back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Reprimarea violentei conjugale!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 21:48

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-08 21:27:36
De la: homeless, la data 2011-04-08 21:04:20
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-08 17:59:56
De la: Ingrid, la data 2011-04-08 04:36:23
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-07 20:22:29am spus doar ca eu nu vreau sa ma casatoresc niciodata...pt ca imi este foarte bine asa....

Imi pare rau de tine...acum vad care-i problema si iti dau dreptate.
Nu ai de ce sa te casatoresti, daca nu iubesti.
Exista iubire, asteapta sa o intalnesti si totul se va schimba. Cand iubesti vrei sa fii permanent cu persoana iubita, vrei sa-i daruiesti totul, vrei sa faci orice pentru ea.
Si pentru asta nu e obligatoriu sa te casatoresti.
apoi ce credinta este aia la acei oameni care stau in concubinaj apoi fac copiii din flori...stii cum se numesc acei copii,,,bastarzi...Apoi in ziua de azi,,la cat de nebuni sunt oAMENII la toate tampeniile te poti astepta mai putin la ceva bun....sa ma casatoresc sa imi iau o soacra sa ma turuie toata ziua la cap ca ea stie mai bine decat mine pt ca este mai batrana.....Batranii cred ca ei le stiu pe toate si majoritatea nu stiu nimic...Au devenit doar batrani si acri....si vor sa isi descarce frustrarea pe cei tineri....oameni normali nu exista nici macar prostii nu sunt normali....Daca iti iei un preot ala vrea sa faca 8 copiii,,,pt ca doar nu ii naste el...Dar daca i-ar naste popa copiii sigur nu si-ar mai dori 8 copiiii.....Barbatii sunt egoisti....ce sa imi iau unul p;e cap...Apoi la batranete copii te uita,depinde cum ii educi...Dar uniio parinti au copiii,,,,dar oricum nu le sunt de folos pt ca copii asteapta ca bunicii sa mai aiba si grija de nepoti nu este suficient ca i-au crescut pe ei.....eu zic ca nu ai nici o pierdere daca nu te casatoresti....Ci daca nu te casatoresc duci o viata fericita

Nu te mai salveaza nimic , poate doar daca faci o cura de sex , de 3 ori pe zi
Am auzit ca o femeie cuminte si serioasa s-a lasat prostita de un barbat care la inceput a facut pe ingerasul pana sa se casatoreasca cu ea....Dar el era practic,,dracul fara coarne....Daca te lasi prostita de vreun nenorocit ca sa faci sex cu el apoi dupa ce te casatoresti cu el,,,iti dai seamna ca te-ai casatorit cu un drac nu cu un barbat.......Poate o sa imi intre mie vreun barbat,,,daca vad ca iubeste pe Dumnezeu si face voia Lui....Pt ca pt mine Dumnezeu este prietenul meu cel de suflet....Pt ca eu nu suport ateistii....Stii ce inseamna ateist? Un ateist inseamna un om care nu respecta voia lui Dumnezeu si face ce vrea el.....Nu s-a pocait de pacate .....Ateisti sunt si la biserica,,,si merg acolo doar ca sa aiba de unde sa se intoarca....Ateistul este impotriva voiii lui Dumnezeu.....Poate ca un barbat smert si care iubeste pe Dumnezeu imi poate incalzi mie inima....Apoi degeaba credinciosul face voia lui Dumnezeu si este baiat cuminte,daca nu munceste....Dumnezeu nu baga in traista.....

Imi amintesti basmul Craiesei zapezilor..acolo s-a spart o oglinda a raului deasupra lumii, si cei atinsi de cioburile ei vedeau numai rau in jur si aveau inima inghetata...daca asta-i starea ta de fericire.................................sper ca nu degenereaza sa ii gasesti si lui Dumnezeu defecte

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
ingerasulluptator

210 mesaje
Oras: Pascani

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 22:18

Dumnezeu este perfect si drept....Si il consider prietenul meu cel de pret.Oamenii nu sunt cinstiti....sunt nedrepti de asta este mereu razboi intre oameni....Eu nu doresc raul nimanui chiardaca majoritatea sunt rai si au mentalitatea sa moara capra vecinului.....Oamenii se comporta frumos doar daca au ceva de castigat de pe urma ta..........Stii prietenia intre oameni este ca sa ai cu cine sa comunici sa iti descarci sufletul dar nu sa profiti de pe urma lor....prieten prieten dar branza este bani....Trebuie corectitudine si seriozittate...Apoi pot exista prieteniii...Dar problema ca majoritatea oamenilor,,,vor sa aiba de-a face cu oameni buni,dar ei nu vor sa fie buni....vor oameni buni ca sa profite de ei....dar barbatii sunt in mare parte vinovati de suferinta femeilor....Le-au inselat cu alte femei din cauza ca sunt obsedati sexual si nu le ajunge doar o femeie pt ca ei vor sex non stop....Dar un barbat crestin nu are atata pofta draceasca dupa sex...Cred ca pasiunea asta sexuala vine de la faptul ca sunt pacatosi si umbla doar sa strice caracterul alor femei...Sunt distrugatosi

Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 22:33

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-08 22:18:24 Dumnezeu este perfect si drept....Si il consider prietenul meu cel de pret.Oamenii nu sunt cinstiti....sunt nedrepti de asta este mereu razboi intre oameni....Eu nu doresc raul nimanui chiardaca majoritatea sunt rai si au mentalitatea sa moara capra vecinului.....Oamenii se comporta frumos doar daca au ceva de castigat de pe urma ta..........Stii prietenia intre oameni este ca sa ai cu cine sa comunici sa iti descarci sufletul dar nu sa profiti de pe urma lor....prieten prieten dar branza este bani....Trebuie corectitudine si seriozittate...Apoi pot exista prieteniii...Dar problema ca majoritatea oamenilor,,,vor sa aiba de-a face cu oameni buni,dar ei nu vor sa fie buni....vor oameni buni ca sa profite de ei....dar barbatii sunt in mare parte vinovati de suferinta femeilor....Le-au inselat cu alte femei din cauza ca sunt obsedati sexual si nu le ajunge doar o femeie pt ca ei vor sex non stop....Dar un barbat crestin nu are atata pofta draceasca dupa sex...Cred ca pasiunea asta sexuala vine de la faptul ca sunt pacatosi si umbla doar sa strice caracterul alor femei...Sunt distrugatosi

Adevarul e ca Dumnezeu intruneste calitatile de care ai tu nevoie:
..nu are sosete, nu mananca, nu face copii, nu te deranjeaza cand ai chef sa dormi, n-are mama nici prieteni dubiosi.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 23:32

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 13:21:38

m-am lamurit si cu crestinii...Barbatii crestini,,,dar nu sunt cinstiti cu banii...Romanii asteapta bani de la femei...Si asteapta sa cureti si dupa ei..Daca preotii sunt pt ei si dupa bani si nu fac nimic pt banii aia..Mananca painea degeaba...Eu una i-as trimite pe toti preotii la prasit sa curatat la porci,ca de altcva nu sunt buni...Daca preotii sunt pt ei si nu sunt cinstiti...Crezi ca crestinii sunt mai brezi....A fii crestin cu vorba si pana a fii crestin cu fapta este drum lung...Eu bani la barbati nu dau si sa curat pt un barbat pe gratis nici atat...pt ca munca se plateste....daca nu vrea sa plateasca fiecare are doua maini a faca..Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui...A fii crestin nu inseamna sa fii fraier..Sa taci din gura si sa lasi pe altii sa profite de tine si sa profiti si tu de altii...Decat sa ma marit si sa ma cert toata ziua si daca ma scoate din sarite pt ca nu sunt cinstiti ajung poate sa ii dau si cativa pumini in cap..Si o sa ii dau pe buna dreptatea,,pt ca ma scoate din sarite si incearca sa ma ia de fraier...Eu vreau sa raman mereu frumoasa si tanara si fara riduri....[/quote]

ia uite ce spuneai despre crestini..... si tot tu, spuneai aici ca ai sari la bataie si te-ai enerva.... Azi spui ca esti blanda, buna si intelegatoare....
Ce sa mai credem?

Daniela
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 08:45

De la: daniela_iasi, la data 2011-04-08 23:32:10
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 13:21:38

m-am lamurit si cu crestinii...Barbatii crestini,,,dar nu sunt cinstiti cu banii...Romanii asteapta bani de la femei...Si asteapta sa cureti si dupa ei..Daca preotii sunt pt ei si dupa bani si nu fac nimic pt banii aia..Mananca painea degeaba...Eu una i-as trimite pe toti preotii la prasit sa curatat la porci,ca de altcva nu sunt buni...Daca preotii sunt pt ei si nu sunt cinstiti...Crezi ca crestinii sunt mai brezi....A fii crestin cu vorba si pana a fii crestin cu fapta este drum lung...Eu bani la barbati nu dau si sa curat pt un barbat pe gratis nici atat...pt ca munca se plateste....daca nu vrea sa plateasca fiecare are doua maini a faca..Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui...A fii crestin nu inseamna sa fii fraier..Sa taci din gura si sa lasi pe altii sa profite de tine si sa profiti si tu de altii...Decat sa ma marit si sa ma cert toata ziua si daca ma scoate din sarite pt ca nu sunt cinstiti ajung poate sa ii dau si cativa pumini in cap..Si o sa ii dau pe buna dreptatea,,pt ca ma scoate din sarite si incearca sa ma ia de fraier...Eu vreau sa raman mereu frumoasa si tanara si fara riduri....

ia uite ce spuneai despre crestini..... si tot tu, spuneai aici ca ai sari la bataie si te-ai enerva.... Azi spui ca esti blanda, buna si intelegatoare....
Ce sa mai credem?[/quote]

ca, ori ii fileaza o lampa....ori, se joaca si, dupa cum am spus , cred ca-i un bluff si e posibil sa fie barbat !

ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 15:58

De la: Ingrid, la data 2011-04-08 22:33:57
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-08 22:18:24 Dumnezeu este perfect si drept....Si il consider prietenul meu cel de pret.Oamenii nu sunt cinstiti....sunt nedrepti de asta este mereu razboi intre oameni....Eu nu doresc raul nimanui chiardaca majoritatea sunt rai si au mentalitatea sa moara capra vecinului.....Oamenii se comporta frumos doar daca au ceva de castigat de pe urma ta..........Stii prietenia intre oameni este ca sa ai cu cine sa comunici sa iti descarci sufletul dar nu sa profiti de pe urma lor....prieten prieten dar branza este bani....Trebuie corectitudine si seriozittate...Apoi pot exista prieteniii...Dar problema ca majoritatea oamenilor,,,vor sa aiba de-a face cu oameni buni,dar ei nu vor sa fie buni....vor oameni buni ca sa profite de ei....dar barbatii sunt in mare parte vinovati de suferinta femeilor....Le-au inselat cu alte femei din cauza ca sunt obsedati sexual si nu le ajunge doar o femeie pt ca ei vor sex non stop....Dar un barbat crestin nu are atata pofta draceasca dupa sex...Cred ca pasiunea asta sexuala vine de la faptul ca sunt pacatosi si umbla doar sa strice caracterul alor femei...Sunt distrugatosi

Adevarul e ca Dumnezeu intruneste calitatile de care ai tu nevoie:
..nu are sosete, nu mananca, nu face copii, nu te deranjeaza cand ai chef sa dormi, n-are mama nici prieteni dubiosi.
Da Dumnezeu este sotul Ideal....Si barbatii ar fii putut sa fie copia lui Iisus si sa se asemene in gandire cu El....Da ei sunt prea comozi.....Ca sa ai o relatie cu Dumnezeu,,,trebuie sa fii cuminte....Si Dumnezeu te va face sa nu te simti niciodata singur...Ci vei simti mereu prezenta si iubirea lui......Da ca daca nu te casatoresti cu un barbat,nu poti face sex...Pai si sexul asta este la inceput frumos atunci cand barbatul se comporta frumos cu femeia.....Dar apoi dupa ce barbatul vede ca femeia tine la el,,,si-o ia in cap si si schimba comportamentul,,si atunci sexul cu el devine o adevarata monotonie si nu mai simti nici o atractie fata de sotul tau.....asa ca excluderea unei casatorii,,,consider ca nu este o mare pierdere....ci din contra,,,,esti fericita si linistita

Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 16:02

Da Dumnezeu este sotul Ideal....Si barbatii ar fii putut sa fie copia lui Iisus si sa se asemene in gandire cu El....Da ei sunt prea comozi.....Ca sa ai o relatie cu Dumnezeu,,,trebuie sa fii cuminte....Si Dumnezeu te va face sa nu te simti niciodata singur...Ci vei simti mereu prezenta si iubirea lui......Da ca daca nu te casatoresti cu un barbat,nu poti face sex...Pai si sexul asta este la inceput frumos atunci cand barbatul se comporta frumos cu femeia.....Dar apoi dupa ce barbatul vede ca femeia tine la el,,,si-o ia in cap si si schimba comportamentul,,si atunci sexul cu el devine o adevarata monotonie si nu mai simti nici o atractie fata de sotul tau.....asa ca excluderea unei casatorii,,,consider ca nu este o mare pierdere....ci din contra,,,,esti fericita si linistita

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 16:59

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-09 16:02:44 Da Dumnezeu este sotul Ideal....Si barbatii ar fii putut sa fie copia lui Iisus si sa se asemene in gandire cu El....Da ei sunt prea comozi.....Ca sa ai o relatie cu Dumnezeu,,,trebuie sa fii cuminte....Si Dumnezeu te va face sa nu te simti niciodata singur...Ci vei simti mereu prezenta si iubirea lui......Da ca daca nu te casatoresti cu un barbat,nu poti face sex...Pai si sexul asta este la inceput frumos atunci cand barbatul se comporta frumos cu femeia.....Dar apoi dupa ce barbatul vede ca femeia tine la el,,,si-o ia in cap si si schimba comportamentul,,si atunci sexul cu el devine o adevarata monotonie si nu mai simti nici o atractie fata de sotul tau.....asa ca excluderea unei casatorii,,,consider ca nu este o mare pierdere....ci din contra,,,,esti fericita si linistita

Am vorbit cu domnul doctor ,despre problemele tale si mi-a spus care ar fi tratamentul ! Trebuie sa incepi sa alergi dupa barbati , minim o ora pe zi ! Spor la alergat !

ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 21:02

De la: The_Mummy, la data 2011-04-09 16:59:51
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-09 16:02:44 Da Dumnezeu este sotul Ideal....Si barbatii ar fii putut sa fie copia lui Iisus si sa se asemene in gandire cu El....Da ei sunt prea comozi.....Ca sa ai o relatie cu Dumnezeu,,,trebuie sa fii cuminte....Si Dumnezeu te va face sa nu te simti niciodata singur...Ci vei simti mereu prezenta si iubirea lui......Da ca daca nu te casatoresti cu un barbat,nu poti face sex...Pai si sexul asta este la inceput frumos atunci cand barbatul se comporta frumos cu femeia.....Dar apoi dupa ce barbatul vede ca femeia tine la el,,,si-o ia in cap si si schimba comportamentul,,si atunci sexul cu el devine o adevarata monotonie si nu mai simti nici o atractie fata de sotul tau.....asa ca excluderea unei casatorii,,,consider ca nu este o mare pierdere....ci din contra,,,,esti fericita si linistita

Am vorbit cu domnul doctor ,despre problemele tale si mi-a spus care ar fi tratamentul ! Trebuie sa incepi sa alergi dupa barbati , minim o ora pe zi ! Spor la alergat !
barbatii nu merita efortul nici ca sa ma gandesc la ei....nu merita fata lor paroasa o fata inteligenta si cuminte ca mine

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 21:36

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-09 21:02:07

barbatii nu merita efortul nici ca sa ma gandesc la ei....nu merita fata lor paroasa o fata inteligenta si cuminte ca mine

Bei ! Asta e farmecul barbatilor ....parul ...Tu vrei un barbat efeminat ? Poate esti tu cuminte ...dar inteligenta inca nu te-a dat afara din casa ! Sau poate vrei barbati mai tineri ?

ingerasulluptator

210 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 22:59

De la: _KARPOV, la data 2011-04-09 21:36:02

Bei ! Asta e farmecul barbatilor ....parul ...Tu vrei un barbat efeminat ? Poate esti tu cuminte ...dar inteligenta inca nu te-a dat afara din casa ! Sau poate vrei barbati mai tineri ?
toti barbatii sunt efeminati,,,daca le pica o bucatica buna,nu pierd ocazia....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 23:26

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-09 22:59:14
De la: _KARPOV, la data 2011-04-09 21:36:02

toti barbatii sunt efeminati,,,daca le pica o bucatica buna,nu pierd ocazia....

Toti barbatii sunt efeminati?? tu confunzi cu afemeiati?? Eeei ...lasa ca nu se supara nimeni!! iuteala de .... ,, mana,, si nebagare de seama ..! Dar sa stii ca una peste alta ...ai si tu dreptate ...fiecare are bucatica lui de adevar !! Trebuie sa stii ca multi sunt invidiosi .....si arunca cu pietre !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 23:41

De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-09 22:59:14 toti barbatii sunt efeminati,,,daca le pica o bucatica buna,nu pierd ocazia....

Super tare asta o batem in piatra la intrarea in topic

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:33

De la: Ingrid, la data 2011-04-09 23:41:51
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-09 22:59:14 toti barbatii sunt efeminati,,,daca le pica o bucatica buna,nu pierd ocazia....

Vezi ca s-ar putea sa-ti ceara drepturi de autor!

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:35

De la: gerard, la data 2011-04-10 00:33:55

....ca ...postezi chestia asta fara acordul ei!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:36

ce violenti sunteti !!!!!!!!!!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:38

In semn de omagiu si glorie eterna, pentru ,,o fata inteligenta si cuminte"

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:38

De la: daniela_iasi, la data 2011-04-10 00:36:32ce violenti sunteti !!!!!!!!!!!

Lasa ca ..repar cu un

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:39

Poate ma suparati si pun poza mea din armata. Sa vedeti ce "efeminat" eram.
Si ce diferenta intre civil. Te transforma arma, ca pe un cameleon.
Cei mai putin efeminati sint criminalii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:41

De la: nastasemihail, la data 2011-04-10 00:39:00Poate ma suparati si pun poza mea din armata. Sa vedeti ce "efeminat" eram.

Pai ...pune poza! sa vedem si noi daca ai dreptate!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:42

De la: gerard, la data 2011-04-10 00:41:30
De la: nastasemihail, la data 2011-04-10 00:39:00Poate ma suparati si pun poza mea din armata. Sa vedeti ce "efeminat" eram.

Nu o pun, decit daca sint suparat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:44

De la: Ingrid, la data 2011-04-10 00:38:15

Pt conformitate ..semnez

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:46

Aha....inversare....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 00:48

De la: nastasemihail, la data 2011-04-10 00:42:37
De la: gerard, la data 2011-04-10 00:41:30

Nu o pun, decit daca sint suparat.

...mai bine n-o pune. Poza.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 01:04

Imi fac mea culpa , e vina mea ....i-am pus creierul la "incercare" !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 01:06

De la: gerard, la data 2011-04-10 00:44:16
De la: Ingrid, la data 2011-04-10 00:38:15

Pt conformitate ..semnez

Ai grija ce semnezi ....sa nu creada ca ai semnat vreun contract prenuptial !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 06:20

De la: _KARPOV, la data 2011-04-10 01:04:57

Imi fac mea culpa , e vina mea ....i-am pus creierul la "incercare" !

Pai da, ca esti barbat! ... tu ai provocat situatia asta..de acum pe acest topic sa nu mai folosesti mai mult de o suta de cuvinte de baza si sa construiesti numai propozitii simple.

9am245178

5 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 07:16

buna dimineataaa!!! buna sa va fie inima si viataaa!!!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 08:14

De la: 9am245178, la data 2011-04-10 07:16:41buna dimineataaa!!! buna sa va fie inima si viataaa!!!

Si tie de asemenea, bine ai revenit!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 09:41

De la: daniela_iasi, la data 2011-04-10 00:36:32ce violenti sunteti !!!!!!!!!!!

Violenta naste ingeri !

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Reprimarea violentei conjugale!
Mergi la: