viata acelui barbat si nu vor avea practic nici o sansa...

Ce parere aveti?

ai prefera sa-si planga de mila?problema in general este intotdeauna simpla,doar ca este exagerata...pana la urma fiecare are de ales(ca Adam din biblie )...

hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 21:55

De la: cristian_mp, la data 2012-02-08 17:17:28
De la: hellen_hellenc, la data 2012-02-07 22:09:38Nu pot sa inteleg o chestie...

Ce parere aveti?

ai prefera sa-si planga de mila?problema in general este intotdeauna simpla,doar ca este exagerata...pana la urma fiecare are de ales(ca Adam din biblie )...

La ce te referi cand spui ca "este exagerata"?
Nu,nu as prefera sa isi planga de mila,ci doar sa se gandeasca ca nu este corect fata de acele femei care chiar sunt bine intentionate,ca pana la urma nici unui barbat nu cred ca i-ar conveni sa te mai intalnesti cu inca doi in afara de el in acelasi timp si sa mai fii si nesimtita din cand in cand cu el (asa cum am vazut ca mai fac baietii cand sunt magari cateodata cu fetele :D).
...dar in fine ....asta e doar parerea mea.

ovibrat

1 mesaj
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 05:43

Unde sunt femeile alea bine intentionate ?!?...
Fa-mi si mie cunostinta cu una care sa nu se dovedeasca pana la urma a fi o fripturista, o profitoare, o impostoare de fapt... N-as vrea sa par frustrat, dar ce le oferiti voi barbatilor pana la urma ?!?!... Le vindeti iluzii !... Iluzia ca sunt "the only one", ca sunt iubiti cu adevarat, etc, etc. pentru ca intr-o buna zi sa descopere ca au fost victimele unor inselatorii de doi bani.
Nu te supara, nu mai pozati in victime, voi i-ati facut asa pe barbati, voi i-ati adus in starea de lehamite, in care nu mai pot oferi nimic...

Nu sunt misogin, dar asta e adevarul.

valentin_negraia

9 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 08:05

E simplu rau. Dragostea trece prin stomac si se opreste drept in sex. La femei nu mai trece si prin stomac, dar axioma este valabila pentru ambele genuri si pentru orice orientare sexuala.
Conteaza doar ce mananc, ce beau , ce imbrac , unde ies, cu cine ies si cand IL sau O f..u..t.
Nu numai barbatii gandesc cu organul ci si femeile numai la asta se gandesc.
Discutii intre fetele de la birou, luni dimineata: il stii pe ....cutarescu? mama ce i-am pus-oooo! Colegele ii raspund: fata da-ne amanunte!!Baietii: cat o are , tu?
Restul sant palavre: fiori, dragoste..

Cotoi_yuppy

74 mesaje
Oras: Husi

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 08:16

dezamagiri amoroase? una e sa il crezi pe ala altfel decat este si sa te inseli, alta e sa se dea el altfel decat e si sa colinde pe campiile patriei. Ideea e ca daca ala tine la o femeie si ea il minte si se ... pe el, la urmatoarea relatie deje zice frate am mai vazut eu asta odata, nu e nimic nou si stiu ce urmeaza.

Cea mai scurta si gluma din toate timpurile: SERR
adnas

152 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 09:33

Barbatii cind au un esec nu pling sufera in tacerea orgoliului lor,se inhiba in fata femeilor ori pentru-ca nu au inteles de ce li s-a intimplat sau pentru-ca au fost niste reprosuri care l-au marcat.Barbatii prin excelenta sunt vinatori si nu vinati si pina nu-si rezolva nebuloasele devin introvertiti ( dar daca apare femeia care intradevar il doreste ,si dovedeste ca nu e superficiala si ca-l vrea cu adevarat se lasa invaluit,iar succesul depinde de femeie )

gabriel_georgel

17 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 09:58

Salutare lume, tradarea asta de femei si schimbarea de mentalitate brusca la barbatii este datorata faptului ca prima teapa in viata o vezi ca pe o lectie. Daca barbatul inseala prima oara in viata o sa i se para normal sa mai insele ori de cate ori are ocazia (poate cu cateva abtineri si sa se laude cu ele la prietenii ca ce baiat bun este), iar in cazul de fata sa fiu la subiect, cand barbatul este inselat isi schimba radical comportamentul si devine sceptic toata viata pen ca femeia este privita si acum in secolul 21 ca pe o propietate si in cazul altor barbatii ca o mama care trebuie sa ramana in "cuib" si sa protejeze copii si casa. In esenta tot animale suntem doar ca avem iphone si facebook :)

labutzaa2

16 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 10:53

femeile nu sunt bune decat pt sex si sa gateasca

bro_silvi

60 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 11:47

helen... nu ii chiar asha cum vezi u lucrurile...
- exista diferentza intre barbatzi si femei in lucrul asta... noi nu ne cautam imed pe cineva langa noi si intram in alta relatie, pur si simplu dureaza 2-3 ani pana trecem peste ce a fost si atunci este mai greu sa ramanem intr-o relatie... stiu de la mine , nu am fost inselat dar tin minte acum 4 ani cand m-am despartit de prima dragoste ce s-a intamplat cu mine :P

garygeorge

27 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 16:25

... pai topicul spune tot Schimbare dupa tradare ... la el e acum TRADARE DUPA SCHIMBARE...ai gresit doar ordinea lucrurilor :D

Dan_ID

75 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 17:11

De la: adriano33, la data 2012-02-09 10:53:13 femeile nu sunt bune decat pt sex si sa gateasca

Nici macar la astea nu exceleaza ,asa ca nu stiu ce ramane :)) si ,ca nu fiu offtopic ,eu personal am fost inselat si sincer nu am gasit-o pe "true love" nici acuma, pentru ca nu exista.
"Paradisul perfect e cel pierdut,
stii ca nu o sa ai ce vrei pentru ca sincer nu oferi prea mult"

hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 18:52

Mda...am citit parerile voastre...si banuiesc ca fiecare a raspuns in functie de propria experienta de viata.
Eu am deschis topicul pt ca mi s-a intamplat sa ma indragostesc cat se poate de sincer de unul dintre acei barbati care in trecutul sau a fost inselat (dupa o relatie de 7 ani in cazul acesta)...si nu reuseam sa inteleg de ce se poarta mereu aiurea cu mine :cauta ma domine,pleca in excursii sau la petreceri ,iar pe mine nu ma invita,ma facea sa ma simt ca nu sunt suficient de speciala pt el ,s.a.m.d.
Imi reprosa lipsa mea de incredere in el si intr-adevar eu am fost mai posesiva...dar nu fara motiv, caci se vedea de la o posta cum "o da la prietenie cu alte fete" chiar de fata cu mine.
Relatia mea cu el a avut loc la vreo 2 ani dupa ce el s-a despartit de fosta care l-a inselat.In fine....
Dupa ce ne-am despartit, el mi-a propus sa ramanem amici cu beneficii,iar eu am acceptat pt ca imi placea de el....ca sa aflu la distanta de cateva zile dupa o noapte petrecuta cu el sub forma asta de amicite, ca el deja se cuplase cu alta...practic ma tinuse pana nu a mai avut nevoie ,pana a cedat cealalta pe care incerca el s-o curteze(asta am aflat ulterior).
M-am gandit ca explicatia se poate trage de aici ..adica de la faptul ca a fost inselat.
In orice caz mi s-a parut demn de o creatura cu 7 capete comportamentul lui :D ..si stateam asa sa ma gandesc cum poate cineva sa fie in felul asta.
Si mai cred ca cei care se poarta asa pt ca au fost tradati fac o mare greseala si o spun pt ca am simtit-o pe pielea mea ,fiind una dintre femeile alea bineintentionate...dar in fine fiecare face dupa cum stie.E adevarat ca pot exista si femei profitoare ,dar exista si altfel de femei si riscati sa le raniti exact pe alea care nu merita asa ceva :D.In cazul asta singura solutie ar fi sa te arunci cu capul inainte sa vezi ce iese...adica sa risti,si am observat ca unii nu vor sa riste pt ca le e prea frica ca o sa se repete istoria...dar adevarul e ca la toti ne e frica, si nici alta varianta mai buna eu una nu vad.
Au mai fost si altii inainte pe care i-am vazut cu aceeasi atitudine desi initial mi se pareau ok.
Poate intr-adevar unii se refac mai greu dupa tradare .. 2/3 ani cum a zis cineva pe-aici ,dar chiar si asa sincer nu vad in asta o scuza ca sa tai si sa spinteci :D,mai ales daca ai fost candva taiat si spintecat ca sa zic asa, si stii ce inseamna.

Cam asa...

Si una peste alta ...sa auzim de bine! ;)

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 20:11

De la: hellen_hellenc, la data 2012-02-09 18:52:24Mda...am citit parerile voastre...si banuiesc ca fiecare a raspuns in functie de propria experienta de viata.
Eu am deschis topicul pt ca mi s-a intamplat sa ma indragostesc cat se poate de sincer de unul dintre acei barbati care in trecutul sau a fost inselat (dupa o relatie de 7 ani in cazul acesta)...si nu reuseam sa inteleg de ce se poarta mereu aiurea cu mine :cauta ma domine,pleca in excursii sau la petreceri ,iar pe mine nu ma invita,ma facea sa ma simt ca nu sunt suficient de speciala pt el ,s.a.m.d.
Imi reprosa lipsa mea de incredere in el si intr-adevar eu am fost mai posesiva...dar nu fara motiv, caci se vedea de la o posta cum "o da la prietenie cu alte fete" chiar de fata cu mine.
Relatia mea cu el a avut loc la vreo 2 ani dupa ce el s-a despartit de fosta care l-a inselat.In fine....
Dupa ce ne-am despartit, el mi-a propus sa ramanem amici cu beneficii,iar eu am acceptat pt ca imi placea de el....ca sa aflu la distanta de cateva zile dupa o noapte petrecuta cu el sub forma asta de amicite, ca el deja se cuplase cu alta...practic ma tinuse pana nu a mai avut nevoie ,pana a cedat cealalta pe care incerca el s-o curteze(asta am aflat ulterior).
M-am gandit ca explicatia se poate trage de aici ..adica de la faptul ca a fost inselat.
In orice caz mi s-a parut demn de o creatura cu 7 capete comportamentul lui :D ..si stateam asa sa ma gandesc cum poate cineva sa fie in felul asta.
Si mai cred ca cei care se poarta asa pt ca au fost tradati fac o mare greseala si o spun pt ca am simtit-o pe pielea mea ,fiind una dintre femeile alea bineintentionate...dar in fine fiecare face dupa cum stie.E adevarat ca pot exista si femei profitoare ,dar exista si altfel de femei si riscati sa le raniti exact pe alea care nu merita asa ceva :D.In cazul asta singura solutie ar fi sa te arunci cu capul inainte sa vezi ce iese...adica sa risti,si am observat ca unii nu vor sa riste pt ca le e prea frica ca o sa se repete istoria...dar adevarul e ca la toti ne e frica, si nici alta varianta mai buna eu una nu vad.
Au mai fost si altii inainte pe care i-am vazut cu aceeasi atitudine desi initial mi se pareau ok.
Poate intr-adevar unii se refac mai greu dupa tradare .. 2/3 ani cum a zis cineva pe-aici ,dar chiar si asa sincer nu vad in asta o scuza ca sa tai si sa spinteci :D,mai ales daca ai fost candva taiat si spintecat ca sa zic asa, si stii ce inseamna.

Cam asa...

Si una peste alta ...sa auzim de bine! ;)

pai..sa-ti agati de gat un afis cu "femeie bineintentionata"...sa se stie..

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 00:02

De la: adriano33, la data 2012-02-09 10:53:13 femeile nu sunt bune decat pt sex si sa gateasca
Daca si in realitate te ghidezi dupa acest principiu.....pai nefericit mai esti nenea......vei atrage femei care corespund modului tau de gindire.

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 00:25

De la: Dan_ID, la data 2012-02-09 17:11:22

Nici macar la astea nu exceleaza ,asa ca nu stiu ce ramane :)) si ,ca nu fiu offtopic ,eu personal am fost inselat si sincer nu am gasit-o pe "true love" nici acuma, pentru ca nu exista.
Nu ai gasit-o pe "true love"pt ca nu ti-ai dorit-o cu adevarat niciodata.Si am sa-ti mai spun una....relatia dintre doua persoane iti ofera oportunitatii si nu garantii.
Priveste relatia cu o femeie ca o oportunitate de a descoperi si traii momente minunate impreuna si nu ca pe o garantie pt ceva ce consideri tu ca ar fii bine pt tine.Greseala voastra este ca coniderati ca femeile ar trebui sa urmeze un tipar de comportament

yuppy008560

9 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 01:22

sincer....eu cred ca nu a tinut la tine mai deloc...a cautat numai sex de la tine...dupa 2 ani petrecuti impreuna ar trebui sa se indragosteasca si sa fie innebunit dupa tine...sa te caute sa faca si el putina miscare, sa observi ca intradevar tine la u, nu sa stea ca un plictisit si apoi sa caute alta!banuiesc ca e o parte si vina ta!ca nu ai reusit sa ii captezi atentia si sa il faci sa t vrea cu adevarat.un barbat care doreste ceva si eventual a trecut peste faza "sunt tanar c po!a mea tot c prind" (in fine) e ca un copil ...vrea sa fie iubit,alintat.cam asta e scurta mea parere.c sa iti mai spun....sa fi iubita!

hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 01:51

De la: yuppy008560, la data 2012-02-10 01:22:44sincer....eu cred ca nu a tinut la tine mai deloc...a cautat numai sex de la tine...dupa 2 ani petrecuti impreuna ar trebui sa se indragosteasca si sa fie innebunit dupa tine...sa te caute sa faca si el putina miscare, sa observi ca intradevar tine la u, nu sa stea ca un plictisit si apoi sa caute alta!banuiesc ca e o parte si vina ta!ca nu ai reusit sa ii captezi atentia si sa il faci sa t vrea cu adevarat.un barbat care doreste ceva si eventual a trecut peste faza "sunt tanar c po!a mea tot c prind" (in fine) e ca un copil ...vrea sa fie iubit,alintat.cam asta e scurta mea parere.c sa iti mai spun....sa fi iubita!

Nop..relatia cu mine a fost una scurta ...de numai 3 luni,dar trei luni in care eu am fost indragostita...
Spuneam ca relatia dintre mine si el a avut loc la 2 ani dupa ce s-a despartit el de tipa care l-a inselat

arbitrus

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 12:37

bravo frate...mare dreptate ai!

Dan_ID

75 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:35

De la: lylu, la data 2012-02-10 00:25:29

Nu ai gasit-o pe "true love"pt ca nu ti-ai dorit-o cu adevarat niciodata.Si am sa-ti mai spun una....relatia dintre doua persoane iti ofera oportunitatii si nu garantii.
Priveste relatia cu o femeie ca o oportunitate de a descoperi si traii momente minunate impreuna si nu ca pe o garantie pt ceva ce consideri tu ca ar fii bine pt tine.Greseala voastra este ca coniderati ca femeile ar trebui sa urmeze un tipar de comportament

Observ ca ai considerat adecvat la 3 cuvinte scrise de mine ,sa-mi faci un profil ,sa ma si cataloghezi. Sti tu ce mi-am dorit eu si cat de mult este ? presupun ca vb doar din experienta ta aici si nicidecum la un mod obiectiv . Cat despre trairi si momente le-am avut si au fost frumose pana a C**** steagu' d'nsoara. Si nu ,nu ma astept la un tipar ,vreau din contra ,ceva iesit din comun !

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 19:42

De la: Dan_ID, la data 2012-02-10 16:35:46
De la: lylu, la data 2012-02-10 00:25:29

Observ ca ai considerat adecvat la 3 cuvinte scrise de mine ,sa-mi faci un profil ,sa ma si cataloghezi. Sti tu ce mi-am dorit eu si cat de mult este ? presupun ca vb doar din experienta ta aici si nicidecum la un mod obiectiv . Cat despre trairi si momente le-am avut si au fost frumose pana a C**** steagu' d'nsoara. Si nu ,nu ma astept la un tipar ,vreau din contra ,ceva iesit din comun !
Daca am reusit sa te agit,cit de putin...ma bucur....pt ca nu mia placut ce ai scris...dar ca sa nu fii foarte suparat ,ia de aici
In alta ordine de ideii...nu e dracu chiar atit de negru,ai avut si momente frumoase cu ea...mda.....eu cred ca abia dupa citiva ani buni de casnicie ,poti spune ca ti-ai gasit adevarata iubire.....pt ca a iubi inseamna si statornicia sentimentelor in timp.Iti doresc succes in viata.....si da ,prin felul cum si ce gindim consecvent ne creem realitatea,deci ai grija ce-ti doresti....ti-o spun din proprie experienta.

mihai_nedelcu

15 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2012, ora 08:13

Ce parere aveti?

toate,dar absolut toate femeile sunt de asa natura...

experientele neplacute si Napoleon...

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 17:50

....da, da....la cratita cu ele

yuppy019331

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2012, ora 21:00

De la: hellen_hellenc, la data 2012-02-08 21:55:45

Ce parere aveti?

Nu,nu as prefera sa isi planga de mila,ci doar sa se gandeasca ca nu este corect fata de acele femei care chiar sunt bine intentionate,ca pana la urma nici unui barbat nu cred ca i-ar conveni sa te mai intalnesti cu inca doi in afara de el in acelasi timp si sa mai fii si nesimtita din cand in cand cu el (asa cum am vazut ca mai fac baietii cand sunt magari cateodata cu fetele :D).

nu stiu ce baieti ai cunoscut tu pana acum,dar sigur n-ai cunoscut barbati.da!este exagerata problema,pusa in viziunea ta in urma unor experiente neplacute.si de ce trebuie sa te pui tu in locul altora iar nu vad.

hellen_hellenc

92 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2012, ora 20:48

De la: yuppy019331, la data 2012-02-27 21:00:53
De la: hellen_hellenc, la data 2012-02-08 21:55:45

Ce parere aveti?

nu stiu ce baieti ai cunoscut tu pana acum,dar sigur n-ai cunoscut barbati.da!este exagerata problema,pusa in viziunea ta in urma unor experiente neplacute.si de ce trebuie sa te pui tu in locul altora iar nu vad.

daca spui asta ,ma faci sa te intreb : ce inseamna un barbat adevarat ? cum s-ar defini? ...la fel:ce inseamna o femeie adevarata?!
si ca sa raspund la o doua intrebare ,m-am pus in locul altora pentru ca m-am gandit ce as fi facut eu in locul acelor oameni...poate ca in felul asta ma incercat sa inteleg ce fel de persoana e,ce caracter are,etc

| Varianta pentru tiparire a topicului Schimbare dupa tradare
Mergi la: