back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romania cu bune si rele

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

cristian.medeleanu

13 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 09:53

Deschid acest subiect din pacate cu o chestie "rea".

Acum ceva timp asteptam autobuzul in Bucuresti pe Bd. Carol in statia de autobuz. La un moment dat din cladirea veche s-a desprins o bucata de tencuiala care a cazut de la etajul 4 langa mine la cativa centimetri asa ca am scapat teafar.
Problema este ca in acea statie la fel ca in multe alte locuri din Bucuresti risti in fiecare zi sa nu mai ajungi acasa, la serviciu, sau oriunde iti propuneai sa fi in acea zi, si sa ajungi in schimb in cel mai fericit caz la urgente cu o bucata de istorie in cap la propriu.
Semnele de avertizare sunt doua bucati de coala A4 pe care sta scris "Atentie cade tencuiala" (care defapt sunt bucati aproape la fel de mari ca si colile A4 care ar trebui sa avertizeze trecatorii). Problema este ca nimeni nu vede aceste semne de avertizare asa ca zilele urmatoare am sa fac eu unul care s-ar putea sa mi aduca in portofoilu o amenda interesanta, dar atata timp cat pot sa atentionez prin asta si sa salvez viata unui om matur sau copil cred eu ca merita.

Va doresc o zi buna si fiti un pic mai atenti pe unde calcati, s ar putea sa nu fiti la fel de norocosi ca mine.

Raporteaza abuz de limbaj
nonelyoo

31 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Mai 2011, ora 08:29

E criza si in mod normal, ar trebui demolate toate cladirile vechi din Bucuresti, chiar cele din perioada lu' Ceausescu, care sunt adevarate sicrie in cazul unui cutermur major. Noi ne putem mandri cu noi cladiri de blocuri care s-au comstruit si activitatea de constructie va continua pe masura ce cladirile facute in perioada comunista vor fi demolate de proaste ce sint

adnas

152 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2011, ora 08:58

Eu sunt convinsa ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare asa ca nu era momentul tau sa patesti ceva ,bine asta nu scuza ignoranta proprietarilor acelei cladiri si bineinteles daca poti face ceva in sensul asta e de admirat (si eu as pune un avertisment) dar mai exista o vorba "paza buna trece primejdia rea"pitina atentie nu strica doar traim in Romania.

lauradalea

29 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Mai 2011, ora 20:01

De la: Alphyn, la data 2011-05-23 09:53:44Deschid acest subiect din pacate cu o chestie "rea".

Acum ceva timp asteptam autobuzul in Bucuresti pe Bd. Carol in statia de autobuz. La un moment dat din cladirea veche s-a desprins o bucata de tencuiala care a cazut de la etajul 4 langa mine la cativa centimetri asa ca am scapat teafar.
Problema este ca in acea statie la fel ca in multe alte locuri din Bucuresti risti in fiecare zi sa nu mai ajungi acasa, la serviciu, sau oriunde iti propuneai sa fi in acea zi, si sa ajungi in schimb in cel mai fericit caz la urgente cu o bucata de istorie in cap la propriu.
Semnele de avertizare sunt doua bucati de coala A4 pe care sta scris "Atentie cade tencuiala" (care defapt sunt bucati aproape la fel de mari ca si colile A4 care ar trebui sa avertizeze trecatorii). Problema este ca nimeni nu vede aceste semne de avertizare asa ca zilele urmatoare am sa fac eu unul care s-ar putea sa mi aduca in portofoilu o amenda interesanta, dar atata timp cat pot sa atentionez prin asta si sa salvez viata unui om matur sau copil cred eu ca merita.

Va doresc o zi buna si fiti un pic mai atenti pe unde calcati, s ar putea sa nu fiti la fel de norocosi ca mine.

ce vrei sa faci? sunt curioasa....poate fac si eu :))

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 00:18

biosecret iti dau o veste extrem de proasta ,
1) - daca constructiile facute inainte de '89 le consideri proaste , inseamna ca la cele ce s-au executat dupa acest an trebuie sa pui superlativul in ceeea ce priveste proasta calitate.Nu la toate , doar la majoritatea.Asta pentru ca pur si simpliu nu se mai face verificarea calitatii materialelor ce se pun in executie.....s-au desfintat laboratoarele, iar cele ce mai exista inca nu au personalul corespunzator din punct de vedere al calificarii. Se lucreaza "dupa ureche", dar fi linistit , hartiile referitoare la constructiile respective sunt toate foarte bine facute si au toate stampilele pe care le doresti . Presupun ca daca pui un astfel de act sub perna , vei dormi mai bine, fara grija ca-ti cade casa in cap.
Sti ce spun "constructorii"betonul e mai destept decat noi si se intareste....asa ca nu-si fac probleme daca e de proasta calitate.
2) - In multe tari situatia e cu totul alta deoarece administratiile locale(primariile ) isi fac datoria si executa/contribuie la refacerea fatadelor .
3) - nimeni nu-ti va face observatie/amenda pentru ca pui un afis cu aentionarea privind pericolului de accidentare pentru cei ce stau /trec prin zona periculoasa, Legea prevazand ca acest lucru sa se faca de catre proprietarii/ asociatiile de proprietari .

cristian.medeleanu

13 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:58

Atunci la treaba oricum nu mi pasa daca mai iau inca o amenda pe chestii deastea nu ar fi prima data cand bunul simt impreuna cu incapatanarea fac echipa buna si mi aduc o amenda deja m am obisnuit ca sa muncesc pentru chestii de genul asta... fac colectie asa o sa am ce povesti la batranete cand lucrurile vor fi mai bune si ceea ce voi spune eu va parea scos ca dintr o povete de Ion Creanga.

venus2509

2390 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 10:34

De la: Cornelia_leia, la data 2011-05-25 00:18:16biosecret iti dau o veste extrem de proasta ,
1) - daca constructiile facute inainte de '89 le consideri proaste , inseamna ca la cele ce s-au executat dupa acest an trebuie sa pui superlativul in ceeea ce priveste proasta calitate.Nu la toate , doar la majoritatea.Asta pentru ca pur si simpliu nu se mai face verificarea calitatii materialelor ce se pun in executie.....s-au desfintat laboratoarele, iar cele ce mai exista inca nu au personalul corespunzator din punct de vedere al calificarii. Se lucreaza "dupa ureche", dar fi linistit , hartiile referitoare la constructiile respective sunt toate foarte bine facute si au toate stampilele pe care le doresti . Presupun ca daca pui un astfel de act sub perna , vei dormi mai bine, fara grija ca-ti cade casa in cap.
Sti ce spun "constructorii"betonul e mai destept decat noi si se intareste....asa ca nu-si fac probleme daca e de proasta calitate.

Draga mea...am sa te contrazic...in cunostinta de cauza, deoarece lucrez in constructii.
Orice constructie se face dupa un proiect, verificat si stampilat de un asa numit "verificator de proiect"!
In ceea ce priveste calitatea materialelor-orice material pe care-l pui in opera este insotit de un certificat de calitate, agrement tehnic-acte care se depun la cartea constructiei!Nu cred ca este vina constructorului daca aceste materiale nu sunt corespunzatoare, sau nu respecta toate cerintele de calitate care sunt trecute pe certificat.In ceea ce priveste betonul, te asigur ca sunt laboratoare specializate, se fac determinari pe ciment, agregate, beton proaspat si intarit ( la 28 zile) se iau probe si se intocmeste un certificat de calitate.
Problema este ca in sistemul actual de achizitii, in majoritatea cazurilor criteriul este pretul cel mai scazut...ieftin si bun...mai rar!
Orice constructor, este obligat sa asigure securitatea in perimetrul in care-si desfasoara activitatea...deci...

om
lucishadow2000

187 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 14:36

De la: Alphyn, la data 2011-05-23 09:53:44Deschid acest subiect din pacate cu o chestie "rea".

Stai linistit ca nu numai in Bucuresti stau blocurile sa se prabusesca pe oameni. Nu lucrez in constructii dar am de-a face prin natura meseriei cu astfel de cazuri. In principiu nimeni nu s-a sinchisit atita vreme cit tencuiala desprinsa de pe cladiri nu a lovit oameni, dar iata ca acum vre-o 2 saptamini o femeie a ajuns la urgente dupa o tencuiala care i-a cazut in cap. Institutiile publice au dat vina una pe alta si desi exista ceva legislatie pe tema asta (intretinerea cladirilor) toti dau vina unii pe altii.asta ne e tara in care nu se poate schimba mai nimic indiferent de numarul de coli A4 cu avertizari ai pune si de persoanele accidentate de tencuieli si alte alea.
Mult noroc si atentie printre cladiri avariate.

Cornelia_leia

329 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2011, ora 21:15

Venus 2509, nu e cazul sa incerci sa-mi dai mie lectii, stiu foarte bine (din pacate)ce trebuie sa se faca si ce se face in realitate.
Vrei sa-ti spun cel putin un "verificator de proiecte" care pune strampila pe coltul mesei, intr-un restaurant numai daca ii iei o tarie , marca ce-i place? si ....
Mi se pare mie ,sau tu esti unul dintre cei ce se acopera cu "hartii" si sunt multumiti de prezenta acestora ?....pacat.
Probabil ca lucrezi intr-una din societatile care iau materiale din afara: cimentul din ......si fierul beton din..(.stii tu cele doua tari ), pentru ca materialele sunt mult mai ieftine, desi sunt proaste si nu ar trebui sa fie acceptate in tara.
Din pacate mai multi factori contribuie la proasta calitate si la nefericirea celor ce trebuie sa o suporte.
Sa aveti NOROC sa nu fiti pe aproape..........

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2011, ora 22:30

De la: venus2509, la data 2011-05-25 10:34:19
De la: Cornelia_leia, la data 2011-05-25 00:18:16biosecret iti dau o veste extrem de proasta ,

Draga mea...am sa te contrazic...in cunostinta de cauza, deoarece lucrez in constructii.
Orice constructie se face dupa un proiect, verificat si stampilat de un asa numit "verificator de proiect"!
In ceea ce priveste calitatea materialelor-orice material pe care-l pui in opera este insotit de un certificat de calitate, agrement tehnic-acte care se depun la cartea constructiei!Nu cred ca este vina constructorului daca aceste materiale nu sunt corespunzatoare, sau nu respecta toate cerintele de calitate care sunt trecute pe certificat.In ceea ce priveste betonul, te asigur ca sunt laboratoare specializate, se fac determinari pe ciment, agregate, beton proaspat si intarit ( la 28 zile) se iau probe si se intocmeste un certificat de calitate.
Problema este ca in sistemul actual de achizitii, in majoritatea cazurilor criteriul este pretul cel mai scazut...ieftin si bun...mai rar!
Orice constructor, este obligat sa asigure securitatea in perimetrul in care-si desfasoara activitatea...deci...

Locuiesc intr-un bloc terminat anul trecut... venus la mine "acilea" in decursul a doi ani au construit 20 si ceva de blocuri.

Sigur nu vrei sa-ti reconsideri afirmatia?

Ah da si durata de constructie a unui bloc e de maxim 6 luni.

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 00:24

De la: nonameman13, la data 2011-05-26 22:30:50

Locuiesc intr-un bloc terminat anul trecut... venus la mine "acilea" in decursul a doi ani au construit 20 si ceva de blocuri.

Pai cat timp ai vrea sa stea sa lucreze pe ele??La cluj au terminat blocuri si in 4 luni depinde ce sistem de constructie folosesc...Si nu confundati finisajele cu structura de rezistenta..
La turnarea de betoane fiecare betoniera trebuie sa ajunga pe santier cu sigiliu si certificat de calitatea a betonului,marca de beton ...In proportie de 90% in Romania cei care toarna structuri de beton nu se joaca nici la calitatea betonului care il face o statie de betoane in general firma de sine statatoare care nu apartine constructorului iar armatura se face in functie de specificatie din proiect,,de oriunde s-ar importa fierul beton atata timp cat el corespunde ca marca si specificatii tehnice constructorul nu are ce face ca nu el face testele de laborator..A fi o ineptie sa mai faci tu incercari de laborator ca constructor pentru niste produse care au agremente tehnice de la autoritatea in constructii...Ca finisajele la blocurile noi is facute ca noaptea asta se datoreaza pentru simplu fapt ca tot romanu a devenit constructor peste noapte si din pacate personalul calificat cam lipseste..

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 00:25

De la: Cornelia_leia, la data 2011-05-26 21:15:51Venus 2509, nu e cazul sa incerci sa-mi dai mie lectii, stiu foarte bine (din pacate)ce trebuie sa se faca si ce se face in realitate.
Vrei sa-ti spun cel putin un "verificator de proiecte" care pune strampila pe coltul mesei, intr-un restaurant numai daca ii iei o tarie , marca ce-i place? si ....
Mi se pare mie ,sau tu esti unul dintre cei ce se acopera cu "hartii" si sunt multumiti de prezenta acestora ?....pacat.
Probabil ca lucrezi intr-una din societatile care iau materiale din afara: cimentul din ......si fierul beton din..(.stii tu cele doua tari ), pentru ca materialele sunt mult mai ieftine, desi sunt proaste si nu ar trebui sa fie acceptate in tara.
Din pacate mai multi factori contribuie la proasta calitate si la nefericirea celor ce trebuie sa o suporte.
Sa aveti NOROC sa nu fiti pe aproape..........

N-am vrut sa-ti dau lectii...am vrut doar sa iau apararea constructorilor...sa subliniez ca sunt si alti factori implicati, care ar trebui sa aiba responsabilitatea semnaturilor si stampilelor pe care le pun!
Nu, nu lucrez la o societate care se acopera de hartii, dimpotriva...la una care nu face compromisuri cand e vorba de calitate!
Stiu foarte bine ca majoritatea nu procedeaza asa...dar hai sa nu generalizam! Si-ti garantez ca cimentul si otelul beton, dar si alte materiale le procuram de la marii producatori, din tara, din aceia care nu pun semnatura aiurea pe certificatul de calitate!
Ca sunt multe firme care fac altfel, asta o stiu...dar eu cred ca trebuie luati la rost si cei care le permit asa ceva, incepand de la proiectanti, verificatori...si nu in ultimul rand beneficiarii!

om
venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 00:42

Nu, n-am sa-mi reconsider afirmatia!
Daca s-au construit asa multe blocuri...felicitari celor care au reusit! Sa nu-ti inchipui ca e ceva chiar simplu...

om
nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 01:22

De la: venus2509, la data 2011-05-27 00:42:36

Nu, n-am sa-mi reconsider afirmatia!
Daca s-au construit asa multe blocuri...felicitari celor care au reusit! Sa nu-ti inchipui ca e ceva chiar simplu...

E chiar asa greu?

Multi oameni si 6-7 blocuri intr-o serie... impresionant. Eu vorbeam de calitate...

venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 08:45

De la: nonameman13, la data 2011-05-27 01:22:52

E chiar asa greu?

Multi oameni si 6-7 blocuri intr-o serie... impresionant. Eu vorbeam de calitate...

Am spus ca nu e simplu...E nevoie de organizare, de oameni care stiu sa coordoneze, sa asigure toate resursele in timp util, in asa fel ca lucrarea sa se desfasoare intr-un ritm alert, cu respectarea timpilor necesari pentru toate fazele...
Si, da...un constructor bun, stie sa faca lucrari de calitate intr-un timp care tie ti se pare foarte scurt, tocmai pentru a lucreaza cu materiale de calitate, echipamente performante si o buna organizare.

om
Danadam

99 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 12:58

Domnul constructor, probabil ca a construit doar im Romania si probabil ca numai pe hirtie. De meserie poate fi zugrav, dulgher sau alte meseri din constructi, daca face niste afirmati teoretice, probabil ca a auzit odata despre asa ceva. As putea sa-i trimit pe adresa de email lucrari de calitate si pret mult mai mic decit in Romania, (cam la jumatate) ca sa-si faca o parere despre constructi. Conduc zilnic peste o suta de oameni, in 2 sau 3 proiecte diferite. Am vazut constructiile noi in Romania (blocuri de apartamente ) in diferite faze si am ramas dezamagit de calitatea betonului din structura de rezistenta, se ridica undeva la max 70% din ceea ce ar trebui sa fie. Deci recomand tuturor care vor sa-si cumpere o casa noua, sa urmareasca evolutia constructiei pe faze ptr ca la sfirsit se va alege cu o casa frumos pictata si cu un teanc de hirti privind calitatea materialelor folosite. Nu uitati ca se pot folosi cele mai bune materiale dar intr-o reteta proasta e de prisos. Va asigur ca toate aceste probleme se stiu de catre OPC, administratie ... setea de bani si lacomia celor de la putere nu are margini. Intrebare: CREDETI CA O SA PLATEASCA (ATENTIE E CAZ PENAL) CINEVA PTR RACORDAREA RETELEI DE CANALIZARE LA CONDUCTA DE APA POTABILA, IN POPESTI LEORDENI. Daca acei oameni care s-au imbolnavit nu se unesc si nu vor actiona in judecata constructorul si consiliul local ptr aceasta eroare inaceptabila, atunci nu mai e nimic de spus. Am urmarit problema dar nu am mai vazut nici o stire .... Oare a fost atit de simplu.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 13:19

De la: Danadam, la data 2011-05-27 12:58:55Domnul constructor, probabil ca a construit doar im Romania si probabil ca numai pe hirtie. De meserie poate fi zugrav, dulgher sau alte meseri din constructi, daca face niste afirmati teoretice, probabil ca a auzit odata despre asa ceva. As putea sa-i trimit pe adresa de email lucrari de calitate si pret mult mai mic decit in Romania, (cam la jumatate) ca sa-si faca o parere despre constructi. Conduc zilnic peste o suta de oameni, in 2 sau 3 proiecte diferite. Am vazut constructiile noi in Romania (blocuri de apartamente ) in diferite faze si am ramas dezamagit de calitatea betonului din structura de rezistenta, se ridica undeva la max 70% din ceea ce ar trebui sa fie. Deci recomand tuturor care vor sa-si cumpere o casa noua, sa urmareasca evolutia constructiei pe faze ptr ca la sfirsit se va alege cu o casa frumos pictata si cu un teanc de hirti privind calitatea materialelor folosite. Nu uitati ca se pot folosi cele mai bune materiale dar intr-o reteta proasta e de prisos. Va asigur ca toate aceste probleme se stiu de catre OPC, administratie ... setea de bani si lacomia celor de la putere nu are margini. Intrebare: CREDETI CA O SA PLATEASCA (ATENTIE E CAZ PENAL) CINEVA PTR RACORDAREA RETELEI DE CANALIZARE LA CONDUCTA DE APA POTABILA, IN POPESTI LEORDENI. Daca acei oameni care s-au imbolnavit nu se unesc si nu vor actiona in judecata constructorul si consiliul local ptr aceasta eroare inaceptabila, atunci nu mai e nimic de spus. Am urmarit problema dar nu am mai vazut nici o stire .... Oare a fost atit de simplu.

Spune-mi mai mult despre rezistenta. Am auzit de la un necunoscator (ca si mine) ca nu se lasa betonul sa se usuce, si de aici ar fi problema mare cu rezistenta. Este vorba de asa ceva sau de unde vine problema?

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 13:28

De la: venus2509, la data 2011-05-27 08:45:35
De la: nonameman13, la data 2011-05-27 01:22:52

E chiar asa greu?

Am spus ca nu e simplu...E nevoie de organizare, de oameni care stiu sa coordoneze, sa asigure toate resursele in timp util, in asa fel ca lucrarea sa se desfasoare intr-un ritm alert, cu respectarea timpilor necesari pentru toate fazele...
Si, da...un constructor bun, stie sa faca lucrari de calitate intr-un timp care tie ti se pare foarte scurt, tocmai pentru a lucreaza cu materiale de calitate, echipamente performante si o buna organizare.

Chestia asta si cu MLM-ul imi da de gandit Venus...

venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 14:42

De la: nonameman13, la data 2011-05-27 13:28:00

Nu inteleg...

om
nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 14:47

De la: venus2509, la data 2011-05-27 14:42:42
De la: nonameman13, la data 2011-05-27 13:28:00

Nu inteleg...

"Om" dar ce om?

venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 15:37

De la: nonameman13, la data 2011-05-27 14:47:55

"Om" dar ce om?

un om obisnuit, as zice eu...
daca citesti cu atentie ce-am scris la MLM si putin mai sus...

om
Cornelia_leia

329 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 16:04

Danadam , din pacate ai dreptate, sunt mult prea multi "constructori" care pentru simplu fapt ca au fost zidari intr-o echipa ,in strainatate, considera ca "stiu" meserie, pentru a executa constructii in tara (si se accepta) desi chiar pentru a citi un plan dintr-un (PT) proiect tehnic, il pune in mare incurcatura.
Calitatea constructiilor lasa de dorit, in cele mai multe situatii......

Cornelia_leia

329 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 16:19

nonameman13
1.) s-ar parea ca pagina cu MLM a fost scoasa....
2.) Exista si ciment cu intarire rapida , dar in mod obisnuit rezistenta cimentului (respectiv betonul la care e folosit ca liant)se atinge dupa 28 de zile , cresterea ulterioara de rezistenta este foarte mica in timp.Pentru a atinge aceasta rezistenta cimentul trebuie sa se hidrateze.Se formeaza un "gel" care apoi se intareste .Temperaturile mari (sau inghetul ) impiedica asta aparand microfisuri ce apoi se maresc in timp prin acumularea (compunerea) lor la cicluri de inghet-dezghet.Sper ca am reusit sa te lamuresc(si pe cine mai e, eventual ,interesat) fara prea multa teorie.Daca am reusit sa te ajutat , ma bucur.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 20:58

De la: Cornelia_leia, la data 2011-05-27 16:19:48 nonameman13
1.) s-ar parea ca pagina cu MLM a fost scoasa....
2.) Exista si ciment cu intarire rapida , dar in mod obisnuit rezistenta cimentului (respectiv betonul la care e folosit ca liant)se atinge dupa 28 de zile , cresterea ulterioara de rezistenta este foarte mica in timp.Pentru a atinge aceasta rezistenta cimentul trebuie sa se hidrateze.Se formeaza un "gel" care apoi se intareste .Temperaturile mari (sau inghetul ) impiedica asta aparand microfisuri ce apoi se maresc in timp prin acumularea (compunerea) lor la cicluri de inghet-dezghet.Sper ca am reusit sa te lamuresc(si pe cine mai e, eventual ,interesat) fara prea multa teorie.Daca am reusit sa te ajutat , ma bucur.

Mersi pentru raspuns...

Cat despre MLM... nu a fost scoasa pagina.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 20:59

De la: venus2509, la data 2011-05-27 15:37:43

"Om" dar ce om?

Defineste obisnuit...

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 21:01

De la: nonameman13, la data 2011-05-27 20:59:02

"Om" dar ce om?

Defineste obisnuit...

O tema frumoasa, faceti-o topic!

Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 21:03

De la: Emm_, la data 2011-05-27 21:01:53

"Om" dar ce om?

Defineste obisnuit...

O tema frumoasa, faceti-o topic!

Te-ai bagat ca in seama in stilul lui Asimov

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 21:11

Ce-am facut? Eu vorbeam serios

Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2011, ora 23:44

Defineste obisnuit...

Cu bune si rele...

om
nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2011, ora 01:11

De la: venus2509, la data 2011-05-27 23:44:39

Defineste obisnuit...

Cu bune si rele...

Bun simt?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romania cu bune si rele
Mergi la: