back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va e frica de anul 2012

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

27 mesaje
Postat pe: 1 August 2010, ora 22:25

Nu. De ce sa-mi fie frica ? Mi-e frica insa, sigur de anul 2011.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 August 2010, ora 22:56

De la: casatopnord, la data 2010-07-29 09:08:39VA ESTE TEAMA DE CE SE VA INTANPLA SAU CE VA FI IN ANUL 2012,,,EU CRED CA NOI SINGURI NE INDREPTAM CU PASI REPEZI SPRE APOCALIPSA , EFECTUL DE SERA,,,,SI NU NUMAI PREA MULTE NOXE DEFRISARI MASIVE MULTE EXPERENTE CU DIFERITE ARME NUCLEARE,,,DACA NU SE VOR LUA MASURI URGENTE E SI NORMAL CA SCHINBARILE CLIMATICE SA ADUCA ERA GLACIARA,,,,,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA UNII OAMENII DACA POT SAI NUMESC ASA SANT CEI MAI INFECTI VIRUSII DIN UNIVERS SANT TRIMISI LUI SATAN SA DISTRUGA SA NIMICEASCA SA INFECTEZE TOT PE UNDE TREC EI ,.TOT NOI TREBUIE SA LUAM MASURI DAR SANT FOARTE PUTINI OAMENI CARE DORESC SA SCHINBE IN BINE VIATA PE SCUNPA NOASTRA PLANETA TERRA ,

Mie personal nu mi-e frica ce se intampla cu mine.... dar imi pare rau de cei tineri ...sper sa nu fie chiar atata tragedie cum credem ....

Raporteaza abuz de limbaj
GINA
9am209520

3 mesaje
Postat pe: 1 August 2010, ora 23:02

poate PDL mai pacaleste odata romanii !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 August 2010, ora 01:05

De la: 9am209520, la data 2010-08-01 23:02:37poate PDL mai pacaleste odata romanii !

E randul PSD-ului !

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 01:08

De la: ana__totir, la data 2010-08-02 01:05:31
De la: 9am209520, la data 2010-08-01 23:02:37poate PDL mai pacaleste odata romanii !

E randul PSD-ului !

cine mai stie al cui e randu' ??? voi nu vedeti ca astia o iau peste rand ??? deja au luat-o pe aratura

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 August 2010, ora 01:32

De la: 9am076753, la data 2010-08-01 22:56:06
De la: casatopnord, la data 2010-07-29 09:08:39VA ESTE TEAMA DE CE SE VA INTANPLA SAU CE VA FI IN ANUL 2012,,,EU CRED CA NOI SINGURI NE INDREPTAM CU PASI REPEZI SPRE APOCALIPSA , EFECTUL DE SERA,,,,SI NU NUMAI PREA MULTE NOXE DEFRISARI MASIVE MULTE EXPERENTE CU DIFERITE ARME NUCLEARE,,,DACA NU SE VOR LUA MASURI URGENTE E SI NORMAL CA SCHINBARILE CLIMATICE SA ADUCA ERA GLACIARA,,,,,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA UNII OAMENII DACA POT SAI NUMESC ASA SANT CEI MAI INFECTI VIRUSII DIN UNIVERS SANT TRIMISI LUI SATAN SA DISTRUGA SA NIMICEASCA SA INFECTEZE TOT PE UNDE TREC EI ,.TOT NOI TREBUIE SA LUAM MASURI DAR SANT FOARTE PUTINI OAMENI CARE DORESC SA SCHINBE IN BINE VIATA PE SCUNPA NOASTRA PLANETA TERRA ,

Mie personal nu mi-e frica ce se intampla cu mine.... dar imi pare rau de cei tineri ...sper sa nu fie chiar atata tragedie cum credem ....

Mie, sincer imi este frica, sunt pensionar ( din ala simtit - 1000 lei ) si am o varsta ce nu-mi mai permite lupta cu morile de vant, unul din baietii mei, ramas fara servici, vrea sa emigreze, daca pleaca si celalalt, eu ce dracu mai caut pe aici !? Daca raman singur, crezi ca-mi mai pasa de cui ii vine randul ?

Vested tanar !
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 01:38

De la: 9am125241, la data 2010-08-02 01:32:49
De la: 9am076753, la data 2010-08-01 22:56:06

Mie, sincer imi este frica, sunt pensionar ( din ala simtit - 1000 lei ) si am o varsta ce nu-mi mai permite lupta cu morile de vant, unul din baietii mei, ramas fara servici, vrea sa emigreze, daca pleaca si celalalt, eu ce dracu mai caut pe aici !? Daca raman singur, crezi ca-mi mai pasa de cui ii vine randul ?

Lasa-i sa plece ! Pleci si tu , dupa ce se casatoresc , ai grija de nepoti ... Romania nu mai este de mult timp o patrie , poti locui oriunde ..conditia este sa nu iubesti raul ..raul din aceasta tara !

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 06:51

ptr ioanmorariu

bun raspus! as adauga ,"si nici 2010 nu s-a terminat inca"

violeta1964

40 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 11:41

Aiurea, mi-e frica doar de incompetenta cu care suntem guvernati

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 11:56

De cate ori deschid "Forumul" si accesez "Ganeral" imediat imi sare in privire topicul cu frica de 2012, si daca la inceput imi controlam subconstientul sa aflu daca s-a inoculat undeva in suflet frica, iata acum abia astept anul 2012, asta insemnand ca voi trai pana atunci.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 12:44

Galina tu chiar esti bolnava nu-i asa?
ma bucur ptr tine.chiar ma bucur.esti bolnava rau de ai ajuns tu sa ameninti si nici macar sa nu renunti la haituiri.
dar chiar esti bolnava intradevar ptr ca nici macar nu iti dai seama.
mai..ce sa iti urez...succes in continuare cu tot ceea ce vrei tu sa faci.dar crede-ma la un moment dat te vei inneca in propriul venin.mie nu mi-e frica de nimic din ceea ce tu ameninti ,prorbabil ca nu iti gasesti linistea pe pamintul acesta decit facind rau.nu-i nimic..va veni si timpul tau.dar sper ca nu preacurind ,si iadul cred ca are o greata cind stie ca ai un loc acolo rezervat.
in rest...succes in toate .cum am spus dintotdeauna ,rautatea ta nu are ;limite si sunt sigura ca asa cum ai dovedit-o pina acuma nici de acum inainte nu ma vei dezamagi ..pe nimeni de altfel.vei continua sa iti versi veninul si rautatea demonica de altfel oriunde te vei afla.

9am059316

20 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 12:51

De la: MAMITZA, la data 2010-07-31 21:07:27 PENTRU MINE, INTREBAREA TA ESTE CAT SE POATE DE AMUZANTA ! IN 2004, CEI DE LA POLITIE MI-AU ELIBERAT O CARTE DE IDENTITATE VALABILA PANA IN ....2064, CAND AR TREBUI SA IMPLINESC ...119 ANI ! POT SA-I DEZAMAGESC PE DOMNII DE LA POLITIE ?! SI APOI, MA GANDESC CA-I VOI STRICA PLANURILE DOMNULUI MINISTRU SEICAN SI "NU VOI IESI DIN SISTEM" PANA LA ACEA VARSTA SI, IN CIUDA TUTUROR HOTARARILOR DE GUVERN, SA MA BUCUR DE PENSIE ! TOATE CELE BUNE, VOUA, TUTUROR !

La fel au si parintii mei valabilitatea cartii de identitate , pana in 2064!!!!
In schimb fiicei mele , la implinirea celor 14 ani in 2009, i-au eliberat cartea de identitate cu valabilitate pana in 2013 !!! Nu se schimbau actele dupa 10 ani ???
Dupa ce reguli mai elibereaza actele politia ?!!

K_M

3 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 13:04

Nu stim daca apucam ziua de maine... si .. legat de pocainta... cineva mai sus spunea ca te poti cai pana in ultima clipa... asta cu conditia sa ai timpul necesar... dar, in cazul unui cutremur de noapte, un accident cu masina... lucrurile astea se petrec atat de repede incat nu mai ai timp sa te gandesti la pocainta... concluzia? doar pt cei interesati... spovedit si impartasit cat de des....

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 13:12

De la: aishra, la data 2010-08-02 12:44:17Galina tu chiar esti bolnava nu-i asa?
ma bucur ptr tine.chiar ma bucur.esti bolnava rau de ai ajuns tu sa ameninti si nici macar sa nu renunti la haituiri.
mai..ce sa iti urez...succes in continuare cu tot ceea ce vrei tu sa faci.dar crede-ma la un moment dat te vei inneca in propriul venin.mie nu mi-e frica de nimic din ceea ce tu ameninti ,prorbabil ca nu iti gasesti linistea pe pamintul acesta decit facind rau.nu-i nimic..va veni si timpul tau.dar sper ca nu preacurind ,si iadul cred ca are o greata cind stie ca ai un loc acolo rezervat.
in rest...succes in toate .cum am spus dintotdeauna ,rautatea ta nu are ;limite si sunt sigura ca asa cum ai dovedit-o pina acuma nici de acum inainte nu ma vei dezamagi ..pe nimeni de altfel.vei continua sa iti versi veninul si rautatea demonica de altfel oriunde te vei afla.

Anca, nu am citit tot ce ai scris dar iti propun sa nu mai pomenesti de mine nicaieri. Am deschis cateva din topice si iar am gasit aberatii de ale tale. Acum uite, te rog deschis sa ma lasi in pace. Am gresit chiar de la inceput cand am crezut ca poti sa-mi fii prietena si m-ai convins cand intr-o seara, fiind bolnava ai vrut sa ma ajuti nestiind ca nu locuiesc in Iasi dar m-ai dezamagit cand ai venit la spital si m-ai rugat sa-l sun pe gigi ca sa-i auzi vocea. Atunci m-am dezmeticit si am vazut ca erai interesata si nu ca ma pastrai in suflet cum ai sustinut. Eu nu am absolut nimic cu tine, cu familia ta sau cu activitatile tale pe nici un plan dar nu ma mai jigni la infinit pentru ca stii ca si rabdarea are o limita. Eu am crescut copii si i-am educat si indiferent care ar fi situatia, sa presupunem, intre tine si ei, nu te vor jigni nici pe tine si nici pe cei care te-au facut si educat. De azi inainte as vrea sa ne ocolim. Crezi oare ca nu am ales ce a fost frumos in real pentru a-ti respecta personalitatea? Dar ce sa fac daca nu poti trece pe forum fara sa ma jignesti? Uite, eu, in deplinatatea facultatilor mintale iti scriu clar: Nu-ti port ranchiuna pentru ca eu am iertat lucruri mult mai grave in viata mea de am putut razbi pana la aceasta varsta, ceeea ce iti doresc si tie. Ca pentru toti cei carora le-am iertat jignirile inchei postand . Nu-i nimic daca nu o primesti, ea exista ca marturie ca am terminat acest capitol.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 13:23

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 13:27

De la: K_M, la data 2010-08-02 13:04:39Nu stim daca apucam ziua de maine... si .. legat de pocainta... cineva mai sus spunea ca te poti cai pana in ultima clipa... asta cu conditia sa ai timpul necesar... dar, in cazul unui cutremur de noapte, un accident cu masina... lucrurile astea se petrec atat de repede incat nu mai ai timp sa te gandesti la pocainta... concluzia? doar pt cei interesati... spovedit si impartasit cat de des....

asa e, la popa teava acasa, ca-i mai racoare,are si baldachin

_Thelma_

177 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 2 August 2010, ora 14:06

De la: aishra, la data 2010-08-02 12:44:17Galina tu chiar esti bolnava nu-i asa?

Ancuta, n-ai cu cine, fetita... n-ai cu cine!
Nu te mai enerva. Nu merita.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 14:26

Mi-ar fi frica daca as simti ca mai am ce pierde....am o situatie care ar putea fi ...rezolvata de 2012!Eu unul nu am de ce sa ma tem,orice schimbare nu ar putea sa-mi aduca mai mult rau decat situatia in care ma aflu acum:am 50 de ani,sotia m-a parasit si ulterior a divortat pt ca s-a indragostit de un altul,de anul trecu de la 1 aprilie am intrat si in somaj si acum nu mai am sperante de a gasi un servici,baiatul a apucat pe cai gresite dupa ce initial a urmat-o pe mama lui pt ca aceasta ii facea toate mofturile fara nici un fel de conditii ajungand in cele din urma sa consume droguri si acum s-a intors la mine ca sa ma chinuie...Degeaba suferim toti pe langa el si ne frangem mainile,cheltuim fara numar si fara noima in speranta schimbarii lui,daca el nu-si doreste altceva,ma culc deseori seara si mi-ar place sa nu mai ma trezesc dimineata,asa ca 2012 ar fi posibila izbavire

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 15:54

De la: XYW, la data 2010-08-02 01:08:26

E randul PSD-ului !

cine mai stie al cui e randu' ??? voi nu vedeti ca astia o iau peste rand ??? deja au luat-o pe aratura

PSD a fost la putere in cea mai mare perioada ... Ei au declansat Vanzarile masive si....mult mult sub valoare.
Chiar credeti ca un Victor Ponta ...cu o bunica in spate...cu studii in afara... va sti sa recupereze cei 20 de ani de ...nebuloase??? de greseli ireparabile. El a esuat o familie este la a doua... E grav daca vom accepta o ROMANIE esuata din cauza lui Victor Ponta...

Sau multi inca mai viseaza la GEOANA????

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 16:04

Iarna va trece peste vara. prognoza NASA. Dar deja prognozele nu se mai respecta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
DiscutiiFaraSens

95 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 17:01

Eu cred ca pierdeti timpul pe seama unui subiect care nu isi are rostul, parca ieri era in '99 si toti vorbeau de apocalipsa in '00, acum au scoso pe asta cu 2012. Parerea mea ca astfel de ipoteze sunt scoase la iveala din cand in cand, ca sa le tina mintea ocupata celor care cred... iar partea cu stratul de ozon si toate cele (partea reala) este adevarata teoretic dar practic, ce auzim sunt tot cifrele care se dau publicitatii, asa ca totu e releativ atata timp cat e loc de o minciuna.

All yet unknown good senses, are hiding deeply in nonsenses.
Alessa1406

2 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 19:33

De la: Porumbelul, la data 2010-07-29 16:38:35Viata se desfasoara in multe densitati de vibratie, si nu numai in a treia ca cea care se desfasoara pe Pamant. Trecerea in urmatoarea Dimensiune, cea de a 4-a este un proces de durata care a inceput cu mult timp in urma si care se apropie de final. Un Creator atat de perfect si calculat nu ar fi facut risipa de material creand atatea corpuri ceresti numai pentru decor. Aceste sunt locuri unde se traieste, unde exista viata, unde exista fiinte inteligente, mult mai multe decat ne-am putea imagina si sub multe alte forme, pe diverse nivele evolutive, unele nefiind capabile de a se desprinde de planeta lor, cum este �i cazul nostru, iar altele detinand cunostiinte cu mult mai avansate ale fizicii universului si avand posibilitati de a se deplasa prin spatiu. Lumina si Intunericul se lupta intre ele, proces care nu este proiectat sa dureze la infinit, proces impar�it pe cicluri si odata cu intrarea Pamantului in zona de vibratie ridicata, lucrurile se vor schimba. Pamantul iese treptat la lumina, iar pe data de 21 decembrie 2012 va trece �n vibratia a patra, cu o noua lume, pe o sfera in jurul Pamantului, cu o raza mai mare, in spectrul verde al luminii si invizibila perceptiei din dimensiunea a treia. O parte dintre pamantenii vor avea oportunitatea de a se indrepta spre lumina si iubire, si vor ascende in Dimensiunea a 4 a, iar altii care nu vor fi pregatiti pentru aceasta transformare radicala a constiintei, vor parasi Pamantul, continuandu-si drumul evolutiv in alta zona a galaxiei, cu vibratia corespunzatoare Dimensiunii a 3-a. Deci fiecare, in functie de credinta lui si de alegerea pe care o va face, se va deplasa la locul potrivit nivelului sau evolutiv. De aceea este foarte important sa ne ascultam sufletul, acea voce interioara care ne ghideaza in tot ceea ce facem. Aceasta este scanteia divina a Creatorului, care exista in fiecare dintre noi, dar pe care, din pacate, de atatea ori o sfidam, nestiind ce inseamna si ascultam de cu totul altceva. Organismul este supus unui sir de ransformari, ce au ca scop final uniunea dintre trupul fizic si spirit, intr-o singura fiinta de lumina, care este perfecta. Incarnarea lui Isus a reprezentat un punct important in procesul de evolutie si ascensiune, deoarece El a preluat pacatele oamenilor (karma) transmutandu-le energia catre lumina, deschizand astfel calea unei ascensiuni blande. Sa credem in acest proces, in puterea Creatorului, in dragostea Lui neconditionata pentru fiecare dintre noi si in sansa noastra de a trai intr-o lume mai buna. In aceasta Dimensiune vom gasi, asa cum spunea Isus, �imparatia lui Dumnezeu pe Pamant�, adevaratul Paradis. Suntem o generatie, care am venit in acest loc si in acest ceas tocmai pentru a fi parte din procesul transform�rii planetei. Pacea si dragostea Creatorului sa ne umple inimile!

Alessa1406

2 mesaje
Postat pe: 2 August 2010, ora 19:48

@ Porumbelul: Din pacate, lumea este otravita de aceasta societate. Nu isi mai exploreaza nimeni puterile interioare. Am fost invatati sa traim si sa ne ghidam dupa niste reguli absolut nefolositoare. Am fost privati de gandirea noastra si ni s-a oferit o libertate falsa. Totul o sa se schimbe! Nu trebuie sa privim 2012 ca pe un final, ci ca pe un nou inceput. Porumbelul a subliniat niste idei foarte importante.Intotdeauna Higher Self-ul ar tb sa primeze. Este singura voce care nu te minte niciodata, este acea voce interioara care te indruma spre bine.Iar cat despre Dumnezeu, recomand Conversations with God de Donald Walsh, cartea, care se poate gasi si in format audio.Dumnezeu nu exista ca sa te pedepseasca, nu ti-a oferit liberul arbitru ca dupa aceea sa fii aruncat in "flacarile iadului", iadul exista doar cand iei decizii gresite si suporti consecintele lor.

9am159345

1 mesaj
Postat pe: 2 August 2010, ora 22:58

de ce sa mi fie frica de anul 2012?chiar nu inteleg.mie mie frica doar de Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 23:07

Nu se refera la politica..... ci dezvaluirile NASA ....2012..............Cauta subiectul ......

GINA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 23:13

E randul PSD-ului !

Sa-i pacaleasca pt 2012.?.....ce mai conteaza atunci culoarea politica ...........toti sant la fel ....tot oameni ..

GINA
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 2 August 2010, ora 23:46

Dle gabymarinescu

Habar nu aveti cata putere si energie se afla in dvs !!! trebuie doar sa acceptati lupta.
Nu trebuie sa va lasati invins de problemele cu care va confruntati.Intotdeauna apare o solutie.trebuie sa va invatati sa acceptati si binele si raul pe care v-il trimite Dzeu.Sa invatati din cele rele,sa va mobilizati ptr a reporni lupta dupa fiecare infrangere.
Credeti-ma ca stiu ce spun.Am avut multe probleme dar nu m-am lasat(am invins un cancer,am pierdut enorm in afaceri).Ei si?? Ca in cantecul lui Beatles :Obladi,Oblada,life goes on !
Va recomand sa cititi din Biblie capitolul IOV.Sunt multe de invatat.
Tineti steagul sus !! C-o fii 2010,11,12 - ce importanta are??Nu va lasati coplesit.
Cu stima.

9am209586

5 mesaje
Postat pe: 3 August 2010, ora 00:32

E,PRIMUL AN IN CAREROMANIA INCEPE SA IASA DIN CRIZA FARA BASESCUU ASTEPT CU NERABDARE ANUL 2012 !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 00:48

De la: 9am209586, la data 2010-08-03 00:32:08E,PRIMUL AN IN CAREROMANIA INCEPE SA IASA DIN CRIZA FARA BASESCUU ASTEPT CU NERABDARE ANUL 2012 !

Esti optimista ! Sau esti cu PSD-ul ?

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje

Postat pe: 3 August 2010, ora 13:01

Sunt terifiat!!! Numai la auzul anului 2012 ma apuca groaza si frica!
Pentru ca am auzit la unii, ca atunci e sigur sfarsitul lumii. Merg pe strada si vad in fata ochilor doar 2012.
Noaptea visez anul 2012 si sfarsitul lumii. Cica vine un asteroid, sau o inundatie mare, cade foc din cer, sau ingheata pamantul ... oricum una dintre astea e sigur!!!
Singurul gand care ma linisteste e ca o sa vina prima oara la Americani. Asa am vazut eu in filme!

E ingrozitor si ar trebui sa facem ceva ca vine 2012!!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VA E FRICA DE ANUL 2012
Mergi la: