Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Passat 2006-2009

9am133995
1 mesaj
Postat pe: 17 Mai 2010, ora 01:22

Buna tuturor!Ma gindeam sa imi iau un VW passat dupa 2006 pe motorina si am inceput sa caut pe siteuri.Cel mai mult m-am uitat pe "autovit.ro".Am ramas surprins cit de multe masini de genul pe care il doresc eu sunt la vinzare si ca preturile nu sunt asa mari!Intrebarea mea pentru voi este daca cumva e ceva in neregula cu aceasta masina!?prea multe ,nu vechi si preturi acceptabile!Intr-o vreme auzisem ca maninca ulei,este adevarat?Multumesc anticipat tuturor pentru comantarii!Sa auzim numai de bine!

Raporteaza abuz de limbaj
luciancorlatescu
5 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 08:57

in primul rand intereseazate pe un forum de specialitate; 2 am un coleg care are un passat b6 din 2006 care a avut probleme la ea adica, a picat calculatorul de confort lucru recunoscut de cei de la vw, asa ca daca vrei sa te iti recomand atunci cand o cumperi sa il intrebi pe proprietar daca l-a schimbat calculatorul ( te costa 40 de mil si seface numai la reprezentanta ) si mai ales injectoarele ca asta sunt unele dintre problemele majore ale acestui model.
Si revin la prima idee vezi pe forum dedicat marcii si modelului.

Bvlgari_sotto
10 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 10:37

decat sa te uiti pe autovit.ro mai bine da o fuga pana acolo....am fost eu acum 2 saptamani si preturile sunt f rezonabile.

Balu_Mircea
4 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 25 Mai 2010, ora 22:35

Passatul B6 a aparut la sfarsitul lui 2005 si primele au bolile tineretii specifice oricarui model la inceput de fabricatie. Motorul de 2.0 TDI avea probleme cu consumul de ulei, cel putin in primele mii de km, unele probleme electrice, sau chiar cu cutia de viteze. Sincer eu sunt un fan al Passat-ului B5.5 care desi usor imbatranit, mi se pare mult mai confortabil si mai bine adaptat la soselele noastre. Este construit pe platforma primului Audi A4 care a fost f reusit. Daca ai prinde unul de prin 2004-2005, eventual si 4motion eu zic ca ai fi foarte satisfacut.

Mergi la: