Info
x
Criza nu exista
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2012, ora 12:00
criza aceasta a mai fost traita de locuitorii din vechime ai acestei planete...ea nu a existat...a fost provocata...de niste baieti destepti care si-au dorit mai multa putere,mai multa influenta politica si militara si evident...mai multi bani...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2012, ora 12:02
Criza este una si aceeasi cu cea din 2007. Tratata prost. E a fost de la inceput o criza a datoriilor, o criza a datoriilor care au depasit veniturile, care au depasit si cresterea preturilor. Deci ea nu mai poate fi tratata… Si s-a ajuns, din aproape in aproape, pana unde au fost puse Statele sa preia datoriile. Statele sunt creditorii de ultima instanta. Au ajuns la ei si ei nu pot sa plateasca. Si atunci ce se poate face? Eu am zis foarte simplu: ma uit in istorie si vad ce s-a intamplat: INFLATIE SAU RAZBOI. Asta este iesirea! Daca exista intelepciune, poate evitam razboiul… Cu putina inflatie…Fara aceasta nu se poate! N-ai cum sa platesti! Razboi intre cine si cine? Se inventeaza, daca nu exista! Seamana perfect situatia cu inceputul sec. XX. Superb de similar… S-a descoperit atunci cine sa se infrunte…
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2012, ora 16:18
Criza este. Si tocmai a fost depasita faza cu razboiul, cu inflatia.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 19 Iunie 2012, ora 16:35
razboaie mai mici, mai mari, sunt in permanenta ....astea-s la foc continuu , mie insa mi-e teama ca ....vom vedea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2012, ora 17:09
Criza de ce ?
Prin 1952 tot românul avea criza.....se schimbau banii peste noapte ,hoții care guvernau intrasera in afaceri....... Bunicul a dat bice cailor .....a tras cu flinta și hoții sau evaporat..... www.youtube.com/watch?v=tZjVlMvvsO8
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2012, ora 17:18
De la: CONDOR, la data 2012-06-19 17:09:17Criza de ce ?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 12:21
De la: CONDOR, la data 2012-06-19 17:09:17Criza de ce ?
|

Se inventeaza, daca nu exista!