Info
x
Soc si groaza: basescu loveste populatia din nou cu barda numita tva!!!
|
gica66 13 mesaje Membru din: 21/04/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:39
S-ar intoarce tata in mormant , legionar adevarat , daca m-ar vedea ca stau ca fraieru si nu fac nimic .... ca ii las pe jigodiile astea sa-mi amaneteze fetita mea . La fel cum si Zelea Codreanu , si Ion Mota si multi altii s-ar intoarce in mormant ........Oamenii astia au luptat pentru voi , pentru natia asta , pentru gloria acestei natii ...... si voi ce faceti , va vaicariti ???????
In Suceava la piata de rusi se vinde Kalashnikov-ul cu 700 de ron , 2 incarcatoare incorporate ...... ce dracu mai asteptati , sa va puna basescu bir pe aerul pe care il respirati ?????????? |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:41
Noua dreapta ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:44
De la: gica66, la data 2010-07-09 16:39:48S-ar intoarce tata in mormant , legionar adevarat , daca m-ar vedea ca stau ca fraieru si nu fac nimic .... ca ii las pe jigodiile astea sa-mi amaneteze fetita mea . La fel cum si Zelea Codreanu , si Ion Mota si multi altii s-ar intoarce in mormant ........Oamenii astia au luptat pentru voi , pentru natia asta , pentru gloria acestei natii ...... si voi ce faceti , va vaicariti ???????Hei, Gica, suntem pe un forum public si incitarea la violenta si terorism este interzisa . Observ ca esti relativ nou pe aici si am dorit doar sa te atentionez!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:46
Probabil ca da ......ar fi ultima varianta .......
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:48
Si crezi ca ma intereseaza ??????
Voi asta vedeti in atitudinea mea , incitare la ura si terorism ??????? Cat va mai ia pana sa va treziti , 100 de ani ??????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1101 mesaje Membru din: 21/05/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:52
Gica, punem pariu ca de azi inainte te vom gasi pe forum taind frunze la caini ore intregi...?
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:53
Pai gandeste un piculetz: daca unul mai tanar nu stie sa traga cu arma si se intoarce spre tine ?
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:56
Va cer doar sa nu mai va lamentati , mi se face sila sa va tot aud vaicarindu-va ...Daca tot nu sunteti in stare sa faceti ceva fizic , ceva pentru tara asta , mai bine bagati un solitaire .Daca cineva poate sa stea cu pumnul strans , asta nu inseamna ca o sa poata asista la toata demagogia voastra . Am o fetita pe care vreau sa o cresc asa cum vreau eu , vreau sa o cresc libera , nu sclava FMI.
Sunt inginer economist , am fost director de cotidian regional si nu pot sa mor linistit daca nu vad ca pana la urma , voi cei ce formati poporul , structura societatii , va comportati ca niste pusti de clasa a 5-a , care epateaza pe un hi5 sau facebook Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:18
Poate ne comportam ca niste pusti in timpul liber, cand ne relaxam, dialogand pe forum insa , pentru ca esti un om instruit cum spui, te indemn sa recitesti ultima parte a postarii tale de la 16.39, si sa vezi daca nu am cumva dreptate.
Desigur, situatia economica pe care o traversam nu este una placuta,dimpotriva, dar domnule economist, vino te rog cu sugestii viabile pentru iesirea din aceasta situatie nu cu asemenea aberatii care nu sunt onorante pentru un fost director de cotidian, fie el si regional. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:25
De la: gica66, la data 2010-07-09 16:39:48 Oare dupa cat timp de la cumparare va aresteaza ?Eu cred ca dupa 2-3 zile ,va lasa ceva timp, ca sa verifice daca sunteti sau nu parte a unui grup organizat.
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:50
Solutii viabile , zici .... I le-am transmis si domnului rahat asta de presedinte
1.renegocierea tuturor contractelor facute de de ministerul transporturilor pe ultimii 10 ani 2. anularea oricaror proiecte de investitii prin cni 3.o impozitare graduala a veniturilor 4.impozitarea veniturilor bor 5.redimensionarea ajutoarelor de stat si implemnentarea unor masuri de asistenta sociala conform normelor sua 6.stoparea pentru un an de zile a oricaror finantari in sectorul public , in constructii de scoli , crese , etc .... am exemple n, in care banii s-au dus in alte domenii decat asta 7. redimensionarea ambasadelor si crearea de agentii de recrutare personal pt romani in cadrul lor 8.asigurarea pentru membrii senatului si a camerei deputatilor a uni bloc cu apartamente de 3 camere , mobilate occidental , cu sala de conferinta , etc pentru care boi nu trebuie sa mai platim 8.9 mil euri 9. reducerea numarului de consilieri si de agentii guvernamentale la 50 % din existent 10.stabilirea unui target pentru fiecare ministru al romaniei , la fel ca la orice multinationala cam astea ar fi ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am208151 19 mesaje Membru din: 9/07/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:58
De la: reio, la data 2010-07-09 16:53:43Pai gandeste un piculetz: daca unul mai tanar nu stie sa traga cu arma si se intoarce spre tine ? Incepi sa vdai basini si se declanseaza artileria ! Dececrezi ca au desfiintat armata ,sa aiba numai dictatorul arme
|
9am208151 19 mesaje Membru din: 9/07/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:00
De la: reio, la data 2010-07-09 16:41:26 Dece,a facut stinga bataturi ?
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:08
Cu mare parte din solutii sunt deacord insa cu asta trebuia sa incepi, nu sa ne ingrozesti cu Kalashnikov-ul.
Zici ca le-ai trimis domnului presedinte, poate nu au ajuns unde trebuia, poate nu ai folosit ,,ruta'' cea mai buna. Incearca prin presa sau la vre-o emisiune de la vre-un post tv. Sunt destule, trebuie gasit momentul prielnic si calea de a te introduce. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am187740 190 mesaje Membru din: 15/05/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:57
MAI RAU DE CAT BASESCU SI SLUGILE LUI PDL-UDMR NU EGZISTA IN LUME.FATA DE BASESCU ILIESCU, CONSTANTINESCU, PONTA,ANTONESCU, ORBAN, BANICIOIU SUNT INGERI.CINE O LAUDA PE BASESCU ESTE SECURIST PLTIT CU VENITURI MARI DE A PREASLAVI PE BASESCU.UN OM NORMAL NU CONSIDERA PENSIONARI CANCERUL ECONOMIEI.ASTA FACEA HITLER, MENGELE.
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:52
De la: M_Elody, la data 2010-07-09 18:08:50Cu mare parte din solutii sunt deacord insa cu asta trebuia sa incepi, nu sa ne ingrozesti cu Kalashnikov-ul. Sau poate l-a durut pe dom' presedinte undeva ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 21:17
Am fost de cand ma stiu un om cu convingeri anticomuniste pt ca a fi comunist inseamna pt mine in primul rand a fi tradator de tara si neam,comunismul fiind adus cu forta si instaurat aici odata cu decapitarea veritabilei elite romanesti si inglobarea Romaniei in marea turbinca a lui Ivan.De cand Basescu l-a apostrofat pe acel obraznic ambasador rus ce indraznise sa incerce a ne timora din nou,am fost trup si suflet sincer sustinator si l-am votat de fiecare data cand a avut nevoie de votul meu.Dar totul are o limita!Disperarea cu care ne cocosaza cu noi taxe si impozite dupa ce ne mai da si afara din servici punandu-ne in situatii dintre cele mai crunte ale disperarii(aici este si imbecilism-sa ceri si sa astepti bani de la niste oameni pe care i-ai facut someri!!!)m-au facut sa-mi reconsider optiunile.Sigur ca NICI MORT nu voi vota PSD-care pt mine este echivalent cu a da tara pe mana ruslor,dar neavand pe cine sa mai investesc cu incredere nu ma mai voi duce la vot.Mazochist nu sunt,chiar daca nu sunt tradator,dar totul are o limita,si de data asta ea a fost exagerat de depasita.Ajunge domnule Presedinte!
|
|
aurel_bruma 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 21:43
In parte ai oarecare dreptate dar numai in parte. Spune in sec: cate locuri de munca va crea marirea tva?
Cate alte mii de romani vopr pleca din tara pentru a dialoga, inclusiv aici, spunand ca au iesit din bazarul balcanic? Si spune, dincolo de tutelara grija a lui Presedintele, nu cumva cam miroase pe undeva a ceva gen partid unic si totalitarism de carmaci? Da, sigur, ce naiba au facut toate guvernele de pana acum de nu avem infrastructura, agricultura si sisteme clarificate hidro-tehnice? Si mai precizeaza, ca matale esti un guru analist, cand o sa bage FackTotum Basescu raportul de 1/5 sau 1/6, ca ala cu 1/5 era a lu impuscatu, si sa vedem directori, parlamentari, guvernanti, etc,etc,etc,samd, ca coasa este mare, cu un maximum de 3500 roni si fara masini,secretare, garzi, flautul fermecat? Iar daca matali spui ce si cum, inseamna ca am sa cumpar o palarie si o s-o scot la poza din stanga unde esti de dreapta la mijloc. Pa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 14:42
De la: 9am178165, la data 2010-07-05 20:13:38Cum va afecteaza viata fratilor aceasta noua ridicare de preturi? Cum va mai descurcati cu cosul zilnic? Reusiti sa mancati zilnic pe saturate? FITI LINISTITI, BASESCU REUSESTE, ZILNIC MANANCA SI BEA PE SATURATE? Va convine?povara poporului roman ,privitul peste lespezi in curtea vecinului mancand din bucataria lui ,pe banii lui .greu ca vom progresa vreo dat cu asa specimene . Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 15:31
De la: luter, la data 2010-07-10 14:42:02De la: 9am178165, la data 2010-07-05 20:13:38Cum va afecteaza viata fratilor aceasta noua ridicare de preturi? Cum va mai descurcati cu cosul zilnic? Reusiti sa mancati zilnic pe saturate? FITI LINISTITI, BASESCU REUSESTE, ZILNIC MANANCA SI BEA PE SATURATE? Va convine?povara poporului roman ,privitul peste lespezi in curtea vecinului mancand din bucataria lui ,pe banii lui .greu ca vom progresa vreo dat cu asa specimene . Hai, posteaza o lista cu locuri de munca pe bune, nu tampenii de agenti de vanzari si de asigurari sau vanzatori de pliante publicitare!!! Ai vedea atunci cinicule ca ar fii o suta de romani pe un loc la examenele pentru ocuparea posturilor. Romanii nu sunt lenesi!! In strainatate de ce muncesc atat de bine, de ce sunt atat de apreciati? De ce se cauta atatia medici romani, de ce se cauta atatia informaticieni romani, de ce se cauta economisti sau ingineri romani? Pentru ca nu muncesc serios si sunt lenesi? Stii ce las-o moarta!! Ai facut vreun sondaj de opinie serios de genul asta? De ce vorbesti ce nu cunosti? Raporteaza abuz de limbaj |
|
nutielena 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 16:32
sa-ti cumperi tot ce vrei tu, si apoi sa-ti tragi un glonte in cap. Pai ce Basescu a vrut marirea TVA-ului, sau PSD???????????????? PSD-ul a facut 16 ani numai legi POPULISTE, sa nu deranjezi populatia, care tot mai astapta POMENI. S-a trminat cu POMENILE , puneti fundul la MUNCA nu la intins mana..... in toate tarile este mai ridicata cota de TVA.... si tari in care duduie economia nu ca la noi... Daca Basescu ar fi vrut TVA mare..... PSD ...NU.... astia sunt PSDistii o adunatura de securisti care au tras tara inapoi 20 de ani.......
|
|
9am186292 53 mesaje Membru din: 24/04/2010 |
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 10:36
De la: Maramuresanca, la data 2010-07-06 14:41:53Ma gandesc cu mila la tov.Iliescu,Nastase,etc,Antonescu,Tariceanu,etc.si la altii care ne-au condus inainte,oare cum amarul lor se vor descurca ,cu aceste preturi marite,dupa ce au facut,harcea-parcea,din tot ce-a fost bun.Saracii,poate ii ajut eu cu ceva din pensia mea.Ca tare bine au avut grija de avutia tarii,cat au fost la conducere.A!Era sa-l uit si pe Constantinescu,cu ai lui,invins de puterile oculte.O sa-i dau si lui ceva !In rest,ce sa zic,tara e in ruina,doar din cauza lui,Basecu si Boc.Ce bine am observat!NU? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 10:55
De la: nutielena, la data 2010-07-10 16:32:24sa-ti cumperi tot ce vrei tu, si apoi sa-ti tragi un glonte in cap. Pai ce Basescu a vrut marirea TVA-ului, sau PSD???????????????? PSD-ul a facut 16 ani numai legi POPULISTE, sa nu deranjezi populatia, care tot mai astapta POMENI. S-a trminat cu POMENILE , puneti fundul la MUNCA nu la intins mana..... in toate tarile este mai ridicata cota de TVA.... si tari in care duduie economia nu ca la noi... Daca Basescu ar fi vrut TVA mare..... PSD ...NU.... astia sunt PSDistii o adunatura de securisti care au tras tara inapoi 20 de ani....... Doamna, nu inteleg ce sustineti dumneavoastra... Marirea TVAului a fost facuta prin Ordonanta de Urgenta data de guvernul Boc !Intelegeti ?! DATA DE GUVERNUL BOC! PSDul ,poate ati aflat si dumneavoastra,nu mai este in guvernul Boc...Mai mult,si PSDul si PNLul au spus clar ca se opun maririi TVA .Basescu spune si el ca nu dorea aceasta marire deci avem doua variante : 1)A turbat Boc si nu mai asculta de stapan. 2)Stapanul era "sub influenta" si nu isi mai aminteste cand i-a spus sa mareasca TVAul! Vom verifica aceste variante simplu.Daca Boc va renunta la aceasta marire inseamna ca inca mai asculta de stapan deci varianta 1 cade !
|
|
9am186292 53 mesaje Membru din: 24/04/2010 |
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 11:23
Ce a instaurat PDL-ul din 2004? eu care sunt pt.desfiintarea partidelor si ramanerea unei administratii care sa conduca tara si sa nu fure nimeni din buzunarele cetateanului; va spun eu: in primul rand dezbinare, apoi vanarea celor care observa ce face PDL-ul, furtul din buzunarul poporului a banilor prin licitatii cu statul,punand adaosuri de 900%,in loc sa dea o lege de plafonare a adaosului de 20%,stangerea mainii cu Mondialii,interlopii,hotii etc...si scoaterea de vina a lui Stefan Cel Mare care a furat avutia Romaniei, promovarea in conducere a oamenilor loiali care au dosare penale,cumparare de jurnalisti{nasu moraru, turcescu etc. si punerea oamenilor lor la tetev. publice},lovirea fizica si jignirea cetatenilor care au alte obtiuni,executarea intocmai a ordinelor masoneriei de omorare a 5-7milioane de romani,prin orce mijloc,chiar prin infometare,etc.,etc.,etc.si sunt multe dar nu vreau sa infurii membri PDL care citesc pe acest forum si le spun ca vremea lui basescu voda va apune curand, nu ca vrea cineva ci pt. ca deja Dumnezeu ia luat mintile, urmand sa ia si mana de pe el. Sunt sute de mii de romani care ar putea conduce tara care ar inlocui pe Icsarescu de la buzunarul poporului si ar tripla salariile si pensiile romanilor , cei cinstiti si corecti cu deprinderi economice si cunostinte de aducere a devizelor in tara.
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 19:14
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 09:57
De la: gica66, la data 2010-07-09 16:39:48S-ar intoarce tata in mormant , legionar adevarat , daca m-ar vedea ca stau ca fraieru si nu fac nimic .... ca ii las pe jigodiile astea sa-mi amaneteze fetita mea . La fel cum si Zelea Codreanu , si Ion Mota si multi altii s-ar intoarce in mormant ........Oamenii astia au luptat pentru voi , pentru natia asta , pentru gloria acestei natii ...... si voi ce faceti , va vaicariti ??????? Baaaaaii.......gicu...................daca aduci si jucariile de 700 roni cu tine te iau si pe tine in echipajul meu................si te fac si mitralior sef
|
office_kontas 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 10:06
V-am citit postarile.....si imi dau seama ca totul este imposibil in tara asta...plina de idioti ca voi, insensibili si fraieri, condusi si manipulati de media,sau mai exact imaginea clara a cetateanului cu opinie din tara asta.
Sa fiti sanatosi ! |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 10:10
De la: office_kontas, la data 2010-07-12 10:06:44 V-am citit postarile.....si imi dau seama ca totul este imposibil in tara asta...plina de idioti ca voi, insensibili si fraieri, condusi si manipulati de media,sau mai exact imaginea clara a cetateanului cu opinie din tara asta. Baaaii...............ce tare ai fost.................. |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 10:11
De la: 9am045616, la data 2010-07-12 10:10:47De la: office_kontas, la data 2010-07-12 10:06:44 V-am citit postarile.....si imi dau seama ca totul este imposibil in tara asta...plina de idioti ca voi, insensibili si fraieri, condusi si manipulati de media,sau mai exact imaginea clara a cetateanului cu opinie din tara asta. Supertare, beton armat............................! |
|
DECEBAL 30 mesaje Membru din: 17/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iulie 2010, ora 13:12
daaa ,iubirea cu barda de jos in sus,,,,sus acolo sa imputit pesteleee ,noi jos supravietuimmm ,si ai sa vezi ca o sa fie si mai rauu si nu o sa mai vb.asa.Nu ai bunici cu pensie de 2-300 ron sa vezi cum traiesc ,te vezi numai pe tineee ,daca< tie iti este ok inseamna ca asa e....fals
|
|
|
|

Noua dreapta ?