Info
x
Va e frica de anul 2012
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 14:09
De la: nastasemihail, la data 2010-07-31 13:57:54Cei MOARTEA Mihai???...Eu nu ma tem de nimeni si nimic in afara de CREATORUL MEU...!!!!De la: symy1, la data 2010-07-31 13:38:06De la: nastasemihail, la data 2010-07-31 13:32:23Ce isterie o sa-i apuce pe cei care ...iubesc razboiul cind vor realiza ca nu va fi nici un razboi atomic sau mondial. Momentul a fost depasit din 1991. Sa nu-mi spuna cineva ca a fost vreun razboi mondial atunci sau de atunci, ca inseamna ca nu au habar ce inseamna.Al 3-lea razboi a inceput demult...cel pshihologic....ai auzit ce-a patit Bad???..Lista e deschisa...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 568 mesaje Membru din: 29/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 14:33
De la: bodea_katy, la data 2010-07-31 12:56:21 Si eu doresc tuturor sa fie sanatosi si sa traiasca in pace cat ne lasa Dumnezeu dar aseara am vazut franturi dintr-o emisiune tv. unde unii din acesti guvernanti isi construiau cazemate in pamant. Acum nu stiu ce sa cred: isi construiau pentru a trece cu bine de 22 septembrie 2012 sau pentru a avea unde sa se ascunda de multimea care, in timp nu-i va mai putea suporta!?
Raporteaza abuz de limbaj
nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 14:47
Vine bad.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 14:59
De la: nastasemihail, la data 2010-07-31 14:47:25Vine bad..... Vrem detalii cum ar fi: cand, de unde, pentru ce?
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 15:49
Nu ! Am alte prioritati pana atunci,si asa consider ca ar trebui sa aiba toti oamenii in toate mintile,nu se ne framantam de orice altceva in afara de problemele cotidiene.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am107245 1 mesaj Membru din: 28/07/2009 |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 15:53
Elisabeta
Atat de mult ne-au suparat politicienii vechi sau noi, incat ori ce se va intampla nu ne mai afecteaza. Asa sa-i ajute si pe ei dumnezeu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Pufy_Adyna 14 mesaje Membru din: 21/04/2009 Oras: Dej |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 16:52
Nu mie frica numai de Dumnezeu,si nu prevesteasca alti oameni viitoru.....toata lumea se crede desteapta ei vreu sa descopere si ca Isus nu a inviat sau ce ei sunt academicieni? Aveti in credere in Dumnezeu nu in ce zice lumea asta fara viitor
:P
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:00
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-07-31 15:49:33Nu ! Am alte prioritati pana atunci,si asa consider ca ar trebui sa aiba toti oamenii in toate mintile,nu se ne framantam de orice altceva in afara de problemele cotidiene. Stimate domn, acest topic pentru mine este un divertisment si nu reprezinta ingrijorarea mea reala. Vedeti, ma refer numai la mine! Amestecam unele date culese din mass-media cu unele pareri personale si in felul acesta uitam ca intr-o buna zi, care nu trebuie sa fie chiar acea fatidica 22, putem trece "dincolo" fara preaviz. Cand sunt atatea accidente, cand suferim de boli ascunse care nu se manifesta pentru a ne trata la timp, sa ma ingrijorez de ce va fi peste aproximativ doi ani? Greseala pe care o faceti si pentru care mi-am permis sa intru aici e doar faptul ca propuneti ca "ar trebui sa aiba toti oamenii in toate mintile..."! Chiar credeti ca ceilalti nu suntem in toate mintile? Ca nu ne gandim sa ne rezolvam problemele reale numai pentru faptul ca ne recream din cand in cand pe forum? Cu ce va afecteaza scrierile celorlalti? V-au dus in eroare ca nu-si rezolva problemele cotidiene? Eu cred ca atunci cand ati scris cele de mai sus ori nu ati fost atent la felul de a va exprima o idee, ori nu erati atent la insasi ideea ca peste doi ani s-ar putea sa nu mai fim, conform titlului topicului. O zi buna!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:09
De la: casatopnord, la data 2010-07-29 09:08:39VA ESTE TEAMA DE CE SE VA INTANPLA SAU CE VA FI IN ANUL 2012,,,EU CRED CA NOI SINGURI NE INDREPTAM CU PASI REPEZI SPRE APOCALIPSA , EFECTUL DE SERA,,,,SI NU NUMAI PREA MULTE NOXE DEFRISARI MASIVE MULTE EXPERENTE CU DIFERITE ARME NUCLEARE,,,DACA NU SE VOR LUA MASURI URGENTE E SI NORMAL CA SCHINBARILE CLIMATICE SA ADUCA ERA GLACIARA,,,,,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA UNII OAMENII DACA POT SAI NUMESC ASA SANT CEI MAI INFECTI VIRUSII DIN UNIVERS SANT TRIMISI LUI SATAN SA DISTRUGA SA NIMICEASCA SA INFECTEZE TOT PE UNDE TREC EI ,.TOT NOI TREBUIE SA LUAM MASURI DAR SANT FOARTE PUTINI OAMENI CARE DORESC SA SCHINBE IN BINE VIATA PE SCUNPA NOASTRA PLANETA TERRA , Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:11
De la: 9am188648, la data 2010-07-31 17:09:47De la: casatopnord, la data 2010-07-29 09:08:39VA ESTE TEAMA DE CE SE VA INTANPLA SAU CE VA FI IN ANUL 2012,,,EU CRED CA NOI SINGURI NE INDREPTAM CU PASI REPEZI SPRE APOCALIPSA , EFECTUL DE SERA,,,,SI NU NUMAI PREA MULTE NOXE DEFRISARI MASIVE MULTE EXPERENTE CU DIFERITE ARME NUCLEARE,,,DACA NU SE VOR LUA MASURI URGENTE E SI NORMAL CA SCHINBARILE CLIMATICE SA ADUCA ERA GLACIARA,,,,,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA UNII OAMENII DACA POT SAI NUMESC ASA SANT CEI MAI INFECTI VIRUSII DIN UNIVERS SANT TRIMISI LUI SATAN SA DISTRUGA SA NIMICEASCA SA INFECTEZE TOT PE UNDE TREC EI ,.TOT NOI TREBUIE SA LUAM MASURI DAR SANT FOARTE PUTINI OAMENI CARE DORESC SA SCHINBE IN BINE VIATA PE SCUNPA NOASTRA PLANETA TERRA , Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:18
De la: 9am188648, la data 2010-07-31 17:11:07De la: 9am188648, la data 2010-07-31 17:09:47De la: casatopnord, la data 2010-07-29 09:08:39VA ESTE TEAMA DE CE SE VA INTANPLA SAU CE VA FI IN ANUL 2012,,,EU CRED CA NOI SINGURI NE INDREPTAM CU PASI REPEZI SPRE APOCALIPSA , EFECTUL DE SERA,,,,SI NU NUMAI PREA MULTE NOXE DEFRISARI MASIVE MULTE EXPERENTE CU DIFERITE ARME NUCLEARE,,,DACA NU SE VOR LUA MASURI URGENTE E SI NORMAL CA SCHINBARILE CLIMATICE SA ADUCA ERA GLACIARA,,,,,AM AJUNS LA CONCLUZIA CA UNII OAMENII DACA POT SAI NUMESC ASA SANT CEI MAI INFECTI VIRUSII DIN UNIVERS SANT TRIMISI LUI SATAN SA DISTRUGA SA NIMICEASCA SA INFECTEZE TOT PE UNDE TREC EI ,.TOT NOI TREBUIE SA LUAM MASURI DAR SANT FOARTE PUTINI OAMENI CARE DORESC SA SCHINBE IN BINE VIATA PE SCUNPA NOASTRA PLANETA TERRA , Ati copiat de doua ori textul ceea ce inseamna ca e un preambul la care ne gandim cu totii dar as fi vrut sa citesc si cateva propuneri cu ce putem noi, forumisti, interveni pentru a nu distruge Terra.
|
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 17:57
ptr.SYMY 1
Cred ca aveti dreptate.Trebuie sa ne fie frica doar de Creator ! Va fi un 2012 doar cand El va hotara ! In rest ,vorbe,speculatii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 18:34
ptr"dor cu dor"
De acord cu dvs.Este un topic de divertisment ,dar uite ca pune si niste intrebari serioase. Sigur,existenta noastra depinde de multi factori ,pentru unii tinand de hazard,iar pentru credinciosi de Divinitate. Eu cred ca toti ,in anumite momente importante,cruciale din viata ne punem intrebari referitoare la sfarsit.In primul rand al nostru , al celor dragi ,ca persoane individuale,dar si referitor la finalul umanitatii. Am trecut prin multe in viata,am vazut de cateva ori moartea cu ochii. Este imposibil sa nu fii tentat sa filosofezi pe aceasta tema.Ca adopti o maniera de analiza realista ,pragmatica,cinica sau una idealistica ,asta depinde de constructia ta interioara. Oricum,sfarsitul nostru nu este neaparat legat de un an fatidic 2012.In general,fiecare moare singur. Pot apare si catastrofe,poate sa vina si "apocalipsa".Dar cine stabileste anul? Ce putere avem sa stim cu precizie ca 2012 este anul sfarsitului?? Sunt,fara indoiala, elemente care pot stabili factori agravanti ai vietii pe Pamant.Poluarea,epuizarea resurselor,cresterea si imbatranirea populatiei care determina si o accelerare a ciocnirii intre civilizatii,criza de suprastructura si consecintele ei asupra vietii politice si sociale a omenirii,razboaiele,iata numai cativa factori.La asta se adauga factorii naturali ,dezastre ,cataclisme naturale - cutremure,inundatii,alunecari de teren,ciocniri cu eventuale obiecte cosmice (vedem atatea ipoteze prezentate cu lux de amanunte la Discovery sau National Geographic).Exista ,se pare, si un caracter ciclic al catastrofelor naturale pe pamant,al climei etc. Cu toate astea,cred ca data finalului nu sta in puterea noastra de a o calcula .Putem doar presupune anumite agravari,dar nu si finalul.Cel putin pe termen scurt si mediu. Eu cred ca totul sta in puterea lui Dumnezeu. Cu stima. |
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 19:22
ptr Dor de dor
Ne-ati provocat la emiterea catorva solutii ptr a evita sfarsitul planetie si ,mai ales,al umanitatii pe Pamant.Greu de gasit.Am ajuns cam departe cu inactiunea. Exista totusi solutii .Din pacate ele nu sunt luate nici acum in ceasul al 12-lea in serios de catre responsabilii lumii. Acum vreo 45 de ani ,Clubul de la Roma a identificat o serie de probleme majore cu care umanitatea urma sa se confrunte in anii ce urmau.Ce s-a intamplat este ca nu au fost luate masuri de rezolvare a problemelor,decat partial si ineficient.Iata unele : -poluarea - dezastrul ecologic - s-au luat ,mai ales in ultimul timp,masuri.Si totusi ,costurile unei politici de dezvoltare antipoluanta au descurajat o politica altruista in acest domeniu.Mercantilismul capitalist ,legile pietii ,gradul de competitivitate au determinat politici antipoluare ezitante si cu jumatati de masura; -aparitia unui sindrom al epuizarii ,intr-un orizont temporal de loc indepartat,a surselor de materii prime si de energie.Aici,cu toate masurile luate , folosirea de inlocuitori ai materiilor prime clasice si de surse alternative de energie ,sunt inca mari probleme,inclusiv cu conversia industriilor catre aceste noi surse. -lupta ptr noile tehnologii care sa duca la reduceri de consumuri de materii prime si de energie ptr crearea produselor si in conditii de protejare a mediului prin nepoluare,reciclarea etc. ISe propunea autoimpunerea guvernantilor de a decide asupra unei cresteri economice "zero". Poate ,daca o faceam atunci ,nu ajungeam la crizele majore cu care se confrunta acum lumea . Oricum.ati vazut ca actuala criza ne tine in jurul cresterii zero.Dar, cu un Pamant deja poluat peste masura si cu surse de energie si de materii prime spre epuizare. Teoria malthusiana ne arata si cresterea populatiei peste posibilitatile de hranirea a ei.Toate teoriile optimiste referitoare la gasirea de noi posibilitati - inclusiv prin cresterea intensiva a agriculturiii - nu au dat rezultatele scontate.Poate, o mai corecta repartizare a produselor intre Nord si Sud ar rezolva ,o perioada de timp ,lucrurile .Dar Nordul vrea?Dar apoi? Exista si unii adepti ai unor teorii "sataniste"cum am vazut ca un internaut se exprima: -planningul familial - aici ne ciocnim cu religia - cine suntem noi sa dispunem asupra nivelului perpetuarii speciei?Ce masuri care sa nu fie brutale si criminale ,in viziunea clerului,pot fi luate -razboaiele - dar daca sunt si ultimile si nu mai ramane nimeni sa stinga lumina? -bolile,molimele,pandemiile - cat de bine pot fi tinute in frau ,la un moment dat? -infometarea unei parti din populatie -populatiile nu recurg la revolte -daca nu incurajarea,cel putin relaxarea atitudinii autoritatilor fata de homosexualitate Ramane de vazut ce ne va aduce viitorul.Cat de intelepti putem fi,ce rezolvari ,fara distrugeri si fara "satanisme" vom gasi. Repet ceea ce spuneam mai inainte,indiferent de toate acestea,cred ca tot Divinitatea este cea care va decide asupra datei sfarsitului. Cu stima. |
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 20:44
De la: TEMERAR, la data 2010-07-31 04:28:19Anul 2012 ? Voi avea 66 de ani si ma voi gindi cit de putin a ramas pina la 100.Am intrat pe topic acum trezit din somn,dupa un vis in care se facea ca eram impreuna cu Ionita Dumitru,Bulfinski Vladimir,Tarnauceanu Antonia,Ganea Marcela,Teodorescu Emilia,Sava Nicolae si Belei Lelia,fostii miei colegi din cadrul M.IM. D.M.E.A,desi au trecut 28 de ani de cind nu am mai lucrat impreuna.Am avut nevoie de citeva minute sa realizez ca era un vis si ca nu trebuie sa-mi fac probleme ca trebuie dimineata sa merg la minister,ca sunt pensionar.Vise! memoria,subconstientul,noaptea,toate lucreaza cit suntem vii ! Dar cel mai mult conteaza imaginatia,care uneori este creativa ,alteori pesimista si distrugatoare. PREMONITZIE FIULE!PREMONITZUE !
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Tel�fono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 21:06
De la: 9am074639, la data 2010-07-31 18:34:51ptr"dor cu dor" Stimate domn, ma bucur ca ati inteles ceea ce am scris si nu ca sa infricosez cititorii ci doar ca o posibiliatate de a se intampla ceva prevazut de oamenii de stiinta. Cat priveste "moartea", scrieti ca ati vazut-o, eu scriu ca am simtit-o de doua ori si tot la Dumnezeul meu ma gandesc ca nu m-a lasat in mrejele ei. Eu as scrie ca sunt pregatita psihic sa-i ofer viata dar nu sunt destul de vrednica a ma prezenta in fata Judecatorului. Te poti trata de o boala si cand ai scapat traversezi strada neatenta si te face varza o masina. Important e pentru noi sa traim intr-un echilibru armonic cu Divinitatea!
|
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 21:07
PENTRU MINE, INTREBAREA TA ESTE CAT SE POATE DE AMUZANTA ! IN 2004, CEI DE LA POLITIE MI-AU ELIBERAT O CARTE DE IDENTITATE VALABILA PANA IN ....2064, CAND AR TREBUI SA IMPLINESC ...119 ANI ! POT SA-I DEZAMAGESC PE DOMNII DE LA POLITIE ?! SI APOI, MA GANDESC CA-I VOI STRICA PLANURILE DOMNULUI MINISTRU SEICAN SI "NU VOI IESI DIN SISTEM" PANA LA ACEA VARSTA SI, IN CIUDA TUTUROR HOTARARILOR DE GUVERN, SA MA BUCUR DE PENSIE ! TOATE CELE BUNE, VOUA, TUTUROR !
DDR
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 21:12
De la: MAMITZA, la data 2010-07-31 21:07:27Fericitule, longevivule!! Sa traiesti pana-ti expira buletinul! |
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 21:15
De la: MAMITZA, la data 2010-07-31 21:07:27 Si mie mi se expira CI in 2062 si voi fi putin mai mare adica voi avea121 de ani. Dar nu de asta te-am interpelat ci pentru a multumi pentru urari si a ti le intoarce cu aceeasi bucurie!
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 22:10
Pesimistilor !
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
|
|
9am000082 14 mesaje Membru din: 26/02/2009 Oras: Bistrita |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 22:21
Atata timp cat la carma vietii mele este MINUNATUL DUMNEZEU SI ISUS HRISTOS nu ma tem de nici un an fatidic! EL conduce universul acesta si nimic nu se intampla fara VOIA SA! Daca aruncam asupra LUI toate ingrijorarile noastre , EL VA PURTA DE GRIJA! au mai fost preziceri despre diferiti ani si nu s a intamplat nimic! ,,pe toti cei ce si pun madejdea in EL ,NU I FACE DE RUSINE! INDRAZNITI SI l puneti la incercare si veti vedea ca orice ar veni EL VA PURTA DE GRIJA!
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 22:23
De la: TEMERAR, la data 2010-07-31 10:37:01Din nefericire,tehnica avansata,creiaza din ce in ce mai multi nepriceputi,cercetatorii sunt niste visatori,care nestiind sa utilizeze tehnica noua ,emit teorii pentru scribii SF,pentru industria minciunii Este in firea lor, a oamenilor din aceasta civilizatie,sa minta,sa insele ,sa para ce nu sunt,sa se catzere pe sperantzele fraierilor
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 23:07
De la: symy1, la data 2010-07-31 14:09:12De la: nastasemihail, la data 2010-07-31 13:57:54Cei MOARTEA Mihai???...Eu nu ma tem de nimeni si nimic in afara de CREATORUL MEU...!!!!De la: symy1, la data 2010-07-31 13:38:06De la: nastasemihail, la data 2010-07-31 13:32:23Ce isterie o sa-i apuce pe cei care ...iubesc razboiul cind vor realiza ca nu va fi nici un razboi atomic sau mondial. Momentul a fost depasit din 1991. Sa nu-mi spuna cineva ca a fost vreun razboi mondial atunci sau de atunci, ca inseamna ca nu au habar ce inseamna.Al 3-lea razboi a inceput demult...cel pshihologic....ai auzit ce-a patit Bad???..Lista e deschisa... zamfirica,sa nu uiti ca esti un biet las care nu stie nimic,nu a invatat nimic,nici nu vrea sa invete sa traiasca corect si sa mai tii minte ceva,cine sapa groapa altuia cade el primul in ea,gandurile,sentimentele si dorintele tale te definesc drept un om pervers,ipocrit si las,grija mare sa nu ti se indeplineasca gandurile rele si mizerabile exact tie TERMINATULEEEEEEE
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 23:14
De la: isus_cristos, la data 2010-07-31 22:23:49De la: TEMERAR, la data 2010-07-31 10:37:01Din nefericire,tehnica avansata,creiaza din ce in ce mai multi nepriceputi,cercetatorii sunt niste visatori,care nestiind sa utilizeze tehnica noua ,emit teorii pentru scribii SF,pentru industria minciunii Sa profitam din plin de nestiinta oamenilor !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 23:18
PENTRU MINE, INTREBAREA TA ESTE CAT SE POATE DE AMUZANTA ! IN 2004, CEI DE LA POLITIE MI-AU ELIBERAT O CARTE DE IDENTITATE VALABILA PANA IN ....2064, CAND AR TREBUI SA IMPLINESC ...119 ANI ! POT SA-I DEZAMAGESC PE DOMNII DE LA POLITIE ?! SI APOI, MA GANDESC CA-I VOI STRICA PLANURILE DOMNULUI MINISTRU SEICAN SI "NU VOI IESI DIN SISTEM" PANA LA ACEA VARSTA SI, IN CIUDA TUTUROR HOTARARILOR DE GUVERN, SA MA BUCUR DE PENSIE ! TOATE CELE BUNE, VOUA, TUTUROR ![/quote]Mie abia in 2013 imi expira C.I, asa ca sint tinara ma bucur ca am o viata, inainte si trebuie traita la maxix alaturi de cei dragi mie.
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 August 2010, ora 00:28
De la: 9am000082, la data 2010-07-31 22:21:45Atata timp cat la carma vietii mele este MINUNATUL DUMNEZEU SI ISUS HRISTOS nu ma tem de nici un an fatidic! EL conduce universul acesta si nimic nu se intampla fara VOIA SA! Daca aruncam asupra LUI toate ingrijorarile noastre , EL VA PURTA DE GRIJA! au mai fost preziceri despre diferiti ani si nu s a intamplat nimic! ,,pe toti cei ce si pun madejdea in EL ,NU I FACE DE RUSINE! INDRAZNITI SI l puneti la incercare si veti vedea ca orice ar veni EL VA PURTA DE GRIJA!
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 August 2010, ora 03:17
De la: casatopnord, la data 2010-07-30 09:02:25un mare preot din INDIA a prezis ca basescu va fi inpuscat in cap de colaterali lui BUCURESTIUL va fi noul ERUSALIM .ROMANIA va fi cea mai bogata TARA din lume vom hrani multa lume agricultura va fi pe primul loc ,,un presedinte tanar din BUCOVINA va veni la putere si va scoate TARA din haos,,,dar pina atunci aromania VA SUPORTA MULTE , SE VAD DEJA SEMNELE se mai spune ca BUCURESTIUL VA FI ZGUDUIT DE UN PUTERNIC CUTREMUR multa lume va muri , ,,va fi foamete,,,multe victime,,,si asa cum spune DL PORUNBEL . ARE DREPTATE...dumnezeu stie......sa ne apere de tot raul , numai el stie ce se va intanpla oamenii dau cu presupusu , nimeni nu stie ce se va intanpla pana atunci e sfarsit de saptamana si va invit la
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
totoia 4 mesaje Membru din: 15/12/2009 |
Postat pe: 1 August 2010, ora 07:03
se pare ca lumea va fi decimata e adevarat,astecii s-au pronuntat foarte clar si nu numai ei................
|
9am188793 16 mesaje Membru din: 29/05/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 1 August 2010, ora 11:03
De ce iti este frica nu scapi! Spune un proverb.
Asa ca de ce sa ne fie frica? Fiindca viata si moartea este la "fiecare pas". Nu stii cand vine si cand pleaca. Cine crede ca exista un Domn Zeu (dumnezeu) care are grija de ficare din noi (cei 7 miliarde de oameni si de 700x7 miliarde alte fiinte si entitati se inseala pe el si...pe altii! Iar de Isus (magar in limba ebraica) nume conspirativ data unui participant la organizatia lui Petru (nume conspirativ Chifa) la fel: Isus este mort si nu are nici o putere fizica sau spirituala de a salva pe cineva de la procesul firesc al "mortii"! De altfel biserica catolica stie acest lucru si de aceia nu pomeneste de cat de Petru si Pavel adevaratii intemeitori ai Crestinismului. Noi suntem (pentru noi) si "dumnezeu si mantuitor", noi provocam nenorociri si tot noi le putem evita. dincolo de noi nu exista alta putere care sa ne apere. Cand a fost "creat" omul, creatorii au precizat: Cresteti (decia oamenii erau mici), inmultiti-va, si stapaniti..., dar nu s-a spus ca "oamenii" vor fi aparati in caz de primejdii, ceea ce inseamna ca "noi, Oamenii" avem puterea de a ne apara, suntem proprii nostri stapani! Asa ca EU, am luat "masuri" de apare impotriva primejdiilor ce pun in pericol "viata spirituala a sufletelor" ce vor aparea incepand din anul 2011 si in viitor, fiindca am aceasta misiune, iar cei "salvati", vor renaste OM, pe un Pamant nou neprihanit! Deci, oamenilor nu trebuie sa le fie frica nici de anul 2012 si nici de anii ce vor veni! Maryo Raporteaza abuz de limbaj
Maryo Dumban
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 1 August 2010, ora 13:04
FRICA????
"BUCUROSI LE_OM DUCE TOATE DE E PACE SAU RAZBOI" CE E IN PLUS??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

PENTRU MINE, INTREBAREA TA ESTE CAT SE POATE DE AMUZANTA ! IN 2004, CEI DE LA POLITIE MI-AU ELIBERAT O CARTE DE IDENTITATE VALABILA PANA IN ....2064, CAND AR TREBUI SA IMPLINESC ...119 ANI !
TOATE CELE BUNE, VOUA, TUTUROR !