Info
x
Scenariu pentru 2011: toate veniturile impozitate, inclusiv pensiile ...
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 20:55
Nici eu nu sunt de acord cu reducerea pensiilor. SIncer, cand vad pe strada pensionari slabuti si malnutriti ma apuca un sentiment de compasiune. Merita si ei un trai decent. Cand am fost in Italia am vazut cum traiesc pensionarii de acolo si am ramas uluit. Dar ce vorbim noi ? Italia e o tara civilizata si are o economie dezvoltata. Cand va fi vreodata asa in Romania ? Eu unul sunt de acord cu principiul echitatii. Sa se taie de la cei care au pensii-mamut si cei cu salarii colosale si sa mai dam si la saraci.
Bineinteles ca acum e vorba si de profesie. Conteaza ce ai facut in viata pentru ca un fost sudor sau lacatus nu poate avea pensia cat un pilot de avion sau cat un medic. Nu vi se pare corect asa ? |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 21:43
De la: adycucu_85, la data 2010-07-17 20:55:23Nici eu nu sunt de acord cu reducerea pensiilor. SIncer, cand vad pe strada pensionari slabuti si malnutriti ma apuca un sentiment de compasiune. Merita si ei un trai decent. Cand am fost in Italia am vazut cum traiesc pensionarii de acolo si am ramas uluit. Dar ce vorbim noi ? Italia e o tara civilizata si are o economie dezvoltata. Cand va fi vreodata asa in Romania ? Eu unul sunt de acord cu principiul echitatii. Sa se taie de la cei care au pensii-mamut si cei cu salarii colosale si sa mai dam si la saraci. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 17 Iulie 2010, ora 22:18
Statul a investit macar pana in 89 banii colectati in obiective(banii pt. pensie),dupa i-au praduit.Urmare a proastei administrari s-au trezit dupa 89 ca nu mai au si invoca numarul cotizantilor ca find mai mic decat al beneficiarilor.Au vandut tot pe nimic acum mai vreau sa vanda resturile ce au mai ramas vreau sa dea la canadieni sau cine o fi in spatele acestei corporatii si cel mai mare zacamant de aur al tarii din nou pe nimica.Nu e treba pensionarilor ci a guvernantilor sa plateasca,asa cum statul actual plateste lui ION DIACONESCU pentru detentia din trecut,Orice lalaiala a politicienilor de la guvernare este in afara legii.Pensia este un ceva privat rezultat pe baza de contributivitate si nu ceva dat pe alte criterii.Si ar fi o varianta,daca tot lalaie ca si coiotii in prerie guvernanti sa dea sumele cotizate inapoi si sa plece unde a plecat madalina benevol ca nu-i va plange nimeni.In occident pentru proasta gestionare a banilor colectati in fonduri de pensii se face puscarie si se confisca averea administratorilor.Ce ziceti,ar fi cativa de bagat in puscarie?
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 16:42
De la: adycucu_85, la data 2010-07-17 20:55:23Nici eu nu sunt de acord cu reducerea pensiilor. SIncer, cand vad pe strada pensionari slabuti si malnutriti ma apuca un sentiment de compasiune. Merita si ei un trai decent. Cand am fost in Italia am vazut cum traiesc pensionarii de acolo si am ramas uluit. Dar ce vorbim noi ? Italia e o tara civilizata si are o economie dezvoltata. Cand va fi vreodata asa in Romania ? Eu unul sunt de acord cu principiul echitatii. Sa se taie de la cei care au pensii-mamut si cei cu salarii colosale si sa mai dam si la saraci. ntz ! in ' 89 ,un sudor sau lacatus ,avind al 7 lea grad de calificare , avea 4000- 5000 lei salariul, in timp ce un medic avea 2.800 lei....asta ca sa sti si tu ca nu-i chiar atit de simplu cum crezi tu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 17:03
@gabigabriela , nu-i mai bagati pe toti pensionarii in aceeasi oala ,ca nu incap oricit ati vrea ca sa justificati o aberatie si un rapt ! NU toti l-au votat pe Iliescu, tot asa cum nu toti l-au votat pe Basescu ! ....ziceti ca l-ati votat pe C. Antonescu ....him
dati-mi voie sa nu va cred ! liberalii sunt cei mai destupati oameni la cap din tara asta ....de obicei, Intelectuali care gindesc si inteleg despre ce-i vorba-n toata povestea asta ! dvs. n-ati inteles nimic.... nici cind ati plecat din tara, nici din ce vedeti in jurul dvs, acolo unde traiti, nici comparatii nu puteti sa faceti intre ce-nseamna Democratie, Stat de Drept si ce se-ntimpla la noi si cu atit mai putin sa trageti concluzii juste ! P.S . daca-i reusea pasenta lui Bas' cu reducerea celor 15% , urma marirea TVA si, incepind din 2011 ,impozitarea tuturor veniturilor cu 16 % ,inclusiv a pensiilor ....deci : 31 % ! iar ptr. ceilalti ? 25 +16 % = 41 % ....despre asta vorbim : salvarea camarilei portocalii si nu numai, pe spinarea cetatenilor ! din dec. 2008 si pina acum nu se intimpla nimic altceva decit punerea la adapost a averilor ilicite si , imprumuturi zilnice ptr. a acoperi gaura lasata in buget ptr. campaniile europarlamentare ( EBA) , parlamentare si prezidentiale ,facute in 2008 - 2009 !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 17:12
De la: gabigabi, la data 2010-07-18 16:42:28De la: adycucu_85, la data 2010-07-17 20:55:23Nici eu nu sunt de acord cu reducerea pensiilor. SIncer, cand vad pe strada pensionari slabuti si malnutriti ma apuca un sentiment de compasiune. Merita si ei un trai decent. Cand am fost in Italia am vazut cum traiesc pensionarii de acolo si am ramas uluit. Dar ce vorbim noi ? Italia e o tara civilizata si are o economie dezvoltata. Cand va fi vreodata asa in Romania ? Eu unul sunt de acord cu principiul echitatii. Sa se taie de la cei care au pensii-mamut si cei cu salarii colosale si sa mai dam si la saraci. Iar italienii dupa razboi, erau cei mai saraci din Europa. De asta tot intreb ce s-a intimplat in tara asta de s-a ajuns la un asemenea nivel de trai. Indiferent daca muncesti sau nu, tot un drac este. Parerea mea, e cum zicea un sef al meu "sintem sabotati'. Problema e de cine. Probabil de saboti
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
tobadornottobad 1292 mesaje Membru din: 19/06/2010 Oras: Buzau |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 17:18
de ET mishule
ce mai face isis?
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 17:28
dar un "turnator", asa ca tine, cit are pensia?
|
|
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 13:16
nastasemihail ce sa se intample dupa al doilea razboi mondial cu Italia ? a beneficiat din plin de planul Marshall si si-a putut reconsolida economia, cu ajutorul americanilor. a fost avantajata astfel si pentru ca in guvernul SUA erau multi americani de origine italiana. acum e de ajuns sa exporte 100 de bucati de Ferrari si isi regleaza deficitul comercial. acum ei produc ceva si exporta. in schimb in Romania se produce matreata de capul unora si atat !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2010, ora 00:59
De la: adycucu_85, la data 2010-07-19 13:16:55nastasemihail ce sa se intample dupa al doilea razboi mondial cu Italia ? a beneficiat din plin de planul Marshall si si-a putut reconsolida economia, cu ajutorul americanilor. a fost avantajata astfel si pentru ca in guvernul SUA erau multi americani de origine italiana. acum e de ajuns sa exporte 100 de bucati de Ferrari si isi regleaza deficitul comercial. acum ei produc ceva si exporta. in schimb in Romania se produce matreata de capul unora si atat ! Eu cu matreata am rezolvt-o de 12 ni. Folosesc sampon de calitate maxima
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
SOIA34 15 mesaje Membru din: 28/06/2010 |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 18:13
9am208130-ce gargara ai in tine !
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 17:48
Perfect adevarat ADYCUCU 85, in special arestarea celor care submineaza economia si sunt multi care o fac din interese personale pot fi considerati chiar tradatori ai economiei romanesti, ar fi prima masura serioasa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 22:17
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|

dati-mi voie sa nu va cred ! liberalii sunt cei mai destupati oameni la cap din tara asta ....de obicei, Intelectuali care gindesc si inteleg despre ce-i vorba-n toata povestea asta ! dvs. n-ati inteles nimic.... nici cind ati plecat din tara, nici din ce vedeti in jurul dvs, acolo unde traiti, nici comparatii nu puteti sa faceti intre ce-nseamna Democratie, Stat de Drept si ce se-ntimpla la noi si cu atit mai putin sa trageti concluzii juste ! P.S . daca-i reusea pasenta lui Bas' cu reducerea celor 15% , urma marirea TVA si, incepind din 2011 ,impozitarea tuturor veniturilor cu 16 % ,inclusiv a pensiilor ....deci : 31 % ! iar ptr. ceilalti ? 25 +16 % = 41 % ....despre asta vorbim : salvarea camarilei portocalii si nu numai, pe spinarea cetatenilor ! din dec. 2008 si pina acum nu se intimpla nimic altceva decit punerea la adapost a averilor ilicite si , imprumuturi zilnice ptr. a acoperi gaura lasata in buget ptr. campaniile europarlamentare ( EBA) , parlamentare si prezidentiale ,facute in 2008 - 2009 !
Problema e de cine. Probabil de saboti