back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ai putea trai in romania lui dan diaconescu?

 


 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
 
alexandragrin

32 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2011, ora 13:01

Sa presupunem, prin absurd, ca la urmatoarele alegeri prezidentiale, Dan Diaconescu ar iesi presedinte. Ce ai face in cazul acesta? - Ai putea trai intr-o tara condusa de Dan Diaconescu?

Citeste articolul aici: www.9am.ro/top/Politica/216191/Tu-ai-putea-trai-in-Romania-condu...


Raporteaza abuz de limbaj
NESIMTITUL

786 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 10 August 2011, ora 15:41

De la: alexandragrin, la data 2011-08-10 13:01:54Sa presupunem, prin absurd, ca la urmatoarele alegeri prezidentiale, Dan Diaconescu ar iesi presedinte. Ce ai face in cazul acesta? - Ai putea trai intr-o tara condusa de Dan Diaconescu?

Citeste articolul aici: www.9am.ro/top/Politica/216191/Tu-ai-putea-trai-in-Romania-condu...


Daca va rezumati la hrana cu mult continut de balegar si propaganda vegetala ,ok !


NESIMTITUL

786 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 10 August 2011, ora 15:43

De la: alexandragrin, la data 2011-08-10 13:01:54Sa presupunem, prin absurd, ca la urmatoarele alegeri prezidentiale, Dan Diaconescu ar iesi presedinte. Ce ai face in cazul acesta? - Ai putea trai intr-o tara condusa de Dan Diaconescu?

Citeste articolul aici: www.9am.ro/top/Politica/216191/Tu-ai-putea-trai-in-Romania-condu...


Daca va convine sa traiti ca mustele ,ok !


Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Membru din: 12/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 August 2011, ora 16:56

Chiar titlul topicului e putin eronat! Ne ajunge ca Romania este acum a lui Basescu, nu mai vreau sa se produca o desnationalizare si incuviintare altui ins. Deci, Romania va ramane a noastra dar, nici in visul cel mai infricosator nu vreau sa-l am presedinte pe Diaconescu. Vedeti cum e cu politica asta la noi? Cand cineva vrea sa ajunga "la popor" indiferent ce merite sau din contra, descalificare are, i se insaileaza un dosar (nu stiu prin ce imprejurari si cine le incurajeaza!), se anunta toata mass-media si se aduna lumea ca la ursii din Brasov: victima apare cu catuse dar cu un potential de admiratori: asta e bun de... Cazul Becali l-a ajutat si pe Vadim. Incatusat, ore intregi de filmare, saptamani intregi de "dezbatderi" i-a trezit pofta lui Vadim sa se uneasca in cuget si simtire cu Becali si astfel fiind pe primele doua locuri in lista electorala, au ajuns deputati de UE! Dan Diaconescu nu a ajuns nicaieri decat intr-o seara nefasta pe marginea unui tomberon in propriul birou. In schimb si-a dorit partid si de cand i-a intrat chestia asta in cap, deja se vede locuitor vremelnic la Cotroceni!

Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
9am182142

1 mesaj
Membru din: 24/02/2010
Postat pe: 10 August 2011, ora 17:54

nu,niciodata. ar fi ridicol sa fim condusi de Dan Diaconescu

Raporteaza abuz de limbaj
ireena

1 mesaj
Membru din: 19/05/2011
Postat pe: 10 August 2011, ora 18:27

Ar fi sinistru sa fim condusi de Dan Diaconescu.
Dar daca ma gandesc bine, n-ar fi mult mai sinistru decat cu Basescu.
Sau cu oricare altul.
Tara asta seduce de rapa din cauza tuturor celor care ajung la putere doar ca sa fure pentru ei.
Au vandut tot, si ne-ar vinde si pe noi. Vezi textul dintr-o melodie "parazitii" : "Dac-as fi pentru-o zi presedinte V-as amaneta pe toti si nu v-ati prinde"
Eu cred ca singura salvare pentru noi, pentru cei care pot, este sa plecam cat mai repede din tara asta, devenita "land of opportunities" pentru afaceristi.
Cand n-o sa mai aiba ce fura, o sa ramana in paragina toata tara, cum sunt vechile orase industriale abandonate.

Raporteaza abuz de limbaj
9am180834

1 mesaj
Membru din: 23/01/2010
Postat pe: 10 August 2011, ora 18:30

Ar fi circul circului sa iasa Diaconescu presedinte .Lui ii trebuie un control .......la psihiatru

Raporteaza abuz de limbaj
karmen_aurelia

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 10 August 2011, ora 19:37

Dumnezeule,Mare,oare unde esti sa luminezi mintea bolnava a celor care doar gandesc asta????
Pai cine ar putea sa traiasca intr-o tara cu o astfel de capatenie,oameni buni? Doar manipulatorii,santajistii,golanii,curvele ordinare,toti retarzii....doar acestia sa dea vot unui astfel de mascarici !...astia,da,pentru ca nu au nimic prin cap,daca adunam coeficientii de IQ de la fiecare,tot nu ajungem la un rezultat macar aproape de medie...ce mai punem intrebarea asta oribila?Dar suna de-a dreptul catastrofal intrebarea aceasta!De atatia ani de cand exista acest post TV,al lui,va spun cu toata sinceritatea ca l-am ocolit si il voi ocoli mereu,nu mi-as pierde o secunda din viata mea,urmarind ceva la acel post TV...Dan Senzationescu....Hm!CE???
Am si eu o fiica care a studiat Jurnalismul,la o facultate nu privata,si care si-a luat licenta cu o medie de aproape 10,00....,nu gaseste de lucru niciunde,ca asa e in Romania,dar la Senzationescu TV,cum spune si ea,nu s-ar angaja in veci,pentru ca si-ar degrada personalitatea...deci,fiica mea,om de profesie,scolit in domeniu,fara experienta este drept,dar care si-a exprimat intotdeauna nemultumnirea si dezamagirea ca in aceasta tara exista astfel de oameni care pretind ca fac televiziune..sau care au pretentia sa se numeasca jurnalisti..vai de capul lor,sarmanii....sunt cu siguranta,cu totii, purtatori ai unui singur neuron,si acela pierdut,ratacit,prin bezna cerebrala...ce neteziti cerebral sunt,sarmanii de ei,toti,in frunte cu senzationalul- Dan Diaconescu.... Numai de la simplul fapt ca a gandit la asa ceva,sa candideze la presedentie,d-l Senzationescu,va puteti da seama cu usurinta cat de sarac inteligent,spiritual si in toate felurile,este el...poate la bani sa nu fie sarman,dar asta nu conteaza,oricum acestia nu vor reusi ca sa echilireze balanta,pentru ca este prea lipsit in alte parti de calitati...
Eu astept de ceva ani sa se indrepte siiuatia din tara ca sa incerc reintoarcerea mea,acolo...din pacate,vad ca nimic nu se intampla bun!Imi exprim,sincer,teama ca pe zi ce trece Romania se degradeaza mai mult..pacat...avem inca,oameni de caliate in tara care nu au loc sa iasa in fata,nu se vad in umbra neagra si ceata deasa a nimicniciei celor care sunt la putere....asta e....trist,dar adevarat!
De multe ori imi este rusine sa spun ca sunt din Romania,cu toate ca ma bucur de stima,respect si apreciere in tara ca m-a adoptat....ca sa spun asa...
Deci,final,ignorati si uitati,daca se poate,oameni buni,acest personaj uimitor de degradat...


evaparadais

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 August 2011, ora 19:39

Nici vorba...un mascarici, un coate goale......pacat ca oamenii pot pune si macar posibilitatea unui astfel de presedinte.....

Raporteaza abuz de limbaj
9am243775

10 mesaje
Membru din: 21/11/2010
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 August 2011, ora 19:45

nu s-ar fi ajuns nici macar la o discutie pe aceasta tema daca am fi avut o clasa politica responsabila,aparitia acestor specimene cum este Dan Diaconescu este posibila doar in contextul disperarii acestui popor desconsiderat,furat si batjocorit,eu cred ca nu are nici o sansa sa devina presedinte dar si daca ar deveni mi-ar crapa obrazul de rusine si atunci m-as gandi serios sa emigrez fiindca mai jos de atat nu putem ajunge

Raporteaza abuz de limbaj
nico_cristi

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 10 August 2011, ora 22:58

Daca as putea trai in Rominia lui DD ? , as fi nevoita daca ar fi ales "presedinte" pentru ca fata de multi altii care-si doresc sa plece eu doresc sa fie bine dar aici unde eu consider ca sunt acasa .
Am avut ocazia sa plec si pe afara dar dupa un anumit timp sa nu-mi spuna mie din cei care tot pleaca ca nu sau bucurat la vederea sau la auzul unui ROMAN .
In fine cu DD presedinte si mina dreapta Vadim cred ca ar fi "super ............" si probabil si granitele ar fi libere si ar pleca toti , in tara ar ramine DD si alegatorii lui !!??..!!??.. ,

Raporteaza abuz de limbaj
BARBU_ADRYAN

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 August 2011, ora 00:09

Este cel mai bun, el va fi urmatorul presedinte al Roamniei.

Raporteaza abuz de limbaj
igmbv

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 11 August 2011, ora 06:56



In primul si cel mai important rand nu mai traiesc in Romania de ceva ani buni. Asta doar pentru ca nu puteam trai nici in romania lui Basescu, nici a lui Iliescu, nici etc. Asa pentru ca desi teroretic, cum spunea cineva, de fapt Romania este a noastra, a romanilor (ar trebui sa fie cel putin), in realitate este a unei maini de oameni cu bani si putere. Si e trist, dar din pacate nu conteaza cine ajunge acolo, situatia nu se va imbunatati pentru ca toti sunt corupti si daca nu erau devin pana ajung la putere. Sa fim seriosi intr-o tara ca Romania nu ajungi sus daca nu ai mituit cu bani sau diverse promisiuni. Deci daca iei un om simplu de pe strada care nu a afurat, mintit in viata lui si ajunge presedinte stii cu siguranta ca e corupt cand i se inmaneaza "sceptrul".
Acum nu l-as vota pe Diaconescu, dar daca ar ajunge la Basescu si Diaconescu probabil as vota Diaconescu. Doar pentru schimbare. Nu ca as crede ca ar fi mai breaz.
Desi nu am mai trait in tara de ceva vreme am votat si la ultimele alegeri. Am fost printre cei care au anticipat "raul" si nu am votat Basescu. Dar nu cred ca daca ar fi iesit Geoana sau Crin Antonescu lucrurile ar fi diferite ( din pacare ), in Romania.

Raporteaza abuz de limbaj
valentincornea

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 August 2011, ora 08:52

Stiati ca Musollini a fost la origine ziarist,de stanga,asta inainte de a deveni Il Duce?
Asa ca de ce nu si D.Diaconescu presedinte?Daca n-a reusit Vadim,poate reuseste el!
Daca tot e sa se aleaga praful....
Oricum,oricine este mai bun decat Base,seful piratilor.

Raporteaza abuz de limbaj
georgeo_666

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Urziceni

Postat pe: 11 August 2011, ora 12:32

de moment traiesc in Spania si cred ca DanDiaconescu e al doilea mascarici dupa Vadim ,as incerca sa nu spun nimanui ca sunt roman sub conducerea lui

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Membru din: 26/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2011, ora 12:41

De la: georgeo_666, la data 2011-08-11 12:32:47de moment traiesc in Spania si cred ca DanDiaconescu e al doilea mascarici dupa Vadim ,as incerca sa nu spun nimanui ca sunt roman sub conducerea lui
La cati prosti pe metru patrat sunt in aceasta tarisoara nici nu m'ar mira sa castige detasat alegerile prezidentiale.

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 11 August 2011, ora 12:53

De la: corcodel, la data 2011-08-11 12:41:36
De la: georgeo_666, la data 2011-08-11 12:32:47de moment traiesc in Spania si cred ca DanDiaconescu e al doilea mascarici dupa Vadim ,as incerca sa nu spun nimanui ca sunt roman sub conducerea lui
La cati prosti pe metru patrat sunt in aceasta tarisoara nici nu m'ar mira sa castige detasat alegerile prezidentiale.


Ba pasare phroasta [si zoioasa], pe un metru patrat daca ai zoi tu sg. ai duce ratingul prhostiei catre cele mai inalte culmi de civilizatii si pruogries! De'ade tine, pasare jhegoasa, voteaza diaconesti, berbekaly, vadimi, ooopreeeeni, basecsti si alte paiatze de la Cirkus Grotheskus!!!



"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Membru din: 26/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2011, ora 13:11

De la: vasile_vali, la data 2011-08-11 12:53:55
De la: corcodel, la data 2011-08-11 12:41:36
De la: georgeo_666, la data 2011-08-11 12:32:47de moment traiesc in Spania si cred ca DanDiaconescu e al doilea mascarici dupa Vadim ,as incerca sa nu spun nimanui ca sunt roman sub conducerea lui
La cati prosti pe metru patrat sunt in aceasta tarisoara nici nu m'ar mira sa castige detasat alegerile prezidentiale.


Ba pasare phroasta [si zoioasa], pe un metru patrat daca ai zoi tu sg. ai duce ratingul prhostiei catre cele mai inalte culmi de civilizatii si pruogries! De'ade tine, pasare jhegoasa, voteaza diaconesti, berbekaly, vadimi, ooopreeeeni, basecsti si alte paiatze de la Cirkus Grotheskus!!!



"NIHIL SINE DEO!"

Cimpanzeule, nu voi vreti salarii mari fara prea multa munca?
Nu voi socialistii vreti pensii mari ?
Nu voi socialistii vreti sa faceti pe pamant raiul asistatilor?
Atunci ce te mai mira ca Diaconescu va castiga alegerile votat chiar de catre voi.
Ce te mira faptul ca acest maimutoi(Diaconescu) pune accent pe voturile celor care gandesc doar cu stomacul ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Membru din: 12/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 August 2011, ora 14:01

Cunoaste cineva procentul rommilor din Romania?

Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Membru din: 23/06/2010
Postat pe: 11 August 2011, ora 14:13

De la: _galina_, la data 2011-08-11 14:01:37Cunoaste cineva procentul rommilor din Romania?

Nu cred...pentru ca e in continua schimbare!

Raporteaza abuz de limbaj
anutzyca

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 August 2011, ora 14:49

In nici un caz! Deja stim ca Romania este tara lui "Papura-Voda", dar cu Dan Diaconescu e clar ca nu ar fi mai bine. Pana la urma, ce stie el despre politica adevarata?Nu aceea care vrea sa o practice el ca si toti de la putere. Politica nu inseamna manipulare, mai ales prin intermediul televizorului si spunand lumii intregi din tara ca el poate. Nu e corect,asa ca oameni buni, nu sariti din lac in put, deoarece vorbe aruncate in fata voastra s-au tot aruncat.


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 11 August 2011, ora 15:36

De la: corcodel, la data 2011-08-11 13:11:58
De la: vasile_vali, la data 2011-08-11 12:53:55
De la: corcodel, la data 2011-08-11 12:41:36
De la: georgeo_666, la data 2011-08-11 12:32:47de moment traiesc in Spania si cred ca DanDiaconescu e al doilea mascarici dupa Vadim ,as incerca sa nu spun nimanui ca sunt roman sub conducerea lui
La cati prosti pe metru patrat sunt in aceasta tarisoara nici nu m'ar mira sa castige detasat alegerile prezidentiale.


Ba pasare phroasta [si zoioasa], pe un metru patrat daca ai zoi tu sg. ai duce ratingul prhostiei catre cele mai inalte culmi de civilizatii si pruogries! De'ade tine, pasare jhegoasa, voteaza diaconesti, berbekaly, vadimi, ooopreeeeni, basecsti si alte paiatze de la Cirkus Grotheskus!!!



"NIHIL SINE DEO!"

Cimpanzeule, nu voi vreti salarii mari fara prea multa munca?
Nu voi socialistii vreti pensii mari ?
Nu voi socialistii vreti sa faceti pe pamant raiul asistatilor?
Atunci ce te mai mira ca Diaconescu va castiga alegerile votat chiar de catre voi.
Ce te mira faptul ca acest maimutoi(Diaconescu) pune accent pe voturile celor care gandesc doar cu stomacul ?


Ba pasaroi inphekt, eu gandesc [si] cu buzunarul, deh, ceea ce ciorile vopsite vernil nu au... Si cata vreme intre bla-bla-urile lui bok_trompeta_basecsiana si realitate sunt diferente ca de la cer la pamant....voi fi de partea realitatii, buzunarul imi zice asta! Ca tu ai coada de maimutza oranj la starvu' de zgaroi verde e tb. ta, ba loosere! Ati vrea voi -adica ala care va mana'n "lupta"- sa luati din procentele USL, da' a zburat demult puiu' cu tot cu atza, v'a ramas voua, pedelacheilor ne/vopsiti, numa' funia...ca sapunul vi'l dam gratis noi...!!!


"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 11 August 2011, ora 15:41

De la: _galina_, la data 2011-08-11 14:01:37Cunoaste cineva procentul rommilor din Romania?


Oficial, ei s'ar fi declarat 1,5 mil, in realitate is cam dublu, stimata doamna...Constatam si cu ochii nostri ca, in timp ce romanii fac din ce in cemai putini copii, zgaroii fac pe dos...ceea ce ar fi tb sa' l puna pe ganduri pe mariner si sa treaca fenomenul la "pericol national" si nu presa incomoda lui, pe care si'ar dori'o aservita, ca sa'si rezolve in liniste imunitatea temporara...Da' sa vedem cum va fi pb de la anul, de prin toamna, iarna...


"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Membru din: 26/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2011, ora 17:18

De la: vasile_vali, la data 2011-08-11 15:41:04
De la: _galina_, la data 2011-08-11 14:01:37Cunoaste cineva procentul rommilor din Romania?


Oficial, ei s'ar fi declarat 1,5 mil, in realitate is cam dublu, stimata doamna...Constatam si cu ochii nostri ca, in timp ce romanii fac din ce in cemai putini copii, zgaroii fac pe dos...ceea ce ar fi tb sa' l puna pe ganduri pe mariner si sa treaca fenomenul la "pericol national" si nu presa incomoda lui, pe care si'ar dori'o aservita, ca sa'si rezolve in liniste imunitatea temporara...Da' sa vedem cum va fi pb de la anul, de prin toamna, iarna...


"NIHIL SINE DEO!"
Te'ai pus si pe tine la numar?

Raporteaza abuz de limbaj
9am175273

16 mesaje
Membru din: 30/11/2009
Postat pe: 11 August 2011, ora 21:06

Esti mare cu "nu vrei salarii mai mari"!
Mai departe..
Ma intreb: mamica ta ce a vrut? Nu cred ca exact pe tine!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Membru din: 26/08/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 August 2011, ora 13:19

De la: 9am175273, la data 2011-08-11 21:06:28Esti mare cu "nu vrei salarii mai mari"!
Mai departe..
Ma intreb: mamica ta ce a vrut? Nu cred ca exact pe tine!

Dobitocule, eu am salariu mare, chiar foarte mare, dar pe merit!
Daca mai vrei sa'ti divulg un secret, salariul eu mi'l dau din banii mei si nu l'am ridicat de aproximativ 2 ani.
Intelegi repetentule?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Membru din: 12/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 August 2011, ora 14:17

De la: vasile_vali, la data 2011-08-11 15:41:04
De la: _galina_, la data 2011-08-11 14:01:37Cunoaste cineva procentul rommilor din Romania?


Oficial, ei s'ar fi declarat 1,5 mil, in realitate is cam dublu, stimata doamna...Constatam si cu ochii nostri ca, in timp ce romanii fac din ce in cemai putini copii, zgaroii fac pe dos...ceea ce ar fi tb sa' l puna pe ganduri pe mariner si sa treaca fenomenul la "pericol national" si nu presa incomoda lui, pe care si'ar dori'o aservita, ca sa'si rezolve in liniste imunitatea temporara...Da' sa vedem cum va fi pb de la anul, de prin toamna, iarna...


"NIHIL SINE DEO!"

Multumesc pentru raspuns. Am aflat ca va avea loc un nou recensamant, nu stiu daca pana la sfarsitul acestui an dar sigur pana la urmatoarele alegeri locale. Stiu ca multi rommi nu-si declara originea ci pur si simplu zic roman, ceea ce e adevarat dar la etnie scriu acelasi raspuns. Cat priveste inmultirea lor, chiar ar trebui gasit ceva dar nu pot spune ce pentru ca depinde de hotarirea fiecaruia indiferent de etnie. Si mai e ceva: atata timp cat sunt asistati, cat timp "afaceristii" etnici nu sunt controlati si nu li se percep impozite corecte, ei nu au a se teme ca nu se vor descurca. Referitor la topic, ei sunt cei care il vor vota pe D.D, daca fereasca Dumnezeu, apuca sa se inregistreze ca partid. Daca ceilati politicieni din partidele mari, mai pun baza pe votul lor, inseamna ca vor cheltui banii pe "atentii" degeaba.

Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
florescu_marian67

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 August 2011, ora 14:50

vaide tine cred ca traiesti pe alta planeta de unde sti ca mascariciul asta prin specialisti pe care ii are pe liga el nu o sa faca mai bine decit astia care stau de 20 de ani la putere si ne duc la ruina .probabil ca faci parte din structura lor de esti asa vehement la adresa mascariciului cum spui tu sa mai vina si alti la putere astia ne au ruinat INCULTILOR

Raporteaza abuz de limbaj
florescu_marian67

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 August 2011, ora 15:02

atunci invatane tu specialisto de politica pe cine sa alegem.noi chiar nu stim mai bine zis nu mai stim vreau sa ne dai un nume care stie politica DESTEPTILOR INCULTI.care ati votat 20 de ani cu vin ai nostri pleaca ai nostri.mai lasati lectiile de politica si votati cu cine trebuie.


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Membru din: 24/07/2011
Postat pe: 13 August 2011, ora 15:47

DD ?
"Patru din cele cinci firme ale lui dan Diaconescu au acumulat datorii enorme la bugetul de asigurãri pentru ºomaj, sãnãtate, asigurãri sociale ºi bugetul de stat, valoarea totalã a datoriilor acumulate de firmele lui Dan Diaconescu depãºind 800.000 de euro. Iar evaziunea practicata la OTV in special, prin nedeclararea reala a contractelor de publicitate, ajunge la peste zece miliarde de lei anual. Firmele lui DD sunt administrate de o oarecare Diana Voiculescu, care, împreunã cu Mariana Lia, colecteazã banii rezultaþi din spãgile primite pentru spãlarea imaginii unor infractori ºi interlopi - sau din ºantaj. Aºa se explicã faptul cã Mariana Lia s-a îmbogãþit peste noapte. Unul din sponsorii lui Dan Diaconescu este omul de afaceri Dumitru Puzdrea, traseist politic, fost deputat PDL. În repetate rînduri, Dumitru Puzdrea a apãrut la OTV, iar Mariana Lia i-a spãlat imaginea, în schimbul unor atenþii ºi sume mari de bani, fapt adus la cunostiinta procurorilor de catre organele de profil, care au interceptat convorbirile dintre cele doua femei. Mariana Lia este proprietara unei vile situatã pe malul Lacului Fundeni, în valoare de mai multe sute de mii de euro. Diaconescu nu poate justifica nici averea colosal de mare acumulatã în doar cîþiva ani. În timp ce deþine mai multe conturi în strãinãtate, el mai are si un bloc în Cartierul Bãseasa, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, o vilã la Sinaia, alta la Constanþa, una în Bucureºti ºi încã una în SUA, la care se adaugã un yacht, douã elicoptere (din care unul este marca Puma), mai multe autoturisme Rolls Royce, Bentley ºi alte mãrci, un avion Cessna ºi mai multe terenuri."
material preluat exploziv-news

Raporteaza abuz de limbaj
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ai putea trai in Romania lui Dan Diaconescu?
Mergi la: