Info
x
Ai simtul umorului ? atunci zi un banc bun si sa vedem ce impact are !!
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 13:26
O blonda ii povesteste unei prietene:
- Am sa-ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamina, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine la usa. Deschid si, in fata usii, un barbat tinar, inalt si frumos ma intreaba: "Sotul dumneavoastra este cumva acasa?" "Nu," spun. La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si... bine. Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri. Mor de curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu? Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 13:43
O furnic� vede la �tiri un accident �ntre un elefant �i un hipopotam. Imediat, d� telefon la Poli�ie s� afle locul accidentului.
- De ce v� intereseaz�, �ntreab� operatoarea, vreuna dintre victime v� este rud�? - Nu, vreau s� m� duc s� donez s�nge! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 13:44
Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna striga:
- Madam Popescuuu!!!! La un geam isi face aparitia o doamna. - Da draga, ce vrei? - Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata? - Nu, draga! - Madam Ionescuuu!!!, striga atunci tipa. Isi face aparitia o alta doamna. - Ce-i, draga? - Sotul meu este cumva la dumneata? - Nu, draga! Dar ce s-a intamplat? - Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns: "La cu,rve!" Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 13:45
Un manelist: Sunt mort dupa trupa Unknown Artists! In special imi plac Track 02 si Track 08, iar Track 15 e genial!
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 13:46
Un om avea o nevast� tare frumoas�, bun�dar nu �tia s� g�teasc�. Vecinul lui avea o nevast� gras� �i ur�t�dar g�tea super bine. Vecinul �tia treaba c� omul de l�ng� el cam face foamea �i, c�teodat�, �l mai invita la el la mas�.
-Vecine, ce bine g�te�te nevast�-ta!� -Da vecine, a�a e, dar nu vezi ce gras� �i ur�t� e?�Pe c�nd a ta�ia uite ce frumuse�e de femeie ! -O fi ea frumoas� dar asta nu �ine de foame! Fac foamea ca la concurs, c� nu �tie s� g�teasc�; pe c�nd a ta�uite ce bine g�te�te, ce dac� e gras� ! -B�i vecine, am o idee, uite cum facem : m�nc�m la mine si f.... la tine! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 21:35
De la: daniela_iasi, la data 2011-09-26 13:46:01Un om avea o nevast� tare frumoas�, bun�dar nu �tia s� g�teasc�. Vecinul lui avea o nevast� gras� �i ur�t�dar g�tea super bine. Vecinul �tia treaba c� omul de l�ng� el cam face foamea �i, c�teodat�, �l mai invita la el la mas�.
Cu siguran�� ai cunoscut cel pu�in o dat� �n via�� lini�tea interioar� pe care o produce iertarea. Atunci c�nd nu po�i ierta, sim�i ceva greu �n tine, precum o ancor� aruncat� �n mijlocul m�rii care nu te las� s� �naintezi cu barca vie�ii.
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2011, ora 08:59
mai...pescarule!
- Ieri am prins cea mai mare captura din viata mea, povestea vecinilor un pescar. Un crap, care, cand l-am cantarit, avea 8 kg. - Da, confirma baietelul pescarului, si tata a fost asa de bun, ca l-a dat pisicutei sa-l manance... Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2011, ora 09:00
Un tip isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni. In tot acest timp, sotia lui a stat zilnic langa patul acestuia. La cateva zile dupa ce si-a revenit, omul isi cheama sotia:
- Draga mea, ai fost alaturi de mine in toate nenorocirile prin care am trecut: cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm; cand afacerea mea a dat faliment, ai fost langa mine; cand am fost impuscat, ai stat alaturi de mine; cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine; cand sanatatea mea, s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva? - Ce sa stiu, dragul meu? intreaba ea zambitoare. - Cred ca imi porti ghinion! Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
|
|
|
altul 853 mesaje Membru din: 10/06/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 16:12
- Am 37 de copii.
- Pe naiba! Cu aceeasi? - Da, dar cu femei diferite.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 16:33
De la: altul, la data 2011-09-28 16:12:00- Am 37 de copii.
Daniela
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 21:27
I: Care este deosebirea �ntre b�rbat �i femeie?
R: B�rbatul aude cu o ureche, iar pe cealalt� iese totul; femeia aude cu ambele urechi, �i totul iese pe gur�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 21:28
- Cine ti-a facut cunostinta cu sotia ta?
- Ah, ne-am intalnit intamplator, nu pot da vina pe nimeni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 21:29
- Doctore, sotul meu are grave tulburari psihice. Uneori, ore intregi, ii povestesc cate ceva, ca sa constat apoi ca el n-a auzit niciun cuvant.
- Aceasta nu e boala, doamna, e un dar de la Dumnezeu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 21:32
Scufita Rosie
A prins-o Lupul pe Scufita Rosie in padure : - Unde mergi fetita singura prin padure ? - Eu sunt Scufita Rosie si ma duc la Bunicuta. - N-ai sa mai ajungi. Mi-e o foame de lup. Pregateste ca vreau sa te mananc. - Lupule, daca tot e sa ma mananci, imi indeplinesti si mie trei dorinte ? - Zi-i o pe prima. - Stii, eu sunt �fata mare� si vreau sa vad cum este. Dupa ce termina lupul treaba, zise frant de oboseala : - Hai, spune-o si pe-a doua. - Mi-a placut. Mai vreau ! Dupa a doua partida de sex, lupul cu limba scoasa, ochii scosi din orbite si stomacul lipit de spate, spuse abia soptit : - Ga...ta. Cc...are-i a tre...ia ? - Stii � a inceput sa-mi placa. Hai inca o data ! N-apuca sa ajunga sarmanul lup la �capat de linie� ca-si dadu sufletul. Morala : Sa nu faci niciodata sex ... nemancat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 18:16
Bunicul si nepotul greblau in gradina. Nepotul gaseste o rama care tocmai iesise din gaura si incerca s-o bage inapoi.
- Nu poti baiete, fiindca rama e prea moale si n-o poti impinge! - Pui pariu cu mine pe cinci dolari? Bunicul accepta provocarea, nepotul intra in casa, ia un tub de spray cu lac, spreiaza rama, care in doua minute devine rigida. Nepotul o baga astfel in gaura. Bunicul plateste amenda. Mai tarziu intra bunicul in casa dar ia si sprayul cu el. Iese peste vreo juma' de ora cu alti cinci dolari si i-i da nepotului. - Bunicule, ce batran esti, ai uitat ca mi-ai mai platit odata! - Nu nepoate, astia-s de la bunica
|
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 18:16
- Cum dai unei femei mai mult� libertate de mi�care?
- M�re�ti buc�t�ria
|
Fosta membra 9am.ro 290 mesaje Membru din: 29/09/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 18:34
Credeam ca schimbandu-i ochelarii
,,A g�ndi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
|
|
Fosta membra 9am.ro 290 mesaje Membru din: 29/09/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 18:36
- Daca stiam ca esti asa sarac nu ma mai maritam cu tine .
- Ai fost avertizata. Ti-am spus de atatea ori ca tu esti tot ce am pe lume... Raporteaza abuz de limbaj
,,A g�ndi este cel mai greu lucru, de aceea majoritatea oamenilor judeca..."
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 23:03
De la: eugenb, la data 2011-09-28 21:32:43Scufita Rosie
Daniela
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 23:50
- Doctore, tusesc �ntr-una. Ce sa fac?
Doctorul �i prescrie un medicament, dar din greseala ii da un laxativ puternic. Dupa trei zile, pacientul revine. - Ei, mai tusiti? - De tusit as mai tusi, dar nu prea mai am curaj. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 23:52
Un politist opreste o blonda si ii cere sa prezinte Cartea de Identitate. Blonda intreaba ce-i aceea. Politistul ii raspunde:
- O chestie asa, mai patratoasa, cu chipul tau pe el. Blonda intelege ceva, scotoceste in geanta, scoate o oglinda de buzunar, se uita putin si o intande politistului. Acesta priveste si el si zice: - Da' de ce n-ai zis ca esti si tu politist?!?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2011, ora 23:54
O femeie sun� disperat� la medicul veterinar:
- Domnule doctor, pisica mea a b�ut circa 50 ml de benzin�. Apoi s-a �nv�rtit ca nebun� prin cas� vreo trei ore �i acum st� pe canapea �i nu se mai mi�c� deloc. Ce crede�i c� s-a �nt�mplat? - O fi r�mas f�r� benzin�?!� Raporteaza abuz de limbaj |
|
CristinaM 157 mesaje Membru din: 29/05/2011 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 21:09
Imediat dupa ce nevasta'mea a nascut, am intrebat pe doctoritza
- si acum, in cat timp credeti ca vom putea face sex? - ies din garda in 20 de minute....asteapta'ma in parcare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
CristinaM 157 mesaje Membru din: 29/05/2011 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 21:10
Dup� noaptea nun�ii, mirele spune pu�in ofticat:
- Din c�te v�d drag�, eu nu sunt primul. So�ia, �n timp ce fuma o �igar� r�spunde: - Din c�te v�d eu... nu vei fi nici ultimul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 09:34
|
Postat pe: 3 Octombrie 2011, ora 21:22
De la: eugenb, la data 2011-09-30 23:54:05O femeie sun� disperat� la medicul veterinar:
Daniela
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 16:52
Un jumbo-jet decoleaza de pe aeroport. Dupa ce atinge altitudinea de croaziera, comandantul se adreseaza pasagerilor la microfon:
- Doamnelor si domnilor, va vorbeste comandantul aeronavei. Avem conditii meteo excelente si prevedem un zbor fara incidente. Trebuie sa aterizam pe Aeroportul New-York la ora 18:35. Va invitam sa luati o pozitie cat mai comoda, sa urmariti un film si sa va relax� Oh NU!!! Doamne!!! Se aude un zgomot sec si nimic! Liniste de moarte in avion! Pasagerii se privesc inghetati. Nimeni nu mai misca! Avionul isi mentine in continuare directia si altitudinea. Stewardesele zambesc nervos! Semn rau! Dupa cateva minute lungi, comandantul revine la microfon: - Va cer scuze pentru incidentul petrecut, dar tocmai mi-am varsat cafeaua fierbinte pe pantaloni! Ar trebui sa vedeti cum arata pantalonii mei in fata! Asta nu-i nimic, urla un pasager, ar trebui sa-i vezi p-ai mei la spate!
|
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 16:56
Buna ziua, dati-mi 10 pachete de prezervative, va rog.
- Da, domnule, imediat! Doriti si punga? A, nu, fata e chiar draguta�
|
Postat pe: 6 Octombrie 2011, ora 20:35
De la: altul, la data 2011-10-06 16:56:39Buna ziua, dati-mi 10 pachete de prezervative, va rog.
Daniela
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2011, ora 23:32
Invatatoarea: - Bula, de ce-ai lipsit ieri de la scoala?
- A nascut mama, am un fratior! - Bravo Bula, dar sa stii ca barza ti-a adus un fratior, da? Tine minte! - Da, mi-a adus barza un fratior atunci... - Buuun! Si mama ta ce face acum? - Sta in pat, ca o doare barza!
|
|
|