back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ai simtul umorului ? atunci zi un banc bun si sa vedem ce impact are !!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 07:56

Banc cu popa
Preotului din sat i-a fugit din batatura cocosul. Duminica, la slujba, intreaba direct de cocos: - Are cineva un cocos? Toti barbatii se ridica -mandri- in picioare... - Nu la asta ma refeream!... Voiam sa stiu daca a vazut cineva un cocos? Toate femeile se ridica -rusinate- in picioare.... - Nu, nu, nu!... Nici la asta nu ma refeream!... Voiam sa stiu daca a vazut cineva un cocos necunoscut! Jumatate din femei se ridica -spasite- in picioare... - Nu, nu si nu!... Nici la asta nu ma refeream!... Voiam sa stiu daca mi-a vazut cineva cocosul!... La care, toate maicutele se ridica in picioare....

Raporteaza abuz de limbaj
Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 08:00

La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul merge bine, dar dupa cateva luni se observa ca a disparut contabila. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe canibali.
Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mancat contabila. Normal, este dat afara. Al doilea canibal il conduce pana la poarta si ii zice:
- Ce te-a apucat sa mananci contabila? Eu de cateva saptamni halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa.

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
altul

853 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 08:05

tot de ingineri va luati??

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 08:12

mie-mi place ala cu asemanarea dintre inginer si caine:

Amandoi au priviri blande si inteligente, dar nu pot sa se exprime

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
altul

853 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 08:38

asemanarea dintre un inginer si un spermatozoid :
unul din cateva milioane ajunge om !!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 09:48

O enlezoaica, o frantuzoaica si o romanca isi impartasesc experientele cu sotii lor.
-Eu, spune enlezoaiaca, intr-o buna zi i-am zis sotului meu:�John, de maine tu faci mancare
pentru ca eu sunt foarte ocupata�. In prima zi n-am vazut nimic, a doua zi nimic, dar a treia zi
John a facut mancare.
-Si eu am facut la fel, zice frantuzoaica, i-am zis lui Jean :�De maine pui tu aspiratorul ca eu sunt
prea ocupata�. In prima zi nimic, a doua zi nimic, dar a treia zi vad ca Jean pune aspiratorul.
-Eu, zice romanca, intr-o buna zi i-am zis lui Ion:�Ioane, de maine trebuie sa calci tu rufele ca eu sunt
prea ocupata.�
In prima zi n-am vazut nimic, a doua zi n-am vazut nimic, de-abia in a treia zi am inceput
sa vad ceva cu ochiul drept.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
altul

853 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 10:27

altul

853 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 10:32

doi soti pe strada
trece un tip detul de aratos, o saluta pe d-na, destul de ... neprotocolar
ea, zambeste
el ( sotul ) :
cine e asta ?
a, un membru al cerculuii meu de colaboratori ( doamna se ocupa cu diverse activitati sociale )
ahaaa ....
mai merg , alt tip elegant o saluta pe d-na si ii zambeste
ea, ii intoarce un zambet dulce
el : cine e asta?
ea: a, un membru al cercului meu ...
in continuare faza se repeta de cateva ori, el din ce in ce mai iritat
la un moment dat, aparte o tipa faina care il saluta si ii zambeste dulce barbatului
el ii raspunde la fel
sotia: cine e asta de-ti zambeste asa?
el : a, un cerc al membrului meu !!!

altul

853 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 12:02

Un ardelean intr-un magazin ca sa cumpere un termos. Vanzatoarea ii arata unul:
- Uite bade, termosul asta e foarte bun: vara tine ceaiul rece, iar iarna il tine cald.
Ardeleanul se scarpina dupa ureche, nedumerit:
- Apai de, cucoana, daca zici ca-i bun, iaca l-oi lua. Da�, lamureste-ma si pe mine: de unde dracu� stie termosu� asta cand ii vara si cand ii iarna?

altul

853 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 12:04

Se intalneste Ion cu Gheo.
I;-Ma Gheo aseara aproape ca l-am vazut pe tata�tau.
G;-Doamne feri,d�apai ce vorba-i asta ma Ioane? Ori l-ai
vazut, ori nu l-ai vazut,cum ii asta ca aproape ca l-ai vazut?
I;-Pai ma,tata�tau nu lucra in gara la Dej?
G;-Ba da.
I;-Si in echipa lui nu au salopete de alea galbene cu numere
pe ele?
G;-Ba da.
I;-Si tata�tau nu are numaru 55?
G;-Ba da.
I;-No, apai d�aia zic, io l-am vazut `pe ala cu numaru 54.

altul

853 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2011, ora 13:47

Doi soti stau in pat. Ea il trezeste:
- Iubitule, nu pot dormi.
Sa te bat pina lesini?

altul

853 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 12:25

ce face o femeie , in pat, dupa sex ?
deranjeaza !!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 12:53

te tii de bancuri...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 15:45

Se rataceste un turist in padure si da nas in nas cu un ditamai urs.Turistul incepuse de acum sa se roage ca acest urs sa aiba ganduri crestine.Spre marea uimire a turistului ,ursul se puse in genunchi si incepuse a se ruga:"-Binecuvanteaza,Doamne aceasta masa..."

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 15:59

Doua femei canibale stau de vorba.
Una se plange: - Nu stiu ce sa fac cu barbatul meu.
Cealalta: - Stai sa-ti dau o reteta .

altul

853 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 16:21

De la: Melody_, la data 2011-07-01 15:59:34Doua femei canibale stau de vorba.
Una se plange: - Nu stiu ce sa fac cu barbatul meu.
Cealalta: - Stai sa-ti dau o reteta .

altul

853 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 16:22

cum faci o femeie sa urle si la cateva minute dupa sex ?
te stergi de draperie !

altul

853 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 16:24

care e diferenta intre sex cu o femeie si o "partida" de masturbare ?
mai socializezi ....

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 20:11

Un barbat ajunge acasa si isi gaseste sotia facandu-si bagajele.
- Ce faci, draga? Unde pleci?
- La Las Vegas! Am aflat ca acolo sunt barbati care m-ar plati cu 400$ ca
sa le fac ce tie iti fac pe gratis!
Omul sta putin pe ganduri, apoi incepe si el sa-si faca bagajele.
- Dar tu ce faci acolo? intreaba sotia.
- Merg si eu la Las Vegas... sunt curios sa vad cum te descurci cu 800$ pe an!

altul

853 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2011, ora 17:09

actiunea se petrece la noi in tara, in zilele noastre si in criza mamii lor
ea - casnica
el - proaspat absolvent al cursuriloe de somer
ea:
auzi draga, nu mai merge asa!! avem nevoie de bani.
el :
si ? ce propui ?
ea :
stii, eu m-am gandit : nu stiu sa fac mare lucru dar as putea sa-mi vand serviciile, sa ma culc cu dversi cu bani
el :
ceeeeeee???
ea:
iubi, tu stii ca doar pe tine te iubesc, cu ei as facea doar pt bani !! trebuie !!! murim de foame !!
el :
bineeeee. daca ceva nu merge, ne oprim.
ea:
ok
seara tipa merge la produs
dimineata apare obosita dar fericita
ii intinde sotului banii, asta ii numara:
hmm, nu e rau! 255 de euro
bravo!!
auzi, da' care ma-sa a fost zgarcitul ala de a dat 5 euro ??
ea:
fiecare !!!

CristinaM

157 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 12:11

Intr-o sec�ie de poli�ie intra o tipa ravasita:
- Domnule comisar, am fost violata in parc de 15 persoane!
- Calmeaz�-te, doamn�. Descrie�i-mi atacatorii �i eu v� asigur c� ii vom g�si pe toti numaidecat.
- Nu-mi trebuie toti! Va rog sa-i g�si�i pe al cincilea �i al treisprezecelea.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 12:34

Era post-Basescu !

din ciclul: 2012 sf�rșitul lumii !

Proaspatul guvern USL tocmai a redus impozitele pana in pragul desfiintarii lor si acum lucreaza cu spor la absorbtia fondurilor europene ...
UE, numai la auzul acestei intentii, s-a intrunit de urgenta si a decis dublarea fondurilor alocate Romaniei, plus un bonus de 100 miliarde asa ca o mica atentie pentru Romania din simpatie pentru cei doi lideri tineri de la conducerea tarii. Domnul Dragnea de la Teleorman umbla cu manecile suflecate si cu palmele b�t�torite de atata numarat la bani europeni ...
Baronii PDL beneficiaz� de cele mai mari fonduri de c�bd sunt �n opoziție pentru ca USL dorește s� arate schimbarea la faț� a mentalitații politicianului rom�n, cinstea și corectitudinea sa ireproșabil�.
Evident, nes�tuii de la PDL sunt nemultumiți și, sear� de sear�, la B-1 și B-10 TV, �n frunte cu Elena Udrea, transformat� acum �ntr-o Ecaterina Andronescu, tun� și fulger� �mpotriva guvernului corupt și ineficient care duce țara de r�p�, explic�nd aleg�torilor onești ce bine era pe vremea c�nd conduceau tara ei ...
Ecaterina Andronescu e incuiata intr-un birou de la guvern si da bacul dupa programa lui Funeriu. E ingrozit� pentru ca nu poate copia si-i trebuie 3 luni pentru rezolvarea primului subiect la limba rom�n�: Ce este patriotismul și cum ne poate umple el buzunarele ?
Mai are de rezolvat subiecte bizare care-i vor lua inca 6 luni:
- Pedeapsa cu moartea, o soluție pentru politicieni ? E corect sa-i omor�m din scurt sau ar trebui mai �nt�i sa-i chinuim �n piața public� spre desf�tarea pensionarilor si pentru sc�derea dramatic� a ratingului lui Dan Diaconescu ?
- C�ți bani trebuie s� aloc�m zilnic pentru c�inii vagabonzi ? Banii s�-i luam de la gura bolnavilor sau s� venim cu ei de acas�, noi politicienii ?
- C�ți c�ini vagabonzi, pardon comunitari, trebuie s� aiba o localitate cu 1.000 de locuitori:
a) 1.000
b) 10.000
c) 100.000
d) ne doare-n-basc�, nu ne mușc� pe noi !
- Ce salariu ar trebui s� aib� un bugetar USL care nu face nimic ?
a) 1.000 Euro
b) 2.000 euro
c) doar șpaga din care se reține 5,5% pentru s�n�tate și 25% CAS.
- Dar un bugetar moștenit de la PDL ?
a) nimic (pentru ca și-a f�cut suma)
b) totul (pentru c� nu și-a facut treaba și ne-a adus la guvernare)
c) d�-l dracului c� nu ne intereseaz�
d) dac� nu-i convine s� plece prin demisie

O las�m pe d-na Andronescu si pe domnul Marga s� incerce rezolvarea subiectelor, lucru deloc ușor avand in vedere faptul c� de corectarea lucr�rilor se ocup� o comisie �n frunte cu Funeriu, care, imediat dup� alegeri a devenit de genul neutru și a trecut la USL ...

Parlamentarii stau cuminți �n bancile parlamentului cu creionul �n m�n� si conspecteaz� pe caietul cooperatorului ideile principale dezbatute la tribuna.
La sf�rșitul fiecarei zile dau un mic extemporal despre ce s-a �ntamplat �n ziua respectiv�, sunt obligați s� propun� soluții pentru problemele enunțate.
Extemporalele sunt corectate de Gheba.
Soluțiile cele mai bune sunt premiate cu ajutorul unei tombole, cu excursii tematice la fermele de creșterea animalelor și insigne.
Parlamentarii care nu reușesc s� ia 5 sunt batuți cu rigla la palma si la 3 de 5 trebuie s� vina cu mama lor tunsa la parlament.
Numai sunt necesare cartelele electronice, ele sunt inlocuite de cartele de carton, cum erau pe vremuri pentru p�ine (stiti voi care vreme ...) �n care, chestorul acum redenumit vataful parlametului, le trage c�te o dunga atunci cand intra �n sala ...
Votul nu mai este necesar pentru c� toate legile se adopta prin asumare...

PIB-ul ț�rii s-a triplat.
Incas�rile la buget s-au redus de 4 ori.
Cheltuielile bugetare s-au redus de 10 ori.
Liderii de sindicat au murit de oftic� pentru c� au fost concediați de membrii de sindicat c�rora le-a crescut nivelul de trai de 5 ori peste cel al americanilor.
Ambasadorul Americii așteapt� de 6 luni s� fie primit de conducerea bicefala Ponta-Antonescu, pentru a afla cum au ajuns la asemenea performațe economice.

Antonescu nu s-a hot�r�t inc� cum s�-și schimbe numele din Antonescu �n altceva pentru a nu mai fi confundat de ambasadorul american cu Mareșalul.

Problema romilor s-a rezolvat. Madalin Voicu e multumit. El face emisiuni la TV național� pe tema: m�ndria de a fi țigan ! Termenul de rom a fost desființat pentru ca țiganii nu vor s� fie confundați cu rom�nii.
Dup� modelul american, ungurii iși spun atillo-europeni iar țiganii indo-europeni.
Romanilor de la țar� le vine mai greu s� foloseasc� acești termeni �n loc de bozgor �mpiuțit și tigan nenorocit, motiv pentru care, �n toate satele si universitațile din țar� se organizeaz�, cu fonduri europene evident, cursuri serale �n vederea �nsușirii noilor termeni.

Pentru prima oara �n istoria sa, UDMR nu mai este la guvernare. S-a transformat �ntr-o asociație culturala care se ocup� cu dansurile populare și promovarea gulașului ca m�ncare regionala autonom�.
Laslo Tokeș și Corneluș Vadimuț Tudorel și-au dat m�na �n piața din T�rgu Mureș si și-au f�cut, reciproc, seppuku spre deliciul populației rom�np-attilo-europeana infr�țit�.

La Realitate și Antena 3, �n fiecare sear�, Bogdan Chiriac prezint� emisiunea maraton de 6 ore: Ponta și Crinuț = Prop�șire !

Stelian și Dinescu prezint� emisiuni despre Bucureștiul de altadata din perioada Basescu-Boc �n sepia pentru a ne se putea vedea și pentru a nu-și face efectul cravata violet a personajelor istorice.

Mircea Geoan� umbl� imbracat in mov din cap p�na-n picioare. Tot verde.

Marean Vanghelie este rebilitat și numit ministrul prop�șirii.

Lucr�torii de la ADP primesc spor de periculozitate de 1.000 % pentru c�, de dimineaț� p�n� seara, sunt nevoiți sa spele cu leșie made in Romania, suvoaiele de lapte și miere care curg e strazile ai autostrazile ț�rii. Din aceast� cauza se inregistreaza un numar mare de accidente rutiere, mai ales ca benzina si motorina au ajuns sa coste 5 eurocenti (mi-e și rușine sa calculez in lei) și tot cetațenii fojg�ie �ntre munte și mare, nehot�r�ți unde s�-și petreac� cele 7 zile libere pe care la au pe s�pt�m�n� ....
Pe autostr�zi, la intrare, fiecare primește un tichet si, dup� ce iese de pe autostrad�, primeste 1 leu pentru fiecare km parcurs. Acesta este, in premier� mondial�, sistemul de taxare invers�.
Nostalgicii automobiliști iși schimb� amortizoarele și pivoții la mișto, in semn de protest pentru absența gropilor, c�nt�nd: unde e iluziile noastre, care le-am avut ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 12:44

asta-i un banc?
ma pregateam sa intru in usl...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 12:48

De la: oLady, la data 2011-07-01 20:11:58Un barbat ajunge acasa si isi gaseste sotia facandu-si bagajele.
- Ce faci, draga? Unde pleci?
- La Las Vegas! Am aflat ca acolo sunt barbati care m-ar plati cu 400$ ca
sa le fac ce tie iti fac pe gratis!
Omul sta putin pe ganduri, apoi incepe si el sa-si faca bagajele.
- Dar tu ce faci acolo? intreaba sotia.
- Merg si eu la Las Vegas... sunt curios sa vad cum te descurci cu 800$ pe an!

Daniela
9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 13:01

buna danny, ce faci?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 17:28

De la: 9am243736, la data 2011-07-07 12:44:28asta-i un banc?

ei da, asta da, banc!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 21:54

De la: 9am243736, la data 2011-07-07 12:44:28asta-i un banc?

L-am mai postat si prin alte locuri dar mi s-a parut ca aici e locul cel mai bun.
USL ?
Asta da banc bun.
Cand ii aud rad mai tare decat cand ii aud pe aia de la PDL ...

Cotoroanto, ce te ti dupa mine ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 22:16

De la: 9am243736, la data 2011-07-07 13:01:12buna danny, ce faci?

Daniela
eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 23:05

In cuseta vagonului de dormit se aude o bufnitura. Buimaca de somn, sotia intreaba :
- Ce-a cazut acolo, Mitica ?
- Pijamaua, draga !
- Cu atata zgomot ?
- Eram si eu in ea !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2011, ora 23:09

De la: altul, la data 2011-07-01 16:24:26care e diferenta intre sex cu o femeie si o "partida" de masturbare ?
mai socializezi ....

Daniela
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ai simtul umorului ? atunci zi un banc bun si sa vedem ce impact are !!
Mergi la: