Info
x
Fiecare tara,trebuie sa se organizeze ,in functie de conditiile,resursele,pozitia geografica,clima si nu dupa deciziile strainilor !
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 17:39
buuun ! si cum contracarezi ? care-i solutia ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adela1zone5 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 21:55
PROBLEMA Romaniei e TOTALA! Din TOATE punctele de vedere. E SUBDEZVOLTAREA GENERALA. Nimeni nu vrea sa faca ceva bun ca se "injoseste" iar putinele exceptii sunt bataie de joc. TINERETUL ramane la ce-a auzit in jur din primele clipe si traieste ca atare mai departe. DUMNEZEU le rezolva pe toate dar si daca nu e asa nu-l acuza nimemi in schimb GUVERNUL e vinovat de toate cele. Romanii copiaza orice, de oriunde si porcariile sunt mai usor de copiat ca in lucruri importante trebuie sa te implici total. Sunt multe locuri in Romania, in orase mari unde oamenii folosesc apa murdara, anormala si nu zic nimic. Nu vede nimeni ca toata PANIFICATIA din Romania e nenorocire dar toti o utilizeaza si daca se imbolnavesc il roaga pe Dzeu sa-i insanatoseasca. Painea si toata patiseria nu e coapta cum trebuie. Poate sa-si deschida cuptor sau patiserie orice taranca murdara si nescolita cand inainte se faceau cursuri de panificatie si educatie sanitara. Am intalnit tineri care gandesc la fel ca-n feudalism. Exemplu: o liceeanca spunea ca are probleme ginecologice si ca vrea sa dea admitere la medicina dar pentru problemele ei nu suporta sa se duca la control nici la ginecologi f. buni; si daca o sa intre la facultate n-o sa-si schimbe mintea ca s-ar supara stramoasele. Lucruri intoarse pe dos adevarat. Eu cred ca TEO nu avea nevoie sa se duca la VIENA ca era bine acolo dar daca tot isi permite, ca doar castiga mai mult ca doctorii , ca stie sa rada.
|
9am207786 153 mesaje Membru din: 1/07/2010 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 12:39
Adela, ceea ce noi toti avem nevoie este: DISCERNAMANTUL
Discernamantul se dobandeste prin ECHILIBRU si EDUCATIE - in general cunoscute generic ca BUN SIMT. Daca amestecam lucrurile, apare totul foarte complex, chiar confuz - si nu mai stie nimeni de unde sa "apuce" problema. Intr-o invalmasala generalizata e greu sa dai de cap lucrurilor si sa gasesti solutii care sa aduca si rezultatele scontate. Confuzia si invalmasala in care traim nu sunt intamplatoare - ele sunt induse, special ca lucrurile sa nu isi mai gaseasca mersul firesc in viata de zi cu zi a romanilor. Credeti ca este intamplator, ca dupa evenimentele din 1989 (a se citi marea tradare nationala) - in care pricipalul scop a fost indepartarea lui Nicolae Ceausescu de la conducerea de partid si de stat - respectiv imediat dupa aceea, ocuparea pozitiilor cheie ale statului ROMAN de catre tradatorii vanduti strainilor --- a inceput acea degringolada? Adica pulverizarea totala a autoritatii statului ROMAN. Nu e deloc intamplator. Sa ne amintim ca insusi ministrul de interne, in 1990 ne spunea la televizor ca Politia este timorata. Dupa aia ni s-a tot spus ca ROMANIA nu are legi pentru noua orandurire DEMOCRATICA si ca trebuie aduse legi adecvate noii situatii. S-a schimbat Constitutia ROMANIEI, dar si dupa aceea ne-au tot spus cei cocotati in jilturi inalte in aceasta tara ca, NU AVEM LEGI impotriva diverselor fenomene care aparusera si pe care presa si populatia incepeau treptate sa la afle. ESTE VORBA INSA DESPRE ALTCEVA. CEI CARE AU OCUPAT POZITIILE CHEIE ALE STATULUI ROMANIA DUPA 1989 AU AVUT O SINGURA MISIUNE. FURTUL SI DISTRUGEREA ACESTEI TARI. CUM SE POATE SPUNE CA NU AVEAU LEGI SI CA INSTITUTIILE ERAU TIMORATE? PAI LEGI MAI CLARE SI MAI DRASTICE DECAT PE CELE DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU PRIVIND PROTEJAREA AVUTULUI PUBLIC SI A PROPRIETATII DE STAT NU A AVUT ROMANIA NICI CAND. PROBLEMA ERA ALTA. TOATA ECONOMIA NATIONALA DIN ROMANIA ERA A ROMANIEI, ADICA ERA "ECONOMIA NATIONALA A ROMANIEI" --- SI ERA GREU SA FIE FURATA SAU PRIVATIZATA. IN CAZUL PRIVATIZARII, TREBUIAU GATITI INVESTITORI CU BANI GREI, CARE SA POATA SA PLATEASCA BUNURILE SAU INTREPRINDERILE PE CARE AR FI DORIT SA LE ACHIZITIONEZE. DAR SCENARIUL ERA ALTUL. TREBUIAU PRIVATIZATE PE NIMIC CELE INTERESANTE SI STRATEGICE, CARE ASIGURAU VENITURI MARI, RECUPERAREA RAPIDA A INVESTITIEI SI MONOPOL COMERCIAL PE PIATA INTERNA SI EXTERNA. SI ASA AM TRAIT NOI IDEEA CU "N-AVEM LEGISLATIE", "AUTORITATILE SUNT TIMORATE" SI BAZMELE DE GENUL ASTA, COMBINATE CU "OCCIDENTUL NE AJUTA", "LA NOI NU-I DEMOCRATIE", "TREBUIE SA NE MODERNIZAM, SA FIM TRANSPARENTI" ETC SI UITE ASA NE-AM DAT USOR USOR CHILORTII JOS SI ACUMA NE MIRAM CA AM RAMAS IN FUNDUL GOL SI CA A INCEPUT SA NE INGHETZE. Nu-i nici un miracol. Totul a fost atent calculat si pus la punct, incepand cu anii '80, pentru debarcarea lui Ceausescu si transarea Romaniei, precum vitele in targ. Sa nu uitam anul 1987 cand la Brasov a avut loc repetitia generala a "Revolutiei din 1989" cand a fost testat sistemul, sa vada cum trebuie sa mearga treaba si ce ar trebui evitat, ca experimentul respectiv, adica tradarea de tara sa nu dea gres. In nici o tara din lume, unde treburile merg bine, LINIILE STRATEGICE ALE TARII - care aduce aceste rezultate - nu le traseaza omul de rand sau poporul. Astea sunt stabilite si puse in aplicare de oamenii din fruntea tarii prin intermediul institutiilor care asigura functionarea organismelor legislative si executive din tara respectiva - indiferent de modul de organizare sau denumirea acestora. In ROMANIA insa aceste institutii si scaunele respective de la varful puterii au fost preluate de catre straini - dusmani ai acestei tari - si care au plasat pe scaunele respective slugi ascultatoare - TRADATORI DE NEAM SI TARA - care isi fac treaba, conform ordinelor primite de la adevaratii stapani ai ROMANIEI, care aplica planurile lor pe pamanturile noastre. Cel mai usor e sa intrebi: "Bun si ce-i de facut?" Inainte sa te intrebi ce-i de facut, trebuie sa te intrebi altceva: SUNTEM NOI CONSTIENTI - LA NIVEL DE POPOR DE STAREA IN CARE ESTE TARA AZI? AM INDENTIFICAT RAUL? AVEM UN DISCERNAMANT SANATOS, PE CARE SA NE PUTEM BAZA IN CONTINUARE? PANA NU SUNTEM IN STARE SA INDETIFICAM SINGURI SI CU CLARITATE STAREA TARII SI CAUZELE RAULUI - PANA ATUNCI INCA NU TREBUIE SA NE INTREBAM "Bun, si ce-i de facut?" Fiindca pana atunci nu avem nici noi o alta stare - decat cea a unor babe vaicarete - care in afara sa cleveteasca nu sunt in stare de nimic. TREBUIE SA NE TREZIM SI SA INTELEGEM: PANA CE NU VOM AVEA DEMNITATE INDIVIDUALA, VA FI GREU SA AVEM DEMNITATE LA NIVEL DE POPOR. NU SA DAM REPEDE FUGA SA LUAM CE NU NI SE CUVINE. stiti bine la ce ma refer - sa traim pe un picior, mai care decat e al nostru - sa dam fuga la credite, momiti de reclamele de la tembelizor -- sa dam repede fuga sa adoptam tot ce primim "la pachet" din diverse locuri ale lumii --- si le primim fara nici un DISCERNAMANT. Abia mai apoi aflam ca nici acolo in strainatate de unde noi primim toate astea - nici acolo ele nu sunt din radacina si din fibra poporului respectiv - ci sunt tot niste facaturi pe care cineva a vrut sa le promoveze si acolo. Prima data asadar avem nevoie de sinceritate cu propria persoana, de luciditate si de DISCERNAMANT. Dupa aia sa ne cunoastem cine suntem, noi ca popor, care ne este LIMBA, TRADITIILE, ISTORIA ADEVARATA A NEAMULUI si CREDINTA STRAMOSEASCA. Venetici au tot venit peste noi de-a lungul veacurilor - de asta nu am dus niciodata lipsa. Dar un Stefan cel Mare, un Mihai Viteazu au putut sa se bazeze pe popor, asa cum Ceausescu nu s-a putut baza pe noi toti in 1989 - desi traiam in frig si in intuneric, ca TARA sa-si plateasca datoriile la BANCI STRAINE. Ar trebui sa intelegem asta macar acum cand BANCILE STRAINE iar ne-au prins datori, cu ajutorul unor tradatori care ajuta strainii sa conduca ROMANIA. |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 15:04
bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna
pe tine, pe mine, pe noi ,fara a se intimpla ceva cu adevarat bun ptr. tzara ? multumesc, Nu ! mi-am "luat portia de Libertate " in dec. ' 89 si am invatat lectia ! P.S. hai sa nu mai dam vina pe conspiratia mondiala impotriva romanicii, ca nu suntem noi buricul pamintului...." Boierii " nostri rosii cu rapacitatea si ticalosia lor au fost perfecti in lucrarea lor !
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 16:42
De la: gabigabi, la data 2011-01-12 15:04:33bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna poate sa vina si americanii sa conduca in romania, tot la fel de greu o ducem, legislatia este in defavoarea poporului, nici daca era data de infractori nu-i proteja asa de bine si pana cand nu se face ceva cu justitia, sa nu mai poata fi mici dumnezei, sa dicteze ca pe feuda lor, pana atunci nimic nu se va schimba in bine... pana cand nu avem curajul sa recunoastem si meritele comunismului si ne imbatam doar cu apa rece (libertate , democratie, dar murim de foame, fara medicamente, fara caldura, fara nimic...), pana cand nu vom lua atitudine si nu-i mai lasam sa-si bata joc de noi (chiar si cu aceste despagubiri acordate victimelor comunismului-adica capitalistilor care au luptat si vor lupta mereu pentru averile lor, facute la fel cum se fac si acum, pe spinarea poporului), nu o vom duce bine niciodata... spre deosebire de altii, noi am avut de invatat si de la comunisti si de la capitalisti si putem sa ne facem o cale de mijloc, dar pentru asta trebuie iesit in strada, nu pentru a ni se mai arunca cate un oscior, nu cu lideri de sindicat care dupa 2-3 ani ajung in parlament, ci pentru a purcede la schimbarea legilor, a-i forta sa dea legi in favoarea poporului, adica in favoarea majoritatii, ca daca stam la tembelizor si ascultam toate dracoveniile unora sau altora, cu fel de fel de cazuri ipotetice , atunci niciodata o lege nu va fi buna... si ei oricum nu au interes... Raporteaza abuz de limbaj |
|
liviu_doru2008 87 mesaje Membru din: 17/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 17:07
Dragilor va invirtiti in jurul cozii f( inteligenta) , adica turele sunt mai multe sau mai putine ! Mesajul catre cozile de topor a fost UNUL =
DISTRUGETI , CALEA SA O GASITI LA FATA LOCULUI = FURT PRIVATIZARE LA MISTO LASATI LIBERI TIGANII , INCURAJATII DATI PAMINTUL INAPOI RETURNATI PARTILE SOCIALE ELIMINATI EXAMENELE DE ORICEFEL ABURITI SCOALA , SANATATEA DISTRUGETI SPORTUL DE MASE SI CEL DE PERFORMANTA ! altceva ? Raporteaza abuz de limbaj
CREDINTA SI CALITATE !!!
|
|
nynapuika 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 17:11
de ce nu iesti in strada pe bune stati si vociferati pe la garduri ca tatele in loc sa luati atitudine pe bune nu pe forum lasilorrrrr
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 18:53
De la: 9am243736, la data 2011-01-12 16:42:26De la: gabigabi, la data 2011-01-12 15:04:33bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna am o rugaminte la tine : spune-mi citi ani ai ! ca una e sa fii fost un adult care avea copii de crescut si numai tu stii ce chin era sa ai un lapte, un un ,o brinza, o fructa ,o bucatica de carne si alta-i perceptia ta daca TU erai copil si erai prea crud ca sa intelegi situatia ! s'apoi , mai spune-mi de aveai rude la tara sau nu, caci una era sa te duci acasa la parinti si sa vii cu una-alta si, altceva- cu totul altceva daca nu aveai de unde aduce ! mai spune-mi de ai fost muncitor sau maistru ,caci Comunismul se straduia din rasputeri sa demonstreze ca-i cea mai dreapta societate si muncitorimea avea salarii mai mari decit un ing., medic sau profesor , basca apartament la bloc pe moca + bilete de odihna si tratament , ceea ce ailalti nu prea pupau ! asa ca, depinde de foarte multe lucruri perceptia despre Comunism, in functie de locul si pozitia persoanei care analizeaza ! dar, incontestabil , COMUNISMUL ESTE ALTCEVA DECIT CAPITALISMUL ,din toate pctele de vedere ! P.S. ba, LEGI sunt , dar oamenii pusi sa le aplice NU MAI SUNT OAMENI - sunt corupti si nu poti sta cu pistolul la timpla lor sa aplice LEGEA ! SEFUL STATULUI TREBUIE SA FIE CEL CE DA TONUL IN APLICAREA LEGII , ori din moment ce el e primul ce'o-ncalca, s-a dus naibii orice idee de STAT DE DREPT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
VOIE_BUNA 12 mesaje Membru din: 19/12/2010 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 09:31
De la: gabigabi, la data 2011-01-12 18:53:40De la: 9am243736, la data 2011-01-12 16:42:26De la: gabigabi, la data 2011-01-12 15:04:33bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna Seful statului,nu stiecum sa eludeze legea si numeste in functii doar politrucii lui corupti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 10:45
De la: gabigabi, la data 2011-01-12 18:53:40De la: 9am243736, la data 2011-01-12 16:42:26De la: gabigabi, la data 2011-01-12 15:04:33bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna viseaza frumos in continuare si asteapta sa se aplice legile, fie vorba intre noi, in romania nimeni nu fura, totul este legal, incepand de la comert... in visul tau exista si vreun moment in care sistemul actual ar putea sa redea demnitatea umana? care legi ar putea face acest lucru? cea cu salariul minim pe economie de 700 lei? sau cea in care judecatorii sunt inamovibili? sau cea in care puscariasii au mai multe drepturi si conditii mai bune decat cei care muncesc? sau cele in care toti criminalii, proxenetii, violatorii sunt judecati in stare de libertate sau eliberati conditionat, sau cele privitoare la privatizarile frauduloase, sau... lista este foarte lunga... nu contest faptul ca a fost si o perioada grea in comunism, mai ales de cand s-a pus accentul pe achitarea datoriei externe, mai ales de cand dictatorul s-a inconjurat de o gasca de lingusitori, manipulatori, dar nu pot sa nu ma gandesc si la situatia romaniei de dupa si inainte de razboi, la cum arata, la cum traia majoritatea populatiei, la despagubirile de razboi platite, ... si la cum arata romania in '89... chiar am lucrat si la salarizare, nicaieri, absolut nicaieri nu erau salariile muncitorilor mai mari decat ale inginerilor, medicilor, etc... astea sunt povesti pentru adormit copii, ca si faptul ca tu ai dus-o atat de greu in bucuresti... ca trebuia sa stai la coada (cu toate ca mi-e greu sa cred ca nu aveai relatii) asta este alta treaba... iar faza cu stateai la tara, aveai rude, se aplica peste tot, se aplica si acum, nu vad care este problema, ... nu vorbesc din amintiri, am trait jumatate din viata in comunism, nu plang dupa el, mai ales cum s-a aplicat, dar putem invata din greseli, putem sa luam multe lucruri bune de la el, cei 20 ani de capitalism ne arata ca nu ne indreptam nicaieri, ca totul este o excrocherie la scara mondiala, ca puterea sta in mainile catorva oameni si firme care controleaza totul, inclusiv oamenii, prin fel de fel de programe de manipulare, chiar si alimentele pe care le consumam sunt tratate chimic special pentru a ne spala creierile... PS -toate neajunsurile din vremea comunismului se regasesc si acum, multe cu o mai mare amploare, dar la tv vedem numai ce vor unii, este la moda sloganul ca suntem plini de drepturi, putem face tot ce vrea, ne facem singuri viitorul,nimeni nu spune ca nu poti face nimic, ca astepti precum un catel sa mai primesti ceva de la stat sau de la patron, ...ca de fapt totul este o mare iluzie... - cand este mai bine , cand ai bani in buzunar si alergi un pic pentru a-ti cumpara ce trebuie sau cand nu trebuie sa alergi dar n-ai bani cu ce cumpara? |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 12:49
De la: gabigabi, la data 2011-01-12 15:04:33bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna Da-mi voie sa am o alta parere. Asa cum spuneam mai sus, trebuie sa avem CONSTIINTA si DISCERNAMANT la nivelul POPORULUI ROMAN - sa fim capabili ca POPOR IN UNITATE sa recunoastem RAUL, SURSA RAULUI si atunci putem trece la "Bun, si atunci ce-i de facut?" Faptul ca eu, tu, el constientaizam ce s-a intamplat in 1989 sau dupa aia, nu-i destul. Mai spunea cineva sa iesim in strada --- DOAR IESITUL IN STRADA CU SIGURANTA NU ADUCE NIMIC. Sa nu fim naivi. Cei care conduc ROMANIA azi, s-au pregatit pentru asta de 40 de ani. Prin anii '70 l-au crezut pe Ceausescu un fraier si i-au dat bani cu imprumut, asa cum a solicitat impuscatul, fiind convinsi ca nu va reusi sa faca mare scofata si ca ROMANIA va fi vesnic datoare si platitoare de dobanzi si rate - PE VECIE. Dar uite ca nu au reusit. Ceausescu a avut o ambitie foarte mare sa dezvolte tara si sa faca o tara independenta si suverana din ROMANIA. In anii '70 toata tara un santier - peste tot se construiau fabrici si uzine si chiar si planul de a plati datoriile, a fost dus la bun sfarsiti - si stim noi cel mai bine cu ce sacrificii si eforturi s-au platit datoriile. Iata ca planul initial de indatorare al ROMANIEI din anii '70 a dat gres si in 10 ani ROMANIA reusise sa aiba o industrie si o economie capabila sa returneze datoriile. Fiindca STAPANII pierdusera "pariul" din 1978 s-au concentrat foarte tare sa-l dea jos pe Ceausescu - si pana la urma planul asta le-a reusit, cu ajutorul TRADATORILOR DE TARA. ASA CA NU VOM PUTEA REUSI DOAR CU IESITUL IN STRADA SI DOAR CU "EU, TU, EL". ESTE NEVOIE SA NE RECAPATAM VITALITATEA CA POPOR. Dupa aia se pot face multe. Sa nu uitam totusi ca toate legile in vigoare si legislatia in general este conceputa ca sa asigure functionarea sistemului - sistem menit sa subjuge poporul si sa dirijeze tara la comanda STAPANILOR. Dar se poate rezolva problema asta. Iesitul in strada e doar o mica componenta si trebuie pusa in aplicare, in momentul in care va fi necesar. Pana atunci, trebuie demontat SISTEMUL - fiindca sistemul POLITIC pe care il cunoastem astazi, e sursa raului. Sa faca cineva un PARTID POLITIC "BUN" va fi intotdeauna sortit esecului. Intr-un sistem pervertit nu vom ajunge niciodata la liman. De cand au aparut partidele politice in Romania (Conservator si Liberal) fiind minim doua - au actionat pe principiul dihoniei si al polarizarii societatii Romanesti - lucru care trebuie evitat, daca dorim o constructie pozitiva. Poate de asta, in timpul partidului unic PCR, ROMANIA a avut parte de ceva mai multe realizari si mai multa stabilitate politica, sociala si culturala, decat in alte epoci. Dar ideea de conducere, bazata pe partidele politice constituie nu "UN RAU NECESAR", ci "RAUL SUPREM" ASTA TREBUIE ELIMINAT, SI AVEM SI PARGHIILE NECESARE: LA URMATOARELE ALEGERI, AVEM 2 OPTIUNI: 1. NU MERGE NIMENI LA VOT 2. MERGEM CU TOTII SI ANULAM TOATE VOTURILE CAND SPUN "NU MERGEM" SAU "ANULAM" nu ma refer la "eu, tu el" ci la poporul ROMAN. Asta inseamna: tot romanul nu mai este interesat de politica, partide politice, asociatii civice, ONG-uri etc --- toate formele de organizare care fac parte din actualul angrenaj de conducere si manipulare al TARII. Concret: NE TREZIM LA CONSTIINTA DE POPOR SI NE RETRAGEM CU TOTII DIN TOATE ACESTE ORGANIZATII. Daca suntem in stare sa facem asta si ROMANII sa se trezeasca la CONSTIINTA, la DISCERNAMANT si la DEMNITATE - inseamna ca partidele actuale sa ramana cu cateva sute de membrii - adica tradatorii si lacomii acestei tari. Dupa aia sistemul politic se dizolva de la sine si va fi atunci un moment cand va fi necesar sa iesim cu totii in strada. Cum ne vom conduce ca popor? In mod traditional, asa cum faceau DACII - noi fiind cel mai vechi popor din EUROPA. De ce trebuie si de ce a trebuit sa importam tot felul de modele si de sisteme de conducere a tarii - aduse de prin Franta, de prin Germania, de prin Anglia pe la anii 1800 si 1900??? De dragul "modernizarii" --- sa fie si la noi "ca la altii" - vedem azi in ce hal am ajuns si cum este jefuita tara De ce a fost incomod Eminescu? Tocmai fiindca a facut propuneri concrete in modul in care s-ar putea si conduce TARA si mai mult decat atat - a scos la lumina si a aratat tuturor cum este condusa tara, ce reprezinta raul suprem pentru tara si cine sunt tradatorii si vanzatorii acestei tari. Cine este curios, poate sa caute pe google: scribd Eminescu interzis |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 13:09
Completare:
Toate cele de mai sus impreuna cu recapatarea credintei stramosesti: SUNTEM CRESTINI ORTODOCSI --- si este absolut necesar sa ne intoarcem la valorile autentice ale neamului ROMANESC. Nu cum scriu si spun toti neavenitii si toti veneticii, ca "religia e o mare forma de manipulare" - in schimb trebuie sa inghitim pe nemestecate toate dogmele si curentele politice si comerciale (reclamele) venite de peste mari si tari. Va indemn la CONSTIINTA, la SINCERITATE si la credinta adevarata - traita si simtita! Cand omul are credinta si smerenie - nu mai poate fi amagit asa de usor si sa cada prada pervertirilor care vin de peste tot, in special din afara si care vor sa ne faca robi. Nu va indemn spre nici un SISTEM. Sa cautati acei preoti adevarati indrumatori in credinta adevarata si care sunt totodata si luminatori ai neamului ROMANESC. Si nu numai preoti - sa nu fiu inteles gresit. Cautati toti romanii adevarati, pe cei care sunt exemple si modele ale acestui neam ROMANESC si urmati-le exemplul, sfaturile si indemnurile. Sanatate si numai bine! |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 17:48
multumesc ! ....citesc si-mi vine sa pling ....romani adevarati ? sa ne unim ? constiinta de sine, de neam si tara ? sunt pervertite intr-o proportie inspaimintatoare ! SA DEA DUMNEZEU SA FIE ASA CUM ZICI TU !
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 18:10
De la: 9am243736, la data 2011-01-13 10:45:17De la: gabigabi, la data 2011-01-12 18:53:40De la: 9am243736, la data 2011-01-12 16:42:26De la: gabigabi, la data 2011-01-12 15:04:33bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna deci, nu-mi spui citi ani ai , ma lasi sa banuiesc eu c-ai avea in jur de 40 ani ...buuuun ! deci am in plus fata de tine, vreo 20 ani de amaraciune ! ei, pe chestia asta, da-mi voie sa-ti spun ca A FOST O PORCARIE ACEL "COMUNISM" si l-am pus in ghilimele ptr. ca NU SE DEOSEBESTE PREA MULT DE CE TRAIM ACUM ! si atunci si acum POLITICUL iti hotaraste viata ! si atunci si acum un OM are piinea si cutitul in mina si taie cum vor muschii lui....adica, e un REGIM DISCRETIONAR ! si atunci si acum , e o gasca conducatoare , niste intermediari ce-si trag s ei ceva osinza si un" bobor" beat , ametit de vorbe, de incultura si mizerie umana ! P.S. dar tot nu inteleg ce vrei sa demonstrezi ? esti un pro-comunism, dar il adori pe Basescu in ideea MIINII DE FIER conducatoare ca surogat la un comunism " autentic " ? P.S. muncitorii cu cat. 7 de salrizare aveau 4.500 lei, in timp ce un medic avea dupa 10 ani de facultate si inca 10 de munca in jur de 3.500- 800 ! |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 23:32
De la: gabigabi, la data 2011-01-13 17:48:49multumesc ! ....citesc si-mi vine sa pling ....romani adevarati ? sa ne unim ? constiinta de sine, de neam si tara ? sunt pervertite intr-o proportie inspaimintatoare ! SA DEA DUMNEZEU SA FIE ASA CUM ZICI TU ! Eu am spus doar ce se poate face si cum. Daca suntem in stare sa facem asta, CA NATIE - asta e alt subiect, si tine numai de noi ASTA. In general trebuie sa vedem realitatea asa cum este ea. Acolo unde dusmanii tarii, strainii si tradatorii din interiorul granitelor sunt vinovati si genereaza RAUL tarii si al nostru - trebuie sa identificam clar asta. Dar la fel trebuie sa identificam care sunt problemele noastre - ale noastre, ale ROMANILOR. Nu trebuie sa ne facem ca nu vedem problemele noastre - cele care tin strict de noi. Nuuuu. Aici nu e cazul sa dam vina pe altii, pentru problemele si vina care ne apartine noua si pe care nu ne-o poate rezolva altcineva - chiar bineintentionat din afara. Trebuie sa invatam - daca cumva am uitat - sa ne rezolvam singuri problemele si sa ne corijam defectele si nepuntintele. Trebuie sa invingem boala care ne-a cuprins, atat cea din interior, cat si cea care a venit din exterior - iar tratamentul trebuie sa ni-l stabilim singuri si sa ni-l aplicam singuri. Fara menajamente si fara "mila". Asta daca vream sa mai fim aici ca tara si ca natie si peste 1000 de ani, sau pana cand ne va mai ingadui Dumnezeu pe acest pamant. Acum 1000, acum 500 si chiar acum 200 de ani, strabunii nostri stiau sa lupte si sa moara cu demnitate, daca de asta era nevoie! Acum ne-a coplesit comoditatea pe toti - si ni se "rupe" cum se spune acum, de orice se intampla in jurul nostru. Ce sa mai vorbim de TARA, de POPOR, de PATRIOTISM si de ce LASAM MAI DEPARTE GENERATIEI URMATOARE. Ar trebuie sa facem un bilant, la fiecare 100 de ani - incepand de acum 2000 de ani, sa vedem ce a primit fiecare generatie de pe teritoriul actual al ROMANIEI si ce a lasat generatiei urmatoare. Noi acum, daca facem socoteala, rezultatul da cu MINUS. Asta ar trebui sa ne dea de GANDIT. Si nu doar atat, ar fi cazul sa si FACEM ceva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 12:36
De la: 9am243736, la data 2011-01-13 10:45:17De la: gabigabi, la data 2011-01-12 18:53:40De la: 9am243736, la data 2011-01-12 16:42:26De la: gabigabi, la data 2011-01-12 15:04:33bun ! si, ce-i de facut ? eu stiu cine sunt ; stiu ce s-antimplat si de ce s-a intimplat ; si tu stii ; si barbatu-meu stie si toata familia mea si a ta ! citi sunt in total cei care stiu ? ce pot face ei in fata conducerii statului si a institutiilor a caror menire este tocmai aceea de a pazi sa NU se-ntimple ce s-a-ntimplat ? vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? sa puna Erau multi muncitori cu salarii mai mari decit inginerii, medicii. In constructii, metalurgie, minerit. Acolo unde se dorea stabilitate la muncitori buni. erau stimulati puternic. Ca si acum. Cine prinde o afacere buna, nu conteaza calificarea din acte. Treaba sa faca. Dar pe medie, erau mai mari salariile celor cu facultate. Dar doar cu vreo 10-20%, la aceeasi vechime, si loc de munca. Daca nu erau respectivii sefi. Iar sefii nu aveau indemnizatie, se stie. Parca numai directorii. Acei 10-20 % e halucinant ptr cei de acum. Insa imediat dupa revolutie, s-au marit brusc salariile celor ce aveau functii mari. Doar citiva intr-un colectiv. De cam 3 ori fata de urmatorii, care nu interesau si teoretic puteau pleca de la locul respectiv de munca. Aceasta polarizare extrema, a ,dus real la distrugerea colectivelor, si de fapt falimentul. Dar nu peste tot. In unele locuri e si acum aceasta polarizare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 12:37
E cit mine.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am244889 9 mesaje Membru din: 14/01/2011 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2011, ora 18:42
Buna ziua,citesc pe acest forum si nu pot crede ce citesc,toti va dati cu parerea dar zau ca nu stiti despre ce vorbiti,Romania e asa cum e numai datorita politicienilor din tara noasta nu e devina nimeni,vreu sa-mi spuneti ce mai avem autentic romanesc?, eu zic nimic copiem totul de la americani,acolo nu exista democratie,depinde cum vrei sa talmacesti democratia,despre credinta in romania nu sunt credinciosi sunt fatarnici in fata spun una si in spate alta,daca ar fi credinta nu sa-r injura ,nu sa-r omora,nu ar fura,nu ar minti,nu ar jigni, IUBIREA e foarte important daca te iubesti pe tine poti iubi si pe cei din jurul tau si atunci se poate vorbi de credinta ,ce e credinta?
sa ceri bani si sa deschizi magazine, sa construiesti biserici si lumea nu are ce manca? sau ca se calca in piciore la biserici , aici trebuie muncit mult la educatie ,civilizatie,respect sa stii sa asculti pe cei din jurul tau sa accepti criticile celorlalti sa comunici cu cei din societate, nu ce ba eu sunt smecher? eu stiu de toate nuuuuu omul cat traieste invata lucruri noi,moare si tot nu stie tot pentru ca stiinta avanseaza pe zi ce trece. Va multumesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2011, ora 14:20
DEGRINGOLADA o da toata lumea in Romania, toata natiunea. Si pe acest forum se vede ca toata lumea vrea sa critice si sa injure conducerea ca asa a-a invatat in societate si nici cand le pui in fata adevaruri majore nu pricep nimic si o tin la fel mai departe. De faptul ca patiseria e groaznic facuta , NU e de vina CONDUCEREA, ci oamenii. Si dupa aceea, nu se poate trata MULTITUDINEA de DIABETICI ai natiunii. Tocmai a spus la tv si reprezentantul diabeticilor ca oamenii sunt de vina ca mananca prost si nu vor sa manance cum trebuie, degeaba li se spune si vor medicamente si tratament care nu au efect daca ei traiesc prost. EDUCATIA - da!
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2011, ora 14:27
Cel mai CAPITAL lucru: nu se stie ca in strainatate exista ASISTENTA SOCIALA care se ocupa si de respectarea oamenilor DAR care ii si CONTROLEAZA pe oameni cum traiesc. Daca nu respecta reguli de curatenie, igiena, regim adecvat...etc, se platesc AMENZI MARI - si creste BUGETUL SANATATII. Spitalele sunt pline si de bolnavi de la animalele de casa cu care se IUBESC traind in conditii MIZERABILE. Numai daca ai conditii de igiena si esti educat trebuie sa ai voie sa ai animale de casa. Cele mai mari amenzi ar trebui date in Romania.
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2011, ora 18:25
De la: borfasul, la data 2010-12-05 21:39:46De la: MONDIAL_VOYAGE, la data 2010-11-24 21:20:05Romania,dupa 1989 a incaput pe mina unor oameni incapabili,care si in regimul comunist au fost trintori ,sabotori si profitori.Acum dupa 21 de ani,situatia este foarte complicata ,dar tot romanii vor salva Romanis ! Bravo mai ,in sfirșit un adevar spus de un PDLlist !
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
PROPAGANDISTUL 8 mesaje Membru din: 24/11/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Noiembrie 2011, ora 06:42
De la: MONDIAL_VOYAGE, la data 2010-11-24 21:20:05Romania,dupa 1989 a incaput pe mina unor oameni incapabili,care si in regimul comunist au fost trintori ,sabotori si profitori.Acum dupa 21 de ani,situatia este foarte complicata ,dar tot romanii vor salva Romanis ! Dar ca noi cei de la PDL nu a furat nimeni și mai furam !
In privința felației
Fetelor invatati sa faceti felatie
Studiile arata ca 50-80 % dintre femei practica felatia.
De ce i-ar placea unei femei sa suga penisul unui barbat? De ca ar vrea sa aiba penisul lui in gura? In primul rand trebuie sa ai un barbat cu atitudinea corecta relativ la sex si la nevoile tale. Unele femei se resemneaza la sex, altele il accepta, altele participa de bunavoie cand sunt excitate si altora le place, nelasand partenerul sa initieze. Din pacate multe dintre femeile care nu fac sex de placere il fac cu un amant prost. Majoritatii femeilor carora le place sexul le place si felatia. Aceasta nu este o substitutie a sexului ci un adaos. Unele dintre cele mai bune partide de sex sunt cele care includ felatia si cunnilingus-ul ca preludiu.
Secretarul general al PDL le-a sf�tuit pe femeile democrat-liberale din Bistri�a-N�s�ud s� le ia ca exemplu pe cele trei femei ministru din Cabinetul Boc.
|
|
|
|

pe tine, pe mine, pe noi ,fara a se intimpla ceva cu adevarat bun ptr. tzara ? multumesc, Nu ! mi-am "luat portia de Libertate " in dec. ' 89 si am invatat lectia !