back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Interlopul basescu,citi fini,cumetri,nasi,si clanuri are

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 23:35

Situatia care e, se datoreaza faptului ca efecte de genul a ce se intimpla acum, nu pot fi contracarate prin emisie de moneda, ca in alte perioade, sau la americani. Nu e vorba de nici o munca sau nemunca, Nu e criza nemuncii, ci fenomene normale. cicluri. Care acum au intrat in rezonanta. Adiica mai multe efecte negative se suprapun.
Germania are voie deficit 11%, noi nu. Asta va spune ceva?. Ptr mine e clar. Nu avem voie sa luam masuri pozitive, de redresare.

Am spus cu vreo 2 ani un urma, cind probabil ca unii nici nu au citit, ca se incheie un ciclu de 1000 ani, unul se 100. Unul de 3600, era razboaielor. Un ciclu de 26000 de ani. Nu e f sigur cu acest ciclu, al precesiei. Si mai sint. S-au inghesuit intr-o perioada de vreo 200 ani. Iar acum e turnanta. Si mai e unul care va termina cu partea materiala a vietii noastre. Nu stiu nici eu ce inseamna. Nu ma luati la zor, ca nu stiu.

Crizele economice se repeta la cam 30 de ani. 1975-2005. O criza poate tine si 15 ani. Atit doar ca oamenii vor sa termine cu partea ..."negativa". Se va razbuna, in sensul ca in viitor crizele s-ar putea sa tina 20-25 de ani, si bumul economic 5-10. Fiindca lenea oamenilor va fi cea care dicteaza, nu vrednicia. Muncim ca sa stam, nu muncim ca sa ....muncim din nou.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 23:38

Gabi, ai si tu capul limpede. Imi place. Ai baut si tu numai must?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 03:52

De la: nastasemihail, la data 2011-01-04 23:35:06Situatia care e, se datoreaza faptului ca efecte de genul a ce se intimpla acum, nu pot fi contracarate prin emisie de moneda, ca in alte perioade, sau la americani. Nu e vorba de nici o munca sau nemunca, Nu e criza nemuncii, ci fenomene normale. cicluri. Care acum au intrat in rezonanta. Adiica mai multe efecte negative se suprapun.
Germania are voie deficit 11%, noi nu. Asta va spune ceva?. Ptr mine e clar. Nu avem voie sa luam masuri pozitive, de redresare.

Am spus cu vreo 2 ani un urma, cind probabil ca unii nici nu au citit, ca se incheie un ciclu de 1000 ani, unul se 100. Unul de 3600, era razboaielor. Un ciclu de 26000 de ani. Nu e f sigur cu acest ciclu, al precesiei. Si mai sint. S-au inghesuit intr-o perioada de vreo 200 ani. Iar acum e turnanta. Si mai e unul care va termina cu partea materiala a vietii noastre. Nu stiu nici eu ce inseamna. Nu ma luati la zor, ca nu stiu.

Crizele economice se repeta la cam 30 de ani. 1975-2005. O criza poate tine si 15 ani. Atit doar ca oamenii vor sa termine cu partea ..."negativa". Se va razbuna, in sensul ca in viitor crizele s-ar putea sa tina 20-25 de ani, si bumul economic 5-10. Fiindca lenea oamenilor va fi cea care dicteaza, nu vrednicia. Muncim ca sa stam, nu muncim ca sa ....muncim din nou.

Am mai muncii si noi daca am avea scule,unelte fabricile uzinele ,acum unde au fost fabricile sunt terenuri de vanzare pentru viloaie,Alesii neamurilor au facut tot ce au putut sa nu ramana decat praful de pe toba din ce au construit Romanii timp de 5o de ani,ei au ras in 5 ani si acum se vaieta ca n-au bani la buget sa-si croiasca salariile de miliarde pe care le luau acum 10-15 ani ,din bugetul tarii cand mai erau fabricin si mai produceau ceva .
Acum dupa ce le-au demolat sau vandut ,a intarcat balaia si taie din pensii ,dar si de la bugetivorii adusi acolo chiar de ei ca drept rasplata pentru stampile.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 04:52

Lasati-l domne nu vazurati saracu ce-l vacsaluira azi cand boroscodi la trv ,il facura ca nou .ne scoase din incurcatura acum sa vedeti ce oameni de stiinta o sa iese dupa lege funierului,de mama focului ,invadam globul cu oameni de nestiinta scosi dupa legea funierului,
Zice bacxescu ca de acum n-o sa mai iasa pe banda rulanta oamenii de stiinta ,or sa iase doar daca platesc mai bine decat pana acum,banii n-o sa-i mai ia rectorii ci statul ,dee o fi mai bine ,mai rentabil o sa mai ramana si la buget ceva.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 05:11

De la: JEFUIT_DE_FESENEI, la data 2011-01-05 03:52:34
De la: nastasemihail, la data 2011-01-04 23:35:06Situatia care e, se datoreaza faptului ca efecte de genul a ce se intimpla acum, nu pot fi contracarate prin emisie de moneda, ca in alte perioade, sau la americani. Nu e vorba de nici o munca sau nemunca, Nu e criza nemuncii, ci fenomene normale. cicluri. Care acum au intrat in rezonanta. Adiica mai multe efecte negative se suprapun.

Am mai muncii si noi daca am avea scule,unelte fabricile uzinele ,acum unde au fost fabricile sunt terenuri de vanzare pentru viloaie,Alesii neamurilor au facut tot ce au putut sa nu ramana decat praful de pe toba din ce au construit Romanii timp de 5o de ani,ei au ras in 5 ani si acum se vaieta ca n-au bani la buget sa-si croiasca salariile de miliarde pe care le luau acum 10-15 ani ,din bugetul tarii cand mai erau fabricin si mai produceau ceva .
Acum dupa ce le-au demolat sau vandut ,a intarcat balaia si taie din pensii ,dar si de la bugetivorii adusi acolo chiar de ei ca drept rasplata pentru stampile.
Nu stiu ce a fost sau estein capul lor. Trebuiau demolate pe rind, lent, nu toate brusc.

Din anii 80, inceput, se fac microproductii. De atunci se stia ca intreprinderile mari sint terminate. Au regii mari obligatorii. Si erau f slabe la reprofilarea productiei din mers.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 05:18

Nu in 5 ani. Se chinuie saracii de 15-20 de ani sa demoleze la ele. Daca e ceva in care s-au inteles cu totii, de orice culoare, este in demolare de orice.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 10:02

De la: nastasemihail, la data 2011-01-04 23:38:41Gabi, ai si tu capul limpede. Imi place. Ai baut si tu numai must?

'neata, Mihaile....oi fi avut capul limpede pina ti-am citit postarea cu ciclurile alea....acus' nu stiu ce sa mai zic, ca m-ai tulburat de tot....dar, ai dreptate totusi : exista o ciclicitate si , nu mai e mult pina se va incheia acel ciclu de 26 mii de ani si, conf. afirmatiei inteleptilor INDIEI , Brahman se va trezi din somnu-i lung....ce va ramine din visul in care ne-a visat pe noi si lumea noastra de personaje de vis, nu stiu....chiar NU STIU !
Must ? pffff, nu ! au fost atitia struguri anul asta si eu n-am baut un pahar cu must !

@ jefuit de fesenei - anul asta am avut treaba la Aiud si am trecut cu trenul pe linga Mecanica Fina din Sinaia , pe linga Medias si Copsa Mica ....vai de mine ! sunt niste RUINE MACABRE toate - toate fostele intreprinderi ce alta data asigurau loc de munca ptr. mii de oamenii sunt in ruine ....am avut senzatia de film horror !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 13:06

"IMI ASUM RESPONSABILITATEA POLITICA A INTARZIERII INTRARII ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN, IN CALITATE DE SEF AL STATULUI"

Cred ca am citat destul de exact din CULMEA (!!!!), in sfarsit VINOVATIA RECUNOSCUTA a PREJUDICIULUI CAUZAT de traian basescu celor 20 de milioane de locuitori ai Romaniei!!!! Asa deci........., din moment ce avem un prejudiciu recunoscut cauzat de traian basescu populatiei Romaniei, CAM CUM AR TREBUI SA PRETINDEM NOI CEI PAGUBITI, repararea acestui prejudiciu numitului traian basescu!!!!!
Hai prieteni sa vedem: avem niste pagubiti adica CEI 20 DE MILIOANE DE CETATENI AI ROMANIEI, avem un faptuitor si anume presedintele fraudulos traian basescu, si mai avem ca proba recunoasterea vinovatiei sale politice.
Si acum sa vedem, CUM TREBUIE SA RASPUNDA traian basescu POLITIC in fata noastra pentru ca ne-a pagubit?????? Pentru ca nu stiu cum sunteti voi dragi compatrioti, dar eu una sunt foarte rea de paguba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu suport nicidecum sa fiu pagubita!!!! Intelege traian basescu sa raspunda politic prin renuntarea la demnitatea prezidentiala?????? Si daca n-o face, ATUNCI CUM PLATESTE PENTRU PAGUBA PRODUSA NOUA CETATENILOR SI CONTRIBUABILILOR ROMANI??????
Si daca nu repara prejudiciul, ce facem noi cetatenii??? Intentam 20 de milioane de actiuni in justitie prin care sa cerem daune interese faptuitorului basescu pentru ca datorita LUI, am pierdut bani pentru ca am fi avut slujbe in Spatiul Schengen si nu le-am putut ocupa?????? Adica ii cerem restante banesti si dobanzi penalizatoare???????

P.S.: traian basescu, ai achitat 1500 de euro, reprezentand calatoria de la Predeal la Bucuresti din 2 ianuarie cu elicopterul prezidential, efectuata in interes personal?????????
Pentru CA SCOPUL ELICOPTERULUI PREZIDENTIAL NU E SA FIE FOLOSIT DUPA CUM VOR MUSCHII TAI, CI IN INTERES DE SERVICIU, pentru ca daca nu stii, noi platim, e vorba de banii contribuabililor romani!!!!!!

dorymen72

14 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 04:44

dar de ce nu te intrebi de ce a ajuns romania in situatia asta? cine sant principalii vinovati? astea sant minciuni scoase de PDSR-isti ca sa improaste cu gunoi si sa-i caute nod in papura lui Basescu. Eu nu sant de dreapta si nici de stanga cum nici politicieni nostri nu stiu de ce parte sant, nu au o ideologie sant utopici sant persoane care nu au nici o treaba cu politica adevarata, ptr. ei politica e doar o afacere sa poata negocia ce a mai ramas de furat. si ce a mai ramas de furat? buzunarul celui amarat care se chinuie sa traiasca.
Raul in Romania lau facut PDSR-isti , incepand cu falsa privatizare si terminand cu marile bufuri date peste noapte de acolitii lor.Nu au facut comunisti 40 ani cat rau au putut face ei in 12 ani.
Singura solutie ptr. ROMANIA este un guvern cu oameni de fara, oameni pregatiti cu proiecte bune , oameni incoruptibili. Asta poate sa o faca doar C.E. sa ne oblige sa facem ceva sau sa trimita comisii ptr. toate ministerele si romanii sa nu atinga nici-un ban venit de la comunitate.
Santem o natie periculoasa eu zic ca astia sant in stare sa il corupa si pe VLAD TEPES daca sar scula din morti.ILIESCU, NASTASE,VACAROIU,TARACILA etc..... astia au dus tara de rapa, vezi clanurile lor in fiecare judet, uitate doar la CALARASI ce putere are taracila, jumatate din oras e al lui si e mana in mana cu mafia. Chiar daca am avut alti presedinti sau alte guverne ei tot au facut regulile in tara ptr. ca au oameni in structurile judetene si municipale.SOLUTIE PDSR- scos in afara legii si ei deportati in AFGANISTAN la talibani.

dorymen72

14 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 04:50

ROMANUL E FRATE CU CRIZA , la noi mereu a fost criza asa ca santem obisnuiti mai rau de GERMANIA, FRANTA , SPANIA tari care au o clasa medie bine formata si care resimt criza cu adevarat.

9am182747

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:54

SPER DIN SUFLET SA VA PUNA CINEVA CU BOTUL PE LABE CA TARE JEGOSI SUNTETI . BASESCU ESTE DE MII DE ORI MAI NOCIV DECAT CEAUSESCU. ACEST INDIVID ESTE MALEFIC !!! GASCA LUI DE BANDITI FURA SI DISTRUG TOT CEEA CE MAI ESTE DE VALOARE IN TARA ASTA . NE-A FURAT LIBERTATEA , VIATA SI SPERANTA ! SE COMPORTA CA UN CARD DE LACUSTE CARE TERMINA TOTUL IN CALEA LOR . AU ISTOVIT TARA ASTA , AU FACUT ATAT DE MULT RAU INCAT NU CRED CA NE VOM MAI PUTEA REVENI VREODATA. AU VINDUT PETROLUL BANCILE SI TOT CEEA CE AR FI FOST PROFITABIL PENTRU NOI , PENTRU TARA. AM AJUNS SA PLATIM PE LITRUL DE BENZINA EXACT CAT PLATECD AUSTRIECII SI NEMTII. AU VINDUT BCR-ul CARE SUGE DIN GREU BANI DE LA OAMENI SI RAPORTEAZA BENEFIICII IN AN DE CRIZA DE PESTE 150 MILIOANE DE EURO. OAMENI BUNI , AU DAT DOUA MILIARDE DE EURO PE DOUA INSTITUTII FOARTE PROFITABILE CARE ACUM NE DISTRUG PE NOI , NE UMILESC ZI DE ZI SI NOI STAM SPERIATI SI ASTEPTAM SA SE SATURE . NIC O NADEJDE !!! NU SE VOR SATURA NICIODATA , NE VOR INROBI COPIII SI NEPOTII. ROMANIA A FOST VINDUTA AUSTRIECILOR , UNGARIA NEMTILOR SI TOT ASA. S-AU DAT CREDITE OAMENILOR CU MARE USURINTA CU BUNA STIINTA SI CU SCOPUL SIGUR DE A INDATORA SI CONTROLA PE CEI CE MUNCESC CINSTIT SI CARE VISA LA O VIATA MAI BUNA. SCUZE DE INCOERENTA DAR SIMT CA NU MAI REZIST , PREA MULTA HOTIE SI NESIMTIRE ! TOTI SE BAT PENTRU CIOLAN SI SE FOLOSESC DE NOI CEI CARE INCA MAI SPERAM LA MAI BINE . VISAM CA VA VENI CINEVA SI NE VA FACE DREPTAE , NE VA ADUCE LINISTE SI SIGURANTA PENTRU NOI SI COPIII NOSTRI . VREM LIBERTATE , LINISTE SI RESPECT PENTRU A MUNCI SI A NE BUCURA DE MUNCA NOASTRA . NU CRED CA AR FI PREA MULT .

eugen_dumitru2001

7 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 16:08

sula!/...la muls cu tine!

eugen_dumitru2001

7 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 16:10

ba sula!...la muls cu tine!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 08:29

De la: dorymen72, la data 2011-01-07 04:44:28 dar de ce nu te intrebi de ce a ajuns romania in situatia asta? cine sant principalii vinovati? astea sant minciuni scoase de PDSR-isti ca sa improaste cu gunoi si sa-i caute nod in papura lui Basescu. Eu nu sant de dreapta si nici de stanga cum nici politicieni nostri nu stiu de ce parte sant, nu au o ideologie sant utopici sant persoane care nu au nici o treaba cu politica adevarata, ptr. ei politica e doar o afacere sa poata negocia ce a mai ramas de furat. si ce a mai ramas de furat? buzunarul celui amarat care se chinuie sa traiasca.
Raul in Romania lau facut PDSR-isti , incepand cu falsa privatizare si terminand cu marile bufuri date peste noapte de acolitii lor.Nu au facut comunisti 40 ani cat rau au putut face ei in 12 ani.
Singura solutie ptr. ROMANIA este un guvern cu oameni de fara, oameni pregatiti cu proiecte bune , oameni incoruptibili. Asta poate sa o faca doar C.E. sa ne oblige sa facem ceva sau sa trimita comisii ptr. toate ministerele si romanii sa nu atinga nici-un ban venit de la comunitate.
Santem o natie periculoasa eu zic ca astia sant in stare sa il corupa si pe VLAD TEPES daca sar scula din morti.ILIESCU, NASTASE,VACAROIU,TARACILA etc..... astia au dus tara de rapa, vezi clanurile lor in fiecare judet, uitate doar la CALARASI ce putere are taracila, jumatate din oras e al lui si e mana in mana cu mafia. Chiar daca am avut alti presedinti sau alte guverne ei tot au facut regulile in tara ptr. ca au oameni in structurile judetene si municipale.SOLUTIE PDSR- scos in afara legii si ei deportati in AFGANISTAN la talibani.

ei, si ca sa fii echidistanta, intr-adevar, atunci spune ca in Galati , clanul lui Mircea Toader cu nevasta cu tot, conduce orasul.....si stii ? nu-i de la PSD ....e de la PDL !
dar, in rest , asta ar fi o solutie : MONITORIZAREA tuturor inst. statului si a banilor rulati !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 17:55

Interlopii sfarsesc pana la urma la inchisoare ! Nu cred ca basescu va scapa !

originala ...nu-mi plac copiile .
CIPRIOTUL

90 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 21:08

De la: 9am182747, la data 2011-01-07 14:54:56SPER DIN SUFLET SA VA PUNA CINEVA CU BOTUL PE LABE CA TARE JEGOSI SUNTETI . BASESCU ESTE DE MII DE ORI MAI NOCIV DECAT CEAUSESCU. ACEST INDIVID ESTE MALEFIC !!! GASCA LUI DE BANDITI FURA SI DISTRUG TOT CEEA CE MAI ESTE DE VALOARE IN TARA ASTA . NE-A FURAT LIBERTATEA , VIATA SI SPERANTA ! SE COMPORTA CA UN CARD DE LACUSTE CARE TERMINA TOTUL IN CALEA LOR . AU ISTOVIT TARA ASTA , AU FACUT ATAT DE MULT RAU INCAT NU CRED CA NE VOM MAI PUTEA REVENI VREODATA. AU VINDUT PETROLUL BANCILE SI TOT CEEA CE AR FI FOST PROFITABIL PENTRU NOI , PENTRU TARA. AM AJUNS SA PLATIM PE LITRUL DE BENZINA EXACT CAT PLATECD AUSTRIECII SI NEMTII. AU VINDUT BCR-ul CARE SUGE DIN GREU BANI DE LA OAMENI SI RAPORTEAZA BENEFIICII IN AN DE CRIZA DE PESTE 150 MILIOANE DE EURO. OAMENI BUNI , AU DAT DOUA MILIARDE DE EURO PE DOUA INSTITUTII FOARTE PROFITABILE CARE ACUM NE DISTRUG PE NOI , NE UMILESC ZI DE ZI SI NOI STAM SPERIATI SI ASTEPTAM SA SE SATURE . NIC O NADEJDE !!! NU SE VOR SATURA NICIODATA , NE VOR INROBI COPIII SI NEPOTII. ROMANIA A FOST VINDUTA AUSTRIECILOR , UNGARIA NEMTILOR SI TOT ASA. S-AU DAT CREDITE OAMENILOR CU MARE USURINTA CU BUNA STIINTA SI CU SCOPUL SIGUR DE A INDATORA SI CONTROLA PE CEI CE MUNCESC CINSTIT SI CARE VISA LA O VIATA MAI BUNA. SCUZE DE INCOERENTA DAR SIMT CA NU MAI REZIST , PREA MULTA HOTIE SI NESIMTIRE ! TOTI SE BAT PENTRU CIOLAN SI SE FOLOSESC DE NOI CEI CARE INCA MAI SPERAM LA MAI BINE . VISAM CA VA VENI CINEVA SI NE VA FACE DREPTAE , NE VA ADUCE LINISTE SI SIGURANTA PENTRU NOI SI COPIII NOSTRI . VREM LIBERTATE , LINISTE SI RESPECT PENTRU A MUNCI SI A NE BUCURA DE MUNCA NOASTRA . NU CRED CA AR FI PREA MULT .

Mai sunt oameni care gandesc

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 21:15

De la: 9am182747, la data 2011-01-07 14:54:56SPER DIN SUFLET SA VA PUNA CINEVA CU BOTUL PE LABE CA TARE JEGOSI SUNTETI . BASESCU ESTE DE MII DE ORI MAI NOCIV DECAT CEAUSESCU. ACEST INDIVID ESTE MALEFIC !!! GASCA LUI DE BANDITI FURA SI DISTRUG TOT CEEA CE MAI ESTE DE VALOARE IN TARA ASTA . NE-A FURAT LIBERTATEA , VIATA SI SPERANTA ! SE COMPORTA CA UN CARD DE LACUSTE CARE TERMINA TOTUL IN CALEA LOR . AU ISTOVIT TARA ASTA , AU FACUT ATAT DE MULT RAU INCAT NU CRED CA NE VOM MAI PUTEA REVENI VREODATA. AU VINDUT PETROLUL BANCILE SI TOT CEEA CE AR FI FOST PROFITABIL PENTRU NOI , PENTRU TARA. AM AJUNS SA PLATIM PE LITRUL DE BENZINA EXACT CAT PLATECD AUSTRIECII SI NEMTII. AU VINDUT BCR-ul CARE SUGE DIN GREU BANI DE LA OAMENI SI RAPORTEAZA BENEFIICII IN AN DE CRIZA DE PESTE 150 MILIOANE DE EURO. OAMENI BUNI , AU DAT DOUA MILIARDE DE EURO PE DOUA INSTITUTII FOARTE PROFITABILE CARE ACUM NE DISTRUG PE NOI , NE UMILESC ZI DE ZI SI NOI STAM SPERIATI SI ASTEPTAM SA SE SATURE . NIC O NADEJDE !!! NU SE VOR SATURA NICIODATA , NE VOR INROBI COPIII SI NEPOTII. ROMANIA A FOST VINDUTA AUSTRIECILOR , UNGARIA NEMTILOR SI TOT ASA. S-AU DAT CREDITE OAMENILOR CU MARE USURINTA CU BUNA STIINTA SI CU SCOPUL SIGUR DE A INDATORA SI CONTROLA PE CEI CE MUNCESC CINSTIT SI CARE VISA LA O VIATA MAI BUNA. SCUZE DE INCOERENTA DAR SIMT CA NU MAI REZIST , PREA MULTA HOTIE SI NESIMTIRE ! TOTI SE BAT PENTRU CIOLAN SI SE FOLOSESC DE NOI CEI CARE INCA MAI SPERAM LA MAI BINE . VISAM CA VA VENI CINEVA SI NE VA FACE DREPTAE , NE VA ADUCE LINISTE SI SIGURANTA PENTRU NOI SI COPIII NOSTRI . VREM LIBERTATE , LINISTE SI RESPECT PENTRU A MUNCI SI A NE BUCURA DE MUNCA NOASTRA . NU CRED CA AR FI PREA MULT .

"Daca vrei cu adevarat poti"! Pune asta pe mail sa cutreere toata tara, s-o citeasca tot romanul ...poate maine se rezolva totul!

DISPERAREA

6 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 21:29

De la: 9am243851, la data 2010-11-24 13:31:44Oare interlopii din Romania ,au Clanuri in fiecare judet ?

BASARABEANCA reala, ten alb catifelat, frumoasa si pasionala, inalta si sexi, ofer companie intima de calitate domnilor seriosi. Discretie si igiena, poze absolut reale. Vorbesc rusa. 0760197493 >>> 08 Jan 17:45 150L FIN

CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 21:38

De la: ana__totir, la data 2011-01-08 17:55:20Interlopii sfarsesc pana la urma la inchisoare ! Nu cred ca basescu va scapa !

Intr-o tara adevarata,civilizata,cu judecatori si procurori ,cu politie,justitie,parlament,presedinte ,guvern ,care acestea toate sa fie adevarate ,asa ar trebuii sa se intample,dar ca la noi, poate nici in burkina faso,trinidad tobago ,etiopia,congo,vanuatu ,cred ca si acolo exista justitie .Dar daca am avea justitia Americana,USA, era rezolvata problema,de fapt toate ar fi fost rezolvate,foarte de mult cu multi ani de racoreala.

CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 21:41

De la: DISPERAREA, la data 2011-01-08 21:29:53
De la: 9am243851, la data 2010-11-24 13:31:44Oare interlopii din Romania ,au Clanuri in fiecare judet ?

BASARABEANCA reala, ten alb catifelat, frumoasa si pasionala, inalta si sexi, ofer companie intima de calitate domnilor seriosi. Discretie si igiena, poze absolut reale. Vorbesc rusa. 0760197493 >>> 08 Jan 17:45 150L FIN

TI-L OFER PE TATA are un cal ,cu ,una barosana.

CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 21:45

De la: eugen_dumitru2001, la data 2011-01-07 16:08:46sula!/...la muls cu tine!

Eugenica est pe Net de 2010 ani?

9am209523

3 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 22:09

...................AAAAAAALO,,,, niCOLAICIUC= NASTASE......6 caseeeeeee!!!!!!

CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 16:52

De la: 9am209523, la data 2011-01-08 22:09:59...................AAAAAAALO,,,, niCOLAICIUC= NASTASE......6 caseeeeeee!!!!!!

Nasty e mic pe langa averile lui baxiescunumai apartamentul ala facut in cartierul unde a dat baxiescu aprobare si a cumparat un apartament 5 in 1 de la 1,5 mil ieuroi zicese la 600000 dupa cum zice gura presei, ce zici se compara ? cu termoplanele matusii? si cataaaate si mai caaaate.

sorinflavius1955

18 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:37

mai curist expert ,invata intai sa scrii romaneste si dupa aceea arata-ne si noua cat esti de destept ! !

saulea_claudiu642yahoo_com

5 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 16:24

Eu cred ca presedintele Basescu e mic copil fata de cate JAFURI au facut cei de la P.S.D-P.C. Sa va aduc aminte daca a-ti uitat:-BANCA AGRICOLA,-BANCOREX-UL(cea mari mare banca la vremea aceea din Europa),-TOATE I.A.S-urile si C.A.P-urile din tara,-MII de FABRICI si MILIOANE DE HECTARE de terenuri si de PADURI si nu ultima dar cea mai urat mirositoare,VANZAREA PETROMULUI cu tot cu rezervele subterane. Daca cineva mai cunoaste un JAF mai mare sa il aduca la cunostinta.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 17:34

De la: saulea_claudiu642yahoo_com, la data 2011-01-10 16:24:47 Eu cred ca presedintele Basescu e mic copil fata de cate JAFURI au facut cei de la P.S.D-P.C. Sa va aduc aminte daca a-ti uitat:-BANCA AGRICOLA,-BANCOREX-UL(cea mari mare banca la vremea aceea din Europa),-TOATE I.A.S-urile si C.A.P-urile din tara,-MII de FABRICI si MILIOANE DE HECTARE de terenuri si de PADURI si nu ultima dar cea mai urat mirositoare,VANZAREA PETROMULUI cu tot cu rezervele subterane. Daca cineva mai cunoaste un JAF mai mare sa il aduca la cunostinta.

da, FLOTA ROMANIEI - cu asta s-a inceput : asta a fost piatra de temelie a jafului national !

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 18:24

De la: gabigabi, la data 2011-01-10 17:34:54
De la: saulea_claudiu642yahoo_com, la data 2011-01-10 16:24:47 Eu cred ca presedintele Basescu e mic copil fata de cate JAFURI au facut cei de la P.S.D-P.C. Sa va aduc aminte daca a-ti uitat:-BANCA AGRICOLA,-BANCOREX-UL(cea mari mare banca la vremea aceea din Europa),-TOATE I.A.S-urile si C.A.P-urile din tara,-MII de FABRICI si MILIOANE DE HECTARE de terenuri si de PADURI si nu ultima dar cea mai urat mirositoare,VANZAREA PETROMULUI cu tot cu rezervele subterane. Daca cineva mai cunoaste un JAF mai mare sa il aduca la cunostinta.

da, FLOTA ROMANIEI - cu asta s-a inceput : asta a fost piatra de temelie a jafului national !

Lasati'i stimata doamna, astia's trimisi de Modrogan sa faca galerie basecsului, Lazaroiu stie de ce...Cu o sg. observatie: acus incearca o alta tactica, care e mai hot decat cine! Habarnistii astia portocaloi nu stiu ca pentru hotie, indiferent ca ai furat un ou sau un bou, pedeapsa e aceeasi! Curg stirile cu hotiile acestor fruzeverzi, gutai si solomoni, iar astia tot coada sus o tin!

JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 18:42

De la: vasile_vali, la data 2011-01-10 18:24:14
De la: gabigabi, la data 2011-01-10 17:34:54

Lasati'i stimata doamna, astia's trimisi de Modrogan sa faca galerie basecsului, Lazaroiu stie de ce...Cu o sg. observatie: acus incearca o alta tactica, care e mai hot decat cine! Habarnistii astia portocaloi nu stiu ca pentru hotie, indiferent ca ai furat un ou sau un bou, pedeapsa e aceeasi! Curg stirile cu hotiile acestor fruzeverzi, gutai si solomoni, iar astia tot coada sus o tin!

JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!

tactica de Tupeisti ! dar, claudiu asta e inca un naiv in d'ale laudaturii lui basu' si spun asta ptr. ca hoastele batrine n-ar fi pus intrebarea aia din final, nici morti, ptr. ca stiau ca va veni ,de undeva, o replica peste ei !

zeco

159 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2011, ora 17:40

Buna tare asta dar am si eu o intrebare "javra ordinara" nu a participat activ la jaf?.........si inca ceva stii cine a devalizat Bancorexul? Daca esti prost informat nu te exprima. Omul care a dat tunul cel mai mare la banca respectiva a fost george c-tin paunescu, care este patron lab1 tv, locul unde se exprima pdl-ii

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2011, ora 00:21

De la: sorinflavius1955, la data 2011-01-09 18:37:52mai curist expert ,invata intai sa scrii romaneste si dupa aceea arata-ne si noua cat esti de destept ! !

55 ciule la cine te referi sa scrie Romaneste? ,daca te referi la mine, Eu am scris pentru oamenii care stiu sa citeasca nu pentru analfabeti,
Dar dupa cum te citesc eu tu esti un portocaloi care-l scuipi pe seful tau de la 1 mm , nu-l pupi ,asa-i .?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului INTERLOPUL BASESCU,CITI FINI,CUMETRI,NASI,SI CLANURI ARE
Mergi la: