Info
x
Va e frica de anul 2012
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2010, ora 16:35
De la: nastasemihail, la data 2010-08-05 16:30:35Chestia cu soarele e dura. Eu tocmai ma pregatesc sa stau la plaja..... Nu prea stiti de gluma
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2010, ora 17:28
De la: matei_2, la data 2010-08-06 15:37:47inca n am hotarat daca trebuie sa mi fie frica de anul 2012 Trebuie sa te hotarasti pana in 2015..!
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
teo_teodora_lili0 33 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 6 August 2010, ora 18:48
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 6 August 2010, ora 18:54
De la: teo_teodora_lili0, la data 2010-08-06 18:48:17CITITI UN BLOG NEMAIINTILNIT REFERITOR LA ZODIACNu pot vizualiza linkul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2010, ora 19:24
De la: teo_teodora_lili0, la data 2010-08-06 18:48:17CITITI UN BLOG NEMAIINTILNIT REFERITOR LA ZODIAC E a lui Maria Campina ?
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
ileanastan 86 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2010, ora 11:59
Va sfatuiesc sa nu va temeti nici de anul 2012, dar nici de anul 2013, ala cu maximul solar. Nu se va intampla nimic special pentru cei care au o credinta solida si sanatoasa. Ce fel de credinta? Am pus punctul pe un fel de i beletristic Pavel Corut si cu mine in romanele noastre. Pentru explicatii de relevanta operativa recomand lectura acestor romane.
Ileana Adriana Stan
|
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 August 2010, ora 12:22
sa va fie frica de cum se va trai in romania dupa 2012 ,la noi intradevar apocalipsa sociala se apropie.
|
violeta1964 40 mesaje Membru din: 11/10/2009 |
Postat pe: 7 August 2010, ora 14:01
Te rog sa te duci la un psihiatru, draga mea tu suferi crunt Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 August 2010, ora 14:03
Singura frica care ma ucide mai rau ca moartea este administratia dictatorului BASESCU. Daca lui Ceausescu nu i-am dorit moartea , oricit l-am detestat sau urat , acestei hiene cu chip de om pe nume Basescu i-as dori moartea si miine si m-as si bucura daca l-as vedea MORT.
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 August 2010, ora 14:06
ileanastan
Avatarul lui ileanastan 20 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 7 August 2010, ora 11:59 Citeaza Raspunde Va sfatuiesc sa nu va temeti nici de anul 2012, dar nici de anul 2013, ala cu maximul solar. Nu se va intampla nimic special pentru cei care au o credinta solida si sanatoasa. Ce fel de credinta? Am pus punctul pe un fel de i beletristic Pavel Corut si cu mine in romanele noastre. Pentru explicatii de relevanta operativa recomand lectura acestor romane. Raporteaza abuz de limbaj Ileana Adriana Stan Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
metisben 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 August 2010, ora 18:49
Sfarsitul Lumii nu va veni in 2012 ! De fapt nici nu cred ca va fi un asa zis SFARSIT al lumii, ci doar MARI schimbari de care sincer cred ca avem nevoie. Aceste schimbari le vad facute fortat de OMENIRE, tocmai din cauza acestei batai de joc care o avem fata de NATURA in mod special . Razbunarea NATURII a inceput pe toata TERRA. Noi nu mai avem respect fata de EA , Tot ecosistemul este dat peste cap , pentru ca nu ne mai saturam de BANI!!!!!!!!!!!!! Taiem paduri in nestire,omoram animale pentru propria noastra placere, din diverse motive : pentru CRESTEREA POTENTEI, pentru a manca ceva FOARTE EXOTIC,pe bani multi, sau efectiv UCIDEM din placere in asa zis spirit SPORTIV,ptr simplu motiv ca e la MODA a ucide un LEU, ELEFANT ,RECHIN, sau ce se mai gandesc cei care nu au creier decat prin prisma BANULUI. Sincer imi doresc acest SFARSIT tocmai pentru a atrage atentia ca nu putem trai fara ACEST ecosistem ,in care OMUL, nu e decat un firicel de nisip! Sunt culturi pe care civilizatia moderna le catalogheaza primitive, care considera NATURA , in diverse forme drept ZEITATI, anume de a nu ucide decat in caz de forta majora, adica HRANA. Dar noi acum ucidem, defrisam numai si numai pentru BANI! Cei care ne conduc nu au nici o grija ca noi mancam numai CHIMICALE, NIMIC NATURAL PENTRU SIMPLU MOTIV CA EI AU bani. aCESTI bani CARE ITI OFERA POSIBILITATEA DE A UCIDE , DEFRISA , DISTRUGE TOT , IN NUMELE CIVILIZATIEI(SAU AL BANULUI)
Se stie ca daca defrisezi padurile vor veni muntii pe TINE. O spun batranii!! Se stie ca daca omori fara sens animale, BLESTEMUL lor ne va AJUNGE. Asa ca .....cu D-zeu inainte!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
icirstina 1 mesaj Membru din: 1/12/2009 |
Postat pe: 7 August 2010, ora 20:14
Cat de bine stiau mayasii ce se va intampla in 2012 ?
Omenirea n-a avut liniste niciodata; din cauza propriilor actiuni sau a altor motive pe care nu inceteaza sa le caute si sa le... �exploateze�. La inceputuri a fost frica cvasi-animalica de elementele naturii dezlantuite, apoi de Apocalipsa, de Armaghedon, pastrand �sfarsitul lumii� ca pe un lait-motiv al nelinistilor sale si, mai apoi, cand stiintele s-au dezvoltat, alimentand aceasta teama cu diversele descoperiri. Nu ! Omenirea n-a fost niciodata linistita. Dar, pana cand ? Pana acum... Sa vedem ce anume a generat aceste temeri. Pana acum, �crizele� omenirii au fost strans legate de: ( 1 ) venirea anului 1000, pe care oamenii au perceput-o ca pe �sfarsitul lumii�. Aceasta spaima a fost alimentata de dezordinile cosmice anuntate de astrologi si astronomi; calamitatile naturale ( care, se stie, au existat dintotdeauna, doar ca la vremurile acelea nu existau atatea posibilitati de comunicare si informare ) au sporit si ele isteria sosirii anului 1000, pana acolo incat haosul domnea in intreaga omenire, spaima paraliza, groaza facea ravagii. ...Si in zorii anului 1000, omenirea s-a trezit. ...Soarele a rasarit... Viata a respirat adanc si... a luat-o de la inceput. De-a lungul mileniului care a urmat, omenirea mai consemneaza cateva evenimente interesante, dar care nu pot alimenta inca teoria sfarsitului lumii. Pe plan local, mai precis, aflam din documente medievale sibiene ca in anul 1618 a fost o ploaie de stele cazatoare, la 5 dec. 1618 a aparut o cometa, la 24 ian. 1685 noaptea a fost luminata ca ziua de trei corpuri ale Lunii ( probabil Luna incadrata de doua planete ), cam 200 de ani mai tarziu pe cerul Sibiului a aparut o aurora boreala ( ! ), iar comete au fost semnalate si in 7 martie 1742. La nivel planetar : cativa �Mesia�, eruptii puternice ale vulcanilor, cutremure si... un Cernobal. Si a venit ( 2 ) anul 1999. Eclipsa totala de Soare a fost explicata, in amanunt, anuntata pe toate caile de informare posibile. Si totusi, omenirea si-a tinut respiratia, si n-a rasuflat decat dupa ce eclipsa a trecut. Si nici atunci prea mult pentru ca ( va mai amintiti ? ) in acea seara si noaptea s-a starnit o furtuna-vijelie care i-a facut pe multi sa se intoarca la credinta ! Oricum, ( 3 ) sosirea anului 2000 a fost data �sigura� pentru sfarsitul lumii. Problema cea mai arzatoare a fost ( 4 ) virusul mileniului Y2K denumit �Armaghedonul comunicarii�, dat ca sigur agent al sfarsitului si teama ca dupa 31.XII.1999 computerele o s-o ia �razna�, reluand numaratoarea de la anul 1900 si, ca urmare, avioanele vor cadea ca mustele, iar centralele nucleare vor provoca distrugerea planetei intr-un holocaust atomic, au fost cateva scenarii. Cu 2-3 ani inainte guvernele tarilor cele mai avansate, detinatoare de tehnica computerizata, au tot luat masuri pentru impiedicarea acestui scenariu sumbru ( amintiti-va si �atentionarea� rizibila a guvernului Romaniei facuta ( atentie ! ) cu o luna inainte! Macar ca la noi ideea de computer inca nu se �copsese�... si ce sa faci intr-o luna ? ). Ce mai ? Sfarsitul lumii ! Dar... n-a fost sa fie ! Dupa asta s-a ivit alta problema : alinierea planetelor. Omenirea s-a desteptat si a inteles ca un cutremur, o eruptie, un tzunami, nu pot fi �cauza� sfarsitului, ele nefiind decat manifestari ale altor cauze, pe care au inceput sa le caute. Si le-au gasit ! Alinierea planetelor si asteroizii Cercetatorii au descoperit schimbarea vitezei de rotatie a Terrei, care produce dislocarea masei Pamantului in adancime, iar aceasta la randul ei duce la schimbari de suprafata, de aici cutremure si tzunami ; dar si o schimbare aproape imperceptibila a pozitiei axei planetei Pamant, asta da, descoperire ! Cand cercetatorii indieni au avertizat ca alinierea planetelor poate duce la un seism devastator, lumea nu i-a luat in serios. Asta n-a impiedicat omenirea sa spuna ca ( 6 ) alinierea planetelor poate fi un alt �sfarsit al lumii�. Dar, unul dintre cele mai mari pericole care poate declansa o catastrofa la nivel planetar, a �scapat� insa acelor pretinsi Mesia, care apar periodic ; este vorba de ( 7 ) pericolul asteroizilor cazuti pe Pamant. De ce ar trebui sa-i credem pe cercetatorii stiintifici cand spun ca putem da credit astrologilor care sustin ca alinierea planetelor este prevestitoare de nenorociri ? Pentru ca in cazul alinierii, aproximativ 80% din suprafata orbitala a sistemului solar este libera, fiind fara aparare, corpurile straine avand cale libera spre Marte, Pamant, Venus, Mercur sau Soare. Acest fenomen creste sansa de impact cu un asteroid. Putem fi recunoscatori celor patru mari planete care orbiteaza in jumatatea exterioara a sistemului nostru solar Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun, care �aspira� corpurile ceresti care le tranziteaza orbitele ferind Pamantul de coliziuni periculoase. Pericol ? Da. Sfarsitul lumii ? Nu. Acum 4000 de ani... Mayasii, excelenti matematicieni si astronomi, au conceput unul dintre cele mai exacte calendare, care insa, se termina la... 21.XII.2012 ! Ei au aflat ca la 21.X.2012 incepe alinierea Soarelui cu Ecuatorul galactic si cu stelele din centrul Caii Lactee. Ceea ce este foarte important, este ca cercetatorii, astronomii moderni au confirmat exactitatea calendarului Maya, afirmand ca la data solstitiului de iarna a anului 2012, mai precis, pe 21.XII, Soarele nostru se va afla in alinierea respectiva perfecta ! De ce se termina calendarul Maya tocmai atunci ? Teoria �sfarsitului lumii� a mai primit �o gura de oxigen�. Centura de fotoni Prin anii 1952-1957 a fost descoperita si masurata frecventa vibratiei medii a planetei Pamant. Numita dupa descoperitorul sau �rezonanta Schumann� si alintata ca fiind �bataia inimii� Pamantului, se pare ca mii de ani ea a avut o valoare constanta de 7,8 Hz. Apoi, din anul 1980 s-a observat mai intai o accelerare lenta ( de notat ca acest fenomen a fost �observat� si de un clarvazator brazilian numit Triquerinho ! ), apoi o accelerare din ce in ce mai rapida dupa 1997, pentru ca astazi sa aiba o valoare de 12 Hz. Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei. Pentru a intelege transformarile cosmice care au loc acum, este necesar sa lamurim cateva aspecte. Soarele are un camp magnetic numit heliosfera care inglobeaza intregul sistem solar ; in partea sa frontala plasma heliosferei devine tot mai luminoasa, mai stralucitoare, datorita intrarii sistemului solar intr-o centura de fotoni, o zona cosmica ce are o energie mult marita. Aceasta energie patrunde in Soare care o �distribuie� in intregul sistem solar. Chestiunea este ca nu numai Terra sufera modificari ci, datorita acestei zone cu o energie mult mai intensa si alte planete sufera modificari : Marte are acum o atmosfera dubla ; Luna isi face atmosfera din compusi ai sodiului ; Venus si-a crescut intensitatea luminoasa ; intre Jupiter si satelitul sau Io s-a format un �tub� de radiatie ionizata, iar campul magnetic al lui Jupiter a crescut de doua ori ; Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli magnetici, isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Si asta nu e totul : in straturile superioare ale atmosferei Terrei se formeaza un nou gaz, inexistent pana acum. Am indrazni sa ne gandim ca nu omenirea este cea care �strica� climatul, ci modificarile cosmice care au loc ! Punctul Zero ! �Punctul Zero� este momentul in care planul sistemului solar se va suprapune pe planul Galaxiei. Cresterea frecventei vibratorii a planetei Terra face ca 24 de ore de viata sa corespunda cu numai 16 ore reale in termenii timpului terestru. Curgerea timpului terestru se accelereaza pe masura ce ne apropiem de �punctul zero� de mai sus. La �punctul zero� 24 de ore din anul 1980 vor corespunde cu zero ore efective ! Timpul terestru va inceta sa existe ! Acesta este momentul inversarii polilor magnetici ai Pamantului. ( De notat ca cercetatorii au anuntat demult ca nucleul terestru este din ce in ce mai agitat de furtuni electromagnetice intense ). Cercetatorul Gregg Braden a dovedit stiintific cresterea frecventei de rezonanta Schumann a Pamantului. El spune ca trecerea prin centura de fotoni despre care am vorbit mai sus, care va facilita incetinirea vitezei de rotatie a Pamantului plus atingerea valorii de 13 Hz a rezonantei Schumann va aduce Terra in �punctul zero� al campului magnetic, cand va avea loc inversarea polilor magnetici ai Pamantului ( eveniment ce are loc o data la 13.000 de ani ; deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Solar de 26.000 ). Si cand se va intampla asta ? La 21.XII.2012 ! Asa a �spus� si calendarul Maya ! Deci : timpul terestru nu va mai exista, polii magnetici se vor inversa si globul terestru va incepe sa se roteasca invers ! Minunat moment sa spunem ca, iata, a sosit sfarsitul lumii. Dar... nu-i tocmai asa ! Translatia intr-o alta dimensiune Terra a mai cunoscut in istoria sa evenimente cosmice insotite de diverse modificari de clima sau relief, si de intreg �alaiul� de cutremure, eruptii vulcanice, catastrofe planetare. Si omenirea n-a pierit... Dar nici n-a invatat nimic ! Sa ne intoarcem insa la �punctul zero� sa vedem ce se intampla acolo. In acel moment � se spune � are loc translatia omenirii intr-o alta dimensiune! Cu tot cu Terra ! In nici un caz nu poate fi vorba de �disparitia� omenirii, din moment ce efectele acestei schimbari-translatii vor fi numeroase si vizibile, mai ales pentru corpul uman, cea mai demna de mentionat fiind modificarea ADN-ului uman, dar si dezvoltarea capacitatilor intuitive, deci si a celor paranormale; se deschide �Al treilea ochi�; ochiul uman se modifica pentru adaptarea la noua Lumina si multe altele. Tehnologiile nu vor mai fi operationale, fiind folosita doar energia �libera� ( descoperita in urma cu un secol de Nikola Tesla, despre care vom vorbi intr-un numar viitor ). Se mai spune ca in noua dimensiune in care trece omenirea �domneste compasiunea, intelegerea si iubirea�. Translatia este asemanata cu ceea ce Biblia numeste �revenirea in Glorie�; se mai spune ca �A 2-a Venire� este mai mult o stare interioara, decat o fiinta care vine si stabileste o noua ierarhie. Se mai vorbeste si despre o Inteligenta Cosmica. Dar cate nu se spun... Aoleu... Ce sa facem? Daca asa va fi cu adevarat, de ce ne-am teme de �sfarsitul lumii� care, iata, nici nu va fi un sfarsit, ci un fel de transformare ? Si, inca, una in bine ! Poate ca ce va fi �dupa� 21.XII.2012 sunt speculatii paranormale, cum nu s-au sfiit sa le numeasca unii, dar sunt demne de luat in seama. Poate ca in afara de �obisnuitele� framantari ale scoartei pamantesti si schimbari de clima, nu se va intampla nimic ! Mai este foarte putin pana atunci ; daca omenirea n-a facut nimic pana acum, ce-ar mai putea face in scurtul ragaz care a ramas ?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 August 2010, ora 20:23
e lumea plina de scrantiti care preiau tot felul de texte si ni le vara PE GAT CA ADEVARURI UNIVERSALE,IA MAI GANDITI MAI OAMENI BUNI SI CU CREIERELE DIN DOTARE
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 August 2010, ora 22:51
De la: ileanastan, la data 2010-08-07 11:59:42Va sfatuiesc sa nu va temeti nici de anul 2012, dar nici de anul 2013, ala cu maximul solar. Nu se va intampla nimic special pentru cei care au o credinta solida si sanatoasa. Ce fel de credinta? Am pus punctul pe un fel de i beletristic Pavel Corut si cu mine in romanele noastre. Pentru explicatii de relevanta operativa recomand lectura acestor romane. Nici nu ma tem .........cine se teme face atac de panica ..........
GINA
|
|
casta_meretrix 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 09:32
Huh...greu de comentat la un astefel de topic, fara a risca sa devii ridicol, sa jignesti pe cineva, sau sa para ca devii profetic in sensul autosuficentei si al nefastului...
Oricum, tin sa felicit cateva persoane care au reusit sa posteze la acest subiect, dovedind o maturitate, inteligenta si subtilitate tipica unor minti si spirite extrem de evoluate, lucru care arata ca, mai sunt printre romanii atat de "atinsi" de povara " prezentului absolut" si exemplare care reusesc sa depaseasca bariera mentala a politicului, economicului, socialului , cotidianului ,in final si sa priveasca ( fie doar si cu ochii sufletului si ai subtilului mental ) in acea zona de care, fie vorba intre noi , ne este atat de teama pentru ca ea reprezinta de milenii, un spatiu rezervat doar celor alesi....Si ca o parere personala asupra FRICII legata de anul 2012, eu cred ca avem de a face cu un truism din momentul in care s-a formulat un astfel de titlu... Stim bine, oricare dintre noi ca, intunericul, necunoscutul, tot ceea ce omul nu poate controla sub o forma sau alta, fie el bau bau-ul sau tot ceea ce se afla dincolo de sistemele sale de referinta si "siguranta" conferite de milenii de raspusuri reflexe si invatari repetate, devenite intre timp cutume si forme de existenta sablonarde, reprezinta un motiv urias de FRICA si neputinta , pentru ca undeva, adanc in constiinta umana primordiala exista mai presus de orice, ideea de MOARTE.. Ori , moartea este ultima froniera a capacitatilor umane de intelegere, integrare, control, analiza, fiintare fizica sau orice altceva care poate fi masurat, stiut, analizat si exprimat in parametrii terestrii, care iese de sub incidenta OMULUI si a lumii lui atat de "perfecte si controlabile" si trimite la suferinta, neant, agonie, pierdere ireversibila, terori si cosmare... Tuturor ne este FRICA de moarte , insa Frica legata de 2012 nu este doar frica dinaintea mortii, sau a Marii Treceri, ci este Frica absoluta in fata unei uriase schimbari care ar putea distruge si elimina definitiv ideea de OM si OMENIRE asa cum este cunoscuta ea pana in prezent... Cativa au incercat sa imagineze scenarii posibile pentru anul 2012, incepand cu marile si evidentele furtuni solare si urmarile lor pentru noi toti si continuand cu alineerea planetelor si a soarelui cu Centrul galaxiei, argumentat fiind fiecare dintre ele, in mod stiintific si mai mult decat de bun simt... Reactiile majoritatii celor ce s-au incumetat sa raspunda intr-un fel sau altul acestor ipoteze si scenarii, au fost dintre cele mai previzibile si anume...acelea de FRICA!! Pentru ca, se stie , omul in momentul in care primeste la interior impulsul fricii, reactioneaza exterior in modurile cele mai bizare si nu de putine ori, caraghioase si socante cu putinta... Frica determina reactia paradoxala de ras, asa cum o determina si pe cea de a raspunde cu violenta, cinism, scepticism si in cele mai multe cazuri, tacere si prostatie... Ne este extrem de frica, oameni buni...si ne este frica, nu de ceea ce se va intampla CU CERTITUDINE in scurta vreme cu noi toti, fie ca vrem sau nu sa recunoastem, ca vrem sau nu sa stim sau sa constientizam... Ne este frica pentru ca, stim cu totii, undeva in adancul nostru, in acel loc in care exista doar o singura FIINTA completa, reala si atotcuprinzatoare, ca se apropie momentul MARELUI ADEVAR UNIVERSAL, care nu poate fi inteles decat traindu-l si contopindu-ne cu el... Aceasta este umila mea parere si dizertatie in legatura cu cele discutate la acest topic... Va doresc o zi cat mai placuta si multa, extrem de multa intelepciune si putere de a gasi calea spre Curaj si Fericire.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
danila_c_viorel 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 8 August 2010, ora 11:55
De an in sine, nu, dar de ignoranta si rautatea umana care cu siguranta va dainui acestui an, Da!
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 11:59
quando sono nato su questa terra, ho tirato uno dei suoi pugni e gridare ho raccolto, per annunciare al mondo che io sono venuto a sentire nostalgia per la vita e una inestinguibile. Capisco un bambino, il tempo passa in fretta, che la vita non è per sempre e poi ho deciso per la lotta contro il tempo. Ho avuto una famiglia che i bambini, nonni sinistra, sapevo dei problemi e la povertà e ha deciso di lottare per vivere è stato terribile, anche se era dura, fino all'esplosione 1989 della stupidità, quando l'intero sforzo della mia vita Sembrava essere fatiscente, ma ho rinunciato combattere, ho separato i creduloni e ingenui e sono andato nel 1991 per proprio conto non è stato facile, ma ho fatto, e adesso alle soglie della giovinezza terzo, mi ha fatto sentire paura e il 2012 questi millenni?
|
marian_balan_bv 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 August 2010, ora 18:29
Corect sau nu sunt de acord cu tine!
|
meduza 51 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 8 August 2010, ora 19:48
nu imi este frica
|
9am173766 6 mesaje Membru din: 21/11/2009 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 00:30
Din mai multe privinte viata de pe eceasta planeta se afla in pragul anihilarii. Daca lumea a fost facuta din Cuvant, atunci dizarmonia noastra cu Universul duce la dereglarea mecanismelor acestuia. Restabilirea lui poate fi facuta prin acelasi Logos, care-l sustine. NU formule magice, ci intelegerea corecta a ADEVARULUI, DREPTATII si IUBIRII, asa cum au fost dovedite in timpul intruparii SALE pe planeta noastra,- singura oaie ratacita din intregul Univers -, pentru care Pastorul cel bun s-a sacrificat ca sa ne mai dea o sansa, pentru a cauta sa-L intelegem si sa legam o relatie inteligenta cu El. Pacatul (razvratirea) a luat fiinta cand a fost crezuta si acceptata minciuna. Neprihanirea tine de iubirea, cautarea si alegerea Adevarului, de punerea lui in practica si perfectare morala indeacord cu CUVANTUL. EL S-a dus sa ne pregateasca un loc. Dar nu ne-a uitat, ci se va intoarce dupa noi, atunci cand suntem pregatiti. Dar Cuvantul nu prezinta nicaieri evolutie mecanicista (gen campuri multidimensionale 2012) si nici evolutie postmortem. Daca acestea ar fi adevarate, atunci Fiul lui Dumnezeu a glumit cand, in parabola cu bogatul si saracul Lazar ne-a vorbit despre "prapastia de netrecut" dintre cei buni si cei rai de pe taramul celalalt. Dar primul care a sugerat ca Dumnezeu glumeste cand e vorba de pacat, era deja un inger decazut, dar deghizat. Si ce multi il mai cred inca, pentru ca stie sa vorbeasca pe placul inimii firesti.
|
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 00:36
tot la fel am vrut sa spun si io
|
|
mestecenilor 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 15:05
Mie nu mi-e frica. de ce ? fiindca eu stiu sigur ca voi scapa.
|
Postat pe: 9 August 2010, ora 15:09
De la: mestecenilor, la data 2010-08-09 15:05:48Mie nu mi-e frica. de ce ? fiindca eu stiu sigur ca voi scapa. Inca nu ai scapat....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
casatopnord 53 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 9 August 2010, ora 16:07
am deschis acest TOPIC cu 2012,..si va multumesc tuturor pt raspunsuri si atentia acordata ,, chiar daca uni sant sceptici,,ma bucur ca gadesc asa...felicitari ,,,,lui METISBEN,,,,ICRISTINA,,CASTA MATRIX ,si alti cativa care sau documentat despre ce va fi in 2012....intrati pe blogul prezicerile marelui preot indian 2012..sau a lui carmen hara..o zi minunata va doresc si va astept cu noi stiri despre 2012 cu deosebit respect ELENA si ma bucur ca va am alaturi chiar si cu raspunsuri rautacioase nu ma supar
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2010, ora 16:50
Frica ?, categoric nu !, am invatat sa traiesc fiecare zi ca si cand ar fi ultima , ma bucur in fiecare zi de rasaritul soarelui , am invatat sa gasesc frumosul in urat , multumesc divinitatii pentru tot ce primesc zilnic si fac tot posibilul sa raman ancorata in starea de armonie .
Prezentul este al meu , viitorul nu-mi apartine , asa ca nimic nu ma impiedica sa stau ancorata in PREZENT . Dupa parerea mea venim pe pamant cu scopul de a experimenta si de a invata ( evolua ) , depinde de fiecare cum alege sa joace jocul vietii , frumos sau fortat. Atunci cand vei constientiza ca fiecare situatie in care esti zilnic implicat , are scopul de a te invata ceva si de a experimenta ceva nou , atunci vei primi si privi totul cu detasare si tocmai aceasta detasare te va face sa gasesti solutia pentru a depasi orice obstacol . Sunt convinsa ca ne vom spune la multi ani in 2013 , pentru simplul motiv ca fiecare dintre noi mai avem atatea si atatea de invatat ( experimentat ).
|
mestecenilor 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:06
Si totusi eu am gasit solutia. Eu scap !! Voi ! Poate unii.
|
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:17
De la: mestecenilor, la data 2010-08-10 14:06:45Si totusi eu am gasit solutia. Eu scap !! Voi ! Poate unii. Si ne spui si noua....Pleeeeeaaaaaaaaaaaaase.....
|
|
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:18
De la: casatopnord, la data 2010-08-09 16:07:13 am deschis acest TOPIC cu 2012,..si va multumesc tuturor pt raspunsuri si atentia acordata ,, chiar daca uni sant sceptici,,ma bucur ca gadesc asa...felicitari ,,,,lui METISBEN,,,,ICRISTINA,,CASTA MATRIX ,si alti cativa care sau documentat despre ce va fi in 2012....intrati pe blogul prezicerile marelui preot indian 2012..sau a lui carmen hara..o zi minunata va doresc si va astept cu noi stiri despre 2012 cu deosebit respect ELENA si ma bucur ca va am alaturi chiar si cu raspunsuri rautacioase nu ma supar Adica ce am spus serios pe alte topicuri despre 2012, nu ai citit. Bineeeee.....nu ma mai repet
|
|
9am176739 16 mesaje Membru din: 8/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2010, ora 14:55
asa este,nu credem pana nu se-ntampla.Ca dovada am vazut civilizatia romànà la mare,pe litoralul nostru romànesc:mizerie!!!Nu facem nilmic sa mai salvam ceva,ne batem joc in continuare de tot,urlam ca ne ia din bani guvernul,da noi ce facem sa ridicam economia?Daca vine cineva si ne cere sa facem un anumit lucru,fara bani sau alte recompese,doar ca sa fie bine copiilor nostri,o vom face?NU.Am vazut un strain pe litoral care aduna de pe plaja,chistoace,pahare de plastic,stiuleti de porumb,etc,pt ca nu avea loc sa-si puna prosopul.Am intrebat de ce face asta,ca noi aruncam in continuare si la urma urmei,e mizeria noastra.Mi-a raspuns senin ca nu vrea sa-si puna prosopul pe mizerie si ca da un exemplu pt noi,poate ne apucam de treaba,sa curatam plaja.Unii,de rusine,au inceput sa adune resturile dimprejur,da altii,cu berea in bot,se distrau si radeau de"prostii"care dau exemplu.Credeti ca copiii nostri vor mai avea resurse sa traiasca bine?Va asigur ca nu.Pacat de Terra noastra,se distruge incet si sigur.Si noi o ajutam din plin!
|
casatopnord 53 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 10 August 2010, ora 15:17
marele om de stiinta STHEPEN HAWKING,,,,,CITI CE SPUNE DESPRE PARTICULA LUI DUMNEZEU E UN MARE OM DE STIINTA SI UN MARE ASTROFIZICEAN,, TOT CE A PREZIS PANA IN PREZENT ASA A FOST GASITI PE HOT-NEWES,, DESPRE EL ,CRED CA STIINTA E DEJA ININTATA SI ACESTI OAMENI DE STIINTA NU MINT DACA NU SE FACE CEVA SI NU SE IAU MASURI NU E BINE,,,MA ROG CA DUMNEZEU SA LE LUMINEZE MINTEA IN CEL DE ULTIM CEAS,,,CHIAR DACA UNI DINTRE VOI ,,O SA RADETI ,PROBLEMA NU E DE LOC PE ROZE SE VAD SEMNELE DEJA PE INTREAGA PLANETA.....
|
|
|

, ne este atat de teama pentru ca ea reprezinta de milenii, un spatiu rezervat doar celor alesi....
Corect sau nu sunt de acord cu tine!