Info
x
Ai simtul umorului ? atunci zi un banc bun si sa vedem ce impact are !!
|
CristinaM 157 mesaje Membru din: 29/05/2011 Oras: Brasov |
Postat pe: 12 August 2011, ora 14:47
Intra intr-un bar, un barbat amarat rau si cere un whisky , barmanul il intreaba ce are :
- sunt necajit am aflat ca fratele meu este homosexual....barmanul ii ofera din partea casei cu compasiune un Whisky dublu a doua seara iar intra acelasi barbat trist si cere un Whisky , -azi ce mai ai? -am aflat ca si fiul meu este homosexual.....barmanul ii ofera din nou din partea casei cu compasiune un Whisky dublu a teria seara din nou intra barbatul cel trist barmanul: --eiii sa nu-mi spui ca mai e cineva homosexual in familia ta, --nu, nu mai e nimeni homosexual ,dar am aflat ca nevasta e lesbiana.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am176231 2 mesaje Membru din: 7/12/2009 |
Postat pe: 12 August 2011, ora 15:00
Trei femei, una logodita, o amanta si o nevasta vor sa-si surprinda barbatii intr-un mod special, asa ca, au decis sa devina sado maso pentru o seara. Dupa o saptamana, respectivele se intanlesc. Cea logodita � Cand a intrat viitorul meu sot acasa si m-a vazut imbracata-n latex toata, a cascat gura si mi-a spus ca-s femeia vietii sale! Apoi am facut sex toata noaptea ca doi nebuni. Amanta � Cand a venit barbatul meu acasa si m-a vazut in lenjerie de latex, cu biciul si catusele, s-a uitat la mine si a zis ca-s femeia ce-i reda viata! Nevasta- Cand a venit barbat-miu acasa si m-a vazut toata imbracata-n latex cu cizme din latex si catusele a spus: Batman, ce halim diseara?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2011, ora 22:10
Intr-o zi merge Basescu in Ferentari si le spune tiganilor:
- pentru ca m-ati votat o sa va dau la fiecare cate o casa... - oooo d-le presedinde multumim.... - pentru ca m-ati votat o sa vad si cate o masina... - d-le presedinte...multumim....poftiti-l pe domnu' presedinte la masa...da-tii un pahar de vin... - si tot pentru ca m-ati votat...o sa va dau si cate un loc de munca... - gata! ...luatii bautura ca s-a imbatat .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 08:11
De la: eugenb, la data 2011-08-12 22:10:37Intr-o zi merge Basescu in Ferentari si le spune tiganilor:
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 08:14
la capataiul unui bolnav medicul dicteaza asistentei denumirea bolii in limba latina , ingrijorat pacientul asculta , nu intelege nimic si intreaba:
- D-le Doctor e o boala rara? - aaa, Nu .Fi linistit, peste jumatate din cei ajunsi la cimitir au avut-o! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 11:02
Suna telefonul:
- Alo? - Cu doamna Vladeanu, va rog. - Eu sunt. - Doamna Vladeanu, sunt doctorul Ionescu de la laborator. Biopsia sotului dvs a ajuns ieri la laboratorul nostru, concomitent cu cea a unui alt domn Vladeanu, iar acum nu stim sigur care este a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic. - Ce vreti sa spuneti? A �ntrebat doamna Vladeanu agitata. - Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt SIDA. Nu putem spune care este al sotului dvs. - Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a �ntrebat doamna Vladeeanu. - Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data. - Si ce ar trebui sa fac? - Personalul de la clinica va recomanda sa va lasati sotul Laughingundeva �n mijlocul orasului. Daca gaseste drumul �napoi spre casa, nu va mai culcati cu el! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 14:55
Un Preot, un General si un Agent Fiscal au pariat cine e mai tare.
Preotul : - Eu sunt mai tare decat toti ! Pe mine toti ma numesc �Luminatia voastra�. Generalul : - Pai si pe mine ma numesc �Excelenta voastra�. Agentul Fiscal : Sunteti slabi � Eu cand intru undeva toti striga �Dumnezeule, iarasi tu ?� � Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 August 2011, ora 14:57
De la: eugenb, la data 2011-08-14 14:55:14Un Preot, un General si un Agent Fiscal au pariat cine e mai tare. da' zi mai bine doamne fereste !
|
|
|
|
Postat pe: 14 August 2011, ora 23:12
- Este clar ca cei mai prosti barbati au intotdeauna cele mai frumoase
sotii, spune sotul sotiei sale. - Vai, draga, dar ma flatezi cu complimentele tale, i-a raspuns zambind sotia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 19:26
Un neamt in varsta doreste sa emigreze. La completarea formalitatilor este intrebat de catre oficialitati, de ce?
- Din cauza homosexualitatii... - Cum asa? - Pai, in timpul nazistilor se pedepsea cu moartea, ...dupa aceea cu inchisoare, iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez pana nu devine obligatorie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 August 2011, ora 22:07
Sotul catre sotie: - Draga mea, ca sa nu avem probleme in casnicie eu am trei reguli pe care trebuie sa le respecti si anume:
Regula 1: Micul dejun trebuie sa fie gata la ora 8 indiferent daca sunt acasa sau nu. Regula 2: Pranzul trebuie sa fie gata la ora 13 indiferent daca sunt acasa sau nu. Regula 3: Cina trebuie sa fie gata la ora 20 indiferent daca sunt acasa sau nu. Sotia catre sot: - Dragul meu eu am o singura regula. Eu fac sex zilnic, inainte de micul dejun, inainte de pranz si inainte de cina indiferent daca esti acasa sau nu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
altul 853 mesaje Membru din: 10/06/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 16 August 2011, ora 16:52
Vine o femeie la cabinet cu nasul umflat ceva de speriat. Doctorul o intreaba:
� Ce ati patit? � O albina, raspunde femeia . � S-a pus pe nasul dvs.? � Da. � V-a intepat? � N-a avut timp, ca sotul meu a si lovit-o cu lopata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 34 mesaje Membru din: 17/08/2011 |
Postat pe: 17 August 2011, ora 13:45
Ehe, asa-i, nasul fin, se trateazacu delicatete
|
Postat pe: 30 August 2011, ora 20:34
Intr-un oras din Transilvania, pe o straduta dosnica, un ungur zace intr-o balta de sange, ciuruit de 40 de gloante, plus doua cu�ite�nfipte�n spate si un tarnacop in gat. Dupa identificarea actelor defunctului si dupa ce studiaza atent si indelung cadavrul, criminalistul [roman] trage concluzia:
- O asemenea sinucidere cumplita nu mi-a mai fost dat sa vad pana acuma! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2011, ora 17:07
Am fost ieri dimineata la restaurant si dintr-odata am realizat cu disperare nevoia de a elimina niste gaze.
Muzica era foarte tare, asa ca am potrivit gazele cu ritmul muzicii. Dupa cateva melodii, am inceput sa ma simt mai bine. Mi-am terminat cafeaua, si am observat ca toata lumea se uita la mine... Apoi mi-am amintit brusc ca ascultam muzica la iPod... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2011, ora 19:58
Servitoarea vine fasneata la stapana casei si-i cere o marire de salariu.
-Dar ce-ai facut tu draga sa meriti o marire de salariu, intreba aceasta iritata! -Pai calc mai bine decat dumneavaoastra! -Da??!! Cine ti-a zis asta? -Sotul dumneavoastra! -Si gatesc mai bine decat dumneavoastra? -Da??!! Cine ti-a zis asta? -Sotul dumneavoastra! -Si fac sex mai bine decat dumneavoastra! -Cine ti-a zis asta??? Sotul meu??, urla furioasa la culme stapana casei. -Nu doamana. Asta mi-a spus-o gradinarul! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2011, ora 21:07
De la: eugenb, la data 2011-08-31 19:58:14Servitoarea vine fasneata la stapana casei si-i cere o marire de salariu.
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 00:10
Sotia lui Mick il insela de zor cu prietenul lui cel mai bun cand suna telefonul. Se da jos din pat si dupa o scurta conversatie se intoarce calma.
- Cine era? intreaba Peter. - Oh, era Mick. raspunde ea calma. - Aoleo, atunci cred ca ar fi mai bine sa plec... A spus cumva unde era? - Stai linistit - este in bar si joaca biliard cu tine ! ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 13:44
De la: eugenb, la data 2011-09-03 00:10:11Sotia lui Mick il insela de zor cu prietenul lui cel mai bun cand suna telefonul. Se da jos din pat si dupa o scurta conversatie se intoarce calma. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1142 mesaje Membru din: 16/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 14:00
De la: altul, la data 2011-09-03 13:44:07 Ala e tacul lui Kalashnikov ?
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 16:06
Tatal unui baiat de 10 ani considera ca a sosit timpul sa-i dea fiului sau cateva notiuni despre sex. Ca urmare il intreaba daca stie ce fac pasarelele si albinele.
-Nu vreau sa stiu, raspunde copilul izbucnind in plans. Promite-mi ca n-o sa-mi spui. Derutat tatal il intreba care e problema. -O, tata, suspina baiatul, cand aveam 6 ani mi-ai spus ca Mos Craciun nu exista; cand am implinit 7 a urmat discursul despre Iepurasul de Pasti, iar la 8 mi-ai spus ca nici Zana Maseluta nu exista! Daca o sa-mi spui acum ca adultii nu se f..., chiar ca nu mai am pentru ce sa traiesc! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 16:07
Amenda este taxa pentru ceea ce ai facut gresit.
Taxa este o amenda pentru ceea ce ai facut bine
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 16:07
O blond� la doctor.
-Domni�oar�, v� recomand ni�te ultraviolete. Blonda r�spunde: -Abia a�tept, domn' doctor! Am fost odat� ultra violat� �i mi-a pl�cut la nebunie!
|
Postat pe: 3 Septembrie 2011, ora 18:11
Ardeleanul la �coal� �i spune profesorului c� el vrea s� �nve�e ebraica.
Profesorul: - De ce tocmai ebraica? - P�i c�nd am s� mor �i am s� ajung �n Rai, s� pot vorbi cu Dumnezeu. - �i dac� ai s� ajungi �n Iad? - P�i rom�n� �tiu destul de bine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2011, ora 12:50
O familie tanara traia intr-o garsoniera. �nainte de a face sex, so�ul a decis s� verifice dac� fiul s�u doarme:
- Fiule, adu-mi te rog un pahar cu apa � Liniste � So�ia spune: - A adormit. Dup� sex stateau intinsi in pat �i se mangaiau. Deodata se aude vocea pustiului din �ntuneric: - � �i cat mai stau aici cu paharul in mana? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Septembrie 2011, ora 17:54
Mama, la usa sunt doi oameni care canta.
- Da-le cate 10 lei si spune-le sa plece. - Bine, dar nu stiu daca o sa plece, unul dintre ei e tata Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2011, ora 16:52
�n urma cercet�rilor privind efectele diverselor substan�e asupra organismului uman, oamenii de �tiin�� britanici au stabilit urm�toarele:
1) Vodka + ghea�� = afecteaz� rinichii 2) Rom + ghea�� = afecteaz� ficatul 3) Whisky + ghea�� = afecteaz� inima 4) Gin + ghea�� = afecteaz� creierul
|
Postat pe: 13 Septembrie 2011, ora 20:22
De la: altul, la data 2011-09-12 16:52:46�n urma cercet�rilor privind efectele diverselor substan�e asupra organismului uman, oamenii de �tiin�� britanici au stabilit urm�toarele: Concluzie : Nu mai puneti ghiata in bauturi pt ca va afecteaza organismul ! O bautura nediluata cu apa (ghiata) este ... "doctorie" curata ! Te dezinfecteaza ... pe afara si pe dinauntru la fel de bine cand esti bolnav !
|
Postat pe: 15 Septembrie 2011, ora 20:49
Trei o�ence, foste prietene din copilarie, colege de scoala mai tarziu, se intalnesc dupa mai multi ani, deja mature.
Dupa�mbra�isarile de rigoare, �Ce mai faci?� etc., se intreaba reciproc: - D-apoi tu, Marie, luatu-te-ai? - Luat, dara. - Si, cum-ui? - D�apoi, drajile mele, mi-am luat un ficior mandru, chipe�, puternic, numa� c� are un bete�ug! - Dusu-l-ai la doftor? - Dus. - Si, ce-o zis doftoru�? - O zis ca-i surd de-o ureche! - No, las�, c� nu-i bai, doar nu trebe sa auda toate cele! - D-apoi tu, Anuta, tu luatu-te-ai? - D-apoi, cum?! - Si-al tau, cum-ui? - Doamne, c� al meu �i ca o catana, mere tanto� pe ulit� si �i tare ca un taur, frumos ca Soarele, da� are un bete�ug! - Dusu-l-ai la doftor? - Dus. - Si, ce-o zis doftoru�? - O zis ca-i chior de-un ochi, nu vede bin - D-apoi tu, Minodoro, tu luatu-te-ai? - Pai, tu fetilor, eu mi-am luat un ficior cum nu s-a mai ezistat pe suprafa�a Pam�ntului! P�i, al meu �i c�t bradul, �i de�tept, puternic ca un urs, frumos ca o icoana, da� are �-al meu un bete�ug! - Da� ce bete�ug are, bata-l norocu�? - P�i, al meu dimineata ma �, la amiaz� ma �, seara ma � iara! - Si, dusu-l-ai la doftor? - Dus. - Si, ce-o zis doftoru�? - O zis ca n-are �inere de minte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2011, ora 13:24
La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici:
- Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre? - Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa. Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
|
|

da' zi mai bine doamne fereste !