back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Recesamantul ateilor

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 18:07

asta e parerea ta, Silule ! imi dai voie sa am si eu o parere , formata in urma unei experiente acumulate in 63 ani ? da ? multumesc ! ei, atunci, parerea mea este ca ele NE SPUN CEVA , ce noi am uitat ,prinsi si ingropati tot mai mult de griji materiale ! si ne-am scufundat atit de mult in materialitate, incit.... eh , nu mai zic mai departe ! alta data !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2011, ora 18:21

De la: Sil100, la data 2011-10-19 17:53:11
De la: 9am249382, la data 2011-10-18 16:29:15
De la: Sil100, la data 2011-10-18 14:17:52
De la: 9am249382, la data 2011-10-18 12:39:05
De la: Sil100, la data 2011-10-18 11:41:47
De la: 9am249382, la data 2011-10-14 13:07:58

si eu ca liber cugetator ce sa ma declar ?

ca lacasurile de cult - de orice rit ar fi ele- sunt concentratoare de energie ce iradiaza in toate directiile tinind lumea-n functiune, nu se pune, nu ?

din raspunsul tau nu prea-mi e clar cu cine votezi. Ce zici, te hotarasti pana la recesamant?

Silule, sunt Gabigabi cea reincarnata intr-un numar dat de adm 9 AM ! interesant este ca reducindu-l la unitate, mi-a iesit cifra 9 care are o vibratie cu totul speciala, intrucit vorbeste despre Divin si nu mi-am mai dorit alt "avatar", ptr. ca de ce-as vrea sa ies de sub asa o vibratie benefica ? ....in asemenea conditii si stiind tu despre mine ca " compatimesc" si cu karma si cu budhismul si cu yoga si cu numerologia si cu paranormalul , ce sa ma declar ?

Hmmm... te-ai reincarnat fara ca in prealabil sa fi murit, asta e clar o minune... cat despre religia pe care sa o declari eu propun "confuzie totala". Din pacate nici aceasta categorie nu figureaza pe formular asa ca... ai putea sa emigrezi (ca sa nu-i incurci de tot pe recenzorii de al recesamant).

ntzzzz, confuzia nu-mi apartine mie ! toate cele insirate de mine, fac parte din Cunoastere, caci fiecarui om i s-a dat posibilitatea de a ajunge la Intelegerea Suprema , chiar daca n-a apucat pe Calea Bisericii ! orice DAO e buna daca o urmezi cu dorinta sincera de a o cerceta si a afla ce-i la capatul ei ! si asa afli de ce romanii au afirmat acum 2000 ani ca "toate drumurile duc la Roma" , cu sensul de CENTRU spre care ar trebui sa tindem .....si, adevarul e ca, acolo ne ducem chiar daca suntem constienti sau nu de asta !

P.S
sunt pline basmele copilariei de schimbare de avatar , caci una este a muri si a te reincarna si alta e sa apari sub diverse avataruri , in diverse ocazii !

Ai o adevarata fixatie pentru avataruri si pentru basme. Daca in basmele copilariei personajele se pot schimba dandu-se de 3 ori peste cap asta nu inseamna ca au vreo legatura cu realitatea. Copiilor li se spun povesti pentru a le stimula imaginatia si creativitatea. E util sa-i faci pe copii sa se se transpuna in pielea unui animal pentru a intelege unele comportamente ale animalelor sau chiar ale oamenilor ("viteaz ca un leu", "viclean ca o vulpe", "harnic ca o furnicuta" etc.).

Una peste alta e mai usor pentru adulti sa spuna tot felul de povesti inventate decat sa raspunda clar si la obiect la intrebarile "de ce?" pe care copii le pun cu insistenta. E si mai dificil sa adaptezi raspunsurile pentru varsta celor mici. Le e greu si adultilor sa priceapa unle lucruri, dar copiilor.

In loc sa profitam de curiozitatea naturala a copiilor pentru a le explica lucruri care sa le fie folositoare in viata sau sa recunoastem ca sunt intrebari la care NU STIM raspunsul sau intrebari la care vor afla raspunsul cand vor fi mai mari, cei mai multi dintre noi prefera sa recurga la povestea cu barza care aduce copilul sau D-zeu care face toate lucrurile.

Sper ca e clar acum care e rolul basmelor si al identitatilor multiple (a se citi avataruri)...

iti furi singur caciula atunci cind te fixezi pe o fraza sau ceva ca avatarul, de ex. si ignori restul mesajului , caci ti-am spus ceva important acolo !
daca pacatul meu este ca sunt obsedata de basme, mituri si legende + avatar+ reincarnare , inclusiv SF , al tau ,dragutule , este ca esti tare prozaic si daca nu te superi ca te-ntreb : intre ce subiecte de discutie se poate purta o conversatie cu tine ?
saptamina trecuta m-am intors de la Aiud, unde am avut de rezolvat ceva si in compartiment era un domn ce venea de la Cluj ....o figura destul de severa si mi-am si zis in gind : gabi, ai fript-o , n-ai cu cine sta de vorba ! ei bine, m-am inselat si cele 8-9 ore de calatorie, au trecut ca o clipa, incununarea fiind momentul in care mi-a spus ca-l admira pe Isaac Asimov ....pfoai, de 15 ani n-am mai intilnit pe cineva pasionat de SF si de Asimov, in special .... tu cite ore duci ?

Sil100

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 12:11

Am vazut cum arata un formular pentru recesamant si trebuie sa fac o rectificare la mesajul initial. Eu intelesesem ca pe formular exista casute in care se bifeaza in functie de religia respondentului. Nu este asa. Chestionarul are o intrebare la care se raspunde prin completarea in spatiul destinat.

Problema cu ateismul ramane pentru ca ateismul nu este o religie, dar daca nu declaram nimic la religie (este una din intrebarile la care nu e obligatoriu raspunsul) cineva poate completa ulterior religia care-i convine. Pentru a evita asta solutia ar fi sa trecem ateismul ca religie.

Sil100

250 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 13:04

De la: 9am249382, la data 2011-10-19 18:21:19

ca lacasurile de cult - de orice rit ar fi ele- sunt concentratoare de energie ce iradiaza in toate directiile tinind lumea-n functiune, nu se pune, nu ?

din raspunsul tau nu prea-mi e clar cu cine votezi. Ce zici, te hotarasti pana la recesamant?

Silule, sunt Gabigabi cea reincarnata intr-un numar dat de adm 9 AM ! interesant este ca reducindu-l la unitate, mi-a iesit cifra 9 care are o vibratie cu totul speciala, intrucit vorbeste despre Divin si nu mi-am mai dorit alt "avatar", ptr. ca de ce-as vrea sa ies de sub asa o vibratie benefica ? ....in asemenea conditii si stiind tu despre mine ca " compatimesc" si cu karma si cu budhismul si cu yoga si cu numerologia si cu paranormalul , ce sa ma declar ?

Hmmm... te-ai reincarnat fara ca in prealabil sa fi murit, asta e clar o minune... cat despre religia pe care sa o declari eu propun "confuzie totala". Din pacate nici aceasta categorie nu figureaza pe formular asa ca... ai putea sa emigrezi (ca sa nu-i incurci de tot pe recenzorii de al recesamant).

ntzzzz, confuzia nu-mi apartine mie ! toate cele insirate de mine, fac parte din Cunoastere, caci fiecarui om i s-a dat posibilitatea de a ajunge la Intelegerea Suprema , chiar daca n-a apucat pe Calea Bisericii ! orice DAO e buna daca o urmezi cu dorinta sincera de a o cerceta si a afla ce-i la capatul ei ! si asa afli de ce romanii au afirmat acum 2000 ani ca "toate drumurile duc la Roma" , cu sensul de CENTRU spre care ar trebui sa tindem .....si, adevarul e ca, acolo ne ducem chiar daca suntem constienti sau nu de asta !

P.S
sunt pline basmele copilariei de schimbare de avatar , caci una este a muri si a te reincarna si alta e sa apari sub diverse avataruri , in diverse ocazii !

Ai o adevarata fixatie pentru avataruri si pentru basme. Daca in basmele copilariei personajele se pot schimba dandu-se de 3 ori peste cap asta nu inseamna ca au vreo legatura cu realitatea. Copiilor li se spun povesti pentru a le stimula imaginatia si creativitatea. E util sa-i faci pe copii sa se se transpuna in pielea unui animal pentru a intelege unele comportamente ale animalelor sau chiar ale oamenilor ("viteaz ca un leu", "viclean ca o vulpe", "harnic ca o furnicuta" etc.).

Una peste alta e mai usor pentru adulti sa spuna tot felul de povesti inventate decat sa raspunda clar si la obiect la intrebarile "de ce?" pe care copii le pun cu insistenta. E si mai dificil sa adaptezi raspunsurile pentru varsta celor mici. Le e greu si adultilor sa priceapa unle lucruri, dar copiilor.

In loc sa profitam de curiozitatea naturala a copiilor pentru a le explica lucruri care sa le fie folositoare in viata sau sa recunoastem ca sunt intrebari la care NU STIM raspunsul sau intrebari la care vor afla raspunsul cand vor fi mai mari, cei mai multi dintre noi prefera sa recurga la povestea cu barza care aduce copilul sau D-zeu care face toate lucrurile.

Sper ca e clar acum care e rolul basmelor si al identitatilor multiple (a se citi avataruri)...

iti furi singur caciula atunci cind te fixezi pe o fraza sau ceva ca avatarul, de ex. si ignori restul mesajului , caci ti-am spus ceva important acolo !
daca pacatul meu este ca sunt obsedata de basme, mituri si legende + avatar+ reincarnare , inclusiv SF , al tau ,dragutule , este ca esti tare prozaic si daca nu te superi ca te-ntreb : intre ce subiecte de discutie se poate purta o conversatie cu tine ?
saptamina trecuta m-am intors de la Aiud, unde am avut de rezolvat ceva si in compartiment era un domn ce venea de la Cluj ....o figura destul de severa si mi-am si zis in gind : gabi, ai fript-o , n-ai cu cine sta de vorba ! ei bine, m-am inselat si cele 8-9 ore de calatorie, au trecut ca o clipa, incununarea fiind momentul in care mi-a spus ca-l admira pe Isaac Asimov ....pfoai, de 15 ani n-am mai intilnit pe cineva pasionat de SF si de Asimov, in special .... tu cite ore duci ?

Trecand peste faptul ca tema topicului e complet alta ( stiu sigur asta pentru ca tocmai eu am propus tema in discutie) m-am gandit sa sa scriu cateva cuvinte despre avatar (pentru ca nu-ti raspunsesem pe un alt topic). Si cum sunt rasplatit pentru bunavointa mea? Citez: "iti furi singur caciula atunci cind te fixezi pe o fraza sau ceva ca avatarul, de ex. si ignori restul mesajului , caci ti-am spus ceva important acolo !" Apoi sunt facut, citez din nou: "prozaic", ba chiar un om cu care nu se poate discuta mai nimic.

Parerea mea despre religii, numerologie, zodii, yoga am expus-o pe larg cu diferite ocazii, iata de ce nu consideram ca e neaparat nevoie sa discut despre inceputul mesajului tau.

Ce continea prima parte a mesajului totusi? Ideea ca la "Intelegerea suprema" (ce nazdravanie o mai fi si asta?) se poate ajunge pe mai multe cai (banuiesc ca DAO inseamna cale, nu?). Si ca zicala: "toate drumurile duc la Roma" se refera la aspiratia catre un "CENTRU spre care ar trebui sa tindem". Foarte frumos. Ai expus o teorie si ne-ai lasat in asteptarea argumentelor. Atata timp cat nu exista argumente solide pentru a sustine o teorie nu putem vorbi decat despre posibilitati.

Eu cred ca zicala: "toate drumurile duc la Roma" se refera la cu totul altceva. Pe vremea cand Imperiul Roman era principala forma de organizare politica in Europa, iar Roma era cel mai important oras tot ce era important se intampla acolo. Era centru de unde se conducea imperiul si spre care mergeau toate bogatiile. Eu nu vad nicio implicatie spirituala aici...

P.S.: Intamplator si mie imi place literatura SF si Isaac Asimov in special. Asimov a scris si foarte multa literatura de popularizare a stiintei. SF-ul a fost doar o mica parte din tot ce a scris. Ai citit si altceva in afara de SF scris de Asimov?

Sil100

250 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 16:12

Uite si un articol despre recesamant, atei si credinciosi:

www.evz.ro/detalii/stiri/recensamant-2011-lupta-ascutita-intre-c...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2011, ora 16:48

De la: Sil100, la data 2011-10-20 13:04:01
De la: 9am249382, la data 2011-10-19 18:21:19

P.S

Trecand peste faptul ca tema topicului e complet alta ( stiu sigur asta pentru ca tocmai eu am propus tema in discutie) m-am gandit sa sa scriu cateva cuvinte despre avatar (pentru ca nu-ti raspunsesem pe un alt topic). Si cum sunt rasplatit pentru bunavointa mea? Citez: "iti furi singur caciula atunci cind te fixezi pe o fraza sau ceva ca avatarul, de ex. si ignori restul mesajului , caci ti-am spus ceva important acolo !" Apoi sunt facut, citez din nou: "prozaic", ba chiar un om cu care nu se poate discuta mai nimic.

Parerea mea despre religii, numerologie, zodii, yoga am expus-o pe larg cu diferite ocazii, iata de ce nu consideram ca e neaparat nevoie sa discut despre inceputul mesajului tau.

Ce continea prima parte a mesajului totusi? Ideea ca la "Intelegerea suprema" (ce nazdravanie o mai fi si asta?) se poate ajunge pe mai multe cai (banuiesc ca DAO inseamna cale, nu?). Si ca zicala: "toate drumurile duc la Roma" se refera la aspiratia catre un "CENTRU spre care ar trebui sa tindem". Foarte frumos. Ai expus o teorie si ne-ai lasat in asteptarea argumentelor. Atata timp cat nu exista argumente solide pentru a sustine o teorie nu putem vorbi decat despre posibilitati.

Eu cred ca zicala: "toate drumurile duc la Roma" se refera la cu totul altceva. Pe vremea cand Imperiul Roman era principala forma de organizare politica in Europa, iar Roma era cel mai important oras tot ce era important se intampla acolo. Era centru de unde se conducea imperiul si spre care mergeau toate bogatiile. Eu nu vad nicio implicatie spirituala aici...

P.S.: Intamplator si mie imi place literatura SF si Isaac Asimov in special. Asimov a scris si foarte multa literatura de popularizare a stiintei. SF-ul a fost doar o mica parte din tot ce a scris. Ai citit si altceva in afara de SF scris de Asimov?

nu, recunosc, n-am citit ,dar stiu ca a fost intii si-ntii de toate ,om de stiinta !
daca eu n-am adus nici-un argument la fuga spre Centru, incearca-l pe M. Eliade !
da, DAO inseamna cale si filozofia e o cale si religia si artele frumoase ...chiar si Stiinta poate fi o cale de a ajunge la " centru "
te-am zgindarit si ti-ai sarit mustarul... te pupic si, ingaduie !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 00:17

Nu e obligatoriu sa declari. dar daca ar fi numai unele rubrici, ar fi clar ca e ceva necurat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 08:08

De la: nastasemihail, la data 2011-10-21 00:17:39Nu e obligatoriu sa declari. dar daca ar fi numai unele rubrici, ar fi clar ca e ceva necurat.

' neata, Mihaile ! la ce te referi ? cui ii spui si ce ?

Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 08:28

Problemele de sanatate si apartenenta religioasa nu sunt obligatoriu de declarat.

M-au ur�m�rit multe g�nduri profunde, dar am fost �ntotdeauna mai iute dec�t ele.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2011, ora 19:40

..dar CNP-ul? am auzit ca da. Daca nu sunt acasa si iau declaratii de la vecini sau administrator, de unde imi stie ala CNP-ul? ..de fapt, daca e sotul acasa, nici chiar el nu stie CNP ul fiecaruia dintre noi.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 10:37

Anti Recensamant 2011. De la ABUZ la REFUZ!!! Informatii vitale!

danielroxin.blogspot.com/2011/10/anti-recensamant-20011-de-la-ab...

july

563 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 10:47

De la: 9am249384, la data 2011-10-21 08:28:19Problemele de sanatate si apartenenta religioasa nu sunt obligatoriu de declarat.

Tocmai care sunt cele mai importante.
Daca nu declaram apartenenta religioasa vor crede ca 90% sunt ortodocsi.

Fosta membra 9am.ro

111 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 12:33

De la: july, la data 2011-10-22 10:47:38
De la: 9am249384, la data 2011-10-21 08:28:19Problemele de sanatate si apartenenta religioasa nu sunt obligatoriu de declarat.

Si daca ma declar extraterestru cu domiciliul pe Pamant ,ma deporteaza???

july

563 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 12:51

Incearca si vezi ce se intampla..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 15:13

De la: 9am247028, la data 2011-10-22 12:33:37
De la: july, la data 2011-10-22 10:47:38

Si daca ma declar extraterestru cu domiciliul pe Pamant ,ma deporteaza???

ne-ntoarcem pe Andromeda, si gata !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 21:16

De la: Ingrid, la data 2011-10-21 19:40:34..dar CNP-ul? am auzit ca da. Daca nu sunt acasa si iau declaratii de la vecini sau administrator, de unde imi stie ala CNP-ul? ..de fapt, daca e sotul acasa, nici chiar el nu stie CNP ul fiecaruia dintre noi.

Recens�m�ntul popula�iei �i locuin�elor � Declararea CNP-ului nu este obligatorie. �nregistrarea se poate face �i f�r� el

www.zf.ro/eveniment/recensamantul-populatiei-si-locuintelor-decl...

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2011, ora 21:37

Pt amatori :

www.jurnalul.ro/special/reportaje/cum-am-fost-recenzat-cum-i-am-...

Daca vreti sa vedeti/cercetati/cititi/copiati/etc si "Formularele de Recensamant" integral (asta ca sa discutati cu "cartile pe masa", nu ... "din auzite" cum au obiceiul unii useri) :

www.gandul.info/news/recensamant-2011-testul-national-obligatori...

Articolul face trimitere la aceste Formulare care se pot copia foarte usor in format ".pdf" (eu am folosit programul "Foxit Reader PDF Document", dar se poate folosi orice program de acest tip).

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 07:55

@Silule, fapta s-a comis, fraticule ! m-am declarat crestin ortodox ! acu', ce sa zic ? intrebarea era cu raspuns indus, la o adica ! deci : sa te vad ce raspuns vei da tu !

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 10:12

Daca esti cre[s]tin ortodox/a ...ce rahat cauti la recensamantul ateilor?
Pleaca de aici....pana nu te molipsesti de apucaturi draconice..!

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 17:18

De la: Ic3, la data 2011-10-23 10:12:49Daca esti cre[s]tin ortodox/a ...ce rahat cauti la recensamantul ateilor?
Pleaca de aici....pana nu te molipsesti de apucaturi draconice..!

beiiii, dusmanul asta care e toata ziua cu -n gura, trebuie tinut sub observatie !

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Octombrie 2011, ora 21:58

Spionii BOR infiltrati printre atei?Ce mama inseamna asta?

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 00:28

De la: Ic3, la data 2011-10-23 21:58:46Spionii BOR infiltrati printre atei?Ce mama inseamna asta?

apropo de spioni,cam pe cand se va organiza si recensamantul spionilor deoarece de cand romania a devenit sat fara caini---a se citi fara servicii de securitate si informatii[ reale nu doar fictive,conduse de profesionisti ,nu de toti tantalaii numiti politic sau pe spaga]---tara noastra a devenit ,,raiul pe pamant al tuturor spailor lumii...

o.g.36/2007
art.3
( 2) Nu se inregistreaza la recensamant persoanele de cetatenie straina din cadrul reprezentantelor diplomatice, consulare si comerciale sau al reprezentantelor organizatiilor internationale si nici membrii familiilor lor, personalul fortelor armate straine, personalul flotei comerciale navale si aeriene - cetateni straini, care la momentul de referinta al recensamantului se afla temporar pe teritoriul tarii.

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 09:48

De la: Ic3, la data 2011-10-23 21:58:46Spionii BOR infiltrati printre atei?Ce mama inseamna asta?

gabitzule, ce-ai facut aici ? ai scos la inaintare toata armata emoticoanelor ,gindind ca impresioneaza mai tare ? nu ti-ai gasit omu'....adica, oama alias gabigabi( reincarnata-n @382)

Sil100

250 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 15:11

De la: 9am249382, la data 2011-10-23 07:55:48@Silule, fapta s-a comis, fraticule ! m-am declarat crestin ortodox ! acu', ce sa zic ? intrebarea era cu raspuns indus, la o adica ! deci : sa te vad ce raspuns vei da tu !

Ai ales calea conformismului... era de asteptat "si eu la fel ca tata" (sau ca mama). La un moment dat stateai pe ganduri... un raspuns cinstit ar fi fost sa refuzi sa raspunzi (ca doar nu te incadrai perfect intr-o anumita categorie).

Eu m-am declarat ateu... desi asta nu e o religie dupa cum am mai spus.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 18:26

De la: Sil100, la data 2011-10-24 15:11:14
De la: 9am249382, la data 2011-10-23 07:55:48@Silule, fapta s-a comis, fraticule ! m-am declarat crestin ortodox ! acu', ce sa zic ? intrebarea era cu raspuns indus, la o adica ! deci : sa te vad ce raspuns vei da tu !

Ai ales calea conformismului... era de asteptat "si eu la fel ca tata" (sau ca mama). La un moment dat stateai pe ganduri... un raspuns cinstit ar fi fost sa refuzi sa raspunzi (ca doar nu te incadrai perfect intr-o anumita categorie).

Eu m-am declarat ateu... desi asta nu e o religie dupa cum am mai spus.

pai, n-ai spus tu ca daca refuzam sa raspundem, ramine rubrica goala si o pot completa ei cum le place ?s'apoi am mai avut un motiv : ca Liber Cugetator sunt mult mai aproape de Intelesul unei Forte Creeatoare, decit sa neg aceasta Forta !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 18:43

De ce cheltuim banii aiurea? Nu era mai simplu daca preotii apelau la cel de sus ? Ala le stie pe toate, facea o statistica in cateva zecimi de secunda si o transmitea BOR-ului printr-o revelatie

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2011, ora 20:31

Da, dar la conducerea Statului nostru sunt ... ateistii si astia nu-i credeau pe cei de la BOR !

Pai ! Cine mai avea de castigat banii iliciti din Sondaje (oferiti de alti ... ateisti, binenteles) ?!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2011, ora 07:08

De la: CR0N0S, la data 2011-10-24 18:43:55De ce cheltuim banii aiurea? Nu era mai simplu daca preotii apelau la cel de sus ? Ala le stie pe toate, facea o statistica in cateva zecimi de secunda si o transmitea BOR-ului printr-o revelatie

Nimic nu stii, repede vrei statistica de-a gata Nici Dumnezeu nu poate sa faca un recensamant ca lumea la noi, ca tot timpul isi baga codita...

Ziceau la stiri ca deja se contureaza niste aplicatii ale rezultatelor, cum ar fi sa nu se mai ia in calcul ca populatie activa persoanele care sunt plecate din tara de peste 12 luni.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 02:04

De la: 9am249382, la data 2011-10-21 08:08:57
De la: nastasemihail, la data 2011-10-21 00:17:39Nu e obligatoriu sa declari. dar daca ar fi numai unele rubrici, ar fi clar ca e ceva necurat.

' neata, Mihaile ! la ce te referi ? cui ii spui si ce ?

Am dat ce m-a intrebat. Nu m-a intrebat de copii. CNP, m-a intrebat daca vreau sa il dau.
Iar acum ameninta cu un afis jos, la scara. Posibil mai mult de jumatate sa nu fi dat date, sau sa nu fie acasa. Sint f multi plecati prin alte parti. Alte case...etc.
Intr-adevar este unul din cele mai grele recensaminte, fiindca ei nu se iau dupa dinamica societatii, ci vor sa reduca societatea la ce vor ei. Aici e problema.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

212 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2011, ora 02:13

Misule, te-au recenzat ?

M-au ur�m�rit multe g�nduri profunde, dar am fost �ntotdeauna mai iute dec�t ele.
Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Recesamantul ateilor
Mergi la: