back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Recomadari la auto sh la cca. 5000 euro

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

y22dtr

7 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 17:44

salut si bine v-am gasit scriu pt prima data pe acest site si as dori sa raspund unora dintre dvs pt ca nu pot sta si asculta la nesfarsit mai ales expresia mai pune domne' trei tichete peste 5000 de euro si iti iei noua!Acum si eu as dori o masina noua credeti-ma dar nu am posibilitati financiare pt achizitia uneia noi.sa-mi spuna cei care dau astfel de raspunsuri doar ca sa se afle in treaba de unde mai iau dansii circa 4000 de roni cat costa sa cumperi 3 tichete de la alte pers cand banii tai sunt dramuiti pana la ultimul leu si ce aveti cu cei care isi cumpara numai vw(masina poporului in germana)sau opel audi samd eu detin un opel astra din 1994 care are 215000 din care eu am facut 40000 in romania si nu am schimbat decat baterie si distributie+pompa apa. si repet vreau si eu o masina de 2-3 ani inclusiv logan dar nu toti putem sa punem asa peste noapte 1000 de euro deoparte va multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
y22dtr

7 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2011, ora 17:53

De la: sotto014393, la data 2010-07-05 11:23:53
De la: tudor2402popescu, la data 2010-07-04 15:37:40Deja , o masina care are 10 ani, eu o pot considera masina veche. In plus vad ca exista o gramada care isi iau VW sau Audi, fiindca le pute un Logan , Spark , accent, daca nu scrie VW sau AUDI pe el atunci nu e masina. Pe vremuri de criza te multumesti cam cu orice gasesti. Cand aud ca va pute un Logan sau Spark nou si ca ridicati in cer un VW sau Audi bun de fier vechi, imi vine rau. In Bucuresti , si comunele invecinate vad Doar A4 si A3 din 97, GolfIV si PASSAT din 98 si alte joarce d-astea in fata unor case care stau sa cada pe strazoi unde canalizarea si electricitatea sunt o chestie inexistenta, inmatriculate si in Germania sau Bulgaria. Du-te in Voluntari pe strazile neasfaltate unde dupa ce ploua nu mai intri nici cu tancul si vezi acolo cocioabe cu cismea la poarta dar la poarta din paie si nuiele cu un A4 sau Golf IV sau E36 sau 46 de cand lumea. Pe cand logan si spark si accent le vezi in case terminate si frumos finisate, cu gard de beton si cu iesire la drum asfaltat nu pe drum cu balast si pamant.In fine , in timp ce in Vest masini buget precum Dacia , Chevrolet , Hyunday , Kia dar si alte marci buget in cep sa prinda teren si sa fie tot mai dorite , la noi aici aducem troacele de la fier vechi de la nemti ,le inmatriculam la bulgari sau ne facem leasinguri pe care dam tot salariu la un BMW sau Audi ca sa dea bine la prieteni si la gagici.. In timp ce nemtii cumpara logan si spark, ca sa faca economii, romanii cumpara BMW si Maserati. Apoi le abandoneaza la leasing......de capul nostru de popor sarantoc dar cu fitze.

Acum o spun direct: Sa am acum 8000 Euro as lua fara sa stau la discutie un Chevrolet Cruze nou ( mai pun bani si imi iau si cupoane de remat) sau un logan sau un ceed ( la fel tot cu cupoane de remat) decat sa imi iau un passat sau audi din 2006 cu 100.000 km doar pe motiv ca poarta sigla VW respectiv Audi. Si masinile noi anterior enuntate au si in varianta de baza echipari destul de bune. Lasam dracului ledurile albastre si tapiteriile de piele ( care se pateaza la primu zarzavat scapat din plasa )si alte fitze din astea, veniti frate cu picioarele pe pamant.

iti vand eu dacie 1310...merge bine...te duce de la A la B si inapoi... 3000 de euro... nu-i audi...nu-i vw...nu fitze...doar masina... decat atat conteaza? k sunt o gramada de cocalari care isi iau bmw dar n-au unde sa stea...asta e partea a 2-a... DAR,
nu merita sa dai o gramada de bani p masina noua.. o cea mai mare pierdere... uite-te ce inseamna sa faci revizii in service la masinile astea... cik sunt ieftine...da...fata de unele k-lumea, sunt ieftine...dar cu cat dai pe revizii...si eventuale stricaciuni....iti vine sa-i dai foc...

nu ai inteles de ce neamtul si-a cumparat logan cat la ei criza a fost in floare pentru ca la ei prima de casare este 2500 de euro si mai dau 2500-3000 in rate si astfel nici nu simt ca au masina mai patriotule de colibasi si eu mi-as dori sa pot cumpara un logan doar cu 5500 euro dar la noi cel ma ieftin este 8750 +180 euro taxa +40 de euro trusa,triunghi si extinctor+2000de roni avans sa se apuce de ea!EU AM FOST ACUM SAPTAMANI LA MAVEXIM TARGOVISTE SA-MI CUMPAR LOGAN (VREAU MASINA CU AC)SA NU-MI SPUI CA COSTA 4500 CA TE IAU LA PALME ACELA NU ARE NIMIC NIMIC NIMIC!!!ASA CA TINERETE TOT ITI DAI SALARIUL PE O LUNA CHIAR SI PE LOGAN CARE IN NICI UN CAZ NU ESTE IEFTIN LA PIESE CHIAR SI AFTERMARKET

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Recomadari la auto SH la cca. 5000 Euro
Mergi la: