back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va e frica de anul 2012

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

marywsd

3 mesaje
Postat pe: 10 August 2010, ora 16:01

sa va povestesc o faza: asta iarna in timp ce ieseam dintr-o banca la aprox 1.5-2 m in fata cade de pe blocul de deasupra o bucata de gheata patrata de aproximativ 1 m si cred ca avea cam 5 cm grosime, am realizat imediat ca daca mi cadea in cap probabil nu mai apucap 2012, nu ca inainte de aceasta intamplare imi era frica de asta, eu sunt din iasi si daca se rupe cumva barajul de la Stanca Costesti rade juma de Moldova de pe harta, ajung apele Prutului pana la galati si nu o sa mai apucam 2012, sau s-ar putea sa ma inec cu o gura de apa si sa mor, ideea e ca toti murim si poate fi azi sau maine sau peste 10 ani, nu trebuie sa ne gandim la cand si cum vom muri (asta nu inseamna ca tre sa te urci pe motor sau in masina sa sa-i dau 200 in oras ca sa vezi cand ti-e scris sa mori. E mai probabil sa ne invadeze chinezii si indienii pana atunci.

Altair

23 mesaje
Postat pe: 10 August 2010, ora 16:08

De la: marywsd, la data 2010-08-10 16:01:14sa va povestesc o faza: asta iarna in timp ce ieseam dintr-o banca la aprox 1.5-2 m in fata cade de pe blocul de deasupra o bucata de gheata patrata de aproximativ 1 m si cred ca avea cam 5 cm grosime, am realizat imediat ca daca mi cadea in cap probabil nu mai apucap 2012, nu ca inainte de aceasta intamplare imi era frica de asta, eu sunt din iasi si daca se rupe cumva barajul de la Stanca Costesti rade juma de Moldova de pe harta, ajung apele Prutului pana la galati si nu o sa mai apucam 2012, sau s-ar putea sa ma inec cu o gura de apa si sa mor, ideea e ca toti murim si poate fi azi sau maine sau peste 10 ani, nu trebuie sa ne gandim la cand si cum vom muri (asta nu inseamna ca tre sa te urci pe motor sau in masina sa sa-i dau 200 in oras ca sa vezi cand ti-e scris sa mori. E mai probabil sa ne invadeze chinezii si indienii pana atunci.

lol

Raporteaza abuz de limbaj
Everybody has the right to be stupid...some people just abuse the privilege! Texte cu dedicatie pentru pietre funerare si pentru bocitori profesioniste. Numai la comanda ferma si dupa achitarea integrala si in avans a onorariului si a taxei pentru bocit.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 10 August 2010, ora 20:54

si daca va e frica, ce puteti face, ha?

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 10 August 2010, ora 20:56

indienii au invadat deja, romii!

tobosarul

7 mesaje
Oras: Sighisoara

Postat pe: 10 August 2010, ora 23:39

De la: casatopnord, la data 2010-07-29 09:08:39VA ESTE TEAMA DE CE SE VA INTANPLA SAU CE VA FI IN ANUL 2012
EU CRED CA TOATE LUCRURILE SUNT CONTROLATE MAI MULT SAU MAI PUTIN,STIU EU,STITI VOI,POATE NU STIE NIMENI..............SE BANUIESTE DAR SEMNELE SE ARATA

STANCIU DORIN
9am067538

1 mesaj
Postat pe: 11 August 2010, ora 13:37

Nu mi-e frica de anul 2012,mai rau ca in momentul de fata,nu poate fi..

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2010, ora 14:47

De la: Will, la data 2010-08-10 20:54:54si daca va e frica, ce puteti face, ha?

sa le fie frica si nimic altceva,sa astepte sa cada drobu' de sare

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 14:48

De la: 9am067538, la data 2010-08-11 13:37:37Nu mi-e frica de anul 2012,mai rau ca in momentul de fata,nu poate fi..

mancasi fasole tare si te tine pe picioare

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 14:49

De la: Will, la data 2010-08-10 20:56:47indienii au invadat deja, romii!

romi e mort,poate vanzatorii de fum....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 15:11

De la: 9am067538, la data 2010-08-11 13:37:37Nu mi-e frica de anul 2012,mai rau ca in momentul de fata,nu poate fi..

Ai dreptate ! Singura chestie este sa nu apara vreun mesia !

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 17:14

2012,,,,,,,se apropie cu pasi repezi ,,,,,dupa cum va spuneam,, ma bucur ca va am alaturi..,,sa speram,,ca e o supozitie....ma ingrozesc ce se intanpla in china in momentul de fata,,,,peste 70000mii de morti datorita alunecarilor de teren si inundatiilor,,ce vina au acei amaratii,,si se spune clar ca primi vor fi luati doar alesii,,,cei rai raman...sa se chinuie,,,,prea multe dezastre,,,sant convinsa ca toate acste calamitati sant provocate de om...nu de DUMNEZEU, el nu are amestec,,el nea creat si nea daruit aceasta planeta draga,,,,,,si uni BARBAIRII o disrug ..e prea ranita planeta,,,,plange ,,,nu se poate razbuna pe noi,,,,in octombrie 2012 ,,,vom avea un semn ,,cel mai ,,rau de pana acum...vom vedea ,, sa speram ca vom trece cu bine...spunea cineva de pe acest topic ca frica este 2010,,,cred ca stie ceva exact ce am aflat si eu ii dau dreptate,,,dar se tine ascuns pe moment....cu deosebit respect,,,

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 17:29

De la: casatopnord, la data 2010-08-11 17:14:502012,,,,,,,se apropie cu pasi repezi ,,,,,dupa cum va spuneam,, ma bucur ca va am alaturi..,,sa speram,,ca e o supozitie....ma ingrozesc ce se intanpla in china in momentul de fata,,,,peste 70000mii de morti datorita alunecarilor de teren si inundatiilor,,ce vina au acei amaratii,,si se spune clar ca primi vor fi luati doar alesii,,,cei rai raman...sa se chinuie,,,,prea multe dezastre,,,sant convinsa ca toate acste calamitati sant provocate de om...nu de DUMNEZEU, el nu are amestec,,el nea creat si nea daruit aceasta planeta draga,,,,,,si uni BARBAIRII o disrug ..e prea ranita planeta,,,,plange ,,,nu se poate razbuna pe noi,,,,in octombrie 2012 ,,,vom avea un semn ,,cel mai ,,rau de pana acum...vom vedea ,, sa speram ca vom trece cu bine...spunea cineva de pe acest topic ca frica este 2010,,,cred ca stie ceva exact ce am aflat si eu ii dau dreptate,,,dar se tine ascuns pe moment....cu deosebit respect,,,

Norocul nostru este ca nu-si baga dumnezeu coada ...asta ne mai lipsea ....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 17:33

Care indieni, ca sintem invadati de tintari.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

nastasemihail

47672 mesaje

9am172130

4 mesaje
Postat pe: 11 August 2010, ora 22:35

Ce-ar putea fi asa grav,om fi noi oamenii,ne�nsemnati cu o gena si o conditie pe care nu o putem depasi Centru universului.Vax siliciu!!

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 12 August 2010, ora 13:27

da acum a mai aparut ASA NUMITA BACTERIE UCIGASA,,,NDN,,,care nu au antidot la ea,,exact ce spuneam,,TERRA e suprapopulata si vor sa mai scape de noi

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 12 August 2010, ora 14:43

Care sunt deosebirile dintre OM si celelalte vietuitoare din regnul animal sau vegetal ?
Inteligenta....ridicta si...comunicarea prin ...limbaj vocal.
Asemanarile ? Taim pe aceiasi planeta si suntem supzusi factorilor naturali aleatorii.
Daca PAMANTUL poate fi invins de plate ( prin infigerea radacinilor si extragerera mineralelor ), PLANTELE sunt invinse de animale, inclusiv omul ( prim culegere de fructe, plante, frunze...etc ), iar animalelel sunt invinse de animale si mai ales de om, este aproape normal ca si OMUL sa fie invins de ...PAMANT sau...SOARE, ANIMALE ( bacteriile de exemplu ) ssau chiar de OM ( razboiae nucleare, dezastre ecologice provocate, etc ).
LA randul sau PAMANTUL, un firicel de materie in imensitatea spatiului cosmic pote fi...invins , chiar pana la ....extinctie, de orice ....fenomen cosmic, mai mare sau mai mic ( de briera de fotoni liberi sau de o ...explozie a materiei solare ).
Care-i problema ?
Ne putem opune ?
Suntem destul de civilizati si uniti ca sa ne OPUNEM ?
Daca vom fi uniti si nu vom fi egoisti, daca puternicii lumii vor vrea sa salveze omenirea, DA.
DAr daca NU atunci.....SCAPA CIEN POATE,
Precis unii vor scapa si majoritatea nu
Se va rezolva si ,,,densitatea prea mare de ....fiinte umane
POATE ca asta se si doreste. Daca se ORESTE ( infiferent ca din....cataclism sau din vointa GRUPULUI LA PUTERE, curentul electric, cine se va mai sesiza, dupa ce a murit.
Cei care vor ramane in viata ? Hai sa fim seriosi. VOR FI BUCUROSI CA AU SCAPAT CU VIATA SI MAI ALES CA LEA RAMAS MAI MULT:::::PAMANT IN POSESIE.

ileanastan

86 mesaje

Postat pe: 13 August 2010, ora 07:05

Unele Persoane au ceva planificat pentru acest an. Ceva deosebit de naspa. De noi depinde sa nu ne lasam manipulati. Se spune (?) ca in acel an va veni o pleiada de Mantuitori, cate unul pentru fiecare religie importanta. Se spun muuulte...Nesanatos de multe. Singurii care nu mai cred in mantuirea exterioara si in bazaconiile cu anul "apocaliptic" 2012 sunt, la moment, evreii sionisti si cativa liber cugetatori superinteligenti grupati in jurul scriitorului roman Pavel Corut.
Va sfatuiesc tres amical sa ganditi aidoma acestora. Daca veti proceda astfel, dragi prieteni, veti scapa cu creierele neafectate de Marea Abureala Diversionista programata pentru finele anului 2012.

Ileana Adriana Stan
johndoe21ro

1 mesaj
Postat pe: 13 August 2010, ora 14:32

Mi-e frica doar de prosti si se pare ca este pamantul plin. Pana sa ajungi la asa intrebari existentiale, invata totusi si sa scrii. Ratiunea nu e pentru tine.

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 10:01

jhodoeeee 21,, nu vrei tu sa-mi dai lecti de scris,,,care e problema ta ce te doare,,,,,cum scrie.....veziti de tine,,,,,ca de oameni ca tine e lumea plina , .de gunoi care sant bonlavi de GRAMATICA....dar culmea e ca cei care critica sant mai ........

9am081982

12 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 11:41

mai rau decat acum nu cred ca se mai poate.......... ba da cade la anul taie si din pensia mea

alex19_tm

68 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 August 2010, ora 12:53

Sunt multi aici vad care habar nu au, altii pe care pur si simplu nu ii intereseaza, si altii care pur si simplu au o abordare comica la subiect. M-a intereseat si pe mine subiectul asta, printre multe altele (defapt cele mai plauzibile teorii cu privire la 2012 sunt incluse in chestii mai ample, care privesc mult mai in general), si de-asta vad atatea pareri gresite. De asta am decis sa ma amestec si eu pe aici, poate luminez pe cineva, fac sa se simta bine pe altcineva pt ca mai este cineva cu aceleasi raspunsuri si, inevitabil, voi irta pe altii care ori insista sa ramana ignoranti, persista in prostie sau sunt mari credinciosi.

Prima notiune complet gresita pe care am vazut-o e ca distrugem planeta. Facem ce? Aratam noi ca avem puterea necesara sa facem asa ceva? Planeta a trecut prin multe lucruri mult mai periculoase ca noi, bombardari cu meteoriti si comete, alunecari masive de placi tectonice, eruptii vulcanice masive, inversie a polilor magnetici, bombardari cu radiatii solare si cosmice.... si credem ca noi prezentam o amenintare pentru planeta? NU, planeta nu pleaca nicaieri ... noi ne ducem. Pamantul o sa fie aici (spatiu fictiv desigur) cu mult dupa ce noi ne-am dus, si se va vindeca de toate daunele facute de noi, pentru ca este un sistem cu autocorectie, care tinde mereu spre echilibru.

A doua parere eronata este cu incalzirea globala, cu emisiile de carbon si poluare. Nimeni nu zice ca asta nu are nici o influenta asupra climatului, dar cine stie si altceva decat ce aude de la altii poate sa isi dea seama ca asta nu ar avea cum sa aiba un asa mare impact cum este observabil. Ca sa vedem factorul principal, trebuie sa ne uitam un pic mai departe, la soare. Se stie ca numarul petelor solare pe soare este un indicator al activitatii solare. Adica cu cat sunt mai multe, cu atat soarele este mai activ, si ca rezultat, noi suntem bombardati de mai multe radiatii. In mod normal, este un ciclu de 7 ani parca, in care numarul petelor solare fluctueaza de la un maxim, pana la minim (aproape de nici o pata solara) si tot asa. Ceea ce s-a observat in ultimii ani e ca activitatea este din ce in ce mai puternica, s-au observat cel mai mare numar de pete solare din istorie care nu par sa mai dispara, adica punctul minim al ciclului a crescut din ce in ce mai mult, disparand practic starea de soare aproape gol de pete. E absolut verificabil ca ciclul asta de 7 ani este direct reflectat in climatul pamantului, si atunci cu activitatea hectica din ultimii ani ce concluzii se pot trage? Ori eu zic (si nu numai eu, evident) ca soarele are o influienta mult mai mare asupra noastra decat niste amarate emisii de carbon.

Acuma care o fii cauza pentru asta... ca evident nu putem fii tot noi. Pentru asta trebuie sa ne gandim la miscarile relative ale corpurilor din univers. Pamantul evident se invarte in jurul soarelui, dar soarele nu sta pe loc, se invarte si el in jurul unul centru gravitational impreuna cu alte stele. Tot amsamblul asta se invarte in jurul sau impreuna cu alte sisteme mai mari si tot asa pana ajungem la bratul galactic care se invarte in jurul gaurii negre din mijlocul galaxiei (mai departe nu are rost sa merg ca nu are relebanta la subiect :P). Prin urmare, este evident ca soarele are o anumita miscare periodica relativa la bratul galactic.Ce se mai stie este ca galaxia are forma unui disc, si are un camp electro-magnetic imens ca orice corp spatial, insa este diferit de cel al pamantului. Adica nu are forma aia de mar, cu liniile magnetice intre polul nord si sud, ci e mult mai complex. Nu are rost sa explic cum ca fara o ilustratie e greu de imaginat, dar ce e important de retinut este ca in planul meridian al galaxiei (echivalentul ecuatorului nostru) se intalnesc liniile magnetice ale celor 2 emisfere, "nordica" si "sudica" si prin urmare constituie o concentratie mare de energie. Ce am zis pana acuma se stie, teoria este ce urmeaza. Cel mai probabil lucru care se intampla in momentul de fata, este ca in miscarea sa relativa in bratul galactic, soarele se apropie de planul meridian al galaxiei si prin urmare este bombardat de din ce in ce mai multe radiatii, care il fac sa fie din ce in ce mai violent.

Ce se presupune e ca in 2012, se va ajunge exact in planul meridian, deci, activitate maxima. Tot mai multe semne sunt care arata ca ne apropiem de un punct culminant pe care ca sa il depasim va trebui sa ne schimbam cumva. Cum... nimeni nu stie, vom vedea cum vom evolua, si ce exact se va intampla. Oricum... miscarea soarelui in bratul galactic fiind un ciclu (nu mai stiu la cati ani... dar foarte multi ... de ordinul sutelor de mii de ani parca), chestia asta s-a mai produs (se presupune ca asta a declansat ultima era glaciara) si se va mai repeta. Rasa umana va perpetua oricum, chiar daca nu toti, victime vor fii mai mult ca sigur, din diferite motive, nimeni nu paote stii cu siguranta cum va fii. Banuiesc ca o sa experimentam cu totii :P. Frica... de ce? Si daca e sa ne ducem, asta e, oricum vietile noastre sunt neinsemnate raportate la univers, Nu mai trebuie sa fiima asa conservatori si autoprotectori. Si cand ii aud cu astia cu credinta, ma umfla rasul :)) nu va salveaza credinta de nimica. Va da numai o consolare total neadevarata) fata de un neconoscut de care va e frica. Nu mai zic nimica de religie/religii ca ar putea fii un topic intreg si pana la urma credinciosii lu' peste or sa creada povestile lor oricate dovezi contra sunt si vor mai fii.

Sper ca nu am plictisit cu atata scris, cei interesati de subiect sper ca vor aprecia. Nmai bine si happy 2012 :))

Anya

22 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 14 August 2010, ora 13:58

Un site care va da informatii utile despre ce se va intampla cu adevarat in 2012:

www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html

va panicati degeaba

trepte

8 mesaje
Postat pe: 14 August 2010, ora 14:09

alex 19 tm : corect ! corect ! corect !
ma bucur sa intalnesc un om care mai are creier si trece prin filtrul gandirii toate informatiile.
Admir logica gandirii tale si sint intru totul de acord cu cele spuse de tine !!!

Florance

63 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 14 August 2010, ora 14:16

Corect !... Trebuie sa nu fim curiosi si, mai ales sa nu ne grabim sa anticipam.....vorba proverbului romanesc : om trai si om vedea !.....Asa ca sa avem putintica rabdare si o sa vedem ca si 2012 va fi un an ca toti cei care s-au scurs pe langa noi, cu bune si cu mai putine rele (sa speram !) Mai mult de atat, anul 2012 este ANUL FAVORIT AL CHINEZILOR !!!!!!! pt ca este ANUL DRAGONULUI !!!!! OR ,Dragonul, este un perfectionist.dotat, generos,lipsit de tact, CONSTANT,si prietenos, care face totul, chiar si actiunile gresite, foarte temeinic !!!Este cinstit, mandru, entuziast, sanatos si plin de energie, UN IDEALIST DE SUCCES !!!!! Anul 2012, va fi foarte prolific pt cei care sunt nascuti in zodiacul chinezesc in semnul > sarpe,cocos, maimuta ....pt toate celelalte semne, va fi un an cu sare si piper (comsi-comsa)....dar cel mai greu, le va fi celor ce se afla sub semnul : caine si bou....Doar lor le va fi putin mai greu !....In rest va fi un an obisnuit ca toti ceilalti cu bucurii, realizari, iubiri, dezamagiri, divorturi, casatorii, copii, etc....iar STIINTA ,va avansa considerabil de mult, intr-o viteza ametitoare pt noi, si ne va uimi mereu cu nasterile ei.....Nu va temeti decat de DUMNEZEU ! pt ca in rest. 2012 va fi un an banal ca toti anii anteriori.... Viata lunga, sanatoasa si multumitoare !!!!!!

eu....ego !
alex19_tm

68 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 August 2010, ora 16:41

Anya, ar trebui sa fii mai desteapta decat sa crezi declaratiile autoritatilor. Si sa zicem in cazul in care ar descoperi ca se va intampla ceva care va distruge pamantul ce crezi ca vor declara ca gata.. o sa muriti cu totii? Guvernul a fost mereu pentru negarea informatiilor cu potential perturbator pentru socetate, si uneori nu numai. Stiai de exemplu ca acuma cativa ani, o cometa de 2 ori cat jupiterul a trecut prin sistemul nostru solar? A trecut undeva in apropierea soarelui cu o viteza enorm de mare si coada de vapori datorati vantului solar a ajuns pana la orbita pamantului. In mod sigur nu stiai si iti garantez ca guvernul stia, asa ceva e imposibil de ratat. Motivul pentru care nu a fost divulgata informatia a fost pentru ca erau siguri ca ne ducem naibii cu totii. Nu vorbesc saca lovea soarele, atunci cevident era catastrofal. Nu, ce trebuie sa iti imaginezi e ca un asa corp imens are forta gravitationala enorma. Poate nu stii dar pana si jupiter are o influienta majora asupra orbitei planetelor si multe altele. Deci si daca a lovit nimica, scotea planetele de pe orbita. Simplul fapt ca suntem inca aici e un mister. Nu e contestabila informatia... exista inregistrari cu cometa. Si asta e doar un exemplu cu ce nu auzim noi nici o data si cum se musamalizeaza informatiile.

Florance, sper ca nu esti o persoana cu principiul "crede si nu cerceta", pentru ca ai zis o mare prostie cu curiozitatea. Curiozitatea umana e ceea ce ne impinge inainte. E motivul pentru intregul progres. Daca oamenii nu erau curiosi inca eram in epoca de piatra pentru ca fiecare era multumit cu ce stie si nu il interesa sa afle lucruri noi. Ce nu e ok in schimb e sa gasesti tot felul de explicatii aiurite sau povesti de adormit copii pentru lucruri pe care nu le intelegi. Uneori trebuie sa stii pur si simplu "nu stiu", pentru ca nu le putem stii pe toate. Cu restul informatiilor cu zodiacele ... nu mai am cuvinte... Nu cred ca cineva cu mintea sanatoasa poate crede asa ceva, si pana la urma... ce rost aveau otate astea aici?

De intamplat sigur se va intampla ceva in 2012 ... ce nu se stie e ce si cu ce amploare. Poate va fii doar cel mai calduros an pe care l-am intalnit... poate mai mult... vom vedea.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:50

De la: ileanastan, la data 2010-08-13 07:05:49Unele Persoane au ceva planificat pentru acest an. Ceva deosebit de naspa. De noi depinde sa nu ne lasam manipulati. Se spune (?) ca in acel an va veni o pleiada de Mantuitori, cate unul pentru fiecare religie importanta. Se spun muuulte...Nesanatos de multe. Singurii care nu mai cred in mantuirea exterioara si in bazaconiile cu anul "apocaliptic" 2012 sunt, la moment, evreii sionisti si cativa liber cugetatori superinteligenti grupati in jurul scriitorului roman Pavel Corut.
Va sfatuiesc tres amical sa ganditi aidoma acestora. Daca veti proceda astfel, dragi prieteni, veti scapa cu creierele neafectate de Marea Abureala Diversionista programata pentru finele anului 2012.

io vreau sa fiu vanzator de bilete la spectacolu' asta,la cate miliarde de imbecili---scuze,credinciosi ---sunt in toata lumea ,daca tine spectacolu' o saptamana,am pus-o,fac cateva miliarde de dolari

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:51

De la: alex19_tm, la data 2010-08-14 16:41:58Anya, ar trebui sa fii mai desteapta decat sa crezi declaratiile autoritatilor. Si sa zicem in cazul in care ar descoperi ca se va intampla ceva care va distruge pamantul ce crezi ca vor declara ca gata.. o sa muriti cu totii? Guvernul a fost mereu pentru negarea informatiilor cu potential perturbator pentru socetate, si uneori nu numai. Stiai de exemplu ca acuma cativa ani, o cometa de 2 ori cat jupiterul a trecut prin sistemul nostru solar? A trecut undeva in apropierea soarelui cu o viteza enorm de mare si coada de vapori datorati vantului solar a ajuns pana la orbita pamantului. In mod sigur nu stiai si iti garantez ca guvernul stia, asa ceva e imposibil de ratat. Motivul pentru care nu a fost divulgata informatia a fost pentru ca erau siguri ca ne ducem naibii cu totii. Nu vorbesc saca lovea soarele, atunci cevident era catastrofal. Nu, ce trebuie sa iti imaginezi e ca un asa corp imens are forta gravitationala enorma. Poate nu stii dar pana si jupiter are o influienta majora asupra orbitei planetelor si multe altele. Deci si daca a lovit nimica, scotea planetele de pe orbita. Simplul fapt ca suntem inca aici e un mister. Nu e contestabila informatia... exista inregistrari cu cometa. Si asta e doar un exemplu cu ce nu auzim noi nici o data si cum se musamalizeaza informatiile.

Florance, sper ca nu esti o persoana cu principiul "crede si nu cerceta", pentru ca ai zis o mare prostie cu curiozitatea. Curiozitatea umana e ceea ce ne impinge inainte. E motivul pentru intregul progres. Daca oamenii nu erau curiosi inca eram in epoca de piatra pentru ca fiecare era multumit cu ce stie si nu il interesa sa afle lucruri noi. Ce nu e ok in schimb e sa gasesti tot felul de explicatii aiurite sau povesti de adormit copii pentru lucruri pe care nu le intelegi. Uneori trebuie sa stii pur si simplu "nu stiu", pentru ca nu le putem stii pe toate. Cu restul informatiilor cu zodiacele ... nu mai am cuvinte... Nu cred ca cineva cu mintea sanatoasa poate crede asa ceva, si pana la urma... ce rost aveau otate astea aici?

De intamplat sigur se va intampla ceva in 2012 ... ce nu se stie e ce si cu ce amploare. Poate va fii doar cel mai calduros an pe care l-am intalnit... poate mai mult... vom vedea.

talica ar cam fii cazu' sa scri mai des,esti unu' dintre cei care chiar au ceva de zis si o fac bine,BAFTA si S-AUZIM NUMAI de BINE !!!

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VA E FRICA DE ANUL 2012
Mergi la: