Info
x
Reprimarea violentei conjugale!
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 19:18
De la: gabigabi, la data 2011-04-06 18:05:55De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi Cred ca are 35 de ani !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 19:22
De la: The_Mummy, la data 2011-04-06 19:18:47De la: gabigabi, la data 2011-04-06 18:05:55De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi pe ce te bazezi ?
|
ingerasulluptator 210 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Pascani |
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 21:30
De la: 9am243736, la data 2011-04-06 16:08:58pai eu cred ca ceilalti oameni mai au pana o sa aiba o gandire normala....Eu sunt un om normal cu calitati normale,cu calitati umane...Problema ca ceilalti oameni sunt doar oameni cu calitati de animale....Eu ma simt bine in pielea mea....Si nu o sa ,a casatoresc niciodata....PT CA BARBATII SUNT RAI.....toti oameii sunt rai si saraci sufleteste si doar teoria este de ei.....nu zic ma sunt si oameni deosebiti dar putini...si este greu sa traiesti intre oameni cu gandire de gainaDe la: elena_cj, la data 2011-04-06 15:59:05De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 23:25:21m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilor Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 22:11
Adica eu nu gandesc ca o persoana matura....Stiu ca sa te poti numi un om matur,un adult,,,trebuie sa fii rau si pervers...Eu nu sunt rea si nici perversa...Am un suflet si o inima de copil asta inseamna ca nu sunt considerata de barbati o persoana matura...Un om matur este egoist rau si mincinos...Si eu nu am asa ceva.....asta inseamna ca nu sunt considerata adulta....Offf ce ti-s oamenii astia...Cine ii mai intelege
Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 00:42
De la: gabigabi, la data 2011-04-06 19:22:29De la: The_Mummy, la data 2011-04-06 19:18:47De la: gabigabi, la data 2011-04-06 18:05:55De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi O fi vorba de cultura generala !
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 05:50
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 22:11:48Adica eu nu gandesc ca o persoana matura....Stiu ca sa te poti numi un om matur,un adult,,,trebuie sa fii rau si pervers...Eu nu sunt rea si nici perversa...Am un suflet si o inima de copil asta inseamna ca nu sunt considerata de barbati o persoana matura...Un om matur este egoist rau si mincinos...Si eu nu am asa ceva.....asta inseamna ca nu sunt considerata adulta....Offf ce ti-s oamenii astia...Cine ii mai intelege Ai si gandirea de copil generalizezi si te exprimi categoric despre jumatate din populatia pamantului Daca merrgem pe tipul tau de rationament, ,,barbatii sunt rai, si interesati si ..etc" rezulta ca ce avem noi acasa....nu sunt barbati???!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 08:16
De la: gerard, la data 2011-04-07 00:42:40De la: gabigabi, la data 2011-04-06 19:22:29De la: The_Mummy, la data 2011-04-06 19:18:47De la: gabigabi, la data 2011-04-06 18:05:55De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi drept sa-ti spun, n-am sesizat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 08:59
De la: gabigabi, la data 2011-04-07 08:16:59De la: gerard, la data 2011-04-07 00:42:40De la: gabigabi, la data 2011-04-06 19:22:29De la: The_Mummy, la data 2011-04-06 19:18:47De la: gabigabi, la data 2011-04-06 18:05:55De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi Poate s-a referit la cultura mea generala !
|
|
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 09:03
De la: The_Mummy, la data 2011-04-07 08:59:55De la: gabigabi, la data 2011-04-07 08:16:59De la: gerard, la data 2011-04-07 00:42:40De la: gabigabi, la data 2011-04-06 19:22:29De la: The_Mummy, la data 2011-04-06 19:18:47De la: gabigabi, la data 2011-04-06 18:05:55De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi da' el de unde stie ce cultura generala ai tu , ca daca ai facut nani pina acum si abia te-ai trezit ,esti ca un prunc nou-nascut !
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 16:03
De la: Ingrid, la data 2011-04-07 05:50:34pai barbatii sunt mincinosi si profitori....Ei stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa ofere...Pt ca asa au fost obisnuiti de mamele lor,,,sa curete dupa ei,,sa le faca de mancare si ei sa astepte totul dea gata..De asta i-au si invatat niste egoisti care stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa fie recunoscatori...asta este de vina educatia pe care a primito acasa de la mame neiantelepteDe la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 22:11:48Adica eu nu gandesc ca o persoana matura....Stiu ca sa te poti numi un om matur,un adult,,,trebuie sa fii rau si pervers...Eu nu sunt rea si nici perversa...Am un suflet si o inima de copil asta inseamna ca nu sunt considerata de barbati o persoana matura...Un om matur este egoist rau si mincinos...Si eu nu am asa ceva.....asta inseamna ca nu sunt considerata adulta....Offf ce ti-s oamenii astia...Cine ii mai intelege
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 16:05
pai barbatii sunt mincinosi si profitori....Ei stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa ofere...Pt ca asa au fost obisnuiti de mamele lor,,,sa curete dupa ei,,sa le faca de mancare si ei sa astepte totul dea gata..De asta i-au si invatat niste egoisti care stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa fie recunoscatori...asta este de vina educatia pe care a primito acasa de la mame neaintelepte,,,care le-au lipsit cu totalitatea intelepciunea de asta au creat si crescut niste monstri....
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 16:08
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-07 16:05:42pai barbatii sunt mincinosi si profitori....Ei stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa ofere...Pt ca asa au fost obisnuiti de mamele lor,,,sa curete dupa ei,,sa le faca de mancare si ei sa astepte totul dea gata..De asta i-au si invatat niste egoisti care stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa fie recunoscatori...asta este de vina educatia pe care a primito acasa de la mame neaintelepte,,,care le-au lipsit cu totalitatea intelepciunea de asta au creat si crescut niste monstri.... daca scrii mesajul de 3 ori, esti mai convingatoare...
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 19:07
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-07 16:03:06De la: Ingrid, la data 2011-04-07 05:50:34pai barbatii sunt mincinosi si profitori....Ei stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa ofere...Pt ca asa au fost obisnuiti de mamele lor,,,sa curete dupa ei,,sa le faca de mancare si ei sa astepte totul dea gata..De asta i-au si invatat niste egoisti care stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa fie recunoscatori...asta este de vina educatia pe care a primito acasa de la mame neiantelepteDe la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 22:11:48Adica eu nu gandesc ca o persoana matura....Stiu ca sa te poti numi un om matur,un adult,,,trebuie sa fii rau si pervers...Eu nu sunt rea si nici perversa...Am un suflet si o inima de copil asta inseamna ca nu sunt considerata de barbati o persoana matura...Un om matur este egoist rau si mincinos...Si eu nu am asa ceva.....asta inseamna ca nu sunt considerata adulta....Offf ce ti-s oamenii astia...Cine ii mai intelege Mai, eu sunt mai documentata decat tine...de cel putin trei ori/ 1 - Fratele meu nu e asa! mama noastra nu l-a educat pe el diferit de cum m-a educat pe mine 2 - sotul meu nu e asa! il cunosc bine, am depasit 30 de ani de cand suntem casatoriti, eu inca lucrez, el ca pensionar are grja de casa si ma asteapta cu tandrete si ...cu masa. 3 - fiul meu nu e asa, si-ar da si viata pentru sotia lui, si nu suporta sa i se aduca acesteia nici o umbra de jignire sau aluzie nepotrivita. Deci e mai bine sa reformulezi: exista barbati nenorociti si de frica sa nu ajungi cu unul dintre acestia, ii blamezi pe toti.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 20:20
De la: Ingrid, la data 2011-04-07 19:07:02pai daca citesti mai atent....Nu am zis ca toti barbatii sunt niste nenorociti...mai sunt si barbati cumsecade,,,10-15 la suta.......restul sunt niste nenorocitiDe la: ingerasulluptator, la data 2011-04-07 16:03:06De la: Ingrid, la data 2011-04-07 05:50:34pai barbatii sunt mincinosi si profitori....Ei stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa ofere...Pt ca asa au fost obisnuiti de mamele lor,,,sa curete dupa ei,,sa le faca de mancare si ei sa astepte totul dea gata..De asta i-au si invatat niste egoisti care stiu doar sa primeasca dar nu stiu sa fie recunoscatori...asta este de vina educatia pe care a primito acasa de la mame neiantelepteDe la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 22:11:48Adica eu nu gandesc ca o persoana matura....Stiu ca sa te poti numi un om matur,un adult,,,trebuie sa fii rau si pervers...Eu nu sunt rea si nici perversa...Am un suflet si o inima de copil asta inseamna ca nu sunt considerata de barbati o persoana matura...Un om matur este egoist rau si mincinos...Si eu nu am asa ceva.....asta inseamna ca nu sunt considerata adulta....Offf ce ti-s oamenii astia...Cine ii mai intelege
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 20:22
am spus doar ca eu nu vreau sa ma casatoresc niciodata...pt ca imi este foarte bine asa....
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 21:46
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-07 20:22:29am spus doar ca eu nu vreau sa ma casatoresc niciodata...pt ca imi este foarte bine asa.... Poti sa ai orgasm si fara sa te casatoresti ! Tu cand ai avut , ultima oara ?
|
Fosta membra 9am.ro 788 mesaje Membru din: 29/03/2011 |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 21:51
Eu, nu cred ca este bine asa!
Numai in cazul ca te calugaresti, dar si atunci Nu toti sint rai Uite, eu sint foarte bun! Problema este... ca sint insurat de 23 de ani. Vrei sa-ti dau un sfat? Intra la profilul meu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 21:55
aici, pe forum, avem si noroi si stele! alege!
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:01
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 21:30:34 mai are pana cand "o sa devina mai normali la gamdire"... [/quote] pai eu cred ca ceilalti oameni mai au pana o sa aiba o gandire normala....Eu sunt un om normal cu calitati normale,cu calitati umane...Problema ca ceilalti oameni sunt doar oameni cu calitati de animale....Eu ma simt bine in pielea mea....Si nu o sa ,a casatoresc niciodata....PT CA BARBATII SUNT RAI.....toti oameii sunt rai si saraci sufleteste si doar teoria este de ei.....nu zic ma sunt si oameni deosebiti dar putini...si este greu sa traiesti intre oameni cu gandire de gaina[/quote]ori toti...ori aproape toti? ne-ai innebunit cu ideea ca n-ai sa te casatoresti niciodata... ok , nu ne impotrivim Si pana la urma, ce vrei? sa-ti gasim noi unul ratacit, care nu poarta sosete, ca sa n-ai ce sa-i speli si cui sa-i pui masa cand vine de la serviciu???????? haida de !!!!!! n-avem noi timp de asta....Vizionare placuta in continuare, la telenovele
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:03
De la: Emilescu, la data 2011-04-07 21:55:38aici, pe forum, avem si noroi si stele! alege! mai da' ce marinimosi sunteti!!! iaca ce problema existentiala s-a ivit deodata........
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:05
du-ti , ai, ca sparii baieta!
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:07
vriem sa ajutam baieta aiasta
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:09
De la: Emilescu, la data 2011-04-07 22:05:59du-ti , ai, ca sparii baieta! a inceput sa ma oboseasca.... si sa nu-mi spuna mie, ca barbat'miu e un ticalos, ca-i rup aripile de ingeras si-o las cu fundul golas BARBATII SUNT BUNI ! sa fie clar !!!!
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:11
De la: Emilescu, la data 2011-04-07 22:07:57 ok... ajut-o sparge-i capul.... apoi baga-i in cap ideea ca orice barbat care ii afla parerile, va deveni un ticalos, in relatia cu ea
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:13
offf, tu!
Bunatatea unui barbat, depinde de diplomatia unei femei, si de felul cum ea stie sa vorbeasca sau sa nu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:16
De la: Emilescu, la data 2011-04-07 22:13:32offf, tu! adica de gurita ei....
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 23/06/2010 |
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:28
De la: The_Mummy, la data 2011-04-07 21:46:53De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-07 20:22:29am spus doar ca eu nu vreau sa ma casatoresc niciodata...pt ca imi este foarte bine asa.... Poti sa ai orgasm si fara un barbat! Si daca se dragosteste cu vibratorul ei, la ce-i mai trebuie un mascul sensibil, inteligent, cu bun simt s.a.m.d Sau or fi strugurii cam acri, de i s-au strepezit dintii in asa hal? Fato, mai lasa talentele, si traieste-ti viata, ca si asa e scurta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 22:40
oare vibratorul poarta sosete...??????
Daniela
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 23:21
pai tocmai de asta nu vreau sa ma casatoresc....Pt ca vreau sa savurez viata linistita si fara sa curat dupa nimeni....Fara sa nu ma duc la munca si sa ma ocup si de copiii....Asta este viata fericita si usoara.....Apoi cat despre sex,,,doar nu o sa imi iau pt un carnat tot porcul.....Barbatii poate nu sunt rai dar sunt lasi...Uite ce s-a ales din lumea asta din cauza barbatilor...Am alergie la specia asta...
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 23:56
De la: daniela_iasi, la data 2011-04-07 22:09:09De la: Emilescu, la data 2011-04-07 22:05:59du-ti , ai, ca sparii baieta! Sunt buni la pat De aceea ei trebuie sa stea numai acolo ! Asta nu intelege ingeritza noastra !
|
|
|

generalizezi si te exprimi categoric despre jumatate din populatia pamantului
Tu cand ai avut , ultima oara ?
vriem sa ajutam baieta aiasta
Sau or fi strugurii cam acri, de i s-au strepezit dintii in asa hal?