Info
x
Ciresarii...sau ce facem vara asta
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:55
Am citit un articole referitor la o intalnire pentru cei care sunt mai nostalgici si se gandesc la timpurile de mult apuse.
De fapt ideea este ca incep sa fie din ce in ce mai multe ocazii de a-ti petrece timpul si asta nu este rau de loc. Ce mai tura vura, haide sa citez din ce spun oamenii aia si daca e cineva in Bucuresti, poate merge acolo "Te asteptam pe 20 iunie, la Ciresarii Vintage Show, in clubul La Scanteia (Bd. Ferdinand, nr 73), intre 14:00-20:00, pentru o calatorie in timp, in care sa imbini degustarea unui savuros parizer pe ziar cu scotocitul prin garderobele bunicilor, adunate de pe bloguri vintage, si vizionarea unor colectii de accesorii hand-made. In saloanele si terasele clubului La Scanteia vei gasi atat haine vintage, retro si second hand, branduri celebre ale unor case de moda de lux, cat si bijuterii, genti, pantofi si palarii vechi de peste 20 de ani, toate la preturi...comunist de mici. Tot la Ciresarii Vintage Show vei descoperi numeroase bijuterii si accesorii hand-made, creatiile unor artisti plastici foarte talentati, majoritatea unicate. Acestea fiind zise, te invitam sa iti petreci o sambata inedita, alaturi de grupul tau de prietene, la o sesiune de shopping cu haine incarcate de istorie. La final, iti poti savura achizitiile in fata unei limonade, pe terasa clubului La Scanteia. Intrarea este libera pentru nostalgici, vintage-addicted, fosti soimi ai patriei, rebeli, trend-setters, uber-fahionistas, nonconformisti, retro lovers si ciresari pentru o zi. Dress code: fusta plisata, pampoane si cravata rosie. Participanti: Anotherprettyshop, Biba Bazar, Chili Biju, Dulapul bunicii, Eclectic factor, e-vintage, haine-vintage.ro, Italian Vintage, Olivo, Tricksbox, Vintage Addict, Vintage Wardrobe, Virginia Toma & altii." Un alt eveniment este "Noaptea lunga a Filmelor scurte", tot in Bucuresti...tot interesant: "Future Shorts, cu sprijinul Vodafone Romania, va aduce pe 26 iunie, incepand cu orele 21:00, la Teatrul de Vara din Herastrau, peste 7 ore de scurtmetraje de top Oamenii de film au raspuns la intrebarea lansata de Future Shorts: cum pot ajunge scurtmetrajele mai usor la marele public? Drept urmare, Festivalul international de scurtmetraje Future Shorts, adus in Romania de Asociatia ORICUM si Feeder.ro, in parteneriat cu Vodafone Romania, organizeaza pe 26 iunie prima editie a maratonului de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE. Personalitati ale Noului Val din cinematografia romaneasca vor prezenta publicului scurtmetrajele care le-au adus inspiratie si pe care nu le-au putut uita. Pe langa filmele scurte recomandate de Corneliu Porumboiu, Cristian Mungiu, Tudor Giurgiu, Cristi Puiu sau Radu Jude, publicul va mai putea vedea aproximativ 7 ore de filme. Premiere din colectia Future Shorts, filme horror selectate anul acesta la festivalul TIFF, dar si scurte premiate la Anim'est, isi asteapta spectatorii la NOAPTEA LUNGA. Evenimentul isi propune sa devina un regal anual al iubitorilor de scurtmetraje, categorie cinematografica fara un mediu de expunere dedicat in Romania. De cele mai multe ori, scurtmetrajele raman „de uz intern”, simple obiecte de studiu in facultatile de profil, fara acces la marele public. Future Shorts va asteapta in fiecare luna la evenimentele sale, iar pe 26 iunie, de la 21.00, la maratonul de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE, care va prezentat de actrita Maria Dinulescu." Deci pana la urma cum va petreceti vara ? Stiti evenimente la voi in oras...puneti-le aici...poate lumea ajunge in orasul vostru si participa la ele
|
|
Ianuarie 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 10:43
nice afisul, poate am sa ajung si prin Buc vara asta :)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1989 mesaje Membru din: 24/05/2009 |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:29
De la: Spyder, la data 2009-06-16 14:55:23Am citit un articole referitor la o intalnire pentru cei care sunt mai nostalgici si se gandesc la timpurile de mult apuse.Ma bucur sa vad ca mai exista si Bucurestuil cultural.Dupa ce am facut armata acolo am ajuns tot mai rar.Poate daca m-i se va inmulti timpul sa ajung s-a cunosc mai bine si latura culturala a capitalei noastre.Pana atunci merci de invitatie!! |