Info
x
Fiecare tara,trebuie sa se organizeze ,in functie de conditiile,resursele,pozitia geografica,clima si nu dupa deciziile strainilor !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:21
De la: DOCTORUL, la data 2010-12-08 18:14:36De la: nastasemihail, la data 2010-12-08 15:26:21Eu nu sint de acord cu organizare in functie de resurse. Poate cele umane. Nu e. Toti ies cu autoturismele ptr 1-2 km. Deci...... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 17:09
De la: alegro_26, la data 2010-12-02 14:58:18"Noi PDL ul cu idiotii din Guvern SUB INDRUMAREA lui Basescu ,vom transforma romanii in sclavi ! " Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 17:18
De la: DOCTORUL, la data 2010-12-08 18:16:02De la: MARCA_PDL, la data 2010-12-07 20:33:28Noi mulgem cit areRomania seva,dupa noi potopul,avem rezervein bancilestraine ! Poate mai luam de un wiziki pe ea de la goldenslitz Raporteaza abuz de limbaj |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 22:38
De la: DOCTORUL, la data 2010-12-08 18:14:36De la: nastasemihail, la data 2010-12-08 15:26:21Eu nu sint de acord cu organizare in functie de resurse. Poate cele umane. Asa o fi,ca dumneavoastra stiti mai bine tovarase colonel in cadrul serviciului Securitatii Statului. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
9am208890 6 mesaje Membru din: 21/07/2010 |
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 13:15
Treaba e valabila si in cazul Rosiei montane Gold Corporation !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Decembrie 2010, ora 14:09
Asa este domnu Mihaitza dar'
Cine conduce?noi sau ei? Cine creeaza legi doar pentru ei,? Legi doar pentru noi? Lefuri speciale pentru structurile OPRESOARE, PENSII SPECIALE PENTRU ,STRUCTURILE OPRESOARE, LOCURI DEMUNCA pentru clientela politica Locuri de munca doar pentru supt banii care ar putea fi folositi pentru creearea de locuri demunca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 12:29
De la: alegro_26, la data 2010-12-02 14:58:18"Noi PDL ul cu idiotii din Guvern SUB INDRUMAREA lui Basescu ,vom transforma romanii in sclavi ! " Eu recunosc,am fost o haimana de UTCist,acum sun in slujba lui Base ,fost comunist-securist cu state grele ,care vrea sa ne razbunam pe romani,ca au facut REVOLUTIE IN 1989 si ne distrus viitorul
|
CAMELEONUL 4 mesaje Membru din: 19/12/2010 |
Postat pe: 19 Decembrie 2010, ora 21:36
De la: MONDIAL_VOYAGE, la data 2010-11-24 21:20:05Romania,dupa 1989 a incaput pe mina unor oameni incapabili,care si in regimul comunist au fost trintori ,sabotori si profitori.Acum dupa 21 de ani,situatia este foarte complicata ,dar tot romanii vor salva Romanis ! Asta numai romanii pot sa hotarasca,asupritorii incearca,daca poporul inghite momeala,noi maghiarii vrem autonomie .
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Decembrie 2010, ora 10:49
De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 00:50:24Asa ar trebuii,dar la noi gastile judetene impreuna cu supergasca merg la ciolaneala numi si numai pentru ei,neamuri,prieteni,spaguiala,vanzare de tara,recuperarea cheltuielilor electorale,daca se poate de zeci si sute de ori mai mult,ca dupa ei potopul.Nu conteaza pentru ei stampilatorii decat din 4 in 4 ani si din 5 in 5 ,dupa numarare s-a uitat de fapt acum nu conteaza nici voturile dupa cum s-a vazut clar de toata tara cum o tata a numarat din 5 in 5 si i-a iesit pasienta la vot sau alta proba la Paris s-a votat in 6 secunde.oare? cine crede? nici macar nepotul meu de 5 ani nu pote crede pentru ca l-am luat cu mine la vot si a vazut cat a durat votarea.Asa ca cele mai multe voturi au fost duble triplesi false. Dar ce credeai TEPARULE ca mai las prada din mina ? Am si eu familie ,amanta,prieteni,obligatii politice,ai fi vrut sa plec pe mare dupa Flota !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 09:59
CHIA NE CREDETO PROSTI????TARA E CONDUS DUPA PORUNCA, PLACEREA, INTERESUL STRANILOR DE MULT.BASESCU ESTE PORTAVOCE A STRAINILOR EL NU ARE IDEI, CONCEPTE, NICI DRAGOSTE FATA DE POPORUL SAU.ARE O SINGURA DORINTA SA FIE APLAUDAT, OMAGIAT, PLINBAT CU SPP, SERVICI SECRETE, SA PUNA SCAUNUL CINEVA SUB SEZUT CA CEUSECU, DAR ACELE ERA MAI UMAN, MAI PATRIOT SI NU INDATORA TARA PE 50 ANI CUM A FACUT BASESCU.
|
9am189696 38 mesaje Membru din: 16/06/2010 |
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 14:55
Viitor de aur .....tara are !!!www.youtube.com/watch?v=zjC4ner9Fes[/quote]
Adica, ce vrei sa spui ? Ca aurul a intrat deja in mana strainilor .....
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 14:58
De la: 9am187740, la data 2010-12-21 09:59:06CHIA NE CREDETO PROSTI????TARA E CONDUS DUPA PORUNCA, PLACEREA, INTERESUL STRANILOR DE MULT.BASESCU ESTE PORTAVOCE A STRAINILOR EL NU ARE IDEI, CONCEPTE, NICI DRAGOSTE FATA DE POPORUL SAU.ARE O SINGURA DORINTA SA FIE APLAUDAT, OMAGIAT, PLINBAT CU SPP, SERVICI SECRETE, SA PUNA SCAUNUL CINEVA SUB SEZUT CA CEUSECU, DAR ACELE ERA MAI UMAN, MAI PATRIOT SI NU INDATORA TARA PE 50 ANI CUM A FACUT BASESCU. Degeaba noi, ca scroafa e demult moarta in cotet e de vina, degeaba ii dati voi inainte cu Basescu, ca si altii au fost mari pretenari cu astia de care vorbesti matale.... Parca a tunat si i-a adunat .... unu' dupa altu', uite asa se pupau destul de des.... si tot noi, prostii
|
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 15:03
De la: CAMELEONUL, la data 2010-12-19 21:36:10De la: MONDIAL_VOYAGE, la data 2010-11-24 21:20:05Romania,dupa 1989 a incaput pe mina unor oameni incapabili,care si in regimul comunist au fost trintori ,sabotori si profitori.Acum dupa 21 de ani,situatia este foarte complicata ,dar tot romanii vor salva Romanis ! hehehehehehe razi tu razi, da' nu iee rasul tau de la la belle epoque ni se trage.... da' pot ca sa-ti adresez o intrebare directa? Stii Vacanta Mare? Aia, aia, cu glumele lor nesarate, aveau o vorba: "da' ungurita nu vor" ???
|
alegro_26 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 20:55
Merge si Gebeleizis!! sa sti ca Dumnezeu lucreaza pentru Romaniei, dar ce sa faci daca romanii se trezesc mai greu. Veste buna este ca doar unul in plus daca se mai trezeste, nu numai Romania este salvata ci intreaga Planeta!!
|
black_friday_bok 4 mesaje Membru din: 21/12/2010 |
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 01:03
De la: CAMELEONUL, la data 2010-12-19 21:36:10De la: MONDIAL_VOYAGE, la data 2010-11-24 21:20:05Romania,dupa 1989 a incaput pe mina unor oameni incapabili,care si in regimul comunist au fost trintori ,sabotori si profitori.Acum dupa 21 de ani,situatia este foarte complicata ,dar tot romanii vor salva Romanis ! Ceea ce se stia in cancelariile occidentale inca din luna septembrie a devenit ieri oficial: Franta si Germania, nucleul dur al UE, se opun aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen. Este pentru prima data cand se refuza aderarea la spatiul fara frontiere interne unor state deja membre. Acest lucru claseaza cele doua tari intr-o pozitie nefavorabila in cadrul Uniunii, devenind aproape la fel de nefrecventabile pentru investitori precum Irlanda si Grecia. Aderarea la spatiul Schengen nu este o decizie politica, ci una pur tehnica. Romania trebuia sa-si indeplineasca angajamentele de securizare a celor peste 1000 de km de frontiera externa a spatiului european. Toate comisiile de evaluare de la Bruxelles au constatat ca Romania si-a indeplinit sarcinile. Ultimul control a avut loc in 15 decembrie, iar rezultatul a fost favorabil. Scrisoarea ministrilor de interne din Franta si Germania vorbeste insa despre coruptie, crima organizata si o proasta functionare a Justitiei ca motive pentru respingerea candidaturii Romaniei, lucruri adevarate dar fara legatura cu criteriile Schengen. Dar intr-o Europa unde euro se clatina amenintator, unde cetatenii statelor membre sunt expulzati pe criterii entice, ce mai conteaza un act de discriminare la capatul continentului, impotriva celor mai sarace state membre? Dincolo de discriminarea si bunul plac al Parisului si Berlinului esecul regimului Basescu in singurul examen real de pana acum in materie de politica externa era previzibil. Astfel, in luna septembrie Bulgaria a facut cunoscut la Bruxelles pe canale diplomatice ca nu poate aloca bani din buget pentru securizarea frontierelor. Ca urmare toata frontiera de sud a Romaniei cu Bulgaria, fluviala si terestra a ramas nesecurizata. Din cauza celei mai slabe prestatii diplomatice din ultimii 20 de ani, cea a dlui Theodor Baconschi, MAE de la Bucuresti nu a reusit sa decupleze Romania de Bulgaria in ochii occidentalilor. Si asta in conditia in care Bucurestiul chiar si-a indeplinit angajamentele tehnice. Schimbarea ministrului de interne Vasile Blaga, cel care s-a ocupat inca din 2005 de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, cu numai cateva luni inainte de termenul final de aderare - 31 martie 2011 � a fost de natura sa lipseasca Romania de o voce puternica in JAI � Consiliul Ministrilor Europeni pentru Justitie si Afaceri Interne. Firma care a securizat frontierele Romaniei � EADS � este o companie in esenta franco-germana cu un lobby politic impresionant. Ea a primit in 2004 un contract mamut, fara licitatie, de la guvernul Nastase, mizandu-se in primul rand pe influenta sa politica la nivelul Parisului si Berlinului. Din nefericire Romania a achitat o jumatate de miliard de euro, dar nu a mai cerut EADS-ului exercitarea lobby-ului de care dispune. In sfarsit, conflictul cu presedintelui Sarkozy pe tema expulzarii tiganilor a oprit bruma de dialog dintre Bucuresti si Paris. Pentru cetateanul roman obisnuit amanarea aderarii la spatiul Schengen nu are o mare importanta. La nivel de stat insa, semnalul ar trebuii sa ingrijoreze fiindca Europa ne spune in clar: v-am admis din greseala in Uniunea Europeana, dar nu ne mai intereseaza ce faceti!
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 09:41
De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 01:20:15Uitasem subiectul .La noi in tara daca am avea conducatori adevarati Romani si patrioti,pe care sa-i doara de TARA sI POPOR SI SA FIE COMPETENTI,PREGATITI si destepti,nu ca unii care au scoala la FF sau platite ONLINE diplomele si ei neavand habar de nici unele. m-ai ca nu-mi vine a crede, toate astea s-au facut in comunism? pai si de ce l-ati schimbat , bre?nu era de ajuns numai conducatorul?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 09:53
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 09:41:44De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 01:20:15Uitasem subiectul .La noi in tara daca am avea conducatori adevarati Romani si patrioti,pe care sa-i doara de TARA sI POPOR SI SA FIE COMPETENTI,PREGATITI si destepti,nu ca unii care au scoala la FF sau platite ONLINE diplomele si ei neavand habar de nici unele. Si de ce erau alimentele de baza pe cartele, ca-n vreme de razboi ? De ce erau cozi la orice ? De ce se taia curentul ? Dar benzina de ce era pe cartela 20 l/ luna ? De ce nu erau autostrazi ? De ce nu s-au facut autostrazi atunci ? La ce ne foloseste Canalul ? Dar Casa Poporului ? De ce-o fi iesit lumea in strada in dec '89 daca ne era atat de bine ? Sau iti era bine numai tie si clicii tale de activisti, securisti, vanzatori la paine, aprozaristi, benzinari, celor care lucrau la abatoare, distribuiau butelii ... ospatari .... militieni ... ? Cam asa au inceput unii sa vorbeasca si despre Hitler ... ca a fost baiat bun, ca holocaustul n-a existat ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 10:02
De la: Silviu, la data 2010-12-22 09:53:04De la: 9am243736, la data 2010-12-22 09:41:44De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 01:20:15Uitasem subiectul .La noi in tara daca am avea conducatori adevarati Romani si patrioti,pe care sa-i doara de TARA sI POPOR SI SA FIE COMPETENTI,PREGATITI si destepti,nu ca unii care au scoala la FF sau platite ONLINE diplomele si ei neavand habar de nici unele. bune intrebari, mai ales primele cinci, la restul nu esti in masura sa le pui, daramite sa raspunzi... acum te intreb si eu pe tine, comunismul ca si sistem, spunea ceva de cartele,? spunea ceva de infometare?... sau tu vorbesti de oamenii care il aplicau?... poti sa-ti imaginezi macar o secunda cum ar fi aratat romania astazi daca aveam sistemul actual, daca tii cont de seceta din '46, daca tii cont de razboi, de distrugeri, de despagubiri platite, de orice... sau crezi ca le plateau "elitele" societatii? poti sa faci un efort si sa te gandesti ca parintii tai au fost ridicati de la coarnele plugului de catre comunisti, scoliti, etc... si asa ai ajuns si tu sa-ti dai cu parerea pe aici? tu poti spune o realizare a sistemului care ne macina sufletele de 20 de ani? |
|
Fosta membra 9am.ro 840 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 11:06
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 10:02:18De la: Silviu, la data 2010-12-22 09:53:04De la: 9am243736, la data 2010-12-22 09:41:44De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 01:20:15Uitasem subiectul .La noi in tara daca am avea conducatori adevarati Romani si patrioti,pe care sa-i doara de TARA sI POPOR SI SA FIE COMPETENTI,PREGATITI si destepti,nu ca unii care au scoala la FF sau platite ONLINE diplomele si ei neavand habar de nici unele. Da, regimul comunist te scolea, iti asigura un loc de munca si nu iti cerea sa muncesti cu adevarat.(2 cu sapa si 3 cu mapa). Dar cu ce sacrificii se traia intr-un astfel de sistem? Cate femei au murit datorita decretului antiavort dat de sistem? Cati detinuti politici? Puteai fi reclamat pt. o masina de scris nedeclarata. Nu erai primit la facultate daca un parinte de-al tau facuse detentie politica. Traiai in frig si cu frica. Totul era frumos pe hartie...
Think outside the box!
|
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 15:09
In 1989, spre deosebire de alte tari, Romania nu mai avea nici o datorie. Eram curati. Acuma, ne-am indatorat din cauza unor dobitoci. Datorie pe care multi o vom duce in spate. Politicienii nostrii nu au onoare, nu au demnitate, asemeni poporului condus. De ce nu ies romanii in strada ? De ce nu fac o revolutie ca in 1989 ? Ca le e frica sa nu isi piarda mercedesu si casa din pipera, desi ei abia au bani sa se tarasca. Cat timp nu se face o coalitie a romanilor, inseamna ca ne place. Ca daca 20 milioane ies si protesteaza si restul 3 milioane se duc sa parasca ca aia 20 protesteaza, atunci suntem un popor de sobolani. Hai la lupta, hai la revolutie, daca stam sa frecam duda comentand pe net si vaicarindu-ne ca babele, nu rezolvam nimic . Hai aveti curaj, sau va place cum traiti ? Romanul asa este, tace si inghite chiar daca nu ii place.
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 15:25
De la: _xyz, la data 2010-12-22 11:06:53De la: 9am243736, la data 2010-12-22 10:02:18De la: Silviu, la data 2010-12-22 09:53:04De la: 9am243736, la data 2010-12-22 09:41:44De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 01:20:15Uitasem subiectul .La noi in tara daca am avea conducatori adevarati Romani si patrioti,pe care sa-i doara de TARA sI POPOR SI SA FIE COMPETENTI,PREGATITI si destepti,nu ca unii care au scoala la FF sau platite ONLINE diplomele si ei neavand habar de nici unele. nu iti cerea sa muncesti? crezi ca fata omaniei s-a schimbat printr-o minune? nu a spus nimeni ca era perfect, dar acum este mai bine?acum a ramas unul cu sapa si 4 cu mapa... cat priveste detinutii politici, nu mai fi asa de sigura, ba din contra, s-au platit multe polite, multi dintre liderii comunisti facand inchisoare pana a ajunge la putere...vorbim despre un sistem si nu despre oamenii care l-au aplicat... acum avem si avantajul ca le cunoastem pe amandoua si putem alege ce e bun de la fiecare... trebuie facut un efort sa vezi si partea buna a lucrurilor... sau daca nu spune-mi tu un lucru bun facut in ultimii 20 de ani in romania ...(in afara de milionarii in euro si exploatatorii care exploateaza oamenii si munca unui popor)... |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 15:47
De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 00:50:24Asa ar trebuii,dar la noi gastile judetene impreuna cu supergasca merg la ciolaneala numi si numai pentru ei,neamuri,prieteni,spaguiala,vanzare de tara,recuperarea cheltuielilor electorale,daca se poate de zeci si sute de ori mai mult,ca dupa ei potopul.Nu conteaza pentru ei stampilatorii decat din 4 in 4 ani si din 5 in 5 ,dupa numarare s-a uitat de fapt acum nu conteaza nici voturile dupa cum s-a vazut clar de toata tara cum o tata a numarat din 5 in 5 si i-a iesit pasienta la vot sau alta proba la Paris s-a votat in 6 secunde.oare? cine crede? nici macar nepotul meu de 5 ani nu pote crede pentru ca l-am luat cu mine la vot si a vazut cat a durat votarea.Asa ca cele mai multe voturi au fost duble triplesi false. ![]() Ai perfecta dreptate, teparule in ce ai zis in mesajul asta. Daaaar ....... trist dar induiosator, astia nu au nevoie NICI de stampilatori - au gasit ei metoda sa-si aranjeze ploile ca in state.... e ca la alba-neagra - iese cine are iuteala de mana si sclipirea in ochi asa ca nu le pasa daca altii au decis reducerea stampilatorilor Ca sa fiu mai explicit, iata-i pe aplaudaci, adica ai de sus, si pe noi, ai de jos: Ar fi muulte de spus, dar "nu suporta hartia" .... adica sunt cu ochii pe noi .... Pa ! |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 15:56
Ah, teparule, inca ceva: apropo de cei cu facultatea la FF de pe timpuri, a fost odata un caz la Republica - unu' care facuse facultatea (ASE) la FF si care dupa terminare, a venit cu diploma, pe care scria negru pe alb
- facultate curs de zi cu cererea sa fie reincadrat pe o functie corespunzatoare cu pregatirea mde, ca asa era pe atunci, acu' patronu' iti zice nu-ti convine, du-te si-ti cauta conform pregatirii A fost un adevarat caz - in condica de prezenta figura prezent, sefii jurau ca a fost prezent si a lucrat ce i s-a dat, la facultate figura prezent - prinde orbu' scoate-i ochii......, A durat confuzia o vreme, dupa ce au discutat sefii si au discutat, a trebuit sa inchida ochii si sa-l reincadreze, desi era de fapt o ilegalitate. Acu'.... o fi intervenit el ? Ziua buna va doresc !
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 05:56
De la: borfasul, la data 2010-12-05 21:39:46De la: MONDIAL_VOYAGE, la data 2010-11-24 21:20:05Romania,dupa 1989 a incaput pe mina unor oameni incapabili,care si in regimul comunist au fost trintori ,sabotori si profitori.Acum dupa 21 de ani,situatia este foarte complicata ,dar tot romanii vor salva Romanis ! Nu credeam ca mai exista si oameni sinceri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Copilasa 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Decembrie 2010, ora 12:05
Si mai ales sa lasàm ILUZIILE, MITURILE si IDEILE FALSE despre stràinàtate...Dac tràiesti �n Occident �ti dai seama ce mare GOGORITA este cestia asat cu democratia, cu cinstea etc.
Dezastrul rom�nilor se trage din aceea cà nu se stimeazà pe ei si tara lor!!!. Nici o tara �n lume nu se criticà pe sine si nu se umileste cum face Rom�nia. Tara noastra nu este cu nimic mai prejos dec�t celelalte. Sa muncim, sa ne stimàm, sa credem �n viitorul nostru si al tarii, ne alegem bine conducàtori (�n toate domeniilei). Iata unele din conditiile de evolutie a tarii. Si mai ales sa ne RESPECTAM pe noi ca rom�ni si tara �n care traim. Nu poti realiza ceva frumos daca nu crezi �n lucrul acela. Cum vreti sa avem o tara minunatà, daca nu credem nici �n noi, nici �n ea ?!!! �n rest, lasati-i pe straini acolo unde sunt, adicà �n tara lor. Fiecare sa-si vada de treaba, caci fiecare are bube �n cap. Nimeni sà nu ne mai dea sfaturi de bunà purtare, càci nu are de ce, au acesti stràini at�ta putregai, �nc�t sa-si curete �nt�i gunoiul din fata portii, apoi à dea sfaturi rom�nilor. C�nd noi ne vom respecta atunci lucrurile vor merge mai bine, nimeni nu va mai �ndràzni sa-si mai batà joc de Rom�nia !! La multi ani cu demnitate si dorinta de a �mbunàtàti lucrurile la noi �n tara ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ileanastan 86 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 14:31
Nu trebuie sa fim xenofobi, deoarece vom trai taaare curand intr-un Stat Global democratic si ne vom numi cetateni ai planetei.
Raporteaza abuz de limbaj
Ileana Adriana Stan
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 14:33
De la: ileanastan, la data 2010-12-25 14:31:30Nu trebuie sa fim xenofobi, deoarece vom trai taaare curand intr-un Stat Global democratic si ne vom numi cetateni ai planetei. Peste 2000 de ani mai vorbim!
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 25 Decembrie 2010, ora 14:35
De la: 9am243736, la data 2010-12-22 15:25:56De la: _xyz, la data 2010-12-22 11:06:53De la: 9am243736, la data 2010-12-22 10:02:18De la: Silviu, la data 2010-12-22 09:53:04De la: 9am243736, la data 2010-12-22 09:41:44De la: TEPARUL, la data 2010-11-30 01:20:15Uitasem subiectul .La noi in tara daca am avea conducatori adevarati Romani si patrioti,pe care sa-i doara de TARA sI POPOR SI SA FIE COMPETENTI,PREGATITI si destepti,nu ca unii care au scoala la FF sau platite ONLINE diplomele si ei neavand habar de nici unele. Curat murdar............................
|
|
Fosta membra 9am.ro 23 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 21:43
Ca sa faci asta Trebuie sa fi un Patriot adevarat si sa ai oameni cinstiti.Mai e cale lunga pana acolo.Cu cinstea stam prost si cu patriotismul.restu e fara cuvinte.
Raporteaza abuz de limbaj
Intraterestrii si noua ordine mondiala- de Cristian Negureanu
|
|
eurodacicus 47 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2010, ora 00:15
De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 15:21:25De la: DOCTORUL, la data 2010-12-08 18:14:36De la: nastasemihail, la data 2010-12-08 15:26:21Eu nu sint de acord cu organizare in functie de resurse. Poate cele umane. Gresesti-Avem tot ce ne trebuie pentru a ajunge cu totii la balamuc-Nu cumva sa ne deschida cineva ochii pentru ca suntem fericiti in dezastrul in care traim-Nu avem nevoie de minti luminate,constiinciozitate,corectitudine,adevar ,dreptate ci numai si numai de MINCIUNA. ORICUM TRAIM ZI DE ZI ADEVARUL NOSTRU-DACA VOM CONTINUA ASA SE VA ALEGE SIGUR PRAFUL SI PULBEREA DE CEEA CE ESTE BUN SI NU A FOST DISTRUS INCA. Raporteaza abuz de limbaj
APARATOR AL CREDINTEI CRESTINE -IN TATAL,FIUL SI DUHUL SFANTI
I UBITOR DE NEAM SI TARA
IUBITOR AL NUMELUI SACRU DE ROMAN SI ROMANIA
IUBITOR DE LIMBA ,OBICEIURI SI TRADITII ROMANESTI
DUSMAN NEIMPACAT AL TRADATORILOR DE NEAM SI LIMBA,AL TRADATORILOR DE TERITORII SFANTE ROMANESTI -CARE TREBUIE ALIPITE LA PATRIA MAMA-NIMENI SA NU UITE ASTA
|
|
|
|

e de vina, degeaba ii dati voi inainte cu Basescu, ca si altii au fost mari
se pupau destul de des....
da' pot ca sa-ti adresez o intrebare directa? Stii Vacanta Mare? Aia, aia, cu glumele lor nesarate, aveau o vorba: "da' ungurita nu vor" ???