Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Din 1944 nu mai exista patriotism la romani

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
23739 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 10:22

De la: nastasemihail, la data 2010-10-15 03:34:41p....a

Vai!

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tramp
9014 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 10:26

De la: Ingrid, la data 2010-10-15 10:22:01
De la: nastasemihail, la data 2010-10-15 03:34:41p....a

Vai!

Misu ,se gandea la Paula...................tu la ce te gande-ai

9am207786
153 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 14:43

De la: profesor2010, la data 2010-10-15 08:56:40Mă uitam aseară la tv. și am înțeles că patriotusmul asta de care toți latră nu este altceva în mintea celor mulți decât supravețuirea... să ajung să trăiesc până mâine, dar nu-ți pasă de loc de cel de lângă tine.... O femeie face greva foamei de 53 de zile... Și doamna Pora, Boureanu și cine știe câți nemernici, fac haz de cazul lor, și voi nemernicilor( nu mă refer la cei de pe forum)vorbesc de cei ce le dau votul la dușmanii ăștia...Sau cei ce lasă încă pe Nașul -Morar, să deschidă gura și să dea lecții de logică, un îngâmfat prosdt ca ăla nu ar avea ce căuta pe sticlă... Iar nemernicul de Boc care sfidează locuitorii țării, la tv națională...în loc să dea răspunsuri el de ă lecții de etică...este omul pe care ați votat fraților, și și la ora actuală sunt proști care țin cu el.. . Asta este patriotismul vestit românesc? Jos guvernul, jos băse....

Dom' Profesor, sigur ca va minunati, asa cum ne minunam si noi multi altii.

Ar trebui sa nu ne mai minunam asa de tare - lucrurile sunt destul de clare daca le judecam la rece.

Dupa 1989 a luat amploare fenomenul media: TV, presa scrisa, radio si ca la orice inceput s-au adunat acolo tot felul de oameni - si mai priceputi si mai nepriceputi si mai cinstiti dar si mai jigodii, mai patrioti sau mai vanduti strainilor.

In cei 20 de ani, s-au cernut atat ziarele cat si posturile TV. S-au polarizat - fie cu cei de la putere, fie cu opozitia - dar vorbim acum de politica, care nici pentru partidele aflate la putere si nici pentru cele aflate in opozitie - nu putem spune ca fac o politica nationala - o politica macar in favoarea tarii macar, daca nu o politica in favoare cetatenilor acestei tari.

Asadar presa TV si cea scrisa este o oglinda a conducatorilor din ultimii 20 de ani: o haita de oameni invartiti, fara caracter, fara vreo credinta sau moralitate.

Despre Boureanu, Pora, etc - nu au nici vreo competenta si nici caracter - niste neoameni, care pe vremea lui Ceausescu sigur nu ar fi ajuns la functiile pe care le detin azi - sau daca ar fi ajuns cat de cat intr-o ierarhie PCR dand din coate, ar fi fost triati si dati mai la o parte - datorita lipsei de competenta.

Cat priveste pe Nasu - Morar: un obraznic, o secatura - care a facut atata valva cu ce era inainte de 1989 - dar care se arata un mare smecher si un profitor care nu ar fi facut altceva decat sa profite in orice regim. Daca se mentinea regimul dinainte de 1989 cu siguranta ca era tot un trepadus care sa linga orice mana pentru mancare. Acuma face pe viteazul: "Noi generatia care am vrut sa schimbam tara asta in bine", etc Aiurea, cred ca ii pare rau ca nu a pus el mana pe conturile Romaniei (nu ale lui Ceausescu)

Astia - toata clica asta de dupa 1989 nu l-au jefuit pe Ceausescu, au jefuit Romania. Pe Ceausescu l-au impuscat ca sa poata fura mai mult si la vedere.

Nu sunt numai hoti - sunt si criminali.

Si culmea - pretind ca au facut crimele si hotiile in numele poporului - au scos in strada oamenii in 1989 ca sa isi faca mendrele si sa vanda tara si sa ajunga ei milionari in dolari.

Ne-au adus la stadiu Principatelor de pe vremea lui Cuza si Carol I in privinta dependentei economie - am ajuns iar slugi la straini.

Nenorocirea este ca acuma astia nici nu doresc sa aplice vreo solutie sa iesim din criza. Nea Nicu ne tinea in frig si mancare cu portia ca sa iesim din datorii. Astia ne taie banii - in final cu acelasi efect - mai putina mancare, haine, incalzire - dar fara nici o perspectiva de redresare si de constructie a economiei, industriei si a sistemului financiar al tarii.

De asta avem atatea posturi TV dupa 1989 sa ne injecteze cu toate circurile si scandalurile, cu emisiuni de divertisment de 2 lei ca sa nu vedem cu claritate cum au jupuit tara asta.

Cine a jupuit tara? Niste TRADATORI, HOTI, FARA CARACTER - neoameni.

Ni s-a aratat si solutia, chiar prin vocea dlui BOC (primul ministru): sa plecam in strainatate fiindca Romania nu mai poate sustine pe toti.

Serios? Dar pe cei care au aparut in 1990 si dupa aia cu averi fabuloase??? Pe aia cum a putut Romania sa ii lasa sa traiasca?

OK, cine a facut bani fiindca a organizat cu inteligenta o afacere, foarte frumos. Si a dat si de munca altora - astia da romani adevarati.

Sa nu se inteleaga ca ii critic pe cei cu bani multi. Sa fie sanatosi - fiecare cu ce isi doreste de la viata.

Problema mare de tot este cu cei care au furat miliarde si O PROBLEMA SI MAI MARE CU CE CARE AU DAT TARA STRAINILOR - TRADATORI DE NEAM SI TARA! (nu mai spun minicinosi - fiindca ne-au mintit pe toti, nu mai spun amagitori - fiindca ne-au amagit pe toti - nu mai spun ca au furat viitorul poporului Roman si a generatiilor care s-au nascut dupa 1989)

9am043211
1 mesaj
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 15:56

Patriotism , avem ! De UNITATE ducem lipsa ! Si mai avem multa FRICA ! Voi , cei ce ati decis sa ramaneti in acesta tara , ce ati decis sa fiti alaturi de "EA" in aceste clipe, voi cei ce va doriti sa starpim acest trai amar si nedemn , nu credeti ca este cazul, acum in al 12-lea ceas , sa iesim in strada , sa fim uniti ???? Nu de alta , dar la sfarsitul acestei ierni, s-ar putea sa nu mai avem pe cine chema in strada!!!!! Deci , luni , FINANTELE, INVATAMANTUL, SANATATEA , DIRECTIILE DE MUNCA, PENSIILE , poate si POLITIA, JANDARMERIA si alte categorii sociale , vor iesi iar in strada . VOI, cei ce cititi aceste randuri , CE VETI FACE ? Veti da dovada de UNITATE si PATRIOTISM ???? In fond despre asta este vorba . SA FII PATRIOT ! Sa fii alaturi de POPORUL si PATRIA ta la nevoie!

profesor2010
438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 22:48

Dar spuneți-mi ce pot face eu să ajut! Că nu văd, cu toată disperarea mea, când văd știrile de acasă, nu văd capătul tunelului, nu văd cum aș putea ajuta cu ceva...că oamenii de acolo sunt fricoși... asta a fost și cu cizmarul... nu aveam curajul să facem nimic... nu voi uita niciodată la câtă neomenie eram condamnați... ce frică ne era de securitate! Dar nu văd...nu văd cum ce și când se va schimba ceva la noi în țară ! Pe un alt forum am avut o discuție pe marginea arborelui genetic, și spuneam, bine înțeles argumentat că poloneji și ungurii poartă genele , ADN-ul genelor Europene preistorice. Bine, fără să meargă la sursă am fost contrazis....mă și miram de nu....după șovinismul care vi s-a administrat pe toate planurile....!Dar rețineți, că că cei mai rebeli, cei mai necrdeincioși din țările foste sovietice tot ei au fost. Ei au fost care tot au slăbit cortina de fier...Inclusiv faptul că deja în 1988 ungurii lăsau pe RDG-ști spre Austria fără pașapoarte...spune ceva.... Cine a fost bărbat și s-a revoltat împortiva tancurilor sovietice... Solidaritatea, revoluția din56 au fost și sunt evenimente care caracterizează, pe când noi... aducem frângia de acasă să fim spânzurați că așa a hotărât marinarul.... Avem un fals patriotism, un șovinism un naționalism prost programat în noi...când am plecat din țară, tot așa fricos am fost ca voi. Vedeam un polițist german și mi se usca gura... pormă am înțeles încetul cu încetul că el trăiește după mine, eu plătesc pentru ca el să exist, să eibă grijă de integritatea mea a familiei mele a copiilor... Nu este el o persoană privilegiată a sistemului! Până nu înțelegeți lucrureile astea, nu vă dați seama că sunteți liberi , aveți voi să alegeți, nu să votați...trebuie să se întâmplă. Eu nu dispar de pe forum până nu schimb opiniile prostești ale voastră pentru care nu sunteți vinovați....!

sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
profesor2010
438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 22:05

sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

Mergi la: