Info
x
Reprimarea violentei conjugale!
|
ingerasulluptator 210 mesaje Membru din: 30/03/2011 Oras: Pascani |
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 15:48
In viata asta nu am de gand sa ma casatoresc,pt ca apoi nu o sa mai am asa mult timp ca sa ii pun pe barbati la punct...poate in alta viata cand o sa ma intorc...O sa ma nasc barbat,,,si apoi o sa fac copiii...Dar o sa fiu un barbat cinstit nu ca delbedeii astia si as vrea sa am caracterul tot asta care il am acum si sa demostrez ca mai sunt si barbati cumsecade nu doar barbati cu creier de maimuta
Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 16:01
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 15:48:21 In viata asta nu am de gand sa ma casatoresc,pt ca apoi nu o sa mai am asa mult timp ca sa ii pun pe barbati la punct...poate in alta viata cand o sa ma intorc...O sa ma nasc barbat,,,si apoi o sa fac copiii...Dar o sa fiu un barbat cinstit nu ca delbedeii astia si as vrea sa am caracterul tot asta care il am acum si sa demostrez ca mai sunt si barbati cumsecade nu doar barbati cu creier de maimuta tu cauti cearta....
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 16:56
De la: daniela_iasi, la data 2011-04-03 16:01:17Nu, neaparat dar adversitatea ei fata de barbati e binecunoscuta si aici si pe Garbo.De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 15:48:21 In viata asta nu am de gand sa ma casatoresc,pt ca apoi nu o sa mai am asa mult timp ca sa ii pun pe barbati la punct...poate in alta viata cand o sa ma intorc...O sa ma nasc barbat,,,si apoi o sa fac copiii...Dar o sa fiu un barbat cinstit nu ca delbedeii astia si as vrea sa am caracterul tot asta care il am acum si sa demostrez ca mai sunt si barbati cumsecade nu doar barbati cu creier de maimuta Probabil vre-unul a facut-o sa sufere mult sau are alte orientare... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am242310 4 mesaje Membru din: 17/09/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 17:09
se pare ca nu ai gasit barbati in viata ta doar forme cu apelativ de barbat
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 17:26
De la: _KARPOV, la data 2011-04-03 01:36:50De la: daniela_iasi, la data 2011-04-03 01:03:13De la: The_Mummy, la data 2011-04-02 23:06:27De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-02 21:16:28De la: Emilescu, la data 2011-04-02 17:49:52depinde ce-si doreste femeia:Pai un barbat care are calitatile unui om normal si se comporta ca un om normal.. fac o exceptie de data asta.... e prea tentanta oferta
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 17:29
De la: The_Mummy, la data 2011-04-03 13:31:43 Dintre toate medicamentele, cel mai bun leac este ... o sotie buna. [/quote]si reciproca e valabila
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 17:34
De la: Melody_, la data 2011-04-03 16:56:35De la: daniela_iasi, la data 2011-04-03 16:01:17Nu, neaparat dar adversitatea ei fata de barbati e binecunoscuta si aici si pe Garbo.De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 15:48:21 In viata asta nu am de gand sa ma casatoresc,pt ca apoi nu o sa mai am asa mult timp ca sa ii pun pe barbati la punct...poate in alta viata cand o sa ma intorc...O sa ma nasc barbat,,,si apoi o sa fac copiii...Dar o sa fiu un barbat cinstit nu ca delbedeii astia si as vrea sa am caracterul tot asta care il am acum si sa demostrez ca mai sunt si barbati cumsecade nu doar barbati cu creier de maimuta asa...si.... trebuie sa suporte toata natiunea furia ei? sa-l dea in judecata pe "conjugalul" si sa rezolve treaba legal Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 23:25
m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilor
Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 23:50
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 23:25:21m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilor Avand in vedere parerea ta , inteleg ca ai cunoscut doar barbati atei . Crestinii nu s-ar preta la asa ceva, ei isi iubesc aproapele si nu ar incalca poruncile bibliei . Incearca sa dai de un crestin , sunt totusi 85% din populatia tariii !
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 00:21
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 23:25:21m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilorEste alegerea ta.Un proverb spune:nu aduce anul,ce aduce ceasul!
?
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 13:21
De la: homeless, la data 2011-04-03 23:50:06m-am lamurit si cu crestinii...Barbatii crestini,,,dar nu sunt cinstiti cu banii...Romanii asteapta bani de la femei...Si asteapta sa cureti si dupa ei..Daca preotii sunt pt ei si dupa bani si nu fac nimic pt banii aia..Mananca painea degeaba...Eu una i-as trimite pe toti preotii la prasit sa curatat la porci,ca de altcva nu sunt buni...Daca preotii sunt pt ei si nu sunt cinstiti...Crezi ca crestinii sunt mai brezi....A fii crestin cu vorba si pana a fii crestin cu fapta este drum lung...Eu bani la barbati nu dau si sa curat pt un barbat pe gratis nici atat...pt ca munca se plateste....daca nu vrea sa plateasca fiecare are doua maini a faca..Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui...A fii crestin nu inseamna sa fii fraier..Sa taci din gura si sa lasi pe altii sa profite de tine si sa profiti si tu de altii...Decat sa ma marit si sa ma cert toata ziua si daca ma scoate din sarite pt ca nu sunt cinstiti ajung poate sa ii dau si cativa pumini in cap..Si o sa ii dau pe buna dreptatea,,pt ca ma scoate din sarite si incearca sa ma ia de fraier...Eu vreau sa raman mereu frumoasa si tanara si fara riduri....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 23:25:21m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilor
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 13:26
m-am lamurit si cu crestinii...Barbatii crestini,,,dar nu sunt cinstiti cu banii...Romanii asteapta bani de la femei...Si asteapta sa cureti si dupa ei..Daca preotii sunt pt ei si dupa bani si nu fac nimic pt banii aia..Mananca painea degeaba...Eu una i-as trimite pe toti preotii la prasit sa curatat la porci,ca de altcva nu sunt buni...Daca preotii sunt pt ei si nu sunt cinstiti...Crezi ca crestinii sunt mai brezi....A fii crestin cu vorba si pana a fii crestin cu fapta este drum lung...Eu bani la barbati nu dau si sa curat pt un barbat pe gratis nici atat...pt ca munca se plateste....daca nu vrea sa plateasca fiecare are doua maini a faca..Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui...A fii crestin nu inseamna sa fii fraier..Sa taci din gura si sa lasi pe altii sa profite de tine si sa profiti si tu de altii...Decat sa ma marit si sa ma cert toata ziua si daca ma scoate din sarite pt ca nu sunt cinstiti ajung poate sa ii dau si cativa pumini in cap..Si o sa ii dau pe buna dreptatea,,pt ca ma scoate din sarite si incearca sa ma ia de fraier...Eu vreau sa raman mereu frumoasa si tanara si fara riduri....nu vreau sa ma cert toata ziua...Dar nu ai cu cine sa te intelegi....Fiecare vor bani dar fara sa faca nimic pt ei....Si sa ii slugaresti tu...Sa ii inveti tu de bine,,ei sa te invete de rau....La teorie sunt toti buni,,,dar sa ii vad la practica..Pt ca la practica nici macar preotii nu sunt buni..Sa ma marit cu un preot si sa il pun la jug daca nu isi tine gura ii mai dau si doi pumni in cap...si ii dau pe buna dreptate..daca nu intelege de vorba buna,,ii aplic alta regula...dar ce viata este asta,,,sa stai cu barbati excroci si pt ei,,pt ca si preotii sunt asa,,,toata lumea este pt ea,,,pana si preotiii,dar bani vor cat de multi,,dar nu vor sa isi bata capul si sa faca ceva pt bani....
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 13:27
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 13:21:38De la: homeless, la data 2011-04-03 23:50:06m-am lamurit si cu crestinii...Barbatii crestini,,,dar nu sunt cinstiti cu banii...Romanii asteapta bani de la femei...Si asteapta sa cureti si dupa ei..Daca preotii sunt pt ei si dupa bani si nu fac nimic pt banii aia..Mananca painea degeaba...Eu una i-as trimite pe toti preotii la prasit sa curatat la porci,ca de altcva nu sunt buni...Daca preotii sunt pt ei si nu sunt cinstiti...Crezi ca crestinii sunt mai brezi....A fii crestin cu vorba si pana a fii crestin cu fapta este drum lung...Eu bani la barbati nu dau si sa curat pt un barbat pe gratis nici atat...pt ca munca se plateste....daca nu vrea sa plateasca fiecare are doua maini a faca..Pt ca eu nu sunt servitoarea nimanui...A fii crestin nu inseamna sa fii fraier..Sa taci din gura si sa lasi pe altii sa profite de tine si sa profiti si tu de altii...Decat sa ma marit si sa ma cert toata ziua si daca ma scoate din sarite pt ca nu sunt cinstiti ajung poate sa ii dau si cativa pumini in cap..Si o sa ii dau pe buna dreptatea,,pt ca ma scoate din sarite si incearca sa ma ia de fraier...Eu vreau sa raman mereu frumoasa si tanara si fara riduri....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 23:25:21m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilor asa sa-ti ajute dumnezeu, amin! |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 13:32
si uite-asa, s-a reprimat
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 13:40
visul unei nopti de vara...
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 16:28
o sa ii fiu recunoscatoare toata viata lui Dumnezeu.Ca m-a ajutat sa nu casatoresc cu vreun asa zis crestin...Mai mult crestinii se conduc dupa formalism,,cati crestini cu suflet bun si cinstiti sunt,,,nu stiu...dar le teorie toti sunt buni,,,dar practica ii cam omoara pe toti pt ca sunt comozi.......Decat dupa faptul sa un crestin trebuie sa fie un om cinstit si sa ajute neconditionat,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie luat de fraier....A fii bun inseamna,sa inveti de bine oamenii care te invata de rau...Sa te rogi la Dumnezeu pt ei ca sa ii ajute sa le lumineze mintea si sa ii intoarca la bunatate...Nu trebuie sa urasti pe nimeni,,,dar ca sa ii certi cred ca este o calitate sa le mai dai cate un peste nas....
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 16:37
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 16:28:56o sa ii fiu recunoscatoare toata viata lui Dumnezeu.Ca m-a ajutat sa nu casatoresc cu vreun asa zis crestin...Mai mult crestinii se conduc dupa formalism,,cati crestini cu suflet bun si cinstiti sunt,,,nu stiu...dar le teorie toti sunt buni,,,dar practica ii cam omoara pe toti pt ca sunt comozi.......Decat dupa faptul sa un crestin trebuie sa fie un om cinstit si sa ajute neconditionat,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie luat de fraier....A fii bun inseamna,sa inveti de bine oamenii care te invata de rau...Sa te rogi la Dumnezeu pt ei ca sa ii ajute sa le lumineze mintea si sa ii intoarca la bunatate...Nu trebuie sa urasti pe nimeni,,,dar ca sa ii certi cred ca este o calitate sa le mai dai cate un peste nas.... si barbatii iti vor fi recunoscatori ca nu te-au intalnit... Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2011, ora 17:24
De la: daniela_iasi, la data 2011-04-04 16:37:45barbati cinstiti si curati la suflet,,foarte rari...Pt ca degeaba zice un barbat ca este crestin,,,daca nu este cinstit si faptele lui demostreaza altceva....Asa toti mincinosii pot zice ca ei sunt sinceri dar ei pot minti de ingheata apele....Ca sa cunosti un om,trebuie sa te uiti la faptele lui si la gandirea lui,,,nu la ce vorbeste el,,,ca zice ca el ar fii....Barbatii sunt vicleni...De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 16:28:56o sa ii fiu recunoscatoare toata viata lui Dumnezeu.Ca m-a ajutat sa nu casatoresc cu vreun asa zis crestin...Mai mult crestinii se conduc dupa formalism,,cati crestini cu suflet bun si cinstiti sunt,,,nu stiu...dar le teorie toti sunt buni,,,dar practica ii cam omoara pe toti pt ca sunt comozi.......Decat dupa faptul sa un crestin trebuie sa fie un om cinstit si sa ajute neconditionat,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie luat de fraier....A fii bun inseamna,sa inveti de bine oamenii care te invata de rau...Sa te rogi la Dumnezeu pt ei ca sa ii ajute sa le lumineze mintea si sa ii intoarca la bunatate...Nu trebuie sa urasti pe nimeni,,,dar ca sa ii certi cred ca este o calitate sa le mai dai cate un peste nas.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 01:41
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 17:24:11De la: daniela_iasi, la data 2011-04-04 16:37:45barbati cinstiti si curati la suflet,,foarte rari...Pt ca degeaba zice un barbat ca este crestin,,,daca nu este cinstit si faptele lui demostreaza altceva....Asa toti mincinosii pot zice ca ei sunt sinceri dar ei pot minti de ingheata apele....Ca sa cunosti un om,trebuie sa te uiti la faptele lui si la gandirea lui,,,nu la ce vorbeste el,,,ca zice ca el ar fii....Barbatii sunt vicleni...De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 16:28:56o sa ii fiu recunoscatoare toata viata lui Dumnezeu.Ca m-a ajutat sa nu casatoresc cu vreun asa zis crestin...Mai mult crestinii se conduc dupa formalism,,cati crestini cu suflet bun si cinstiti sunt,,,nu stiu...dar le teorie toti sunt buni,,,dar practica ii cam omoara pe toti pt ca sunt comozi.......Decat dupa faptul sa un crestin trebuie sa fie un om cinstit si sa ajute neconditionat,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie luat de fraier....A fii bun inseamna,sa inveti de bine oamenii care te invata de rau...Sa te rogi la Dumnezeu pt ei ca sa ii ajute sa le lumineze mintea si sa ii intoarca la bunatate...Nu trebuie sa urasti pe nimeni,,,dar ca sa ii certi cred ca este o calitate sa le mai dai cate un peste nas.... Eu am toate calitatile pe care le ceri tu si nu ca ma laud ,dar am si cateva in plus . Daca vrei ne vedem , aduci o lista cu ceea ce-ti doresti tu de la un barbat si eu ti-o aprob . O sa vezi atunci cum o sa ai pareri de rau ca nu te-ai trezit mai devreme . O sa-ti ofer ceea ce nici macar nu ai visat , o sa te schimbi la 360 de grade . O sa ajungi sa-ti doresti putina "rautate" deoarece nu o sa mai suporti atat de mult bine . Eu zic sa incerci sa ma cunosti , sa vezi ca mai exista si oameni pe acest pamant ! In ceea ce-i priveste pe credinciosi , in mare parte ai dreptate , majoritatea joaca teatru in speranta ca dumnezeu nu va intelege cum sunt ei in realitate . Stabileste tu conditiile , eu iti stau la dispozitie . Mi-e deja dor de tine , desi nici macar nu te-am vazut . Incearca sa faci un pas .......spre cunoastere .
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 12:57
De la: The_Mummy, la data 2011-04-05 01:41:39De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 17:24:11De la: daniela_iasi, la data 2011-04-04 16:37:45barbati cinstiti si curati la suflet,,foarte rari...Pt ca degeaba zice un barbat ca este crestin,,,daca nu este cinstit si faptele lui demostreaza altceva....Asa toti mincinosii pot zice ca ei sunt sinceri dar ei pot minti de ingheata apele....Ca sa cunosti un om,trebuie sa te uiti la faptele lui si la gandirea lui,,,nu la ce vorbeste el,,,ca zice ca el ar fii....Barbatii sunt vicleni...De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-04 16:28:56o sa ii fiu recunoscatoare toata viata lui Dumnezeu.Ca m-a ajutat sa nu casatoresc cu vreun asa zis crestin...Mai mult crestinii se conduc dupa formalism,,cati crestini cu suflet bun si cinstiti sunt,,,nu stiu...dar le teorie toti sunt buni,,,dar practica ii cam omoara pe toti pt ca sunt comozi.......Decat dupa faptul sa un crestin trebuie sa fie un om cinstit si sa ajute neconditionat,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie luat de fraier....A fii bun inseamna,sa inveti de bine oamenii care te invata de rau...Sa te rogi la Dumnezeu pt ei ca sa ii ajute sa le lumineze mintea si sa ii intoarca la bunatate...Nu trebuie sa urasti pe nimeni,,,dar ca sa ii certi cred ca este o calitate sa le mai dai cate un peste nas.... pfffiii, mi l-ai readus in memorie pe un alt fost user de pe aici, pe forum : Azazel ! pe unde o mai fi fiind ? s-o fi transformat in mumie ?
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:12
nu ma intereseaza sa te cunosc..Pt ca nu ma intereseaza sa ma casatoresc...si apoi tu nu imi inspiri incredere...miroase a varza bahlita....Eu ma simt bine si singura....Sunt o persoana solitara,,,imi place sa vorbesc cu oamenii dar prefer sa am linistea mea...Apoi sincer nu m-as incirca cu unul ca tine...Si apoi nici nu am de gand sa ma schimb....Barbatii vor sa schimbe femeile,,le-AU SCHIMBAT,le-au facut ca ei si apoi toti ei le judeca...ce ti-s oamenii astia,,,barbatii tot ei iti strica caracterul,tot ei apoi te judeca ca esti rau si faci si dregi...Daca nu ai o parere individuala si sa te tii tare,,,esti un om mort si chinuit,,mort sufleteste ma refer
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:17
barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:31
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi stai linistita, ca avind aceasta atitudine , trebuie sa fie nebun un barbat sa doreasca a imparti cu tine idei,vise, viata ! tu inca nu stii ca esti FEMEIE....nu te cunosti pe tine si nu-ti intelegi menirea in viata asta ! iti refuzi ceea ce esti ! .....si, numai fi atit de mindra de tine, ca n-ai de ce ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 23:43
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:12:49nu ma intereseaza sa te cunosc..Pt ca nu ma intereseaza sa ma casatoresc...si apoi tu nu imi inspiri incredere...miroase a varza bahlita....Eu ma simt bine si singura....Sunt o persoana solitara,,,imi place sa vorbesc cu oamenii dar prefer sa am linistea mea...Apoi sincer nu m-as incirca cu unul ca tine...Si apoi nici nu am de gand sa ma schimb....Barbatii vor sa schimbe femeile,,le-AU SCHIMBAT,le-au facut ca ei si apoi toti ei le judeca...ce ti-s oamenii astia,,,barbatii tot ei iti strica caracterul,tot ei apoi te judeca ca esti rau si faci si dregi...Daca nu ai o parere individuala si sa te tii tare,,,esti un om mort si chinuit,,mort sufleteste ma refer Nici eu nu am de gand sa ma casatoresc ,asa ca aici deja ne potrivim . Eu voiam o relatie frumoasa , nu vreau sa te schimb , poti sa ramai asa cum esti . Uite de exemplu iesim maine la plimbare ,impreuna , fara sa ne intalnim . Asa o sa ne obisnuim unul cu altul . Tu te plimbi in cartierul tau iar eu ma plimb prin cartierul meu . Dupa aceea ,in functie de cum ne simtim ,trecem la nivelul urmator.
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 00:42
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi Asa fata ! Nu te lasa sedusa si abandonata !
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 15:45
De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 15:52
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi Se "simte" ca ai avut un tata "model"
|
elena_cj 27 mesaje Membru din: 16/09/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 15:59
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 23:25:21m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilor deci.....parerea ta este ca toata lumea este rea sau profitoare...hahaha...doar tu esti cea buna si perfecta, in acest caz ma intreb ce cauti printre noi,sau esti de-adevaratelea un inger...hahaha...si....imi pare rau ca ai avut parte doar de experiente urate cu barbatii,crede-ma draga mea ca sunt fff multi barbati extraordinari,sau,SAU ....o fi vina ta, asta nu te-ai intrebat niciodata?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 16:08
De la: elena_cj, la data 2011-04-06 15:59:05De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-03 23:25:21m-am lamurit cu barbatii si cu oamenii in general..Oamenii se comporta frumos doar cand au nevoie de ceva...daca oamenii simt ca esti cumsecade si nu pot profita de pe urma ta,se comporta urat...Eu m-am convins ce le poate pielea la oamenii...La teorie sunt toti buni,,,dar la practica sunt zero pt ca sunt comozi....asa ca decizia mea este ca nu vreau sa ma casatoresc niciodata,,poate intr-o alta viata,,,cand oamenii o sa devina mai normali la gamdire..Pt ca,,,in ziua de azi este jale cu practica oamenilor mai are pana cand "o sa devina mai normali la gamdire"...
|
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 18:05
De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-06 15:45:32De la: gabigabi, la data 2011-04-05 18:31:03Pai sigur ca imi inteleg menirea in viata...Nu suport minciuna si nedreptatea....Si nu o sa o accept niciodata...Apoi cine ar vrea sa isi imparta visele cu un barbat...Barbatii sunt niste jigodii,,,egoisti si nesimtiti...Nu zic mai sunt si barbati sensibili deosebiti,,,dar putini....Ca restul sunt niste maimute cracanate si paroase.....Care umbla sa seduca femeile apoi sa le faca servitoarele lor....De la: ingerasulluptator, la data 2011-04-05 18:17:08barbatii sunt cei mai rai,,,,ei vor sa schimbe femeile,,,sa le faca rele ca si ei si egoiste...apoi tot ei le judeca ca sunt rele si fac si dreg...ce ti-s oamenii astia distrugatori negativi tot ei umbla sa te strice,le place sa fie stricati,apoi tot ei te judeca ca faci si dregi....ii multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ajung si eu in halul asta,,,cum sunt oamenii in ziua de azi citi ani ai tu, mai fetita !? m-am uitat la avatarul tau ,dar nu spui nimic si incep sa cred ca esti un blufff ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Abia astept sa te cunosc , sa-ti demonstrez ca mai sunt si altfel de barbati !
e prea tentanta oferta
Eu voiam o relatie frumoasa , nu vreau sa te schimb , poti sa ramai asa cum esti .
Uite de exemplu iesim maine la plimbare ,impreuna , fara sa ne intalnim .
Asa o sa ne obisnuim unul cu altul . Tu te plimbi in cartierul tau iar eu ma plimb prin cartierul meu . Dupa aceea ,in functie de cum ne simtim ,trecem la nivelul urmator.