back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va e frica de anul 2012

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 3 August 2010, ora 13:06

De la: ktn91land, la data 2010-08-03 13:01:17Sunt terifiat!!! Numai la auzul anului 2012 ma apuca groaza si frica!
Pentru ca am auzit la unii, ca atunci e sigur sfarsitul lumii. Merg pe strada si vad in fata ochilor doar 2012.
Noaptea visez anul 2012 si sfarsitul lumii. Cica vine un asteroid, sau o inundatie mare, cade foc din cer, sau ingheata pamantul ... oricum una dintre astea e sigur!!!
Singurul gand care ma linisteste e ca o sa vina prima oara la Americani. Asa am vazut eu in filme!

E ingrozitor si ar trebui sa facem ceva ca vine 2012!!!!

fix!..drept pentru care mie, chiar mi-a venit!...ma duc s� fac ceva!...oricum, mor de ziua mea!!!

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 3 August 2010, ora 13:10

Daca nu poti face nimic concludent care sa anuleze dezastrele preconizate, propun sa nu ne mai gandim la ele. Ce are sa se intample, se va intampla intr-o clipa. (DACA SE VA INTAMPLA !!)
Are atunci sens sa ne framantam mai bine de doi ani pentru niste lucruri pe care oricum nu le putem schimaba??

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Postat pe: 3 August 2010, ora 14:13

Nu mi-e frica de anul 2012 ,mi-e frica de 2011 si de ce a mai rams din 2010. Asazisele "previziuni" legate de 2012, sunt intersante dar nu sunt convingatoare.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 August 2010, ora 14:34

Iesirea de sub vremuri=sfirsitul timpurilor.
Modificare perceptiei timpului.
Acutizarea necesitatii de reorganizare sociala...radicala.
Incalzirea se va transforma in oscilatii de clima
Trezirea spirituala incepe din 1990 deja.

daca nu va convine nu am ce sa va fac.

Mie imi e frica de cosmaruri in stare de vegh ale unora. Si care le transfera altora.

Explozii solare f mari sint posibile oricind din cauza maririi temp Soarelui. Se va impune deplasarea pe orbita a Pamintului. Nu o spun eu.
Marirea radiatiei solare are ca efect doar aceasta incalzire. E totusi la 150 milioane km.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am187740

190 mesaje
Postat pe: 3 August 2010, ora 17:24

MI-E FRICA DE ZIUA DE MAINE, IN TARA CONDUS DE BASESCU-FMI-MARKO.IN TARA UNDE E DICTATURA, SI 90% DIN PUBLICATI CENZUREAZA TREBUI SA AI FRICA DE ZIUA DE MAINE, CA PANA IN 2012 NUMAI ESTI IN VIATA IN REGIMUL BASESCU.

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 August 2010, ora 19:16

Multi sustinatori inflacarati ai apocalipsei accepta ideea conform careia sfarsitul lumii va avea loc in data de 21 decembrie 2012, ca urmare a datelor furnizate de calendarul Maya cunoscut sub denumirea de �Marea Numaratoare�. Acest calendar este alcatuit din mai multe cicluri ce functioneaza asemenea unui instrument de masurare a distantelor. Pentru datarea erelor Mayasii foloseau cinci cicluri:
B'aktun = 20 k'atun = 144.000 zile (394 ani);
K'atun = 20 tun = 7200 zile;
Tun = 18 winal = 360 zile;
Winal = 20 k'in = 20 zile;
K'in = o zi
Conform calendarului, data corespunzatoare sfarsitului lumii este 13.0.0.0.0, adica fix 13 b'aktuni. Principala semnificatie a lui 13.0.0.0.0 este numarul de zerouri. Totusi, "Marea Numaratoare" nu se incheie in acel moment. Mai exista multe alte cicluri dincolo de b'aktun care pot fi folosite pentru descrierea unei date. Ca atare nu exista nicio limita a acestor calcule. Ultima data exacta, rotunda, fixa indicata de calendarul Maya a fost de forma 12.0.0.0.0 si a cazut pe 20 septembrie 1618. Inaintea sa, 11.0.0.0.0 a fost pe 17 iunie 1224, 10.0.0.0.0 s-a intamplat pe 15 martie 830 iar 9.0.0.0.0 a coincis cu 11 decembrie 435. Ce se va intampla in 2012, atunci cand calendarul Maya va indica 13.0.0.0.0 va fi probabil o noua resetare a ciclului de 394 de ani al Maya si se va repeta din nou, in 2406, continuand acest trend milioane si milioane de ani. Oamenii de stiinta sustin ca in 2012 nu se va intampla nimic mai semnificativ decat in 1618, 1224, 830 si 435.
Adevaratele amenintari, care ar putea duce la sfarsitul lumii sunt: tehnologia armelor, biologia sintetic� si inteligen�a artificial�, crearea unui virus letal la nivel mondial sau a unor noi arme care ar creste riscul unei conflagratii planetare, incercarile oamenilor de a stopa incalzirea globala, vidul real care s-ar putea crea in univers si care ar putea rescrie legile naturii.Si mai sunt teorii despre sfarsitul lumii pe pamant. Daca ne-am lua dupa tot ce auzim, citim sau ni spune ar trebui numai sa traim si sa nu mai facem nimic altceva.
Institutului pentru Viitorul Umanit��ii de la Universitatea Oxford

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 19:35

De la: ktn91land, la data 2010-08-03 13:01:17Sunt terifiat!!! Numai la auzul anului 2012 ma apuca groaza si frica!
Pentru ca am auzit la unii, ca atunci e sigur sfarsitul lumii. Merg pe strada si vad in fata ochilor doar 2012.
Noaptea visez anul 2012 si sfarsitul lumii. Cica vine un asteroid, sau o inundatie mare, cade foc din cer, sau ingheata pamantul ... oricum una dintre astea e sigur!!!
Singurul gand care ma linisteste e ca o sa vina prima oara la Americani. Asa am vazut eu in filme!

Ce?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 19:38

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-08-02 14:26:36Mi-ar fi frica daca as simti ca mai am ce pierde....am o situatie care ar putea fi ...rezolvata de 2012!Eu unul nu am de ce sa ma tem,orice schimbare nu ar putea sa-mi aduca mai mult rau decat situatia in care ma aflu acum:am 50 de ani,sotia m-a parasit si ulterior a divortat pt ca s-a indragostit de un altul,de anul trecu de la 1 aprilie am intrat si in somaj si acum nu mai am sperante de a gasi un servici,baiatul a apucat pe cai gresite dupa ce initial a urmat-o pe mama lui pt ca aceasta ii facea toate mofturile fara nici un fel de conditii ajungand in cele din urma sa consume droguri si acum s-a intors la mine ca sa ma chinuie...Degeaba suferim toti pe langa el si ne frangem mainile,cheltuim fara numar si fara noima in speranta schimbarii lui,daca el nu-si doreste altceva,ma culc deseori seara si mi-ar place sa nu mai ma trezesc dimineata,asa ca 2012 ar fi posibila izbavire

Domnule 'gabymarinescu_pulser', m-a impresionat ceea ce ati scris si daca v-am preluat textul nu am facut-o ca sa-l dezvolt ci doar sa aflati ca multi am avut situatii familiale aproximativ identice si am trecut peste ele impingand timpul de azi in maine. Cat priveste 22 septembrie 2012 nu este o solutie si s-ar putea sa fie o zi ca oricare alta, deci lupta cu viata continua! Articolul pe care l-am postat nu specifica faptul ca ar fi sfarsitul lumii ci doar o anomalie care va produce fluctuatii enorme in aparatajul de transformare a tensiunii si transmiterea ei prin retelele electrice pana la receptori. Va urez numai bine!

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 19:39

De la: Ingrid, la data 2010-08-03 19:35:33

Ce?

io cand aud ca mai exista ca tine-n univers,nici nu-mi vine sa mananc,nici sa dorm,daramite sa mai scot capu-n lume

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 19:43

De la: XYW, la data 2010-08-03 19:39:19

Ce?

io cand aud ca mai exista ca tine-n univers,nici nu-mi vine sa mananc,nici sa dorm,daramite sa mai scot capu-n lume

Ca mine??? Da' ce ti-am facut? ...dar fii linistit, ca mine nu mai exista!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 19:57

De la: Ingrid, la data 2010-08-03 19:43:21

Ce?

sunt sigur ca esti unica pisica cu gherute imblanite si care zgarie cand trebuie, cu tine as merge si la capatul universului, io vorbeam de nea asta cu fobia lui de 2012 ori

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 4 August 2010, ora 14:12

De la: XYW, la data 2010-08-03 19:57:57

Ce?

sunt sigur ca esti unica pisica cu gherute imblanite si care zgarie cand trebuie, cu tine as merge si la capatul universului, io vorbeam de nea asta cu fobia lui de 2012 ori

:) Scuza-ma ca inainte de text nu am scris: "GLUMA :"
Credeam ca se prinde toata lumea ca e la misto, da' vad ca unii proceseaza mai greu.
Sincer sa-ti spun, chestia asta cu 2012 care e tot prezentata la televizor, apare in ziare, e subiect de film, etc. mi se pare facuta asa ca sa aiba lumea la ce casca gura. Asa a fost si cu anul 2000, si cu alinierea nu stiu caror planete, si probabil asa va fii si in anul ... 2666 ... in sfarsit, mare smecherie, poate sa fie sfarsitul lumii si maine sau peste 10.000 de ani imi e fix ... indiferent!

nicugh25_gmail_com

43 mesaje
Postat pe: 4 August 2010, ora 14:33

Mai rau ca in ziua de azi nu cred ca o sa fie.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 4 August 2010, ora 14:35

De la: ktn91land, la data 2010-08-04 14:12:17
De la: XYW, la data 2010-08-03 19:57:57

Ce?

:) Scuza-ma ca inainte de text nu am scris: "GLUMA :"
Credeam ca se prinde toata lumea ca e la misto, da' vad ca unii proceseaza mai greu.
Sincer sa-ti spun, chestia asta cu 2012 care e tot prezentata la televizor, apare in ziare, e subiect de film, etc. mi se pare facuta asa ca sa aiba lumea la ce casca gura. Asa a fost si cu anul 2000, si cu alinierea nu stiu caror planete, si probabil asa va fii si in anul ... 2666 ... in sfarsit, mare smecherie, poate sa fie sfarsitul lumii si maine sau peste 10.000 de ani imi e fix ... indiferent!

daca ne-nveti si pe noi sa glumim asa ca talica, te iertam, daca nu te dam pe mana lu' 2012 sa-ti faca ce-o vrea

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 4 August 2010, ora 15:35

Are cineva vreun cunoscut sau vreo pila pe la RAR?
As fii foarte recunoscator.

Multumesc!

Altair

23 mesaje
Postat pe: 5 August 2010, ora 16:13

Cum s-ar spune... va e frica de Bau Bau?
Cui ar trebui sa ii fie frica, celor care nu s-au spovedit, celor care nu si-au platit impozitele la timp, celor cu mainile atarnand greu pline de ghiluri grele si adusi de spate din prea mult aur la gat?
Sau poate celor care dorm linistiti noaptea ca au suficient banet la banca si destule case si masini incat, indiferent cate ar darama apocalipsa, tot ar mai ramane una in picioare in care sa stea si o masina la subsol in garaj, poate chiar doua, din care una neaparat jeep.
Cheers!

Everybody has the right to be stupid...some people just abuse the privilege! Texte cu dedicatie pentru pietre funerare si pentru bocitori profesioniste. Numai la comanda ferma si dupa achitarea integrala si in avans a onorariului si a taxei pentru bocit.
Altair

23 mesaje
Postat pe: 5 August 2010, ora 16:15

De la: ktn91land, la data 2010-08-04 15:35:26Are cineva vreun cunoscut sau vreo pila pe la RAR?
As fii foarte recunoscator.

Multumesc!

Pentru imatriculare pe "naspa". Cat de recunoscator, exprimate in cifre.

Everybody has the right to be stupid...some people just abuse the privilege! Texte cu dedicatie pentru pietre funerare si pentru bocitori profesioniste. Numai la comanda ferma si dupa achitarea integrala si in avans a onorariului si a taxei pentru bocit.
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 5 August 2010, ora 16:27

Topicul "Va e frica de anul 2012" nu a fost deschis pentru a ne prezenta "cantitatea de frica" ci ca un divertisment dar prin care ne putem spune si cum vedem noi acest moment. Cineva scria in alt link (vedeti ca subiectul e la zi peste tot inclusiv in mass-media), ca lui nu-i e frica de acest moment prin care vom trece toti care vom fi atunci in viata, dar acum cateva zile o prietena m-a anuntat printr-un mesaj ca a avut un accident si ca prognosticul medicilor e rezervat. Deci nu trebuie sa ne ingrijoram ce se va intampla atunci ci mai degraba sa fim atenti cand traversam strada, cand servim la restaurant mancaruri nocive, cand servim bere dintr-o sticla in care a fost inainte otrava de gandaci sau numai sa nu mai stam prea mult in soare la orele amiezei.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 August 2010, ora 16:30

Chestia cu soarele e dura. Eu tocmai ma pregatesc sa stau la plaja.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am209798

13 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 06:37

De la: M_Elody, la data 2010-07-29 10:39:43Frica?
Nu, insa , cred ca avem emotii ca pentru oricare zi in care pasim in fiecare dimineata ca pe-un taram necunoscut ce ni se-ntinde inaintea noastra... Acea emotie simtita in fata ineditului neexperimentat.

Fara emotii !
VIN LA TINE ACASA nemtoaica stilata si manierata iti ofer sex total de calitate, stilata, manierata si frumoasa, pozele sunt ale mele, te vei convinge, pot venii la domiciliul tau sau la hotel, rog seriozitate 0765 694 061 0765 694 061 >>> 05 Aug 21:14 350L 2ore

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 August 2010, ora 08:58

Frica vine din necunoa�tere...Necunoa�terea din ignoran��...( Variant� de interpretare: "feici�i cei s�raci cu Duhul..."). C�nd cuno�ti, nu-�i mai e team�, pentru c� �tii cu ce ai de-a face...ori, te temi mai tare, dovedindu-�i neputin�a ! E un an oarecare...dac� v-a pasionat subiectul , a�i v�zut ce spun urma�ii celor ce au ispr�vit calendarul oprindu-se la 2012 : o grani�� �ntre ceea ce a fost �i ceea ce va fi ! Nu cred c� v� teme�i de frontiere, mai mult dec�t de voi �n�iv�!

de omnia dubitandum
liapetcu

11 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 09:39

De la: nastasemihail, la data 2010-08-05 16:30:35Chestia cu soarele e dura. Eu tocmai ma pregatesc sa stau la plaja.....

cred ca numai la noi ,din goana ziaristilor de a vinde se mediatizeaza si se exagereaza acest subiect.
Dac intrebi pe cineva di afara ,nu a auzit nimic .

Si la urma urmei ,vorba poetului " cu o moarte toti suntem datori ".Ca va fi maine ,in 2012 sau in 2050 ramane de vazut.Si oricum in fiecare zi mor oameni in accidente ,boli samd.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 13:29

De la: 9am209798, la data 2010-08-06 06:37:29
Nu, insa , cred ca avem emotii ca pentru oricare zi in care pasim in fiecare dimineata ca pe-un taram necunoscut ce ni se-ntinde inaintea noastra... Acea emotie simtita in fata ineditului neexperimentat.

Fara emotii !
VIN LA TINE ACASA nemtoaica stilata si manierata iti ofer sex total de calitate, stilata, manierata si frumoasa, pozele sunt ale mele, te vei convinge, pot venii la domiciliul tau sau la hotel, rog seriozitate 0765 694 061 0765 694 061 >>> 05 Aug 21:14 350L 2ore

Te rog nu veni!
Nu te cunosc si nici nu primesc straini neinvitati!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 13:31

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 13:36

frica?.....de ce frica?.........poate fi mai rau ca acum?.........numai un razboi in care sa fim implicati si noi mi-ar produce frica !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
matei_2

2 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 15:37

inca n am hotarat daca trebuie sa mi fie frica de anul 2012

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 15:43

De la: cristianvitu, la data 2010-08-06 08:58:58Frica vine din necunoa�tere...Necunoa�terea din ignoran��...( Variant� de interpretare: "feici�i cei s�raci cu Duhul..."). C�nd cuno�ti, nu-�i mai e team�, pentru c� �tii cu ce ai de-a face...ori, te temi mai tare, dovedindu-�i neputin�a ! E un an oarecare...dac� v-a pasionat subiectul , a�i v�zut ce spun urma�ii celor ce au ispr�vit calendarul oprindu-se la 2012 : o grani�� �ntre ceea ce a fost �i ceea ce va fi ! Nu cred c� v� teme�i de frontiere, mai mult dec�t de voi �n�iv�!

Right, I drink for that!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
matei_2

2 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 15:49

hai sa ne bucuram de moment

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 16:02

De la: M_Elody, la data 2010-08-06 13:29:38
De la: 9am209798, la data 2010-08-06 06:37:29

Fara emotii !

Te rog nu veni!
Nu te cunosc si nici nu primesc straini neinvitati!

ioanaadriana83

1 mesaj
Postat pe: 6 August 2010, ora 16:20

De la: liapetcu, la data 2010-08-06 09:39:04
De la: nastasemihail, la data 2010-08-05 16:30:35Chestia cu soarele e dura. Eu tocmai ma pregatesc sa stau la plaja.....

cred ca numai la noi ,din goana ziaristilor de a vinde se mediatizeaza si se exagereaza acest subiect.
Dac intrebi pe cineva di afara ,nu a auzit nimic .

Si la urma urmei ,vorba poetului " cu o moarte toti suntem datori ".Ca va fi maine ,in 2012 sau in 2050 ramane de vazut.Si oricum in fiecare zi mor oameni in accidente ,boli samd.

De acord 100%. Numai ca partea trista este ca nu acum sa scoti din mentalitatea oamnilor increderea asta oarba in mass-media. Asta e adevarul. Si in plus, altii s-au imbogatit, ca si in '99 de altfel, pe frica oamenilor.

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VA E FRICA DE ANUL 2012
Mergi la: