Info
x
Premierul
|
nicu_com26 5 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 09:51
Agită o foaie, nevăzându-se din fotoliul prea mare pentru un nimeni și începu să citească șirul de definiții cu care era cât pe ce să se sufoce bietul pitic: omuleț mai scurt decât numele-i, embrion, frântură de omușor, atât de mic încât corpușoarele ce pătrund pe fereastră odată cu lumina par cu mult mai mari ca el, trup care împreună cu milioane de semeni de-ai lui ar putea să măsoare orele prin gâtul unei clepsidre, alcătuire în care piciorul stă cel mai aproape de cap, bucățică de carne care începe acolo unde sfârșește, linie ce se ghemuiește într-un punct, împunsătură de ac, supus căruia trebuie să-i vorbești cu grijă de teamă ca suflarea să nu-l spulbere, substanță așa de mică încât nu poate avea culoare, scânteiuță de muștar, trupușor ce n-are nici mai mult nici mai puțin decât a avut vreodată, materie fără formă, formă fără materie, corp fără corp, pură făptură de rațiune, născocire a minții menit să fie atât de mărunt încât nici o lovitură nu l-ar putea nimeri ca să-l rănească, având putință să fugă prin orice crăpăturică și să se hrănească timp de un an cu un singur grăunte de orz, ființă prescurtată atât de tare, că niciodată nu știi dacă șade, stă culcat sau drept, capabil să se ascundă într-o găoace de melc, sămânță, grăuncior, sâmbur, punct de la i, individ matematic, nulă aritmetică...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2349 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 12:47
Si pentru postarea asta doresti aplauze din partea noastra? Sau... vreun premiu in bani?
Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
Fosta membra 9am.ro 274 mesaje Membru din: 14/06/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 23:21
te referi la boc?
Raporteaza abuz de limbaj
diana27
|