Info
x
Horoscopuliada
|
altul 853 mesaje Membru din: 10/06/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 08:47
3 prieteni se lauda cu nevestele lor
Primul: � Eu am o nevastaaaa, ca un fluture!!! Al doilea: � Nevasta-mea e ca o caprioara!!! Al treilea sta si se gandeste, la care dupa 2 minute zice: - Pai� nici a mea nu prea seamana a om!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 08:51
Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Deodata.... nimic.
Absolut nimic. - Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau! - Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat! - Cum adica ai terminat??? - Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!.. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 09:27
De la: altul, la data 2011-05-30 08:25:24De la: gabigabi, la data 2011-05-30 08:07:10 ' neata ! tot suparat, tot suparat ? vad ca ti-aischimbat si avatarul cu ceva mult mai agresiv si-n cazul asta, cum sa te mai abordeze cineva si sa-ti caute de vorba ? "finca" mi-ai raspuns asa cinstit , uite ce cred eu : ca si zodiacul si horoscopul si numerologia ne vorbescfiecare, in limbajul specific lor, despre noi si cum NOI suntem cea mai importanta persoana din viata noastra ,ne intereseaza si de aici vine intetresul trezit intr-atit de multi ....imi pare rau, trebuie sa cam plec....am sa continui dupa-masa !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 13:14
1.In cursul diminetii primiti bani dintr-o activitata extraprofesionala. De asemenea, o persoana mai in varsta va propune o noua colaborare.
In partea a doua a zilei, impreuna cu persoana iubita, faceti planuri de viitor. Nu va pripiti in luarea deciziilor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 13:14
2. Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale.
Este favorizata munca in echipa. Va sfatuim sa acceptati initiativele colegilor de serviciu, pentru a rezolva repede o lucrare importanta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 13:15
3. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa va afirmati in societate.
Puteti sa incepeti o noua afacere, cu conditia sa finalizati mai intai lucrarile deja incepute. Relatiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Nu luati decizii de unul singur! |
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 13:15
4. Aveti rezultate deosebite pe plan social si afaceri. Va sfatuim sa dati dovada de rabdare si sa nu fortati lucrurile.
Spre seara primiti o veste buna de la persoana iubita, in urma careia viata dumneavoastra se schimba complet. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 13:17
tu care esti ? te regasesti ?
in care ? sa vedem daca se potriveste ...sau cate se potrivesc ... si apoi mai batem campii pe teme de-astea
|
|
|
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 13:22
5. Sunteti hotarat sa incepeti o noua etapa in viata dumneavoastra sociala si profesionala. Azi sunt favorizate comunicarea, relatiile cu persoanele tinere si calatoriile in interes personal.
Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Fiti prudent in privinta cheltuielilor! iata ca toti/toate suntem dpdv social ok de asemenea, cam toti/toate trebuie sa luam in calcul si partenerul/partenera diferente ? mda, numai variatiuni pe aceeasi idee de baza
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 15:32
De la: altul, la data 2011-05-30 13:14:402. Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. extra ! incepe prin a-ti schimba avatarul si revino la cel cu care ne-ai impresionat si vei primi numai zimbete si persoane importante ....uite asa ca mine, ca-n fond Toti suntem importanti si f. importanti ptr. cineva , te vor cadorisi fie c'un sfat, un banc sau un si astfel creste eficienta muncii in echipa si tzara-ti va fi recunascatoare ! ei, vezi ca -s adevarate ?!
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 15:41
De la: altul, la data 2011-05-30 13:17:35tu care esti ? te regasesti ? hai ca esti tare pretentios ,de parca programul de guvernare PD nu e la fel ca si horoscopul zilei : la unu-doi , citi or fi fiind se potriveste , la alte citeva milioane NU ! cind te anunta ca vei trai i bine , intri-n Criza si-ti creste TVA la 24%... iti mai zice ca vei avea salariu mediu pe economie min. 900 euro si pensia medie 380 , iti taie 25 % ...intr-o alta zi .le spune ofiterilor ca pensiile lor nu vor fi afectate si dupa ceva vreme se trezesc recalculati ... ei, se potriveste ? citi se regasesc in horoscopul guvernamental ?
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 16:33
De la: gabigabi, la data 2011-05-30 15:32:00De la: altul, la data 2011-05-30 13:14:402. Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. a, sa inteleg ca ceilalti/celalalte au intrat, au vazut avataru', si-au dat "doua palmi" si au iesit .. e si asta un succes !! apropos, discutia ar trebui sa tina seama de aichiu si nu de o imagine - plina de umor ,daca poti sa treci peste mesajul dur pus ostentativ !!
|
Postat pe: 30 Mai 2011, ora 16:40
De la: altul, la data 2011-05-30 16:33:13De la: gabigabi, la data 2011-05-30 15:32:00De la: altul, la data 2011-05-30 13:14:402. Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. pai, nu asa s-a intimplat ? ti-am zis ca e cam agresiv noul avatar ....mai e cineva cu tine ,aici , innafara de mine ? eu ti-am mai pus citeva intrebari si ti-am dezvoltat si o noua directie ,ba chiar am glumit cu tine tocmai ca sa-ti vad...cum zisesi ? aichiu' si simtul umorului, dar nu ai raspuns conf. asteptarilor mele si propriilor tale pretentii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 10:45
da, si ?
|
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 11:58
nimic, stai jos !
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 12:39
De la: altul, la data 2011-05-30 16:33:13De la: gabigabi, la data 2011-05-30 15:32:00De la: altul, la data 2011-05-30 13:14:402. Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. Care aichiu, bre? N-ai zisara matale ca neuronii nostri dupe ce ca e rarefiati si decolorati, se mai si ciocnesc cap in cap ca nu se inteleg intre ei? Asa ca bucura-te in continuare de succesu' matale cu cine are simtul umorului, ca la noi e sublim dar lipseste cu desavarsire! Si apropos! Da-ti doua palmi ca sa te trezesti la realitate!
|
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 15:53
na-ti-o franta ca t-am dres-o !
se rasculara muierile !!! fetelor ... dans !!
|
Postat pe: 31 Mai 2011, ora 16:56
De la: altul, la data 2011-05-31 15:53:01na-ti-o franta ca t-am dres-o ! scumpule, de unde se vede ca nu-i suficient sa-ti schimbi avatarul si sa devi un ALTUL, daca felul tau de a fi reuseste sa-i puna pe fuga pe ceilalti ..... P.S. spunindu-ti despre horoscop ca-i la fel de aproximativ ca Programul de Guvernare al PD si nu se aplica la toti la fel si neraspunzind Neam, mi-am dat si seama cine esti ! ....chiar ma intrebam unde esti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 00:19
De la: gabigabi, la data 2011-05-31 16:56:20De la: altul, la data 2011-05-31 15:53:01na-ti-o franta ca t-am dres-o ! mi se pare ca ti se pare ca ma stii.imi pare rau ca-mi pare bine ca gresesti iar avataru' meu chiar nu-ti place. draga mea, chiar nu inteleg...decat o poza anonima, fara nimic personal ...
|
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 07:04
De la: altul, la data 2011-06-01 00:19:53De la: gabigabi, la data 2011-05-31 16:56:20De la: altul, la data 2011-05-31 15:53:01na-ti-o franta ca t-am dres-o ! da' chiar nu ma intereseaza cine esti ....poti fi cine vrei tu ! iar avatarul tau e ....e....e....cih !
|
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 08:13
buna dimineata si tie !
o zi superba ! ps. pot sa fiu maical gecsan ?
|
Postat pe: 1 Iunie 2011, ora 17:21
De la: altul, la data 2011-06-01 08:13:22buna dimineata si tie ! ei, pai daca ma-ntrebi, atunci l-as prefera pe bruce wilis ca-i greu de ucis !
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 10:17
De la: gabigabi, la data 2011-06-01 17:21:38De la: altul, la data 2011-06-01 08:13:22buna dimineata si tie ! tot e bine !!! deci nu vrei sa ma ucizi ... usor !!
|
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 10:46
vreau si eu sa-mi trimiteti zilnic, va rog, horoscopu', starea astrala si ancestrala, ce-am visat si de ce, ce voi visa si cand, pe cine visez si pana cand, cum fac cuplu si unde , unde se gasesc cristale protectoare si daca sunt mai ieftine ca prezervativele, ce animalule am fost in alta viata ( ca acu' duc viata de caine )
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 10:48
CALENDARUL NUNTILORIntentionati s� v� c�s�toriti anul acesta? Din p�cate, nu toate lunile sunt recomandabile pentru a spune "da". Exist� perioade cu restrictii din punct de vedere bisericesc (perioade c�nd nu se oficiaz� cununii religioase), exist� superstitii de care unii tin cont pentru momentul c�s�toriei, dar exist� si zile c�nd astrele nu sunt benefice unui contract matrimonial. www.nunti.acvaria.com MAGAZIN VIRTUAL CAND PERMITE BISERICA: Perioadele cu interdictii bisericesti pentru oficierea cununiei religioase (totusi, consultati un preot inainte de a alege ziua casatoriei, pentru ca si aici pot exista abateri de la regula): Nu se fac cununii religioase in saptamana Alba Nu se fac cununii religioase in Postul Pastelui Nu se fac cununii religioase in Saptamana Luminata Nu se fac cununii religioase in Duminica Rusaliilor Nu se fac cununii religioase in postul sf. Apostoli Petru si Pavel Nu se fac cununii religioase in Postul Adormirii Maicii Domnului Nu se fac cununii religioase in postul Craciunului Nu se fac cununii religioase intre Craciun si Boboteaza Nu se fac cununii religioase in post si in zilele de post Atentie! desi religios nu se poate oficia cununia, totusi pentru cununii civile, NU exista interdictii din acest punct de vedere, iar ziua casatoriei - din punct de vedere astrologic - este marcata de legalizarea relatiei la primarie! CE AVERTIZEAZA SUPERSTITIA: Superstitia spune ca nu este bine sa faceti casatoria in luna mai sau in ziua de nastere a vreunuia dintre miri. Se spune ca nuntile facute in luna mai nu dureaza (desi exemple contrare sigur ati vazut destule in jurul dv.). CE RECOMANDA ASTROLOGUL: Momentul casatoriei este considerat ziua, ora si minutul in care spuneti "da" la starea civila, de aceea e bine sa alegeti pentru cununia civila zile cu un procent cat mai mare de DA si sa evitati zilele cu procente de NU. Ziua casatoriei nu este considerata ziua in care faceti cununia religioasa si nici ziua cand faceti nunta (petrecerea), deci pentru acestea puteti alege si perioade in care astrele nu sunt favorabile - dar nu si cele cu interdictii religioase - pentru ca relatia oficializata exista din momentul consimtirii prin DA. Pentru momentul oficializarii casatoriei trebuie sa urmariti, asadar, ca atmosfera astrala sa fie prielnica. Atentie! Unele perioade pot fi influentate si de aspecte pozitive, si de aspecte negative! Ele pot fi observate mai usor in calendarul fiecarei luni, afisat mai jos. ASTRO-CONSULTATII ACVARIA� O zi perfecta pentru anumite scopuri chiar nu exista, dar poti alege una care sa iti asigure niste atu-uri astrale in plus fata de o zi oarecare. Alege ziua casatoriei cu ajutorul astrologiei, in cadrul unei consultatii astrologice de 30 de minute oferite de ACVARIA (fata in fata in Piatra Neamt sau la telefon). MAI MULTE DETALII AICI ALEGE ZIUA NUNTII Aceste recomandari astrologice v� sunt oferite de un astrolog, dar nu sunt... liter� de lege! Nu v� impacientati daca ati ales o zi cu influente astrale nu tocmai bune. Practic, nici o zi din calendar nu este perfecta pentru nimic, deoarece in fiecare zi suntem "bombardati" si de aspecte pozitive, si de aspecte negative, si cu toate acestea mergem mai departe cu capul sus! Destinul alege pentru voi o anumita zi de uniune, tot asa cum alege pentru noi o anumit� zi de nastere, deoarece nici o mam� nu poate alege data perfect� de nastere a copilului s�u. Aceea este data noastr�, dictat� de sus, indiferent de cat de mult ne z�mbesc astrele �n acea zi. C�t despre data c�s�toriei, este a voastr�, asa cum e, aleas� sau dictat�, deci bucurati-va de ea si luptati s� aveti o c�scicie perfect� �n ciuda unei date de nastere imperfecte! Cas� de piatr�, ACVARIA Selectati din calendarul nuntilor anul si luna in care ati programat casatoria si analizati daca ati ales o zi fasta din punct de vedere astrologic: MARTURII DE NUNTA DIN PIETRE SEMIPRETIOASE Calendarul nuntilor a aparut prima data AICI sub marca ACVARIA CALENDARUL NUNTILOR pe care il rasfoiti acum - ideea, realizarea si analiza astrologica - a aparut prima data in 1999 in www.acvaria.com la initiativa Acvariei si este un produs UNICAT pe netul romanesc. Orice alt site care publica texte similare sub aceasta titulatura a preluat ideea si continutul din siteul www.acvaria.com fara acordul autorului. www.nunti.acvaria.com
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 12:17
De la: altul, la data 2011-05-30 08:51:20Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Deodata.... nimic. data viitoare, o sa caute ea, la fel de blajin, telecomanda de la vibrator
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 07:27
De la: altul, la data 2011-06-02 10:46:19vreau si eu sa-mi trimiteti zilnic, va rog, horoscopu', starea astrala si ancestrala, ce-am visat si de ce, ce voi visa si cand, pe cine visez si pana cand, cum fac cuplu si unde , unde se gasesc cristale protectoare si daca sunt mai ieftine ca prezervativele, ce animalule am fost in alta viata ( ca acu' duc viata de caine ) Poate fi de bine, dar depinde de tine. ..s-ar putea ca maine sa ai contul plin de bani, daca nu e mai degraba gol...si daca ti l-a blocat banca, sa nu poti scoate din el. Intuitia si spiritul practic iti sunt la cote maxime, perioada excelenta pentru a le valorifica. Cuvantul de ordine astazi: URNESTE-TE ! ..dragostea este favorizata, Venus te scalda intr-o aura benefica. Milioane de blonde te viseaza, dar nu stiu de unde sa te ia - cuvantul de ordine: FACEBOOK ...vei avea o sanatate de fier, daca nu te-mbolnavesti. Pune-ti o cafea si aprinde-ti o tigara, chiar trebuie sa te gandesti bine la asta! Cristaloterapia recomanda o saptamana intr-o mina de diamante, si apoi nu-ti mai trebuie nimic
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 07:51
AFARA PLOUA ! dar voi sa aveti soare-n suflet ,caci sunteti iubite si nu conteaza nici cum e vremea si nici vremurile !
!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 07:57
De la: gabigabi, la data 2011-06-03 07:51:46 AFARA PLOUA ! dar voi sa aveti soare-n suflet ,caci sunteti iubite si nu conteaza nici cum e vremea si nici vremurile ! Sa fii iubita Gabi! Daca ieri ai avut o stare mai bizara, poate fi pentru ca toata ziua te-am avut in gand. Voiam sa te scot in Cismigiu, dar totul era ..meteo dependent! N-a fost sa fie, poate joia viitoare.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2011, ora 08:02
De la: Ingrid, la data 2011-06-03 07:57:43De la: gabigabi, la data 2011-06-03 07:51:46 AFARA PLOUA ! dar voi sa aveti soare-n suflet ,caci sunteti iubite si nu conteaza nici cum e vremea si nici vremurile ! aaaaa, iubito , am avut o stare exceptionala ! am pastrat de la Paste si 10 oua rosii si juma' de miel si am facut si ciorba de miel si friptura si piure si salata de oua si spritu' si musafiri dragi la masa....eiii, ce bine a fost , dar chestia cu Cismigiul e buna-buna !
|
|
|

pe bune ! in plus a mai aparut cate unu/una cu numerologia. stiu, e o stiinta, dar sa nu exageram !! nu sunt nici ei in masura, nici numerele nu pot a ne spune totul ! pe tema asta se poate discuta mult si bine, daca stii ce spui, daca ai ceva cultura - in afara de ziarele de scandal, daca ai citit si cartea de fizica, daca ... daca intelegi sensul si motivul ofticarii mele ! atat. si in plus am deschis topicul ca un motiv de barfa,unde speram sa gasesc mai multi adepti ai ideii mele ca totul e comercial, nu sa creez un loc in care orice idiot sa poata sa-si scrie boratura lui verbala !! " spune-mi in doua cuvinte ce-ai gandit o viata si-am sa-ti spun 200 ce-am borat de dimineata " !! concluzie :era chiar o tema . ma surprinde in schimb nr mare de persoane care cred in asta . e bine .oare ???
si astfel creste eficienta muncii in echipa si tzara-ti va fi recunascatoare !
ei, vezi ca -s adevarate ?!
apropos, discutia ar trebui sa tina seama de aichiu si nu de o imagine - plina de umor ,daca poti sa treci peste mesajul dur pus ostentativ !!
se rasculara muierile !!!
fetelor ... dans !!
mi se pare ca ti se pare ca ma stii.imi pare rau ca-mi pare bine ca gresesti
iar avataru' meu chiar nu-ti place. draga mea, chiar nu inteleg...decat o poza anonima, fara nimic personal ...
CALENDARUL NUNTILOR