Info
x
Paintball, indrazneste!
|
Laur999 8 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Craiova |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 15:08
Nu stiu daca se incadreaza full in categoria sporturi pentru ca personal consider ca ar putea face parte cu usurinta si din categoria hobby , cel putin nu la fel de evidentiat cum este football-ul sau basket-ul sau tenisul dar pentru mine, in legatura cu acest sport, exista prin acesta tot timpul o metoda de relaxare si de a face miscare, in acelasi timp si foarte distractiv. Partile cele mai frumoase la acest joc sunt ca poate fi jucat de aproape oricine(10 ani minim), ceea ce este mai placut si interactiv este sigur faptul ca nu stai intre patru pereti pe scaun amortindu-ti fundul, cu mana pe mouse si tastatura butonand ca de obicei un joc de impuscaturi. De ce sa nu iesi din rutina si sa nu incerci ceva nou, atat paintball-ul cat si multe alte chestii ce tin de team-building ? Pe de alta parte personal sunt de parere ca romania inca mai are de parcurs pasi multi pentru a putea aprecia si observa avantajele acestor "jocuri" sa spun, ce tin de team-building. Multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 22:34
De la: Laur999, la data 2008-12-19 15:08:45 ceea ce este mai placut si interactiv este sigur faptul ca nu stai intre patru pereti pe scaun amortindu-ti fundul paintaball-ul si alte metode frumoase de dezmortire a fundului, de exemplul intratul in puscarie Raporteaza abuz de limbaj |
|
cili_br 49 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:51
Cand eram copil ne jucam de-a "hotii si gardistii", in armata la fel. Daca ai fi facut armata serioasa cum era odata nu mai gandeai la copilarii. Este totusi o metoda buna de a-ti dezmorti aosele si atat.
Raporteaza abuz de limbaj
id
|
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:03
De la: cili_br, la data 2009-01-24 17:51:43Cand eram copil ne jucam de-a "hotii si gardistii", in armata la fel. Daca ai fi facut armata serioasa cum era odata nu mai gandeai la copilarii. Este totusi o metoda buna de a-ti dezmorti aosele si atat. haha. erau pistoalele cu bile. sa vezi counter-strike live cu omu pe post de svaiter. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 151 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 22:07
Hehe.. e foarte tare ! Eu am un prieten care are un teren amenajat si mergem frecvent. Eu zic ca merita sa incercati. Am si poze.. insa nush daca e permis sa postam pe forum.. nu am idee. :)
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 22:42
unde pot sa fac in Bucuresti??????????????????

Nu stiu daca se incadreaza full in categoria sporturi
pentru ca personal consider ca ar putea face parte cu usurinta si din categoria hobby
, cel putin nu la fel de evidentiat cum este football-ul sau basket-ul sau tenisul dar pentru mine, in legatura cu acest
o metoda de relaxare si de a face miscare, in acelasi timp si foarte distractiv. Partile cele mai frumoase la acest joc sunt ca poate fi jucat de aproape oricine(10 ani minim), ceea ce este mai placut si interactiv este sigur faptul ca nu stai intre patru pereti pe scaun amortindu-ti fundul, cu mana pe mouse si tastatura butonand ca de obicei un joc de impuscaturi. De ce sa nu iesi din rutina si sa nu incerci ceva nou, atat paintball-ul cat si multe alte chestii ce tin de team-building
? Pe de alta parte personal sunt de parere ca romania inca mai are de parcurs pasi multi pentru a putea aprecia si observa avantajele acestor "jocuri" sa spun, ce tin de team-building. Multumesc!