Info
x
Credeti ca elena udrea este mai buna premier decit bok ?
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 18 August 2010, ora 22:40
Stimate domn ,
V� apreciez poziția dar c�nd este vorba de deducții logice v� rog s�-mi permiteți s� va dovedesc c� v� �nșelați , orbit fiind de crezul dumneavoastr� politic. Iat� prin urmare. Dac� v� g�ndiți la ultimii doi ani de lupt� politic� din Rom�nia , veți vedea c� singura persoan� capabil� s� i se opun� lui B�sescu este nimeni alta dec�t Elena Udrea. Nici unul din liderii opoziției nu reușește și nu vor reuși s� fac� ceea ce va fi �n stare Elena Udrea. Nici nu v� �nchipuiți de ce poate fi �n stare o femeie care a �nghițit multe ca s� ajung� acolo SUS. Nici nu știți c�te frustr�ri a acumulat aceast� femeie care suferit și t�cut mai ales din partea .......cui ? Desigur , modul �n care o l�udam era un fel de pamflet , cuvinte de care ar vrea dumneaei s� aud�. Dac� B�sescu are minte nu o va numi pe Elena Udrea prim ministru , numirea ei ar �nsemna �nceputul sf�rșitului carierei lui de om politic. P�i Elena Udrea nu este Boc , ea nu-l va mai asculta orbește, ea are p�reri , poziții , se pricepe la toate. Devine B�sescu insomniac , s-ar putea ca E. Udrea s� nu-i r�spund� la telefon. Ea este permanent preocupat� de imaginea ei , cu mult mai mult dec�t B�sescu. Dou� s�bii �ntr-o singur� teac� ? Niciodat�. La dumneavoastr�, am dat explicații destul de explicite �mi pare r�u, c� cultura și inteligența matale nu a ajuns �nc� la nivelul de concepție ca s� percepeți�.v-am r�spuns�.eu nu m� cert, nu m� contrazic, nu polemizez de c�t cu oameni inteligenți�.așa c� nu vreau s� v� flatezi. �mi pare sincer r�u, dar nici �n momentul c�nd citiți r�spunsurile mele nu �nțelegeți nimic � asta este nivelul Dvs. nu cred c� mai AVEM �N VIAȚ� CEVA DE DISCUTAT�.�MI PARE R�U v-am spus eu nu m� cert dec�t cu oameni inteligenți�.dar cazul dvs�? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 August 2010, ora 23:45
Stimate domn ,
V� apreciez poziția dar c�nd este vorba de deducții logice v� rog s�-mi permiteți s� va dovedesc c� v� �nșelați , orbit fiind de crezul dumneavoastr� politic. Iat� prin urmare. Dac� v� g�ndiți la ultimii doi ani de lupt� politic� din Rom�nia , veți vedea c� singura persoan� capabil� s� i se opun� lui B�sescu este nimeni alta dec�t Elena Udrea. Nici unul din liderii opoziției nu reușește și nu vor reuși s� fac� ceea ce va fi �n stare Elena Udrea. Nici nu v� �nchipuiți de ce poate fi �n stare o femeie care a �nghițit multe ca s� ajung� acolo SUS. Nici nu știți c�te frustr�ri a acumulat aceast� femeie care suferit și t�cut mai ales din partea .......cui ? Desigur , modul �n care o l�udam era un fel de pamflet , cuvinte de care ar vrea dumneaei s� aud�. Dac� B�sescu are minte nu o va numi pe Elena Udrea prim ministru , numirea ei ar �nsemna �nceputul sf�rșitului carierei lui de om politic. P�i Elena Udrea nu este Boc , ea nu-l va mai asculta orbește, ea are p�reri , poziții , se pricepe la toate. Devine B�sescu insomniac , s-ar putea ca E. Udrea s� nu-i r�spund� la telefon. Ea este permanent preocupat� de imaginea ei , cu mult mai mult dec�t B�sescu. Dou� s�bii �ntr-o singur� teac� ? Niciodat�. 9am176644 Din p�cate vorbind de logic�, sunt convins c� nici, logica dvs. nu este mai �nțeleapt� ca a mea., Eu personal s� știi de la mine, ca s� nu afli de la alții,c� numai, de am de mult crezuri politice, v�z�nd dobitocii politici, aliniați la nivelul senatului și avizierului politic rom�nesc�. indiferent de poziție social�, crezuri doctrinale, partide� . �ncerc punct și simplu, s� m� lupt cu morile de v�nt�mai bine zis, cu toți nebunii, Rom�niei, care din p�cate nu sunt puțini� Chiar dvs. spuneți c� �.-� Dac� v� g�ndiți la ultimii doi ani de lupt� politic� din Rom�nia veți vedea c� singura persoan� capabil� s� i se opun� lui B�sescu este nimeni alta dec�t Elena Udrea.� � o astfel de t�mpenie�. � citind cele de mai sus sunteți,puțin mai mult deplasat� și credeți-m�, un impotent intelectual și politic, Elena Dvs. este o persoan� care �n afara de dvs. nimeni nu o agreeaz�, nimeni nu o laud�. deci nue este un plamflet�. Eu personal nici , nu vreau știu, dar nici liderii opoziției, cea ce Dvs. știți v�d bine�� Nici unul din liderii opoziției nu reușește și nu vor reuși s� fac� ceea ce va fi �n stare Elena Udrea.� Doamne iart�-m� sunteți un Adev�rat psiholog, �mi vine s� pl�ng�chestia cu ��nghițitul� mi se face greaț�.. nu c� sup�rați Dvs. ați scris�.� Nici nu v� �nchipuiți de ce poate fi �n stare o femeie care a �nghițit multe ca s� ajung� acolo SUS. Nici nu știți c�te frustr�ri a acumulat aceast� femeie care suferit și t�cut mai ales din partea �cui?....� V�d c� aveți relații destul de apropiate�.cu doamna impostoare, țiganc�, ministr�, care poate face ori ce pentru c� ea este Doamna Rom�niei� Treaba cu � Dou� s�bii �ntr-o singur� teac� ? Niciodat�.� Dvs știți� eu nu știu�.! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MirceaSCALAT 29 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 24 August 2010, ora 14:48
Asta e ceva cam...
Din lac �n pu�.......(�) Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am207599 7 mesaje Membru din: 27/06/2010 |
Postat pe: 25 August 2010, ora 14:25
Da, este, sa o puneti.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
verdeazuriu 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 August 2010, ora 15:37
ca udrea sa fie MAI BUN premier ca boc, inseamna ca boc este BUN ? ceva parca nu se leaga
|
Postat pe: 25 August 2010, ora 16:39
Las�, c� tot suntem de r�sul Europei. �n toate cancelariile lumea se distreaz� de doamna ministru �i cel mai iubit marinar...No problem....
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 August 2010, ora 21:08
..si ea are cu ce...dar ar fraieri-o mai tare ca pe boc. Sigur, sigur. Pana se prinde care e treaba mai trec doua mandate.
All Things Grow With Love
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2010, ora 22:03
Cine intreaba asta este idiot sau tendentios??
|
|
|
|
Postat pe: 26 August 2010, ora 22:34
Stau �i m� minunez....Domnii mei am ajuns exact unde am fost �n 1989. La televizor, la radio suntem anun�a�i c� tot noi suntem ....nebuni c� la direc�iile financiare nu sunt coz....Din p�cate am mai avut s� tr�iesc astfel de t�mpenii. Concet��enii mei, fra�ii mai v� rog v� implor, hai s� facem ceva ....eu nici nu �tiu ce, dar prin astfel de imbecilit��i...am mai trecut. Eu �tiu c� Rom�nul nu are s�nge �n vene, �i cu asta nu vrea s� jignesc, v� spun sincer, pe nimeni, cinzeci de ani de terorism comunist a �nchis ori ce ini�iativ�....Nici �mpotriva lui , nea Nicu, nu am fi avut curajul s� ne revolt�m....Dar fra�ilor, am fost ajuta�i, de afar�... hai nu l�sa�i ca dobitoci de ai no�tri s� intre cu cizmele lor murdare �n sufletul vostru blajin. Am ceva �coal� la cap, crede�i-m�, �tiu c� istoria se repet�, dar nu a�a repede....l�sa-�i pe doamnele Coco�, boc, Videanu �i al�i imbecili s� ajung� pe meleagurile pe care-l merit� �n temni�ele, construite de nea Nicu....Tot de la Bucure�ti se d� ora exact� , NOI PROVINCIA A�TEPT�M.....
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2010, ora 22:44
De la: obgabor53, la data 2010-08-26 22:34:49Stau �i m� minunez....Domnii mei am ajuns exact unde am fost �n 1989. La televizor, la radio suntem anun�a�i c� tot noi suntem ....nebuni c� la direc�iile financiare nu sunt coz....Din p�cate am mai avut s� tr�iesc astfel de t�mpenii. Concet��enii mei, fra�ii mai v� rog v� implor, hai s� facem ceva ....eu nici nu �tiu ce, dar prin astfel de imbecilit��i...am mai trecut. Eu �tiu c� Rom�nul nu are s�nge �n vene, �i cu asta nu vrea s� jignesc, v� spun sincer, pe nimeni, cinzeci de ani de terorism comunist a �nchis ori ce ini�iativ�....Nici �mpotriva lui , nea Nicu, nu am fi avut curajul s� ne revolt�m....Dar fra�ilor, am fost ajuta�i, de afar�... hai nu l�sa�i ca dobitoci de ai no�tri s� intre cu cizmele lor murdare �n sufletul vostru blajin. Am ceva �coal� la cap, crede�i-m�, �tiu c� istoria se repet�, dar nu a�a repede....l�sa-�i pe doamnele Coco�, boc, Videanu �i al�i imbecili s� ajung� pe meleagurile pe care-l merit� �n temni�ele, construite de nea Nicu....Tot de la Bucure�ti se d� ora exact� , NOI PROVINCIA A�TEPT�M.....Bucurestenii stiu doar sa danseze
|
Postat pe: 31 August 2010, ora 15:53
Si s� fure...banii noștrii, altfel nu se explic� bog�ția de la Bucurști, mașini de ultim� generații, case de lux cer nu vezi nic�ieri �n Europa...
|
eurodacicus 47 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 14:28
DACA O VOM DUCE BINE NU NE VA PASA CINE ESTE PREMIER !!!
SUNT CONVINS CA ELENA UDREA DESCENDENTA A ELENEI DIN TROIA SI A EVEI ESTE UNA DIN CELE MAI TRALUCITOARE STELE ACTUALE DE PE FIRMAMENTUL POLITICII ROMANESTI ACTUALE.AM AVUT OCAZIA SA O VAD INDEAPROAPE SI SA CONSTAT DEZINVOLTURA,PUTEREA DE SEDUCTIE PROFESIONALA,INTELIGENTA DEOSEBITA SI CLARVIZIUNEA DE CARE ORICE EVA ARE PARTE.IN PREZENTA EI UITI TOATE NECAZURILE SI CU ZAMBETUL CUCERITOR FEMININ DA DIN DRUM ORICE OPRELISTI. ESTE INCANTATOR DE INTELIGENTA PENTRU CA STIE SA RASPUNDA IMEDIAT ORICAREI INREBARI CU UN ZAMBET DE VULPITA. DACA VA FI SA FIE ..!!!! .NU M AR MIRA DELOC. DACA NU VA FI SA FIE...!!! NICI ASTA NU M AR MIRA. PROBLEMA ESTE NE VA FI MAI BINE SAU MAI RAU??? PRACTIC- DACA O VOM DUCE BINE- SINCER NU NE VA PASA CINE E SAU NU ESTE PREMIER!!! Raporteaza abuz de limbaj
APARATOR AL CREDINTEI CRESTINE -IN TATAL,FIUL SI DUHUL SFANTI
I UBITOR DE NEAM SI TARA
IUBITOR AL NUMELUI SACRU DE ROMAN SI ROMANIA
IUBITOR DE LIMBA ,OBICEIURI SI TRADITII ROMANESTI
DUSMAN NEIMPACAT AL TRADATORILOR DE NEAM SI LIMBA,AL TRADATORILOR DE TERITORII SFANTE ROMANESTI -CARE TREBUIE ALIPITE LA PATRIA MAMA-NIMENI SA NU UITE ASTA
|
|
Bursuc 2153 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 14:33
Dupa cum s-au dus portocaliii la vot, o merita pe Udrea.
Nu m-ar mira acum sa alerge euforici dupa Dan Diaconescu... |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 19:05
Madama de vodevil sa devina matroana bordelului politic. Foarte corect ! Are intotdeauna tinuta necesara, cu decolteiul pana la buric, panglici, satine si tot tacamul. Da, sa fie prim ministru e cea mai potrivita. Nici ca se poate o alegere mai buna la ceea ce se intampla la guvernare. Ii tine pe toti sub fustele ei. Am vazut-o azi plangandu-se ca o urmaresc reflectoarele. Pai daca e filmografica, normal, vrem sa vedem cat mai mult din ceea ce e la libera vedere. Mai ales barbatii, sunt de inteles saracii. Pe cine sa pui reflectorul ? Pe o doamna decent imbracata ? Nu, aia isi vede de treaba pe care o are si reflectoarele nu au treaba cu ea. Din moment ce nu e matroana de vodevil nu are treaba cu reflectoarele spre deosebire de madama noastra, ministru, dublu-ministru, qvattriplu-ministru, eventual prim-ministru. URAAAA !
Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|

SUNT CONVINS CA ELENA UDREA DESCENDENTA A ELENEI DIN TROIA SI A EVEI ESTE UNA DIN CELE MAI TRALUCITOARE STELE ACTUALE DE PE FIRMAMENTUL POLITICII ROMANESTI ACTUALE.