Info
x
Hmm..astept si eu sa va dati cu parerea..
|
ionutz_blu 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 11:48
Sunt intr-o relatie de aproape 1 an si jumatate, la 9 luni.. am inselat-o..iar la scurt timp..a aflat..[ asta se intampla prin noiembrie anul trecut ] ,a stat suparata pe mine ..aproape 1 sapt.. si totusi a ales sa se intoarca la mine..ca ma iubeste si ca nu poate fara mine .. Dar tin sa va spun .ca de atunci si pana in prezent. s-a schimbat mult.. fata de mine.. Cateodata am impresia ca vrea..doar sa se razbune..desi ea ma contrazice mereu.. si-mi spune ca NU.. Nush.. ce sa fac.. dupa tot ce s-a intamplat atunci..am realizat cat de mult o iubesc..iar acum.. roata parca s-a intors..:|
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 12:47
De la: ionutz_blu, la data 2009-06-13 11:48:17Sunt intr-o relatie de aproape 1 an si jumatate, la 9 luni.. am inselat-o..iar la scurt timp..a aflat..[ asta se intampla prin noiembrie anul trecut ] ,a stat suparata pe mine ..aproape 1 sapt.. si totusi a ales sa se intoarca la mine..ca ma iubeste si ca nu poate fara mine .. Dar tin sa va spun .ca de atunci si pana in prezent. s-a schimbat mult.. fata de mine.. Cateodata am impresia ca vrea..doar sa se razbune..desi ea ma contrazice mereu.. si-mi spune ca NU.. Nush.. ce sa fac.. dupa tot ce s-a intamplat atunci..am realizat cat de mult o iubesc..iar acum.. roata parca s-a intors..:| omoar-o si violeaz-o dupa:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 13:34
Orietene ti-ai facut-o cu mana ta,asta-i viata,daca vrea sa se razbune?ai intors inpotriva ta un uragan ,asta-i doar inceputul calmul dinainte-a furtuni ,ce urmeaza,dar ce urmeaza,nici in cosmarurile tale cele mai urate n-ai visat asa ceva...si asta de ce din vina ta ,ce nu te puteai convinge k o iubesti numai dak nu o inselai...acum taci si-n ghite!!!mai mie mama mi-a zis in felul urmator niciodata sa nu profiti de iubirea unui om si mai ales a unei femei pentru k femeia e cea mai inocenta fiinta, dar daca o intorci impotriva ta te va distruge...sincer n-am inselat niciodata dar nici nu-mi trece prin cap...dar am facut altele poate nu asa de grave si ....woow nici prin cap nu-ti trece cat de tare poti suferi
|
Antony 237 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 16:42
De la: ionutz_blu, la data 2009-06-13 11:48:17Sunt intr-o relatie de aproape 1 an si jumatate, la 9 luni.. am inselat-o..iar la scurt timp..a aflat..[ asta se intampla prin noiembrie anul trecut ] ,a stat suparata pe mine ..aproape 1 sapt.. si totusi a ales sa se intoarca la mine..ca ma iubeste si ca nu poate fara mine .. Dar tin sa va spun .ca de atunci si pana in prezent. s-a schimbat mult.. fata de mine.. Cateodata am impresia ca vrea..doar sa se razbune..desi ea ma contrazice mereu.. si-mi spune ca NU.. Nush.. ce sa fac.. dupa tot ce s-a intamplat atunci..am realizat cat de mult o iubesc..iar acum.. roata parca s-a intors..:| E mai putin posibil sa se razbune...dupa atata timp...dar cine stie..poate si`o trage si ea cu altu` intre timp. Sau este posibil sa nu se razbune...doar sa ti se para tie,pentru ca te simti vinovat. Daca o iubesti stai si induri si incerci sa`i recastigi increderea.Daca nu,...fii nesimtit..cum ai mai fost de altfel...si da`i papucii inainte sa tii dea ea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 01:29
De la: ionutz_blu, la data 2009-06-13 11:48:17Sunt intr-o relatie de aproape 1 an si jumatate, la 9 luni.. am inselat-o..iar la scurt timp..a aflat..[ asta se intampla prin noiembrie anul trecut ] ,a stat suparata pe mine ..aproape 1 sapt.. si totusi a ales sa se intoarca la mine..ca ma iubeste si ca nu poate fara mine .. Dar tin sa va spun .ca de atunci si pana in prezent. s-a schimbat mult.. fata de mine.. Cateodata am impresia ca vrea..doar sa se razbune..desi ea ma contrazice mereu.. si-mi spune ca NU.. Nush.. ce sa fac.. dupa tot ce s-a intamplat atunci..am realizat cat de mult o iubesc..iar acum.. roata parca s-a intors..:| o s-o iei in freaza , o s-o iei in freza
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
adnana_yuppy 510 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 17:11
De la: gabi8ma, la data 2009-06-14 01:29:51De la: ionutz_blu, la data 2009-06-13 11:48:17Sunt intr-o relatie de aproape 1 an si jumatate, la 9 luni.. am inselat-o..iar la scurt timp..a aflat..[ asta se intampla prin noiembrie anul trecut ] ,a stat suparata pe mine ..aproape 1 sapt.. si totusi a ales sa se intoarca la mine..ca ma iubeste si ca nu poate fara mine .. Dar tin sa va spun .ca de atunci si pana in prezent. s-a schimbat mult.. fata de mine.. Cateodata am impresia ca vrea..doar sa se razbune..desi ea ma contrazice mereu.. si-mi spune ca NU.. Nush.. ce sa fac.. dupa tot ce s-a intamplat atunci..am realizat cat de mult o iubesc..iar acum.. roata parca s-a intors..:|

, o s-o iei in freza